Skoči na vsebino

Mars

free

Recommended Posts

Ej, Bern, full dobr odgovor!!

Mogoče bo pa še letnica prava oz. obdobje-baje se res kr neki cajta nisem pojavla tle dol, sem se njokala nekje v uni dimenziji in se pol rodila kot punca z močnim marsom in na cjte mi zapaše malo divjat okol.

Boljš na fuzbl placu, kot na cesti, ne!?

Deli na socialnih omrežjih

Hm, Jupiter tu podpira Marsovo delovanje, kjerkoli sta že v horoskopu. Naj ne bi bilo ekscesov. Hm. xscratchx

Kontrolirati ju je treba bolj, če sta v kvadratu ali v opoziciji, ker pride do nihanja med evforijo in obupom, to pa je hudo razmetavanje energije.

x:)x

huh, kakšnih dramatičnih excesov ,do kje marbit, hmmm? ( pr men trigon)

razmetavanje energije, a je to ,da človek ne obvlada sebe in, da mu fizičnost prehiteva oz. z leti se to bolj spravi pod kontrolo,če je dovolj zemlje v karti?

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

da mu fizičnost prehiteva

fajn izraz x:)x

Jupiter + Mars= energija, ki lahko pretirava (entuziastičnost), pa enega optimizma je lahko več v akciji, več samozaupanja... Odvisno v kateri akciji, na katerih področjih (hiši, znamenji). Bern, a je loh tud tko?

Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde)

Hm, hm..

Sla sem pogledat in ugotovila da imam z Marsom same neke "težke" aspekte.

In sicer:

Mars kvadrat Jupiter

Mars inkonjukcija Uran

Mars kvadrat Asc.

Mars inkonjukcija MC

Mars imam v Ribah v 3. hiši.

Sicer pa sem Strelka z asc. v strelcu, v strelcu sta še Merkur in Jupiter, pa Neptun.

Upam da mi bo kdo povedal a je to res tako slabo kot je videti. Čeprav sem nova tukaj in me ne poznate..

lp

Sama poiskušam analizirat te moje položaje in aspekte, saj me na nek način to kr začelo zanimat.....zato vas prosim, da mi napišete , kako bi razložili to v povezavi z marsom... x:)x x;)x

mars v škorpijonu v 4. hiši skupaj z uranom

mars pa je vladar 9.hiše, ki je v masu in je prazna...

Venera kvadrat Mars

Mars kvadrat Ascendent

ASC in venra ( v 12.hiši) sta v levu...

Prosim, lp...

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Ooo - še ena strelka.

Ti si pa vseeno bolj strelska od mene x:Dx

Pozdravljena!

Res, poznam dosti strelcev, pa nima nobeden toliko tipičnih strelčevskih lastnosti kot jaz (tako slabih kot dobrih). Kar niti ni tako v redu. Pred pretiranim avanturizmom pa me na srečo malce rešuje Venera v kozorogu.

A vseeno me ta Mars malo skrbi, sami težki aspekti pa še v Ribah..

Moram se malo poglobiti v literaturo da vidim kaj to sploh pomeni.

...

Jupiter + Mars= energija, ki lahko pretirava (entuziastičnost), pa enega optimizma je lahko več v akciji, več samozaupanja... Odvisno v kateri akciji, na katerih področjih (hiši, znamenji). Bern, a je loh tud tko?

...

Entuziastičnost pa optimizem, OK. Samo pretiravanja ne more biti dosti, če sta tadva v trigonu (120). Razen če je zdaj dilema, kaj pretiravanje sploh je? Se pravi - čar tolmačenja.

Kajti pretiravanje je tipična lastnost tako Jupitra, če je položen slabo (kvadriran, na primer), in Marsa, ki troši več NRG kot bi bilo treba. Izgoreva po nepotrebnem, recimo.

Ampak Jupiter v trigonu je pa PODPORA, ne pa pretiravanje!

Če torej taka oseba pri svojem delu pretirava, to ni zaradi tega aspekta. Treba je najti, zakaj.

(Možnost seveda je, da ima taisti JU poleg tega lepega trigona z MA še dva ali tri kvadrate, potem smo pa že bliže... Vedno je treba gledati vse!)

:palec:

...

Mars kvadrat Jupiter

Mars inkonjukcija Uran

Mars kvadrat Asc.

Mars inkonjukcija MC

...

Dobra fora - "a je to res tako slabo kot je videti?".

To niti ni tako slabo.

En sam "Mars kvadrat Saturn" pošteno odtehta te naštete aspekte!

Tukaj te pa malo meče iz evforije v obup pa precej več rečeš kot narediš pa stvari puščaš za "jutri" in se stvari preprosto ne lotiš. Je to "tako slabo"?

Odvisno, kako gledaš.

Dosti hujših stvari smo že videli.

Na tem se da lepo delati.

Jz mam pa: Mars opozicija Jupitr,Mars kvadrat Saturn,Mars sekstil Ascendent!

Mars-Škorpjon-3 hiša

Jupiter-Bik-9 hiša

Saturn-Lev-11 hiša

Asc.-Devica

A je treba še kej? x:Dx Prosm za razlago!

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

...

Jupiter + Mars= energija, ki lahko pretirava (entuziastičnost)

...

Ampak Jupiter v trigonu je pa PODPORA, ne pa pretiravanje!

Če torej taka oseba pri svojem delu pretirava, to ni zaradi tega aspekta. Treba je najti, zakaj.

Hvala, Bern...

Seveda, omenila sem nasplošno Mars + Jupiter, kot potencial pretiravanja, če je ta aspekt negativen.

Na primer v opoziciji, ki jo omenja Triplex x;)x

Primer kolegice: konjunkcija Mars in Jupiter v 9.hiši: aktivna, nenehno potuje, vendar ima pri študiju probleme, med drugim zaradi konfliktov... sama s seboj, z okolico, profesorji itd. - Ima kvadrat na Pluton v konjunkciji s Soncem (11.h).

Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde)

Primer kolegice: konjunkcija Mars in Jupiter v 9.hiši: aktivna, nenehno potuje, vendar ima pri študiju probleme, med drugim zaradi konfliktov... sama s seboj, z okolico, profesorji itd. - Ima kvadrat na Pluton v konjunkciji s Soncem (11.h).

xrolleyesx Konjukcija plutona in sonca je že dober pokazatelj, da je oštra do drugih in zato konflikti.

Ups, Lunca - konjunkcija Plutona in Sonca je kaj lahko tudi samodestruktivna. Žal. In pri tem enako učinkovita, se pravi neprijetna. Navzven se pa nič ne vidi ali pa se vsi čudijo kvajzdejto.

Odvisno od horoskopa. Če gre za tipišno Ribo ali Raka... (recimo).

Ups, Lunca - konjunkcija Plutona in Sonca je kaj lahko tudi samodestruktivna. Žal. In pri tem enako učinkovita, se pravi neprijetna. Navzven se pa nič ne vidi ali pa se vsi čudijo kvajzdejto.

Odvisno od horoskopa. Če gre za tipišno Ribo ali Raka... (recimo).

:palec: Se strinjam Bern, ampak vsi ljudje, ki so sami s sabo v konfliktu, so izredno neprijetni tudi do drugih, če se glih ne vid, se pa čut, a ne da?

Se strinjam, samo taki ljudje imajo v horoskopu pretežno napete aspekte, ne pa trigone. Spet.

Če si napet navznoter ali pa navzven, imaš podobne aspekte - vprašanje je samo "aktivnega" in "pasivnega" principa. To pa ti daje ocena značaja. Včasih je to enostavno, včasih pa niti malo ne. Ali bo tip na primer gnjavil druge ali sebe. To se da lepo razbrati iz horoskopa. Ampak gnjavil bo ziher, ker ima tako in tako karto...

...

Mars kvadrat Jupiter

Mars inkonjukcija Uran

Mars kvadrat Asc.

Mars inkonjukcija MC

...

Dobra fora - "a je to res tako slabo kot je videti?".

To niti ni tako slabo.

En sam "Mars kvadrat Saturn" pošteno odtehta te naštete aspekte!

Tukaj te pa malo meče iz evforije v obup pa precej več rečeš kot narediš pa stvari puščaš za "jutri" in se stvari preprosto ne lotiš. Je to "tako slabo"?

Odvisno, kako gledaš.

Dosti hujših stvari smo že videli.

Na tem se da lepo delati.

Hvala za razlago!

Ker pa sem bila površna sem spregledala naslednje Marsove aspekte:

Sonce kvadrat Mars

Merkur kvadrat Mars

in pa edeini pozitiven - Venera sekstil Mars

To zdaj kaj spremeni sliko?

lp

midnight, mislim ,da sem še jaz na slabšem, asaj moj mars se pojavi le v kvadratu.... :inocent: :inocent: xrolleyesx xrolleyesx

----------------------------------------------------------------------------------

mars v škorpijonu v 4. hiši skupaj z uranom

mars pa je vladar 9.hiše, ki je v masu in je prazna...

Venera kvadrat Mars

Mars kvadrat Ascendent

ASC in venra ( v 12.hiši) sta v levu... --------------------------------------------------------------------------------

..msilm, da em sedaj dobila odgovor na .... moje " težave " v zadnjem času pri študiju... :O: :O: xcivx ... oz. če sem bolj natančna, na mojo lenobo... :eek: :eek:

...lepo prosim, da mi kdo kaj pove o mojem marsu in o deveti hiši.....

xDDx x:)x x;)x x;)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Jz mam pa: Mars opozicija Jupitr,Mars kvadrat Saturn,Mars sekstil Ascendent!

Mars-Škorpjon-3 hiša

Jupiter-Bik-9 hiša

Saturn-Lev-11 hiša

Asc.-Devica

A je treba še kej? x:Dx Prosm za razlago!

Malo navdiha. "Maestro, musik!"

Ni treba nič več, Triple-X (mislim, Triplex, skrajšano XXX).

Mars v Škorpijonu - lud seks; v tretji hiši - govorim o ludem seksu; opozicija Jupiter - pri tem pretiravam in se baham; kvadrat obojega s Saturnom (pri čemer je Saturn fokus konfiguracije (kao "izhod")) - akcija, polna ziheraštva = "v akcijo grem samo, če je zadeva stoprocentno nedvomno še pa še preverjeno in neizpodbitno jasna in ziher"; pri tem je Saturn v 11. hiši - načrti so kriza, zato tudi tolikšna potreba po njih, skoraj višja sila ("glejte, kaj vse bom...").

ASC Devica - ma farbaj ti, farbaj... Več sprenevedanja kot čistega vina. (Če upoštevamo še malo Škorpijona, seveda.) :vragec:

Ampak vse se začne in konča s tistim Marsom tamle: "govorim, kaj bom naredil, in ko povem, mi niti ni treba več narediti". xrolleyesx

V akcijo, fant, v akcijo, ne mi govort, kaj vse si pokavsal pa kaj še boš. Naredi raje kaj na tem! (V lastno hišo postavljeni, torej močni, a negativni) Jupiter ti namreč grozi, da se boš razpočil enkrat...

... in tvoje "uspešne" štorije bodo preplavile net.

x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...