Skoči na vsebino

Mars

free

Recommended Posts

mislim na jeziku!!!

se tega bi mi namrec manjkal, da bi imela se asc v ribah! x:Ox :blackeye: :O:

ker:

:mex: xhypnox xinnox xpolzx :mex:

xrolleyesx xrolleyesx :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

men pa nekako kr pase... x:Ix x:Ix x:Dx x;)x sm zadne case parkrat viski piu (mal), pa sm zacel tko govort pa se rezat... da so me mogl skor mirit, kao da naj bom mal bl resen... x:Dx x:Ix x;)x drgac pa zadnje case skos napet, nesproscen... :xx!:

tko da whisky - :palec: x8Dx (sam ucasih).

----------

Jaz ga imam pa skoraj na Asc, še 7 stopinj manjka... kaj pa to pomeni?

Komaj že čakam, da gre iz rib, k nimam nič energije...sam v jeziku, hehe! x:px

<{POST_SNAPBACK}>men pa nekako kr pase...  x:Ix  x:Ix  x:Dx  x;)x  sm zadne case parkrat viski piu (mal), pa sm zacel tko govort pa se rezat... da so me mogl skor mirit, kao da naj bom mal bl resen...  x:Dx  x:Ix  x;)x  drgac pa zadnje case skos napet, nesproscen...  :xx!:

tko da whisky -  :palec:  x8Dx  (sam ucasih).

----------

Whisky

xyesx xyesx :yumy: :yumy: :yumy:

ane no!! x8Dx :palec: :palec: sm 1x pil pravi whisky na skotskem direkt v destilarni!!

ma... noro dobr ti recem. sicer pa ucasih malo je pomoje cist zdravo! :vio:

sam je spet razlika, al kupis tistega za 1.500 sit ali tistega za 3.500 sit, ali tistega za 10.000 sit in naprej .. . :inocent:

Cele flaše nikol ne kupujem, najraje pa imam Tullamore Dew z ledom.

Pa penino, refošk, merlot, sivi pinot, muškat in traminec. Pol se alko zame že neha.Ne kapiram folka, ki pije tist Breezer al kaj je to- ko en Pril zgleda...

aja... a tko je... :inocent: x:Dx x;)x

ma, jst pa sm zadnic celo steklenico unga.. kva je ze... aja balantines. tko no, ni lih neki dobr whisky; bl za tko da se spomnes, da obstaja tut res boljsi whisky x:Dx x;)x

Tullamore Dew - ne poznam. :inocent:

x:Dx :palec: ma, pojma nimam-o... x:Ix

-----------

Mogoče, samo ne ravno v tem vrstnem redu! x:Dx

Zaenkrat sem vse dosegla brez tuje pomoči in upam, da bo tako tudi ostalo! x^x 

Izkoristiti bi se jih dalo, samo mi ni bilo to tega! x;)x

aha to pol pomen da vse tole tud na mojmu steliju dela... :||| (*17:53 - 24:03)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a bela voda, to je enica?

Jaz mam mensezdi tud tole - ampak zadnjo cifrco, sicer sem skrlatni ogenj.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Sicer pa Mars kvadrat Pluton. Kaj novega= :8):

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx bomo poročali, kvadratura je res agresivna. :xx!:

... in po stari navadi se bo spet pol foruma spraševalo, kaj hudega se jim bo zdaj zgodilo, anede?

Pa gre v resnici samo za kvadrat dveh TRANZITNIH planetov med seboj. Zadnji kvadrat med tranzitnima MA in PL se je zgodil v prvi polovici septembra lani ("kaj pa se mi je tako groznega zgodilo v prvi polovici septembra lani?"), skoraj enak kot tokrat, se pravi "zahajajoči kvadrat iz Rib in Strelca"!, pa v začetku decembra 2003. Torej tokratni kvadrat niti slučajno ni kak čudež, ki bi se ga bilo potrebno posebej bati. Ali nekaj zelo edinstvenega.

Res pa je, da vkolikor se dotika kake naše točke horoskopa, zna biti neprijeten. Če iz nekega našega kvadrata ali opozicije naredi T-kvadrat ali križ, potem je kriza, kajpak. Vendar samo PRI TISTIH, kjer to napravi, ne pa kar povprek.

In še: dajmo v prestrašenosti pred takim hudim agresivnim kvadratom pogledati še malce na levo in desno, kjer bomo zlahka opazili zelo natančen TRIGON S SATURNOM iz tega kvadrata. A to pa ni nič?

Tak trigon daje možnost izhoda. Se pravi, da ni nujno, da nas bo nekdo nabil, posilil ali oropal, ampak je čisto možno, da bomo KONČNO (Saturn!) lahko razrešili nek neugoden odnos, ki se vleče iz preteklosti, ali pa kakšno prakso, ki se je ne moremo in ne moremo znebiti, ali pa kaj podobnega. Recimo, da se bomo skregali s pravimi ljudmi (s tistimi, s katerimi bi se morali že zdavnaj, na primer) ali da bomo na nekem področju (glejte svoje horoskope!) napravili red (Saturn!). Morda bomo spoznali nekaj v zvezi s karmo, boleznijo, smrtjo in jo po novem gledali drugače, resneje, zreleje, manj panično - a ni to bolje od pogledovanja v nebo, od kod bo udaril ta grozni kvadrat?

Vse dobro!

x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...