Skoči na vsebino

Mars

free

Recommended Posts

Sej, nekaj je zafrkavanje, ko si Tripla malo privoščimo, ker se tko lepo sam ponuja, je že res najlažje tkole preko tipkic in črkic se it take majhne, navihane 'vojne'... In on si na svoj način privošči nas, mene prav nič ne moti... x;)x Ampak, Bern, razni cepci in podobno :sori: Kaj je tebe danes pičlo xrolleyesx ?

Ok, če smo glih pri Marsu: moj je v Biku in 4.hiši. Mam same bad aspekte nanj - opozicija z Luno in Uranom in kvadrat na Saturn. No, pa konjunkcija pa z Venero x:Xx Potrpežljiva sem na primer zelo... Ampak, tisti vpliv Urana, nenadni izbruhi togote... sej so zelo redki, ampak :xx!: x:)x

Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde)
Deli na socialnih omrežjih

No, tudi meni je ratalo enkrat napraviti štalo, in to ne da bi hotel kaj zelo hudega. (Kaj bi šele bilo, če bi...)

In ker se vas je kar nekaj oglasilo v tej smeri, se takole čisto javno Ooni opravičujem za "vtikanje v privatno življenje".

Bolje bo, da o njem v raznih astroloških temah berem, kot da pišem poste o njem. Resnično.

To opravičilo bi sicer lahko poslal po OS, pa to ni moj način.

Kar pa se mahanja na gobec tiče, je pa še vedno čas. Je pa tudi res, da je bilo različnih dvobojev na temle istem netu že toliko, da se kar malo :eek: , da je ta (ki sploh dvoboj ni) zaslužil tako hudo konsekvenco.

Še enkrat opravičilo, Oona, od mene imaš mir.

Moj Mars je tako in tako v Ribah - kaj bi se kregal?

Moj Mars je tako in tako v Ribah - kaj bi se kregal?

xrolleyesx Mogoče se spet ojunačiš, ko ti bo uran povozil marsa.

Če ti ga pa je že zdej, pol naj se pa ne hudujejo. Verjamem, da ni bilo mišljeno slabo. Pač malo manj poštirkano rečeno, hudega pa nič.

Moj Mars pa lepo pridno v,moji,11.hiši kraljuje.Drugač je zaljubljen v mojga Jupitra...

sta v sekstilu in se opazi ,da se rada gledata x:Dx Sam kaj ko se pa s Plutonom in severno zanko ne pokapira :xx!: čustvena napetost potem pa razmišljam zakaj oz.odkod poškodbe :xx!:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

• 2 weeks later...
hja, tut jest v M.11h x:Dx

kj pa Mars sex .Mc?

veš kaj želiš,kaj hočeš in željeno tudi dosežeš.Veliko ti ,pri tem,pomagajo prijatelji,ki so btw:precej nenavadni.Pa saj to že sama veš.

Lep pozdrav

bern, sj nisi niti odgovoru, podaj ti kj besed x:Dx

mau metafore blo na tole sram´,(drgač zlo dobr povedala, kr direktno spustila besede)sam sprjaznt se morem,da tko je,znam se izvrstno prilagajat, vse sprejet, ne glede na status in moralne veščine, zato nekatere spravljam v zagate x:Dx (ampak jest ob tem doživim izziv, nehote humanost)živim ljudi, jih podoživljam,sam še vedno ne pustim,da se me polastijo, nekak moram vzporedno svobodno dihat še,nič me ne sme omejevat, ker zlahka potem se sama rešitu odkrije za pobeg in ustvarjanje˝ x:o)x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

... eni mislijo, da je mars v ribah ful soft...

... in ce je se v 4. hisi... xrolleyesx :sori: :o|o:

x:o)x x:Dx

V bistvu ga ima pa cesto zelo ustvarjalen folk...

Zelo mi sede folk z marsom v kozorogu - to ustreza mojemu ascendentu, marsu, luni, veneri in merkurju, torej s takim clovekom kul lohk delujem, nekaj skupaj ustvarjam.

Sedejo mi pa tudi tisti z marsom v devici, zanimivo pa je, da oba frenda, ki imata -eden luno in drugi mars v strelcu- dejansko ful potujeta in deloma celo zivita v tujini.

Ogromno pa imam opravit tudi z ljudmi z marsom v skorpijonu - ogromno mojih frendov, znancev.. ima tak polozaj.

To je tudi kul polozaj marsa, se lahko dobro izrazi, kot v primeru kozoroga, je blazno priden tak folk in vse daje od sebe.

Zanimivo je, da poznam veliko ljudi z marsom na mc-ju - in hecno je to, da sta prav dva ... 'tabora' - eni so 'pravi', kot pritice taksnemu polozaju, eden se recimo ukvarja s sportom in drug s politiko, vendar ful jih je takih tudi, ki so nekako neiniciativni, samo zacnejo stvari, razprsijo na 100 koncev....

Mars v 12. mi je tudi zanimiv ful.... Poznam dve osebi s takim marsom, ki sta bili v chuzi ze.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zanimivo je, da poznam veliko ljudi z marsom na mc-ju - in hecno je to, da sta prav dva ... 'tabora' - eni so 'pravi', kot pritice taksnemu polozaju, eden se recimo ukvarja s sportom in drug s politiko, vendar ful jih je takih tudi, ki so nekako neiniciativni, samo zacnejo stvari, razprsijo na 100 koncev...
to poznam, ja..samo samokontrola osebe, dovolj zemlje v karti pomaga tole prec prekint, pravočasno nehat ,da ni več ne-zavednega pretiravanja ( isto je tudi s predajo čustvi) ja dva tabora, res je,če je Pravi spirit in interes se dooseže ogroomno dosežkov,clo genialnih
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Planet Mars mi je všeč tudi zato ker je, neke vrste, borec za naš obstanek. Pokaže kje in na kakšen način gremo v akcijo ,pokaže naše ambicije in koliko tekmovalnega duha premoremo.Kako se le-ta izraža......

Slab ali dober,kakorkoli,bolje kot nič .

LP

..

Mars v 12. mi je tudi zanimiv ful.... Poznam dve osebi s takim marsom, ki sta bili v chuzi ze.

čeprav je skrit najde pot,da izrazi svojo energijo.

chuza x:Dx

LP.

haha, Cveka, sem imela prav napisano, da kolk je mars pomemben, pa potem izbrisala, ker je to itak kao jasno... :D :P

Res je, kul je da je mars (a se 'raje' imam pluton - ma boljse, tezje teste, slednje sem pa vedno marala, ce so bili 1+1, dolgcas, ce je bilo a, b, c ('mars'), dolgcas, sem dodala se d, e, f ('pluton') da je bilo bolj dinamicno in zabavno. :D ;)

Pac pa mi nic ne sede mars v tehtnici (kjer je zdaj).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

h

Res je, kul je da je mars (a se 'raje' imam pluton -

Itak nadgradnja Marsa ...ampak na MC-ju ga ne gostim, preveč ,rada.

Prinaša pa dinamiko...to pa.Od mene je odvisno kako se z njo soočam,kako jo pretentam,da se ne spremeni v vulkan oz.njegovo lavo.x:Dx

Žal kljub vsemu,prinaša tudi slabe strani...tele transformacije so ,milo rečeno,nenavadne.

Asociirajo na sončen dan in temno noč ...nekako tako.Predvsem sem pozorna,da

v temo, prinašam svetlobo dneva. Včasih malo 'zacmiham' x:Dx in življenje teče dalje

po tirnicah,katere si je že ,davnotega, zarisalo.

lep pozdrav

bern je pa rekel, da je neaktiven...več besed kot dejanj...hm...zdaj sem pa v dilemi čveka...kaj je v tej poziciji dobrega?

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

bern je pa rekel, da je neaktiven...več besed kot dejanj...hm...zdaj sem pa v dilemi čveka...kaj je v tej poziciji dobrega?

aha pa smo tam...

mene so učili in naučili,da Mars v deveti hiši,hiši Strelca, prinaša veliko žara,idealizma,človek s tako postavljenim Marsom daje vspodbudo drugim .....skratka o tako položenem Marsu vse dobro..seveda pa lahko pogled na aspekte to, lepo ,sliko spremeni.V kateri hiši imaš znamenje Strelca?

Še nekaj prinaša Mars v znamenju Strelca,sem skoraj pozabila: prinaša religioznega človeka,polnega avantur in vizij. Morda tele avanture in riziki prinašajo slabe plati..ampak tako slabe zopet ne.

Lep pozdrav

Zelo mi sede folk z marsom v kozorogu - to ustreza mojemu ascendentu, marsu, luni, veneri in merkurju, torej s takim clovekom kul lohk delujem, nekaj skupaj ustvarjam.

ah, kako balzamične besede x:o)x

imamo tudi balzamičen kis,veš x?x x:Dx

pišuka...kako je že to...v tretji hiši je sonce v sco...v četrti je venera...pol je menda v peti mars...moram doma pogledat v karto čveka....bom zelo vesela, če boš na volji zvečer to pokomentirat ... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

pišuka...kako je že to...v tretji hiši je sonce v sco...v četrti je venera...pol je menda v peti mars...moram doma pogledat v karto čveka....bom zelo vesela, če boš na volji zvečer to pokomentirat ... :palec:

ti kar poglej pa,da vidiva...

pišuka x:Dx :palec:

če je v peti hiši...ne vem zakaj bi bil slab...še zmerej..

Res pa je,da je ,izredno, močan :onfire:

Lep pozdrav

...ampak na MC-ju ga ne gostim, preveč ,rada.

Jaz ga pa itak moram, tako da ni debate, ali ga hocem ali ne... ker ga ze ves lajf in se ga bom (politike se nismo dali skoz

x^x x;)x x:o)x x;)x x:px)...

Sam ga kar rada - gostim.

Si stejem v 'cast'.

Kot bi imela tigra, ki bi mi bilo v cast, da biva z mano, bi pa bila seveda obzirna z njim.

In vendar bi bila tolk Oven (x;)x - al pa skorpjon x:px), da bi ga tud uscipnila kdaj nalasc - pa me ugrizni! :vragec: x8Dx x:Dx x:Dx x;)x

Aja, mars pa gostim nasproti, na IC.

To je pa druga pesem pol ze... xbendx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...