Skoči na vsebino

Mars

free

Recommended Posts

x:Ix  prebrala... in nic odgovorila... uf.. sem zgubila nit in feeling... v debati... dokler je laufalo še kar redno..ne, seveda... . pol pa ja ...

:sori:  venera blokirana? s čim pa?

hjah, saj zaradi 'venera blokira' , pa je nehu bit feeling... :xx!:

- dolgo kratka zgodba :inocent: x;)x

sam kriv, itak! x:Ix

x^x sej pa lahk spet ... naveževa feeling... x;)x ... pa brez "jaz kriv"

Deli na socialnih omrežjih

Zanima me ...kako gledate na Marsov povratek...na izhodiščno točko...

Imam občutek...kot da je neko obdobje dokončno za menoj...vse počiščeno...zdaj pa samo NAPREJ...

Astra

God, i have no idea. I think he's still up there and he's doing what's he have to do.

O, mars je sel pa cez moj jupiter... pa sploh opazila nisem. x;)x x:)x

Pac pa venera prihaja na mojo luno, v bistvu je ze 'gor'. x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A mi lahko kdo pove, kje se da to spremljat?

Ko imaš enkrat svoje rojstne podatke.....rojstno karto imaš tudi položaje planetov......potem spremljaj preko "efemerid-položajev planetov" kje se kaj nahajajo.....mislim, da lahko to najdeš na LN Povezavah. x!x

Tukaj bi imel eno prošnjo za Mitjo&Marso, da v naslednji Lunin koledar uvrstita efemeride za tekoče leto, no jaz sem si jih zase, da vem,kje se kaj nahaja.....premisli Marsa ta nasvet, ki bi bil zelo koristen x!x x!x :palec:

x;)x Jaz sem si jih kar sprintala za leto 2004 in vsak dan pokukam samo okvirno. Danes mislim, da je mars na 29 stopinji ovna. Po mojem, da bo precej hud, predno zapusti svoj znak. Opazujem, da ima marsikdo kakšno buško na glavi. Takrat je tudi veliko poškodb glave. x;)x

A mi lahko kdo pove, kje se da to spremljat?

Ko imaš enkrat svoje rojstne podatke.....rojstno karto imaš tudi položaje planetov......potem spremljaj preko "efemerid-položajev planetov" kje se kaj nahajajo.....mislim, da lahko to najdeš na LN Povezavah. x!x

Tukaj bi imel eno prošnjo za Mitjo&Marso, da v naslednji Lunin koledar uvrstita efemeride za tekoče leto, no jaz sem si jih zase, da vem,kje se kaj nahaja.....premisli Marsa ta nasvet, ki bi bil zelo koristen x!x x!x :palec:

Hvala, bom pogledala! x^x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Efemeride za leto 2004 dobis tukajle (sicer pa so po novem na LN povezavah): http://www.astro.com/swisseph/aeh/2000/ae_2004.pdf

Boris, hvala za predlog, ki pa ga zal ne moreva upostevati - LK je itak ze predebel, ze tako sva bila prisiljena vsebino oklestiti, nekaterih vsebin, ki sva jih notri ze imela (npr. vitamini, minerali in rudninske snovi itd.), pa preprosto ne moreva vtakniti (in zato so tudi na LN tista besedila, ki so iz LK-ja, taka - kratka - ker sva v koledarcku omejena na prostor in to zanima res samo posameznike... pravzaprav, kdor ima efemeride, skorajda luninega koledarja ne potrebuje).

Najin namen je bil ravno tak, da priblizava to ljudstvu in ze toliko 'hieroglifov', kot jih je, je za nekatere cela znanost.

Da pa jih moris se z 'logaritmi', pa se mi/nama za v dnevni koledar, ki ga vlacis s sabo, ne zdi primerno.

Zato pa to najdes na povezavah na Luninem netu, ki je podaljsek koledarcka. :)

Ja, tudi jaz sem si sprintala in nosim to v koledarcku. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xrolleyesx Cveka - navadno gre za tole bazo - meni pa se zdi fair, da se daje link na avtorsko stran.

Dvomim, da so na Astradamusu tole rocno vnasali, tudi ce pa so, najbrz teh podatkov nimajo ze kar v glavi...

Picasso

no, jaz pa upam, da se bo moj Mars malo zbudil ker mi je tako že ful :xx!:

očitno je potrebno začeti z uporabljanjem raznih hrupnih pripomočkov : xbendx :party: :bomb: :vtz:

če pa ni xideax xsrcbumx xchatx xflirtx xloveyx :detelca:

gremo dalje xracx

vsem x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

• 2 weeks later...

To veste, ne, da je Mars od 3. v Biku in je bil v teh dneh v simpaticnem sekstilcku z Uranom in bo konec tedna, 14., tvoril simpaticen sekstilcek s Saturnom?

Se kar cuti, se mi zdi, tale bikovski Mars.

Picasso

A zato mam jaz tolk poguma, zadnje case, da bi se skor fental, najbrž je vse skp opoziciji z mojim natalnim, kolk stopinj.... pismu ej,
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 5 months later...

Evo moje napovedi: x;)x

Premišljeno in preudarjeno..mogoče bi bilo dobro popaziti na izrečeno, ker bi znalo biti izrečenega kaj (nekam mi ledeno gre po glavi x;)x )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Jutri gre Mars v Devico. Tam se bo srečal z Merkurjem in istočasno naredil opozicijo na Uran... kaj pravite? Vroče? :switz:  Al  še bolj vroče?  x;)x  x:px  :vragec:

Ravno tole gledam ze dva dni. Tako Merkur kot Uran bosta oba retrogradna. Kaj je bilo ob zadnji opoziciji Merkur-Uran vemo (kup nesrec tisti vikend na nasih cestah). Zdaj je tu še Mars, blizu je tudi Sonce in Luna. Pravi ples planetov v devici... 17. in 18. avg. bo huda. BTW, Grcija je v znaku device...

Hmm... kaj pravte?

Jutri gre Mars v Devico. Tam se bo srečal z Merkurjem in istočasno naredil opozicijo na Uran... kaj pravite? Vroče? :switz:   Al  še bolj vroče?   x;)x  x:px  :vragec:

Ravno tole gledam ze dva dni. Tako Merkur kot Uran bosta oba retrogradna. Kaj je bilo ob zadnji opoziciji Merkur-Uran vemo (kup nesrec tisti vikend na nasih cestah). Zdaj je tu še Mars, blizu je tudi Sonce in Luna. Pravi ples planetov v devici... 17. in 18. avg. bo huda. BTW, Grcija je v znaku device...

Hmm... kaj pravte?

xrolleyesx xrolleyesx Jaz imam tudi označena datuma 18.8 in 19.8. Najmanj mi je všeč opozicija urana in marsa. xrolleyesx

xrolleyesx  xrolleyesx Jaz imam tudi označena datuma 18.8 in 19.8. Najmanj mi je všeč opozicija urana in marsa. xrolleyesx

Ma vsi bodo leteli čez urana, če se ne motim, najprej uleti luna, potem merkur in mars skupaj....

potem je tu še Jupiter (tudi v devici tam nekje) kvadrat pluto...

Mimogrede, 18.8. zvečer (natanko takrat) - je tudi fuzbal tekma Slovenija SČG za Bežigradom... :O: :eek:

Me Mars ne skrbi, drugi planetki pa tudi ne(jih imam kar simpatično postavljene) x^x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

potem je tu še Jupiter (tudi v devici tam nekje) kvadrat pluto...

Mimogrede, 18.8. zvečer (natanko takrat) - je tudi fuzbal tekma Slovenija SČG za Bežigradom... :O:  :eek:

xrolleyesx Ja še jupiter 90 pluton :palec:

Upam, da v Grčiji ne bo kakšnega kravala, OI.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...