Marsa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 tko kot jaz, hah. :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 mislim na jeziku!!!se tega bi mi namrec manjkal, da bi imela se asc v ribah! ker: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Eh, pri meni je to le pol stopinje, pa bo hitro mim, samo, da v ovna pride (ASC= 29.33 rib ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 men pa nekako kr pase... sm zadne case parkrat viski piu (mal), pa sm zacel tko govort pa se rezat... da so me mogl skor mirit, kao da naj bom mal bl resen... drgac pa zadnje case skos napet, nesproscen... :xx!:tko da whisky - (sam ucasih). ----------Jaz ga imam pa skoraj na Asc, še 7 stopinj manjka... kaj pa to pomeni?Komaj že čakam, da gre iz rib, k nimam nič energije...sam v jeziku, hehe! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>men pa nekako kr pase... sm zadne case parkrat viski piu (mal), pa sm zacel tko govort pa se rezat... da so me mogl skor mirit, kao da naj bom mal bl resen... drgac pa zadnje case skos napet, nesproscen... :xx!:tko da whisky - (sam ucasih). ---------- Whisky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 ane no!! sm 1x pil pravi whisky na skotskem direkt v destilarni!! ma... noro dobr ti recem. sicer pa ucasih malo je pomoje cist zdravo! sam je spet razlika, al kupis tistega za 1.500 sit ali tistega za 3.500 sit, ali tistega za 10.000 sit in naprej .. . Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Cele flaše nikol ne kupujem, najraje pa imam Tullamore Dew z ledom.Pa penino, refošk, merlot, sivi pinot, muškat in traminec. Pol se alko zame že neha.Ne kapiram folka, ki pije tist Breezer al kaj je to- ko en Pril zgleda... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2005 aja... a tko je... ma, jst pa sm zadnic celo steklenico unga.. kva je ze... aja balantines. tko no, ni lih neki dobr whisky; bl za tko da se spomnes, da obstaja tut res boljsi whisky Tullamore Dew - ne poznam. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj 'izkoriscanje' je lohk karkoli. nisem hotla bit prevec precizna. Marsa, to so pokazatelji, kako pa kdo izkoristi je pa njegov problem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoče, samo ne ravno v tem vrstnem redu! Zaenkrat sem vse dosegla brez tuje pomoči in upam, da bo tako tudi ostalo! Izkoristiti bi se jih dalo, samo mi ni bilo to tega! Nikad nije kasno, sej maš še nekej pred sabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Praviš, da prilika dela tatu! Me ne premami,potem bi me moralo že zdavnaj, ko sem ravnala bolj inpulzivno, zdaj pa vsako stvar raje trikrat premislim! Pametna punca, spoznala prej, kot nekateri. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2005 ma, pojma nimam-o... -----------Mogoče, samo ne ravno v tem vrstnem redu! Zaenkrat sem vse dosegla brez tuje pomoči in upam, da bo tako tudi ostalo! Izkoristiti bi se jih dalo, samo mi ni bilo to tega! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Mars pRAvKAr gre v Cetus in bu z Asbolus in Luno v cetus. http://ipy.95mb.com/zine http://ra.95mb.com (animacija kaže) http://nu.95mb.com http://franzine.95mb.com Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 aha to pol pomen da vse tole tud na mojmu steliju dela... :||| (*17:53 - 24:03) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 ne vem kaj dela danes...sam jaz sem kot vulkan.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Še ena Bela voda... Sicer pa Mars kvadrat Pluton. Kaj novega= Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne samo ti,Amis! Zgleda, da je z vsemi Belimi vodami tako! Kaj šele meni dela... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kaj šele meni dela... A voda? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne samo ti,Amis! Zgleda, da je z vsemi Belimi vodami tako! A ste vsi iz "Belih vod" pri Šoštanju Ta kraj mi je poznan iz zgodovine Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Sicer pa Mars kvadrat Pluton. Kaj novega= bomo poročali, kvadratura je res agresivna. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 a bela voda, to je enica?Jaz mam mensezdi tud tole - ampak zadnjo cifrco, sicer sem skrlatni ogenj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 ja, enka je bela voda. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sicer pa Mars kvadrat Pluton. Kaj novega= bomo poročali, kvadratura je res agresivna. :xx!:... in po stari navadi se bo spet pol foruma spraševalo, kaj hudega se jim bo zdaj zgodilo, anede? Pa gre v resnici samo za kvadrat dveh TRANZITNIH planetov med seboj. Zadnji kvadrat med tranzitnima MA in PL se je zgodil v prvi polovici septembra lani ("kaj pa se mi je tako groznega zgodilo v prvi polovici septembra lani?"), skoraj enak kot tokrat, se pravi "zahajajoči kvadrat iz Rib in Strelca"!, pa v začetku decembra 2003. Torej tokratni kvadrat niti slučajno ni kak čudež, ki bi se ga bilo potrebno posebej bati. Ali nekaj zelo edinstvenega. Res pa je, da vkolikor se dotika kake naše točke horoskopa, zna biti neprijeten. Če iz nekega našega kvadrata ali opozicije naredi T-kvadrat ali križ, potem je kriza, kajpak. Vendar samo PRI TISTIH, kjer to napravi, ne pa kar povprek. In še: dajmo v prestrašenosti pred takim hudim agresivnim kvadratom pogledati še malce na levo in desno, kjer bomo zlahka opazili zelo natančen TRIGON S SATURNOM iz tega kvadrata. A to pa ni nič? Tak trigon daje možnost izhoda. Se pravi, da ni nujno, da nas bo nekdo nabil, posilil ali oropal, ampak je čisto možno, da bomo KONČNO (Saturn!) lahko razrešili nek neugoden odnos, ki se vleče iz preteklosti, ali pa kakšno prakso, ki se je ne moremo in ne moremo znebiti, ali pa kaj podobnega. Recimo, da se bomo skregali s pravimi ljudmi (s tistimi, s katerimi bi se morali že zdavnaj, na primer) ali da bomo na nekem področju (glejte svoje horoskope!) napravili red (Saturn!). Morda bomo spoznali nekaj v zvezi s karmo, boleznijo, smrtjo in jo po novem gledali drugače, resneje, zreleje, manj panično - a ni to bolje od pogledovanja v nebo, od kod bo udaril ta grozni kvadrat? Vse dobro! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.