ananta 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Marsa nekaj je novega v Matriki. I sense something cooking deep in the Matrix. Vsekakor 6/6 zanimiv datum, ha? To z Marsom pomeni da gre dol, ima extremno latitudo/deklinacijo in kontaktira nepomembne zvezde v Cetus. zanimivo je da z Luno v Cetus in Asbolus-om dela konjunkcijo. http://ra.95mb.com/index.posh.html Asbolus je astrološki mag in kentavr, pa je yahoo grupa centaurs v total krizi. Tudi jaz sem prenehal z to zanimivo vejo astrologije. Hmmmmm. A ti imaš se prRAvi tam nekaj z Marsom??? A lahko postaš grafički, wheel chart ali magar boljše ne, ha? Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 evo ga: http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...pe=post&id=1733 ja, celo frko od 17:53 do 24:03 (ce pa se kiron stejem, pa je od 15 - 24) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> bomo poročali, kvadratura je res agresivna. :xx!:... in po stari navadi se bo spet pol foruma spraševalo, kaj hudega se jim bo zdaj zgodilo, anede? Pa gre v resnici samo za kvadrat dveh TRANZITNIH planetov med seboj. Zadnji kvadrat med tranzitnima MA in PL se je zgodil v prvi polovici septembra lani ("kaj pa se mi je tako groznega zgodilo v prvi polovici septembra lani?"), skoraj enak kot tokrat, se pravi "zahajajoči kvadrat iz Rib in Strelca"!, pa v začetku decembra 2003. Torej tokratni kvadrat niti slučajno ni kak čudež, ki bi se ga bilo potrebno posebej bati. Ali nekaj zelo edinstvenega. Res pa je, da vkolikor se dotika kake naše točke horoskopa, zna biti neprijeten. Če iz nekega našega kvadrata ali opozicije naredi T-kvadrat ali križ, potem je kriza, kajpak. Vendar samo PRI TISTIH, kjer to napravi, ne pa kar povprek. In še: dajmo v prestrašenosti pred takim hudim agresivnim kvadratom pogledati še malce na levo in desno, kjer bomo zlahka opazili zelo natančen TRIGON S SATURNOM iz tega kvadrata. A to pa ni nič? Tak trigon daje možnost izhoda. Se pravi, da ni nujno, da nas bo nekdo nabil, posilil ali oropal, ampak je čisto možno, da bomo KONČNO (Saturn!) lahko razrešili nek neugoden odnos, ki se vleče iz preteklosti, ali pa kakšno prakso, ki se je ne moremo in ne moremo znebiti, ali pa kaj podobnega. Recimo, da se bomo skregali s pravimi ljudmi (s tistimi, s katerimi bi se morali že zdavnaj, na primer) ali da bomo na nekem področju (glejte svoje horoskope!) napravili red (Saturn!). Morda bomo spoznali nekaj v zvezi s karmo, boleznijo, smrtjo in jo po novem gledali drugače, resneje, zreleje, manj panično - a ni to bolje od pogledovanja v nebo, od kod bo udaril ta grozni kvadrat? Vse dobro! hnm....nabil,posilil,oropal...-pa sej dobr se sliš... ubistvu mam jst tako pozicijo.. kvadrat MArs Pluton, Pa Luna Pluton Pa Luna Trigon Saturn pa Mars Sextil Saturn... kukr pišeš Bern...bi bla jst tista k bi enga nabila..oz.se mi je že kdaj zgodil.. Valda ful popizdim..ce mi en neki nabija kar ni res,. al pa će me provocira..takrat sm taprava živau...Tut kšn krožnik bi se vidu letet po zraku... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sicer pa Mars kvadrat Pluton. Mars kvadrat Pluton je spet izkazal svojo moč. V nesreči v soboto ponoči so umrli trije mladi športniki. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <citat:>Mars kvadrat Pluton je spet izkazal svojo moč. V nesreči v soboto ponoči so umrli trije mladi športniki. ... aha, in zelo lepo bi bilo, ko bi se cestah ljudje ubijali samo ob kvadraturi Marsa in Plutona. Zelo lepo bi bilo ... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 ka pa pomen č maš mars u devici(12 hiša) Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Pomeni skoraj tako kot če bi ga imela v Ribah. Pomeni to in še več. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 aha zdej pa vem..........glih tolk k prej Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Pol pa kar v šolo astrologije. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 mah klinc sej je dost znalcev tle gor Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 ce tut sebi povem: kar das, to dobis; kar vzames, mors tu ali drugje dat! ce gledas iz 1 dolocenga nivoja... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ce gledas iz 1 dolocenga nivoja... ...ja, če gledaš z enga...če pa z dveh... O marsu je dost napisanega. Če bi vsak prečekiral celo temo, bi ziher našel odgovor. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2005 ce pa zdveh pa ni zih, da je tko ker lahko gledas tut iz 3 in vec... sam ta k sem ga jst podal je pac moj komentar! sploh pa kwa zdej tezis neki... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sploh pa kwa zdej tezis neki... ...težit zarad teženja..da mal vidm', kašn mars maš ti... aja, sam ti nism' hotla težit...nč osebnega, pozab... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2005 ma, sej vem, itak hecava... no, zdej ves, da mam tak hecn mars sej vcasih pase tut mal osebnega tezenja... na nek nacin.. oz. no, pa sej, a nis ze vidla moj chart?? si ane! je pa na vrh napisan:Mars - Scorpio 27°24'45 04 (hisa) direct[?] Kaksen vpliv na posel, poklic, usmerjenost,meddelovno komunikacijo, odnose?Kaj je ob tem najpomembneje pogledat (druge planete,konjukcije, kvadrate, etc...?). Major aspects:Sun Square Mars 3°26Mars Sextile Uranus 5°49Mars Conjunction Neptune 1°16Mars Sextile Pluto 3°02Mars Square Ascendant 0°56 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Mene zanima..a kdo ve kateri aspekti nakazujejo..operacije in v kjerih hišah se morjo nahajat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2005 tko cist laicno:ce je 6 hisa, hisa zdravja, morda v sesti; toda pomoje je povezano z prvo hiso, vsaj kirursko delo morda? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Operacije - OSMA hiša! In prav gotovo ne Merkur, Neptun ali Jupiter, ampak kaj bolj neprijetnega. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2005 No vids SaTurNina, pojma nimam. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 u jebemti..jst mam Mars v Raku v 8hisi., v opoziciji z Luno 2 hisa Kozorog, pa Mars Kvadrat Pluton Tehntnica )11.hisa... to bo sranje... ..a je to to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2005 jst naum raj 0 vec reku bi ti pa zveselm, ceb vedu. no, jst mam pa luno in kirona in severni vozel v 8 hisi, pa mars v skorpiji. pa kaj. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 hm...cak sam ves kwa me zanima...ce ma ta operacija v povezavi z boleznijo..al z nesreco... zdej me cist panika grab k mam ta tedn en pregled,..no.. ej Free, a ves da sm bla u Tunjicah,..,neki smo se sprehajal po tockah,...blo kr zanimiv...stem da sm se prvih 10 minut ful smejala..in pol so se se usi.. ja dobr ce mi je blo pa smesn...kr neko zamahovanje z rokami pa neko krozenje...ena tastara se mi je zdela ful smesna..nevem sama seb sm se zdela ful smesna... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2005 kulsko!! kaka operacija?? ---------------hm...cak sam ves kwa me zanima...ce ma ta operacija v povezavi z boleznijo..al z nesreco... zdej me cist panika grab k mam ta tedn en pregled,..no.. ej Free, a ves da sm bla u Tunjicah,..,neki smo se sprehajal po tockah,...blo kr zanimiv...stem da sm se prvih 10 minut ful smejala..in pol so se se usi.. ja dobr ce mi je blo pa smesn...kr neko zamahovanje z rokami pa neko krozenje...ena tastara se mi je zdela ful smesna..nevem sama seb sm se zdela ful smesna... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 cim manj bolecin in cim vec zdravja zelim! a mas hrbtenico vredu? -----------Jaz mam pa negativno aspektiran saturn raku v 8. hisi. Z venero, merkurjem, jupitrom. In bi naj imela dooolgo zivljenje in z muko bi naj učakala smrt:)Imam pa tezave s kostmi, obrabe, nepravilen polozaj, izbocenje prsnih vretenc na hrbtu...same taksne stvari, ki se jih ne da nikol vec popraviti...ceprav se redno ukvarjam s sportom, telovadbo, plavam...Teči ne more vec, ker mi koleno ne dopusca. Da ne govorim o tem, da me ob zacetku dezevne dobe prvi dan seka od kolka po celi nogi dol v koleno in nart. Pa kaj čem. Pri 30 sem pač oglodana. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Asbolus gre pRAvKAr v Cetus, kmalu ga Mars dobi v Cetus in bo Luna v Cetus. Animacija na site: http://ra.95mb.com Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.