k.tinkara 28. avgust 2009 Prijavi Deli 28. avgust 2009 Tole je namenjeno predvsem administratorjem. Sem se danes včlanila na Lunin net, pa sem se spraševala okoli članstva, kaj pravzaprav pomeni, če se prijavim in plačam članarino in kaj vsaka od možnosti prinese - konec koncev je članarina od 10 do 60 EUR. Saj sem malo gledala in iskala, kje je kaj več napisanega, pa nisem našla , zato prosim tule, da mi pripnete link, iz katerega bom kaj več izvedela glede članarine. LP Valentina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. avgust 2009 Prijavi Deli 28. avgust 2009 Živjo! Tole si že našla? članstvo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. avgust 2009 Prijavi Deli 28. avgust 2009 http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...=10652&st=0 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
k.tinkara 28. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 28. avgust 2009 Hvala obema. Bom izbrala enega od plačljivih paketov, kajti vem kako je plačano prostovoljno delo samo še odločim se katerega, to pa bom storila jutri. LP Valentina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. avgust 2009 Prijavi Deli 28. avgust 2009 Haj!Dobrodosla! Lepo od tebe, hvala za pripravljenost. Hvala tudi Aliani in Klarus! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.