bast 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 seks in denar - nič zelo posebnega, seveda pa vedno aktualni področji, sploh ker druščini v 8. oponira saturn.. ker pa v teh dneh razmišljam o svojih "nenavadnih" izkušnjah in milorečeno odštekanem psihičnem življenju, me je pritegnila zgornja razlaga aspekta marsa in neptuna. zato prišla v to temo. sicer pa je gotovo še dosti aspektov, ki te v določenih okoliščinah lahko odpeljejo na studenec... res, lunca, najbolj mi je dogajalo ob tranzitu plutona čez 8. hišo, najbolj čez luno. istočasno je bil saturn na soncu. zaljubljena bluzila po vojnem območju in potem še mesece travmirala... drugo, še bolj noro obdobje pa so bili meseci, ko je bil saturn na natalnem in neptun (vladar asc.) na soncu, s špico, ko je mars (pa še kiron) tranzitiral natalnega oz. stelij... pa prehod plutona čez mc seveda tudi ni bil od muh. ampak preživela! da se vrnem k temi, delovanja marsa pri sebi ne prepoznam, razen morda v seksu. nobene akcije od mene, sam bluz. je možno, da je tako zabrisan, ker deluje v družbi (neptun, jupiter, luna), ali ker nima hiše, ki bi ji vladal (oven vrinjen v 1. hiši), al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 kaj pa pomeni mars v 12. hiši? (natalno je v ovnu v konj. z venero in v 11 hiši-pa se ne najdem čist v tej razlagi) mi pa tvori tut kvadr. z lunco. a je možno da sm zarad tega precej agresivna v komunik. to je da takoj pop.....?? Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 glede agresivnosti oz. pač glede tega kakšna si pri komunikaciji, kako komuniciraš, glej merkur in njegove aspekte, pa tud tretjo hišo (kakšno agresivnost oz. takojšno popiz... bi nakazoval recimo med drugim kak kvadrat med merkurjem in marsom...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 glede agresivnosti oz. pač glede tega kakšna si pri komunikaciji, kako komuniciraš, glej merkur in njegove aspekte, pa tud tretjo hišo (kakšno agresivnost oz. takojšno popiz... bi nakazoval recimo med drugim kak kvadrat med merkurjem in marsom...) Hvala Aishah. merkur mam trenutno v 9. hiši (potovanje?), natalno v0. drugače je pa v sekstilu z uranom. najbrž bo za moje nerganje kriv pms ld Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 mars mam u konj. s kironom-now that explains it all Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Andromeda, če se le da, se za kak teden ali dva vrzi na glavo v astrologijo, to pa zato, da te bo minilo opazovati samo tranzite. Ker prvič, to sploh ni to, kajti če bi bili vsi našpičeni samo takrat, ko nam Mars kvadrira Luno, Sonce in eventualno Merkurja, bi bilo kar dobro, pa še ogabno predvidljivo bi bilo. Drugič je pa astrologija prelepa zadeva, da bi se jo splačalo degradirati samo na štepanje tranzitov. In tretjič, ratalo ti bo opaziti, da je bil tranzit potencialno prav grozljiv pa želodec te bo bolel na zalogo, potem pa iz tega ne bo nič. Pa Kirona pusti bolj za konec, ni ti treba štartati z njim, ker to ne bo dobro ... Z malo dela boš čisto lepo prešla to - sicer zelo logično in običajno - medfazo astrološke poti. Potem šele postane zanimivo, boš videla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Andromeda, če se le da, se za kak teden ali dva vrzi na glavo v astrologijo, to pa zato, da te bo minilo opazovati samo tranzite. Ker prvič, to sploh ni to, kajti če bi bili vsi našpičeni samo takrat, ko nam Mars kvadrira Luno, Sonce in eventualno Merkurja, bi bilo kar dobro, pa še ogabno predvidljivo bi bilo. Drugič je pa astrologija prelepa zadeva, da bi se jo splačalo degradirati samo na štepanje tranzitov. In tretjič, ratalo ti bo opaziti, da je bil tranzit potencialno prav grozljiv pa želodec te bo bolel na zalogo, potem pa iz tega ne bo nič. Pa Kirona pusti bolj za konec, ni ti treba štartati z njim, ker to ne bo dobro ... Z malo dela boš čisto lepo prešla to - sicer zelo logično in običajno - medfazo astrološke poti. Potem šele postane zanimivo, boš videla! hvala za nasvet Bern. se trudim. opažam spremembe pri sebi, potem si jih pa razlagam z razpoložljivim znanjem. iščem tudi literaturo, zaenkrat imam samo marč i mkevers ostalih knjig ni in ni za dobit v knjižnici, po internetnih straneh pa nimam potrpljenja iskat, že brskanje po forumu vzame veliko časa, pa še to... zanima me, katero literaturo mi priporočaš, a morda veš za kak tečaj ali predavanje iz astrologije, ki se bo odvijal v bližnji prihodnosti??sprašujem pa zato, ker ne vem odgovorov in to se mi sploh ne zdi narobe. bolj neumno bi se mi zdelo, da bi slepo verjela svojim pogruntavščinam. lp, andi Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Za začetek ne išči boljšega od tistega, kar imaš. March&McEvers I in II - več ne rabiš. Kasneje še III in IV, pa Davisonovo "Sinastrijo". To bo zelo dobro za temelj. Astrološkega izobraževanja je v Sloveniji kar nekaj, boš že našla, ko bo čas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 hvala pa hvala za nasvet-saj veš kako je-ko so oči lačne... Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tejka100 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Marsa imam v prvi hiši in to v vodnarju,na 21,28.Kaj to pomeni...oz.kaj predstavja tako položen mars. Sem zelo eksplozivna in hitra in ne toleriram počasnih ljudi..Pa zelo športno postavo imam. A mi je vse to dal mars? Res ,hvala za odgovore...Ps:ascedent imam tud v vodnarju,luno v škropijonu,venero v ovnu... Lp,morena Aja,pa še položaje marsa sem pozabla napisat... mars sekstil veneramars kvadrat jupitermars sekstil neptunmars opozicija saturnmars trigon pluton sonce imam pa v RIBAH upam,da nisem preveč tečna in ,da mi bo kdomalo pokomentiral mojega marsa. HVALA!!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Marsa imam v prvi hiši in to v vodnarju,na 21,28.Kaj to pomeni...oz.kaj predstavja tako položen mars. Sem zelo eksplozivna in hitra in ne toleriram počasnih ljudi..Pa zelo športno postavo imam. A mi je vse to dal mars? Res ,hvala za odgovore...Ps:ascedent imam tud v vodnarju,luno v škropijonu,venero v ovnu... Lp,morena Točno to, vse to ti da Mars, Venera v Ovnu te naredi žensko tako kako bi rekel, mačko, Luna v Škorpijonu pa skrivnostno zapeljivko... tako je to... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Mars je šel v Dvojčka. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 trenutno ja, kar mi sploh ni pogodu. :xx!: komaj čakam, da se vso planetovje pomakne v Strelca in s tem gre čez moj Ascendent in v prvo hišo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Pr men je pa danes t. Mars v eksaktni konjunkciji z Venero, t. Merkur in t. Sonce v konj. z Uranom in t. Venera v eksaktni konj. s Soncem....pa vse je nabasano v 10. hiši...le kaj bi to pomenil.... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Pr men je pa danes t. Mars v eksaktni konjunkciji z Venero, t. Merkur in t. Sonce v konj. z Uranom in t. Venera v eksaktni konj. s Soncem....pa vse je nabasano v 10. hiši...le kaj bi to pomenil.... Mogoče se kakšna nenadna ljubezenska iskra prkaže v službi? Mars- moški v družbi z venero je tudi močan seksualni naboj. Inspiracija pade mogoče v službi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Vem, da Mars v tehtnici ni preveč poživljajoč, koliko vpliva ima? :xx!: Sicer v karti ni pomemben in ima en aspekt Mars konjunkcija Uran. Kaj pa fizična moč' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Mars je šel v Dvojčka. se mi je zdelo,da je nastala na nebo posebne vrste konstalacija planetov,da si se oglasila na forumu Čudno mi je edino to,da meni dela trigon na ,natalno,Luno Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 deleč je mars jutro je bližje Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 deleč je mars jutro je bližje Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 se mi je zdelo,da je nastala na nebo posebne vrste konstalacija planetov,da si se oglasila na forumu Čudno mi je edino to,da meni dela trigon na ,natalno,Luno Verjetno si spregledala, to je še lanski post. Danes je pa mars na 21.stopinji kozla in je verjetno še kar v trigonu s tvojo luno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Verjetno si spregledala, to je še lanski post. Danes je pa mars na 21.stopinji kozla in je verjetno še kar v trigonu s tvojo luno. Ojejjjj Lunca....tegale pa res nisem opazila.Nikol ne gledam datumov , v primeru da je post na prvi strani.Grem koj gledat kaj me je zmotilo Hvala za opozorilo....seveda vem kje je Mars če pa mi dela trigon na Luno(ekzakten in eden redkihprijaznih aspektov ,v moji astro.karti . Nekaj pa se mi je vseeno zdelo čudno,prečudno:Oona in Beli Vran hkrati (a zdej naj pa še na datume gledam ) Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 (a zdej naj pa še na datume gledam ) Retro merkur že dela, hahahahahaa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Retro merkur že dela, hahahahahaa. tipika Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 tipika No mars pa danes že na 25 stopinji kozla, sploh nisem opazila, da mi je kvadriral natalni mars, hahahahahaaa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.