Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 vidiš, se vidi, da grem tja kadar je res res nujno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Tole pa res Oona, tudi jaz ne grem več k zdravniku ko je luna v devici, zmeraj polne čakalnice :xx!: Ampak ti kot ribak, se mogoče takrat res počutiš bolj tko, tko in bi lahko pomislil na zdravnika.Moj ginekolog je tuhtal, zakaj manjša operacija ne uspe, kakšna bolj zakomplicirana pa ja.Rekla sem mu, da ni dobro operirati maternice, ko je luna v vagi. Mislim, da se bo vpisal na tečaj, ker ga to tko zanima in verjame, da je nekaj na tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 kako zelo je odvisno kdo te v ptujski bolnici operira...ker lahko bi brez te moje m. ostala za evek... ma...kul no... Veš kako pravijo, nisem čisto prepričana, naj me kdo popravi, ampak mislim, da ne sme pasti saturn ali sonce zdravnika v tvojo 12 hišo. Ampak a si predstavljaš, da bi vprašal zdravnika za njegove podatke?? Veš Lunca -pa sem tole le naredila. Tako...na koncu. Poslednji pregled in vmes imel neke telefone - tip, ki me je 2x operiral - in jaz ne vedela kam naj sama s sabo. Mu namignem - mogoče bi zunaj počakala..pa tip...ne ne...kar tu bodite..in končno na vrsti...in ko mi daje navodila(glede uporabe ) ga jaz junaško vprašam: A vas lahko še jaz nekaj vprašam? Tip malo presenečeno: Ja...seveda..in jaz hitro(da si ne premislim), Se nekaj z astrologijo ukvarjam, pa me zanima, kdaj ste rojeni! Je bil v resničnem šoku - tako zelo, da je pogledal sestro in njo vprašal: Kdaj sem rojen??? Sestri grozno nerodno(meni nič)..ja ne vem, g. dr....in potem mi pove datum...ampak jaz tako strelčevsko raztresena, da sem v hipu pozabila - ali je 19. ali 21 5...nek bik, mi je rojil po glavi in glede na to, da je bila v času drugega posega luna v biku...in na mojem saturnu v 6. hiši, sem nekako v mislih iskala povezavo. Noro.Noro...v glavnem. Potem sva skupaj šla ven - iz ordinacije in tip se smeji kot nor...da ga tega še nihče ni vprašal mi pravi...jaz pa pogumno - kaj pa ste gledali v mojo notranjost Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 za saturn ne vem, sonček ma pa v raku... ma itak me sami raki obkrožajo zadnje čase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ga jaz junaško vprašam: A vas lahko še jaz nekaj vprašam? Tip malo presenečeno: Ja...seveda..in jaz hitro(da si ne premislim), Se nekaj z astrologijo ukvarjam, pa me zanima, kdaj ste rojeni! Noro...v glavnem. Bravo, samo, če je 21.5 potem je lahko že dvojček??? Škoda, da si nisi točno zapominla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Nataly, tale ti je pa dobra. *** Par dni nazaj je bilo rečeno, da ni dobro, da ima zdravnik Sonce v moji 12. hiši. A res ne? In zakaj ne? 12. hiša je ena od "hiš zdravja" in če ima zdravnik dobro položeno (aspektirano) Sonce, mi lahko pomeni podporo, izhod v sili, boljše razumevanje, tudi malo sočutja nemara - in kaj je v tem slabega? Hm, . Živijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Bern Če je torej ta moj zdravnik rojen 19.5. ima sonce v biku in s tem v moji 6. hiši - tudi zdravja Kar je zelo gud Ampak res ne vem...prisežem, da sem v trenutku pozabila(narkoze krive...normalno ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Ob tem sem se spomnila nekaj. Morebiti pa ni dobro, če pride zdravnikovo sonce v tvojo 8.hišo.??? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Jst sm rojen na pojstli in mamo hišo na kmetih živim s pujso in mi v bistvu nč ne manka, aja pa hišo mamo na 14... ...........bol za šalo, k nimam pojma kako to deluje.....aspekti pa to....... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Mars konjunkcija Pluton ... hmm, full dobr zaenkrat! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 je hišna 14, potem naj bi to pomenl prepirljivost˝ Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Ob tem sem se spomnila nekaj. Morebiti pa ni dobro, če pride zdravnikovo sonce v tvojo 8.hišo.??? Moralo bi biti zelo, zelo dobro (aspektirano, močno) postavljeno, da bi bilo to lahko v redu. Kogar imamo v 8. hiši, ta nam prinaša potrebo po temeljiti spremembi. To pa gre skozi krize. Zelo velik delež je tudi zakonov, kjer sta eden drugemu zakonca postavljena v osmo hišo (glede na karmičnost zadeve ni niti čudno.) Pol je pa drenj. Pa solze. Pa še kaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Kogar imamo v 8. hiši, ta nam prinaša potrebo po temeljiti spremembi. To pa gre skozi krize. Zelo velik delež je tudi zakonov, kjer sta eden drugemu zakonca postavljena v osmo hišo (glede na karmičnost zadeve ni niti čudno.) Pol je pa drenj. Pa solze. Pa še kaj. In če je moje sonce v partnerjevi osmi hiši? Kdo bo zdej koga transformiral? A to pomeni, da jaz z mojim sončkom transformiram njegovo osmo hišo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Danes na meniju - po vrstnem redu (vse eksaktno seveda):Mars opozicija KironMars opozicija SonceMars konjunkcija Pluton Mam filing, da se bom popoldan sfajtala (me čakajo ene obveznosti, ki so mi zrasle čez glavo) :!!: Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 pol pa naj se ti izcimi najboljše, kar je možno...pa karkoli že je Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Thx Amis Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 ...In če je moje sonce v partnerjevi osmi hiši? Kdo bo zdej koga transformiral? A to pomeni, da jaz z mojim sončkom transformiram njegovo osmo hišo?... Ne. NJEGA! Oziroma se mora zaradi te tvoje prisotne energije transformirati sam. Zato sta skupaj. Ni nujno, da sama sploh kaj delaš na tem. V njegovo življenje prinašaš to energijo. To je dovolj. Sam si te je izbral, ker to potrebuje v tej inkarnaciji, ne da bi se tega zavedal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Ni nujno, da sama sploh kaj delaš na tem. V njegovo življenje prinašaš to energijo. To je dovolj. Sam si te je izbral, ker to potrebuje v tej inkarnaciji, ne da bi se tega zavedal. Aha, kar je blo je blo, kar je, je, kar bo pa, je pa že tko vnaprej določeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 po večerih zgrabim kakšno astroknjigo in zadnje čase od Liz Green in Howarda Sasportas: Inner planets -zanimivo se mi zdi, kako opisuje, da si lahko zelo škodimo, če ne uporabimo energijo svojega Marsa (unused energy) in da je ta neizražena poz. ali tudi neg. agresija potem fizično kot čir na želodcu, odsotnost želje po spolnosti, težave s kožo...Zato je treba ven s to energijo, ne jo tlačiti nazaj in vase ali jo pustiti neizkoriščeno... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 aha...torej, če je moj mars na 7 stopinji strelca in v 4hiši, pa v trigonu s saturnom in v kvadratu s plutonom in uranom.... ...bi morala biti doma vesela, zabavljaška in vedno nasmejana ter do konca dinamična ter "omejitve" postavljat s ...nikakor pa ne bi smela uvajat nobenih novosti, sploh pa ne revolucionarnih in ne brskat za globljimi vzroki po marianskih jarkih... :o|o: ...še kakšna dobra ideja od koga Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Mars v 4.hisi daje vse kaj drugega ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Hm, glede na kvadrat s Plutonom in Uranom baš ne more biti kaj simpatičnega... Na koncu ti izpade, da te Saturn (!) vleče ven, da ne bi bilo kake orenk nesreče ali kaj takega. (Če pa malo pogledam chart, potem Mars NI na koncu 4. hiše, temveč nekje tam, da bi lahko rekli, da je bil najbolj aktiviran pri cca 15-20h. Ker sta onadva istočasno v prvi hiši, a si takrat domače (očeta na primer) poslala v maloro in šla ali je bilo kaj drugega? (Če te ne bi nazaj držal Saturn v trigonu, bi s tem horoskopom lahko tudi sesula ali zažgala hišo.)) ((Če bi bil Mars bolj proti koncu te hiše, bi se temu odgovoru izognil...)) Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 he he bern ...med 15 in 20 pravzaprav nisem počela nič tako posebnega...hodila v gimnazijo...uspela 1 leto težit staršem, da so na koncu pristali na to, da si kupim tomos apn4 (kar je bilo takrat tak podvig, kot da bi imela sedaj en kr uredu motor )...se dosti furala okrog...šla na faks... ...nič se nisem kregala...niti igrala z ognjem...uf, enkrat pa sem res po nesreči skoraj zažgala sobo...šla spat s prižgano svečko na radiatorju, pa se je ponoči nekoliko vnela zavesa...sam to sem ugotovila šele zjutraj, ko sem si umivala obraz in presenečena ugotovila, da sem črna pod nosom...pol sem šla pa v sobo gledat....prespala vse...ja, več sreče kot pameti....ampak razen malo zažgane zavese, ni bilo nič hudega....to je pa menda tudi vse... ...zakaj bi se pa odgovoru izognil ....a bi bilo tako kritično Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 uf, enkrat pa sem res po nesreči skoraj zažgala sobo...šla spat s prižgano svečko na radiatorju, pa se je ponoči nekoliko vnela zavesa...sam to sem ugotovila šele zjutraj, ko sem si umivala obraz in presenečena ugotovila, da sem črna pod nosom...pol sem šla pa v sobo gledat....prespala vse...ja, več sreče kot pameti....ampak razen malo zažgane zavese, ni bilo nič hudega....to je pa menda tudi vse... No pazi se ognja, to je nakazano, da mars v 4 hiši lahko zakuri, če ne od svoje energije pa od kakšne druge. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Hm, glede na kvadrat s Plutonom in Uranom baš ne more biti kaj simpatičnega... (Če te ne bi nazaj držal Saturn v trigonu, bi s tem horoskopom lahko tudi sesula ali zažgala hišo.))[/i] Sigurno saturn hladi marsovo energijo in ublaži. BERN ČESTITAM NA TISOČKI. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.