Madona 29. avgust 2009 Prijavi Deli 29. avgust 2009 lep pozdrav! Za vse tiste, ki vas zanima regresija in dobite RTL: Danes bo ob 17:45 uri na RTL ponovljena oddaja „Moje prvo življenje“ Je zelo zanimivo. Sem jo gledala že v nedeljo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 30. avgust 2009 Prijavi Deli 30. avgust 2009 Pri regresiji je zelo zanjimivo to, da so skoraj vsi v prejšnjem življenju bili Hollywoodski junaki ali pa so bili junaki pravljic in dogodkov ranega otroštva. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Madona 2. september 2009 Avtor Prijavi Deli 2. september 2009 A ni nobeden gledal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 2. september 2009 Prijavi Deli 2. september 2009 Prepozno vidla. Kakšen pa je izvirni naslov oddaje? Pod "Mein erstes Leben" mi ni našlo. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Madona 4. september 2009 Avtor Prijavi Deli 4. september 2009 Prepozno vidla. Kakšen pa je izvirni naslov oddaje? Pod "Mein erstes Leben" mi ni našlo. Poskusi pri google:http://www.google.de/search?hl=de&sour...amp;aq=f&oq= Tule je samo 10 mint:http://www.youtube.com/watch?v=gTrXDppXVRE tule pa še drugi videji:http://www.google.de/search?hl=de&rlz=...+video&meta= Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 Fala. ... in pozdravljena na forumu. xrosex Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 5. september 2009 Prijavi Deli 5. september 2009 Sem pogledala. Zanimivo, ampak se vidi, da je oddaja oblikovana tako, da zadevo predstavi širšemu krogu gledalcev, ki se z njo niso še nikoli srečali. Fajn, da so temo sploh obravnavali. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Madona 5. september 2009 Avtor Prijavi Deli 5. september 2009 (popravljeno) Sem pogledala. Zanimivo, ampak se vidi, da je oddaja oblikovana tako, da zadevo predstavi širšemu krogu gledalcev, ki se z njo niso še nikoli srečali. Fajn, da so temo sploh obravnavali. Verjetno je trajalo vse precej časa, pa so vse skup zrezali.Saj je rekla, da je pol ure trajalo, da so prišli tja. Pa tudi slike, ki so jih pozneje posneli, so pripopali nazaj. Mogoče bi se dalo videti tudi kaj drugega, ime kraja ali časopis z datumom. Vseen bi se lahko to še kaj nadaljevalo, saj so napisali, da je serijaIn res niso vsega pokazali, kar so napovedali. Tako da verjetno še delajo na drugih primerih. Če bom kaj našla, pridem povedat. Popravljeno 5. september 2009 -> Madona Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. september 2009 Prijavi Deli 5. september 2009 sem gledala kar mi je bilo všeč je to, da je bila novinarka precej skeptična......zelo na realnih tlehin seveda to, da so ve, kar je bilo povedano med seansami tudi dejansko potrjeno iz strani zgodovinarjev, duhovnikov in drugih strokovnjakov Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.