Skoči na vsebino

Mars

free

Recommended Posts

primavera in oona, hvala....a take nam misli kuhat tale mars...ja, prav no...kaj čmo...že spet bo pol kšna štala... x8Dx xrolleyesx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>mars bo kmalu z asbolus kentavrjem v cetus

tirej gre globlje od rib

karponeni extremna južna deklinacija

pod ekliptiko

http://users.tmok.com/~tarant8l/2005/cetus

občutljivi bojo reagirali

...svaku tvoju rijec ja volim, ma da nista ne razumijem... x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

• 3 weeks later...

Očitno je torej mars že v ribah..če poškilim pri sebi..bi se mi lahko zdajle nahajal v ćetrti hiši..in potemtakem bo familija malo na tapeti.

Pa oče.

Prava družinska osebica sem bila včeraj x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pr meni je pa mars v deseti hiši v konjunkciji s saturnom, oba pa sta na vrhu T-kvadrata z venero in soncem na eni, in neptunom na drugi strani.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

na http://neodruid.tk se vidi animacija Mars v cetusd 2005.

Poleg Marsa v 2005 so Juno, Luna, Venera, Merkur, 2002 AA29 trojanska luna Cruithne, in seveda Sedna.

Vsi objekti imajo svoj opis. Vprašajte na forumu ali pobrskajte groups.google.com

Ribe bojo 'mele fus težave z Mars v cetus.

Asbolus je kentavr astrologije in bi kmal z Luno in Marsom v Cetus. Oglejte si animacijo.

jst sm riba xgoldfishx :ermm: x:Ix :OoO:

res dogaja ja... :sori:

sicer pa tezav ni, je samo energija. mi smo tisti, ki nekaj razumemo kot tezavo ali prednost. imeti o tem zavest.. pa je spet druga zadeva ane!?

• 4 weeks later...

6 hisa je hisa ki se ukvarja z zdravjem.

+ skorpijon vladar 8 hise (pluton) ki se ukvraja s misticnim, okultnim, sexom in smrtjo.. etc... glede na to da je MC, pomen da se lahk na zemli ukvarjas tut stakimi stvarmi kot sm zgor napisu med seboj povezano.

upoam, da sm vsaj 5 % uganu x:o)x

med drugim da si zelo ambiciozna in da lohk izkoriscas moske na svoji poslovni poti oz. v karieri.

*

mars je pa zdaj tocno med mojim marsom in ostalimi planeti v ribah, se pravi je direkt v sredini mojega stelija (ga imam od 17:53 do 24:03 in mars je zdaj tam okol 20) in zaenkrat je se v opoziciji s plutonom, vendar se je ze precej oddaljil (pribl. 7)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj 'izkoriscanje' je lohk karkoli. nisem hotla bit prevec precizna. :) ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...