Skoči na vsebino

Mars

free

Recommended Posts

Mars je zelo dalech od Ovna. Mars je kmalu v Cetus, torej gre iz Vodnarja v Cetus. Oven se nahaja zelo daleč in Mars bo tam konec indian summer. Zanimivo da Pluton sploh ne gre v Oven. Nikoli.

Simptomi Mars Moon Asbolus v Cetus so debalansirana karma.

Simple astrologi in amaterji bojo ugotovili extremno latitudo, oziroma deklinecijo. Temu prave oob ali out of bound planets. O tem smo že.

True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Ojla!

Kaj bi mi znal kdo kej povedat, če je Mars v Strelcu v 11. hiši.

Hvala

xegox

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

<{POST_SNAPBACK}>Jaz mam pa negativno aspektiran saturn raku v 8. hisi. Z venero, merkurjem, jupitrom.

In bi naj imela dooolgo zivljenje in z muko bi naj učakala smrt:)

Imam pa tezave s kostmi, obrabe, nepravilen polozaj, izbocenje prsnih vretenc na hrbtu...same taksne stvari, ki se jih ne da nikol vec popraviti...ceprav se redno ukvarjam s sportom, telovadbo, plavam...Teči ne more vec, ker mi koleno ne dopusca. Da ne govorim o tem, da me ob zacetku dezevne dobe prvi dan seka od kolka po celi nogi dol v koleno in nart. Pa kaj čem. Pri 30 sem pač oglodana.

x:Dx x:Dx Nč nis oglodana, ampak saturn je najmočnejši od 28-30 leta, takrat pretranzitira natalno pozicijo in ker je vladar vsega tega, kar ni naštela, da ti dela sranje, potem je to TO. Res pa je, da ne boš z muko čakala smrt, mogoče boš bolj osamljena umrla, no sej to je tud muka. x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Ojla!

Kaj bi mi znal kdo kej povedat, če je Mars v Strelcu v 11. hiši.

Hvala

xegox

Samo na kratko, ker taka informacija ne pove skoraj nič. Oceniti je treba celo karto ali pa nič, ampak naj ti bo:

Mars v Strelcu - ognjen planet v ognjenem znamenju, veliko volje in navdušenja, precej manj vztrajnosti. Možna predrznost, tudi agresivnost kot obramba.

Mars v 11. - spontanost, odkritosrčnost, vodenje, biti prvi v skupini... xsrcx xsrcx

Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd!

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx Nč nis oglodana, ampak saturn je najmočnejši od 28-30 leta, takrat pretranzitira natalno pozicijo in ker je vladar vsega tega, kar ni naštela, da ti dela sranje, potem je to TO. Res pa je, da ne boš z muko čakala smrt, mogoče boš bolj osamljena umrla, no sej to je tud muka. x;)x

Saturn v osmi ne govori nujno o mukah, o slabem zdravju in utrudljivosti ter slabi regeneraciji pač.

Ker je očitno precej povezan z različnimi planeti, ki so - najverjetneje - povezani s hišami zdravja (6., 8., 12. in tudi 1.), je zdravje slabo oziroma pereče. Pa še Riba s Škorpijonom v ASC - verjetno res kar neprijetno.

Ampak kar se obupavanja tiče, bi bilo pa dobro, če bi nekako premagala to Ribo. Od nje nimaš dosti koristi.

Vso srečo :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Mars v Strelcu tudi pogosto prinaša posploševanje.

Mars v Strelcu prinaša tudi ob dobrih aspektih veselje do konjev, jahanja ali ukvarjanje z večjimi živalmi.

Prijateljici čim je šel progresirani Mars v Strelca si je kupila dva psa

Guest SaTurNina

Sun 22 5'21" -Rak

Moon 19 49'15" - tehnca

Mercury 17 32'49" - Lev

Venus 19 37'52" - Venera

Mars 21 36'46" - Oven

Jupiter 11 6'36" - tehnca

Saturn 29 43'58" - rak

Uranus 10 25'39"- riba

Neptune 16 51'46"- Vodnar

Pluto 22 25'30"- Strelc

TrueNode 17 41'51" - Oven

Chiron 1 1' 7"r

evo...sam še mal..pa bo Saturn v Levu..prov čakam da se mi zrine vn iz 8 hiše..

čim bolj se mi v 8 hišo v Raka nabije eno sranje,,tem bolj..bi metala stvari naokol... x^x

pa merkur v Levu.., kaj če ga maš v astrokarti že tko notr... x;)x x?x ...2 kratni merkur v Levu..-učer sm spet 35 minut brez prestanka pela pa si zmišlevala ene zgodbice,,človk kr nemore vrjet..da ispade isto kukr takrat ko sm bla 5 let stara..k sm mela iste fore,,.zanimiv se je snemat...sama seb se smejem, x:Dx

kwa ta Mars v Ovnu....zakaj je zdej mars v Ovnu...če smo pa mesca Julija?..men je to čudn,... xrolleyesx , ni mi jasn

Mars je že v Ribi, Ribah. Gre se za extenzijo Cetus konstelacije. Mars v Cetus je začel vojno. Cetus je od spodaj (underground), undersea, Rib.

Cetus je zoijakalna/ascendentalna konstelacija. Vladar/regent je Pluton, oziroma Sedna.

Pluton ni nikoli bil (i ne bo) v Aries/Pisces.

Underground=Subway=U-Bahn

Če imaš kaj v Cetus (tudi Venero) ne hodi v underground. Sicer tega ni v Ljubljani?

Bush bo spet kar ima ascendent canis Minor kot Slovenija descendent.

• 3 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Mars v Strelcu prinaša tudi ob dobrih aspektih veselje do konjev, jahanja ali ukvarjanje z večjimi živalmi.

Prijateljici čim je šel progresirani Mars v Strelca si je kupila dva psa

Ja jaz sem včasih hodila jahat in obožujem konje in pse. Mars v Strelcu....

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

<{POST_SNAPBACK}>razmetavanje energije, nikoli nič končat, skoz nekaj na pol, najprej ful navdušenje. brezveze

Ja res je brezveze, da tko razmetavamo energijo. Sam pa vseeno ful velik izvemo, ker smo radovedni in nas vse zanima. Tako, da nismo ozkogledni.

Ja z dokončavanjem mam pa res težave.....

xDDx x^x

• 1 month later...

mene pa nekaj zanima, pa morda tole ni pravi naslov, ampak boljsega nisem nasla.

mars v ribah sicer-kako se razume z ljudmi z marsom+venero v skorpijonu?

ker opazam neke zanimive povezave...pa si ne znam razlozit.

pa se eno vprasanje.

stalno poslusam, da sem blazno delovna in pridna itd, in se glede teh stvari super razumem z devicami ( sem ugotovila - v sluzbi itd...)

pa gledam, pa nimam nic v devici, razen IC v4.hisi in tocke fortune ( ki je-priznam-ne razumem najbolje). bi mi kdo lahko v par besedah razlozil to mojo netipicno pridnost?

kot strelka sem ze totalno iztirjena...ker ne bi smela bit tako pridna, pa sem .... :8): x;)x

(tudi mars v ribah ni po moje ravno kaksen hud fizikalc...)

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

tinka, maš gnečo planetov v 6 hiši? (to je devičina hiša, pa če imaš kakega merkurja v 6h, mogoče bi to pojasnl to, sam ugibam), al pa če ti znamenje kozoroga in bika prevladuje-tadva se dobr razumeta z devicami, pa tud delovne navade imata...

a si mogoce ti kdaj delala clearing... pa diskreirala marsa&venero iz rib in ga skreirala v devici???Ugibam... x:Dx x:Dx x:Dx ... ce mas IC v devici in sonce v strelcu pade sonce najverjetnje v 6 hiso... kar ti dodajaa dost lastnosti device... sploh ce je sonce bliz vrha 6. hise in je sonce na koncu znamenja strelca ali okoli 20. stopinje(manj potentno..lahko celo hisa prevaga)... drgac pa fortuna naj bi bila neka tema tvojih zivljenj... neka rdeca nit vseh tvojih zivljenj... tema tvoje duse... nekako tako doloceni astrologi razlagajo tudi IC... se pravi iz tukaj nekje izhajas... kje je pa juzni vozel???Mogoce tud v devici??

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>tinka, maš gnečo planetov v 6 hiši? (to je devičina hiša, pa če imaš kakega merkurja v 6h, mogoče bi to pojasnl to, sam ugibam), al pa če ti znamenje kozoroga in bika prevladuje-tadva se dobr razumeta z devicami, pa tud delovne navade imata...

sonce merkur venera jupiter in neptun v 6. hisi. meni ni sicer nic bolj jasno, ampak si pa uganila!

nikjer nic kozoroga ali bika x:Ix

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>a si mogoce ti kdaj delala clearing... pa diskreirala marsa&venero iz rib in ga skreirala v devici???Ugibam... x:Dx  x:Dx  x:Dx ... ce mas IC v devici in sonce v strelcu pade sonce najverjetnje v 6 hiso... kar ti dodajaa dost lastnosti device... sploh ce je sonce bliz vrha 6. hise in je sonce na koncu znamenja strelca ali okoli 20. stopinje(manj potentno..lahko celo hisa prevaga)... drgac pa fortuna naj bi bila neka tema tvojih zivljenj... neka rdeca nit vseh tvojih zivljenj... tema tvoje duse... nekako tako doloceni astrologi razlagajo tudi IC... se pravi iz tukaj nekje izhajas... kje je pa juzni vozel???Mogoce tud v devici??

ne, imam mars v ribah in venero v strelcu :inocent:

sonce v 6. hisi, ja. 1.45 stopinje.

ahm...juzni vozel? kje je to? pa ne mi reci na jugu...!

ja -izhajam iz device-dobesedno...moj stari je to x:Dx x:Dx x:Dx

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>sonce merkur venera jupiter in  neptun v 6. hisi. meni ni sicer nic bolj jasno, ampak si pa uganila!

nikjer nic kozoroga ali bika   x:Ix

glede na to da pripada 6 hiša devici (devica je šesto znamenje po vrsti ) to pomeni, da ti planeti, ki so notri nekak privzemajo tud lastnosti device, kot je že samson omenil za sonce. Glede na to da imaš velik planetov notri, ti najbrž veliko pomeni delo in se zelo trudiš na tem področju (6 hiša je hiša dela, pa tudi zdravja,...) nasplošno pa sonce in venera v 6 hiši ob dobrih aspektih pomenita, da te v službi spoštujejo, in si pri šefih zelo priljubljena... odtod najbrž razlog, zakaj te vsi vidijo kot pridno in delovno x:)x (saj to tud verjetno si) , verjetno se zaradi tega tud pri delu razumeš z devicami, ker si delite to lastnost.

No upam da sm tole kej bolj razumljivo napisala x:)x

• 4 months later...

mars imam v 8. hiši v škorpijonu

berem (in potrujem), da to meddrugim pomeni zanimanje za extrasenzorne stvari, ampak če je v aspektu z neptunom: "... treba, da izbegavate bavljenju ekstrasenzornim fenomenima". kako naj si to razlagam? se mi lahko strga??

mars je v steliju (3°) z neptunom in jupiterjem (ki sta v strelcu), in tudi v konjunkciji z luno (10°). s plutonom in soncem pa v sekstilu.

Ahm, med drugim je to lahko to. Amapk med drugim je to lahko tudi kaj seksualnega (odvisno od povezav, recimo, pa še česa), a lahko bi tudi rekli, da imaš prevelike stroške in težave s položnicami.

x;)x xDDx

mars imam v 8. hiši v škorpijonu

berem (in potrujem), da to meddrugim pomeni zanimanje za extrasenzorne stvari, ampak če je v aspektu z neptunom: "... treba, da izbegavate bavljenju ekstrasenzornim fenomenima". kako naj si to razlagam? se mi lahko strga??

mars je v steliju (3°) z neptunom in jupiterjem (ki sta v strelcu), in tudi v konjunkciji z luno (10°). s plutonom in soncem pa v sekstilu.

:palec: Če se ti ni strgalo pri prehodu plutona preko natalnega marsa v osmi hiši, pol se ti tud še ne bo. Pomisli kaj se je dogajalo pri tem tranzitu, lahko se je res nanašalo na izgubo denarja od drugih, neplačani računi, borba za denar od drugih. Si doživela kakšne posebne izkušnje, lahko bi bilo vezano tudi kaj v vezi seksa?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...