astra 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Zanima me ...kako gledate na Marsov povratek...na izhodiščno točko... Imam občutek...kot da je neko obdobje dokončno za menoj...vse počiščeno...zdaj pa samo NAPREJ... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 prebrala... in nic odgovorila... uf.. sem zgubila nit in feeling... v debati... dokler je laufalo še kar redno..ne, seveda... . pol pa ja ... venera blokirana? s čim pa?hjah, saj zaradi 'venera blokira' , pa je nehu bit feeling... :xx!: - dolgo kratka zgodba sam kriv, itak! sej pa lahk spet ... naveževa feeling... ... pa brez "jaz kriv" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2004 Zanima me ...kako gledate na Marsov povratek...na izhodiščno točko... Imam občutek...kot da je neko obdobje dokončno za menoj...vse počiščeno...zdaj pa samo NAPREJ... AstraGod, i have no idea. I think he's still up there and he's doing what's he have to do. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Jutri mi tranzitni Mars povozi natalno Venero, kar pomeni, da se moram paziti žensk, no saj sem pripravljen, saj takšen dan ni vsak dan.....držite pesti......a ima že kdo kakšno podobno izkušnjo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Opazujem ,da je, odkar se MARS sprehaja po »ovnu« zelo veliko poškodb, še posebej pri športnih panogah, pa tudi drugje. Mislim, da bo tole še bolj izpostavljeno, ko pride Mars na levjo ( 29) stopinjo!! Torej previdnost ni odveč! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Hja, saj sem pripravljen, sicer je pa že Mars ta moment(28, 51 stopinj ovna), moja natalna Venera je pa na 28, 58 stopinj).....bom kar sam gledal zdajle tekmo za bron na EP v rokometu, da ne bo kaj narobe Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 O, mars je sel pa cez moj jupiter... pa sploh opazila nisem. Pac pa venera prihaja na mojo luno, v bistvu je ze 'gor'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 A mi lahko kdo pove, kje se da to spremljat? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 A mi lahko kdo pove, kje se da to spremljat?Ko imaš enkrat svoje rojstne podatke.....rojstno karto imaš tudi položaje planetov......potem spremljaj preko "efemerid-položajev planetov" kje se kaj nahajajo.....mislim, da lahko to najdeš na LN Povezavah. x!x Tukaj bi imel eno prošnjo za Mitjo&Marso, da v naslednji Lunin koledar uvrstita efemeride za tekoče leto, no jaz sem si jih zase, da vem,kje se kaj nahaja.....premisli Marsa ta nasvet, ki bi bil zelo koristen x!x x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 Jaz sem si jih kar sprintala za leto 2004 in vsak dan pokukam samo okvirno. Danes mislim, da je mars na 29 stopinji ovna. Po mojem, da bo precej hud, predno zapusti svoj znak. Opazujem, da ima marsikdo kakšno buško na glavi. Takrat je tudi veliko poškodb glave. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 A mi lahko kdo pove, kje se da to spremljat?Ko imaš enkrat svoje rojstne podatke.....rojstno karto imaš tudi položaje planetov......potem spremljaj preko "efemerid-položajev planetov" kje se kaj nahajajo.....mislim, da lahko to najdeš na LN Povezavah. x!x Tukaj bi imel eno prošnjo za Mitjo&Marso, da v naslednji Lunin koledar uvrstita efemeride za tekoče leto, no jaz sem si jih zase, da vem,kje se kaj nahaja.....premisli Marsa ta nasvet, ki bi bil zelo koristen x!x x!x Hvala, bom pogledala! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 Efemeride za leto 2004 dobis tukajle (sicer pa so po novem na LN povezavah): http://www.astro.com/swisseph/aeh/2000/ae_2004.pdf Boris, hvala za predlog, ki pa ga zal ne moreva upostevati - LK je itak ze predebel, ze tako sva bila prisiljena vsebino oklestiti, nekaterih vsebin, ki sva jih notri ze imela (npr. vitamini, minerali in rudninske snovi itd.), pa preprosto ne moreva vtakniti (in zato so tudi na LN tista besedila, ki so iz LK-ja, taka - kratka - ker sva v koledarcku omejena na prostor in to zanima res samo posameznike... pravzaprav, kdor ima efemeride, skorajda luninega koledarja ne potrebuje).Najin namen je bil ravno tak, da priblizava to ljudstvu in ze toliko 'hieroglifov', kot jih je, je za nekatere cela znanost.Da pa jih moris se z 'logaritmi', pa se mi/nama za v dnevni koledar, ki ga vlacis s sabo, ne zdi primerno.Zato pa to najdes na povezavah na Luninem netu, ki je podaljsek koledarcka. Ja, tudi jaz sem si sprintala in nosim to v koledarcku. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 lahko pa jih najdeš tudi na,odlični,slovenski-astrološki strani: http://www.astradamus. net pa ne,da navijam za to spletno stran,samo zakaj ne bi segali po domačih,namesto po tujih spletih. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 Cveka - navadno gre za tole bazo - meni pa se zdi fair, da se daje link na avtorsko stran.Dvomim, da so na Astradamusu tole rocno vnasali, tudi ce pa so, najbrz teh podatkov nimajo ze kar v glavi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 no, jaz pa upam, da se bo moj Mars malo zbudil ker mi je tako že ful :xx!: očitno je potrebno začeti z uporabljanjem raznih hrupnih pripomočkov : če pa ni gremo dalje vsem Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 To veste, ne, da je Mars od 3. v Biku in je bil v teh dneh v simpaticnem sekstilcku z Uranom in bo konec tedna, 14., tvoril simpaticen sekstilcek s Saturnom? Se kar cuti, se mi zdi, tale bikovski Mars. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 A zato mam jaz tolk poguma, zadnje case, da bi se skor fental, najbrž je vse skp opoziciji z mojim natalnim, kolk stopinj.... pismu ej, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Jutri gre Mars v Devico. Tam se bo srečal z Merkurjem in istočasno naredil opozicijo na Uran... kaj pravite? Vroče? Al še bolj vroče? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Evo moje napovedi: Premišljeno in preudarjeno..mogoče bi bilo dobro popaziti na izrečeno, ker bi znalo biti izrečenega kaj (nekam mi ledeno gre po glavi ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Jutri gre Mars v Devico. Tam se bo srečal z Merkurjem in istočasno naredil opozicijo na Uran... kaj pravite? Vroče? Al še bolj vroče? Ravno tole gledam ze dva dni. Tako Merkur kot Uran bosta oba retrogradna. Kaj je bilo ob zadnji opoziciji Merkur-Uran vemo (kup nesrec tisti vikend na nasih cestah). Zdaj je tu še Mars, blizu je tudi Sonce in Luna. Pravi ples planetov v devici... 17. in 18. avg. bo huda. BTW, Grcija je v znaku device...Hmm... kaj pravte? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Jutri gre Mars v Devico. Tam se bo srečal z Merkurjem in istočasno naredil opozicijo na Uran... kaj pravite? Vroče? Al še bolj vroče? Ravno tole gledam ze dva dni. Tako Merkur kot Uran bosta oba retrogradna. Kaj je bilo ob zadnji opoziciji Merkur-Uran vemo (kup nesrec tisti vikend na nasih cestah). Zdaj je tu še Mars, blizu je tudi Sonce in Luna. Pravi ples planetov v devici... 17. in 18. avg. bo huda. BTW, Grcija je v znaku device...Hmm... kaj pravte? Jaz imam tudi označena datuma 18.8 in 19.8. Najmanj mi je všeč opozicija urana in marsa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Jaz imam tudi označena datuma 18.8 in 19.8. Najmanj mi je všeč opozicija urana in marsa. Ma vsi bodo leteli čez urana, če se ne motim, najprej uleti luna, potem merkur in mars skupaj....potem je tu še Jupiter (tudi v devici tam nekje) kvadrat pluto... Mimogrede, 18.8. zvečer (natanko takrat) - je tudi fuzbal tekma Slovenija SČG za Bežigradom... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Me Mars ne skrbi, drugi planetki pa tudi ne(jih imam kar simpatično postavljene) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 potem je tu še Jupiter (tudi v devici tam nekje) kvadrat pluto... Mimogrede, 18.8. zvečer (natanko takrat) - je tudi fuzbal tekma Slovenija SČG za Bežigradom... Ja še jupiter 90 pluton Upam, da v Grčiji ne bo kakšnega kravala, OI. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Me Mars ne skrbi, drugi planetki pa tudi ne(jih imam kar simpatično postavljene) Tvoji so že lepo postavljeni Contesa, mi gledamo mundano postavljene planete, ki lahko povzročijo splošno zmedo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.