Skoči na vsebino

Mars

free

Recommended Posts

moj mars v strelcu...se hoče izražat skoz smeh...
aja, heee, ni tukaj nič črnega humorja posred? x:Dx

strelec in borba, ja, jaoo x:Dx

govoriš preveč al premal_?

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

...

Sedejo mi pa tudi tisti z marsom v devici,

...

Ej Marsa, odlična si!

Imam doma en čudovit primerek tega, kar tebi "sede", star sedem in pol. Zamisli - Marsa ima v PRVI hiši, v DEVICI in še fokus T-kvadrata je, in to brez kakega lepega trigona ali sekstila ("izhoda") iz konfiguracije! WOW :eek: ! Picajzlasto do take mere, da se že sprašujem "pa gdo hudiča je devica v tej bajti :eek: :vragec: ?!"

Ti jo posodim za kaka dva dni, recimo ko greva z Olgo v MB na Mavrično.

:vragec: Že čez par ur bo mobi pel, ke ti Mars v Devici naenkrat ne bo več všeč... x:Dx x:Dx

Amis,

preden izsecirata moje izjave na napačnih temeljih, daj malo preveri:

nisem rekel, da je Mars slab, temveč da je v tvojem horoskopu več besed kot dejanj, a ne zaradi Marsa! Poglej si tretjo hišo in trojček, ki je tam, položen celo v kvadratu z zaviralnim Saturnom. Tisti položaj je težko tolmačiti drugače.

Kar se tvojega Marsa tiče, bi bil zelo pasiven (streljal bi samo po domačih), če ga ne bi tenstala Uran in Pluton iz prve. Kljubovalnost itd., pa še kak pritisk od kod.

Samo toliko, da ne bi bilo nesporazumov o "slabem" Marsu. (In bajdevej, v ČETRTI hiši je.)

Lep pozdrav!

moj mars v strelcu...se hoče izražat skoz smeh...
aja, heee, ni tukaj nič črnega humorja posred? x:Dx

strelec in borba, ja, jaoo x:Dx

govoriš preveč al premal_?

črni humor definitivno JE...saj je sonce v sco... x^x x;)x

govorim pa: preveč IN premalo....po obdobjih, po filingu... x:)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ojla, bern... x:)x ...hvala za tole...ja, sori...včasih si kaj mal po svoje razložim, ker imam premalo temeljev za astrologijo (toliko v lastno opravičilo)...se mi zdi, da smo to enkrat premlevali v temi mars, pa sem jaz čist "po kmečko" pač z marsom povezala....by the way...malo treniram akcijo zdej... x;)x ....tebi pa res hvala :vio: ...in čveki tudi :palec:

Imam doma en čudovit primerek tega, kar tebi "sede"

haha, prec ti jo spedenam, pozabljas, da imam jupiter v 5., pa neptun nasponan, pa venero v eks. trigonu z uranom, ki je na mc v 9., to jo ocaram dok reces kex. x;)x x:px

sam - a se mi da?

Mah, eden je bolje kot nobeden, a ravno prav in dovolj.

sem te zavedla z ovnovim momentom in pozabljas na skorpijonskega? x:Dx x:o)x x;)x :vragec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Imam doma en čudovit primerek tega, kar tebi "sede"

haha, prec ti jo spedenam, pozabljas, da imam jupiter v 5., pa neptun nasponan, pa venero v eks. trigonu z uranom, ki je na mc v 9., to jo ocaram dok reces kex. x;)x x:px

sam - a se mi da?

Mah, eden je bolje kot nobeden, a ravno prav in dovolj.

sem te zavedla z ovnovim momentom in pozabljas na skorpijonskega? x:Dx x:o)x x;)x :vragec:

Tvojga Neptuna tamle "na koncu nečesa" se da krasno okoli obrnit, pa tisti tvoj del, ki se mu reče Ribica, tudi, in mala zdaj dela že drugi velemojstrski bal v blefiranju.

Ne bit preveč samozavestna, Marsa, ke te bom spet meu za Ovna pa bova šla še enkrat skoz ... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

:palec:

x:o)x x:Dx x^x x;)x :palec:

Bern, ti meni tolk fino razgibas obrazne misice, prav tocno prave odtenke...

Se namrec zalotim, da me kar lica bolijo in to mi je res gud, humor cenim nadvse.

Aja, sem mislila da smo v temi sco - aja saj res, hahahaha, mars pa imava tudi 'skupen'. x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx x;)x x^x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Amis,

preden izsecirata moje izjave na napačnih temeljih, daj malo preveri:

nisem rekel, da je Mars slab, temveč da je v tvojem horoskopu več besed kot dejanj, a ne zaradi Marsa! Poglej si tretjo hišo in trojček, ki je tam, položen celo v kvadratu z zaviralnim Saturnom. Tisti položaj je težko tolmačiti drugače.

Kar se tvojega Marsa tiče, bi bil zelo pasiven (streljal bi samo po domačih), če ga ne bi tenstala Uran in Pluton iz prve. Kljubovalnost itd., pa še kak pritisk od kod.

Samo toliko, da ne bi bilo nesporazumov o "slabem" Marsu. (In bajdevej, v ČETRTI hiši je.)

Lep pozdrav!

aha...to je pa nekaj čisto drugega. Zato sem vprašala za hišo.

Bern o tem bi se medve zvečer pomenili tako,da ne se, preveč ,jezit.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Picajzlasto do take mere, da se že sprašujem "pa gdo hudiča je devica v tej bajti
točno tole daje en prezaletav natančen posluh predaje, razmišljanje je povezano, ni pa zanesljivo

.met taktiko posluhca

Tvojga Neptuna tamle "na koncu nečesa" se da krasno okoli obrnit,pa tisti tvoj del,ki se mu reče Ribica,tudi in mala zdaj dela že drugi velemojstrski bal v blefiranju.
sm vedu, sm vedu :8):

točno...evo, še ena lastnost...občasna pozabljivost x:o)x  x;)x

marsa  :palec:

Ja, ze, sam ta ze ni skorpijonska, niti devicja (kvecjemu pa dvojckova ali vodnarjeva). x:)x x;)x

pa tudi - tu ne gre samo za spomin, pac pa tudi za pozornost.... x;)x xDDx

Picasso

pišuka marsa, moja pozornost je ful odvisna od interesov x:Dx ...lahko sem ful pozorna, kar pa še ne pomeni, da nisem sposobna česa popolnoma spregledat...nasprotja kar dobro poznam x;)x ...hm, saj vodnar in dvojček tudi močno prisotna v mojem horoskopu...kaj čem...vse je za nekaj dobro..če drugega ne, pripomore k pestrosti človeškega ekosistema... x:Dx x;)x

čveka, moj mars na 7 stopinj strelca v 4hiši (bern nima problemov s spominom x:)x :palec: ) ...je pa žal v kvadratu z uranom in plutonom v prvi , ter v trigonu z jupitrom v osmi.... x:)x

pišuka marsa, moja pozornost je ful odvisna od interesov

... to razlagam vsem mamam, katerih otroci so dvojcki ali pa imajo ta asc...

Ena najbolj tipicnih dvojckovih lastnosti, kot jih jaz dojemam...

Picasso

bern je pa rekel, da je neaktiven...več besed kot dejanj...hm...zdaj sem pa v dilemi čveka...kaj je v tej poziciji dobrega?

aha pa smo tam...

mene so učili in naučili,da Mars v deveti hiši,hiši Strelca, prinaša veliko žara,idealizma,človek s tako postavljenim Marsom daje vspodbudo drugim .....skratka o tako položenem Marsu vse dobro..seveda pa lahko pogled na aspekte to, lepo ,sliko spremeni.V kateri hiši imaš znamenje Strelca?

Še nekaj prinaša Mars v znamenju Strelca,sem skoraj pozabila: prinaša religioznega človeka,polnega avantur in vizij. Morda tele avanture in riziki prinašajo slabe plati..ampak tako slabe zopet ne.

Lep pozdrav

x:)x

Evo mene, Mars v 9.hiši (si rekla Stelčevi?), v Strelcu!

Je kulminanten.

Tja vizije in idealizem so moj pogon. Stalno se za nekaj bojujem...od tega imam seveda samo dobre občutke pa najbrž v bodočnosti (no čez kakih 50 do 60 let) kakšen najs pogrebni govor...Bila je velika idealistka, borka, bla blablabla... :xx!:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Aja me nekaj drugih planetov najbrž gor drži, da ne jemo samo žgancev....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...