mako106 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 Najprej moramo ugotoviti kdo je lastnik duse. Ta bi jo sigurno znal prodati.kaj pa če slučajno ugotovimo da je duša lastnik vseh nas....in da smo že zdavnaj bili prodani....in le blodimo o prodaji tistega kar sploh ni naše...ampak si nas lasti sploh ni res. gre za verovanje. ti si dal postavko, da ima vsak svojo dušoin iz tega izpeljal, da jo lahko vsak proda. na to si seveda postavil še izjavo,da jo itak nihče ne bi prodal. jaz pa ti povem: daj oglas v časopis, ponudi 30 eurov za dušoin videl boš, da je marsikdo pripravljen podati se v tovrstno trgovino prodam jo za 4,65eur...brez ddvja...brez računa...samo resni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 kaj pa garancija kupcu pa račun in dobavnica...razloži mi to malo...če je tak simpl ko pasulj tega ne potrebuješ. potrebuješ zgolj verovanje, enako kot v primeru verovanja v dušo. prodajajo svojo dobro voljo...ne pa duše...nobenga zdravilca s prodano dušo ne poznam dobro voljo ? pa saj to ti je eno in isto -vse nevidne, nedokazljive usluge lahko privedejo do dobre volje kupca samega. saj sem ekonomist...samo nikjer še tega znanja nisem zasledil potem pač nisi ne vem koliko pozoren ekonomist, to je vse. trg je velik in kupcev veliko.vsak dan se izvajajo "storitve" in zasluži se denar. da se to stori, je potrebno znanje,pa kakorkoli naj se to znanje definira... četudi kot prevaro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantric 4. september 2009 Avtor Prijavi Deli 4. september 2009 XYZ ni se ti treba zdaj vlect ven. Si si pac po svoje razlagal stvari.Ce pa ti tema ni vsec se pac ne vkljucis. To pa menda ja razumes. Citiraj Om hrim aim hrim Om Sarasvatyai namah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 prodam jo za 4,65eur...brez ddvja...brez računa...samo resni pretiravat pa spet ni treba, no. vsaj za 10 jo prodaj. XYZ ni se ti treba zdaj vlect ven. Si si pac po svoje razlagal stvari.Ce pa ti tema ni vsec se pac ne vkljucis. To pa menda ja razumes. ah tantrič, daj ga no lomit... kdo se zdaj "ven vleče" ? poglej: Ali bi kdo prodal svojo duso in za koliko?Seveda jo lahko uporablja do konca zivljenja.Po smrti pa postane last kupca.Reklamacija in vrnitev duse ni mozna. Očitno lastni igrici nisi dorasel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 XYZ ni se ti treba zdaj vlect ven. Si si pac po svoje razlagal stvari.Ce pa ti tema ni vsec se pac ne vkljucis. To pa menda ja razumes.Tis tko k Janezek, k je edini v razredu, k se mu godi krivica, edini k je v redu, vsi ostali so pa slabi.....ej tko k s napisal se samo tako da razlagat, kot večina ocenjuje,,,,drugič napiš direkt in si ne bomo "po svoje razlagal" Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 tega ne potrebuješ. potrebuješ zgolj verovanje, enako kot v primeru verovanja v dušo.aha...a pol pa to z ekonomijo nima nobene veze dobro voljo ? pa saj to ti je eno in isto -vse nevidne, nedokazljive usluge lahko privedejo do dobre volje kupca samega.ampak kaj ima to veze s prodajo duše potem pač nisi ne vem koliko pozoren ekonomist, to je vse. trg je velik in kupcev veliko.vsak dan se izvajajo "storitve" in zasluži se denar. da se to stori, je potrebno znanje,pa kakorkoli naj se to znanje definira... četudi kot prevaro.verjetno res ne...da nisem še kupoprodajne pogodbe za dušo nikjer zasledil pretiravat pa spet ni treba, no. vsaj za 10 jo prodaj. sem misli še kaki popust za gotovino dat...saj veš recesija pa to...duše postajajo brezvredne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantric 4. september 2009 Avtor Prijavi Deli 4. september 2009 Tis tko k Janezek, k je edini v razredu, k se mu godi krivica, edini k je v redu, vsi ostali so pa slabi.....ej tko k s napisal se samo tako da razlagat, kot večina ocenjuje,,,,drugič napiš direkt in si ne bomo "po svoje razlagal"Ne, tomazslo. Ti si tudi uredu. Le xyzica vcasih zanese. Pa postane malo uzaljen. Citiraj Om hrim aim hrim Om Sarasvatyai namah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 Ne, tomazslo. Ti si tudi uredu. Le xyzica vcasih zanese. Pa postane malo uzaljen.a ti si pa oni...ko vse nesporazume pogliha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 aha...a pol pa to z ekonomijo nima nobene veze ampak kaj ima to veze s prodajo duše verjetno res ne...da nisem še kupoprodajne pogodbe za dušo nikjer zasledil sem misli še kaki popust za gotovino dat...saj veš recesija pa to...duše postajajo brezvredne aha, a prodaja nima z ekonomijo nobene veze ? zanimivo. no ja, saj niti nisem ekonomist.veze ma to, da je duša, kot tudi marsikaj drugega (npr. aura), nekaj nedokazljivega, neotipljivegain, da če ima človek v to vero, mu lahko precej godi, če se mu nekdo na ta način posveti.za to so ljudje pripravljeni dati denar.ampak, saj to sem že povedal, v bistvu... ni mi jasno le, kako to, da nisi razumel. pogodba ni problem. vse se da, če se hoče. sicer pa se da to, tudi privat, kar s krvjo... saj veš, podpis, in to... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 aha, a prodaja nima z ekonomijo nobene veze ? zanimivo. no ja, saj niti nisem ekonomist.veze ma to, da je duša, kot tudi marsikaj drugega (npr. aura), nekaj nedokazljivega, neotipljivegain, da če ima človek v to vero, mu lahko precej godi, če se mu nekdo na ta način posveti.za to so ljudje pripravljeni dati denar.ampak, saj to sem že povedal, v bistvu... ni mi jasno le, kako to, da nisi razumel. pogodba ni problem. vse se da, če se hoče. sicer pa se da to, tudi privat, kar s krvjo... saj veš, podpis, in to...sam pol če je duša nedokazljiva in neotipljiva...kak sploh veš da je...ker si pač nekje to prebral...al kak zdaj mi je pa še manj jasno...kak bi jo ti to prodal...v ekonomiji se neotipljivih in nedokazljivih stvari bore malo proda...prodaja se le upanje v takšne stvari Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 sam pol če je duša nedokazljiva in neotipljiva...kak sploh veš da je...ker si pač nekje to prebral...al kak zdaj mi je pa še manj jasno...kak bi jo ti to prodal...v ekonomiji se neotipljivih in nedokazljivih stvari bore malo proda...prodaja se le upanje v takšne stvari ja saj, upanje je že nekaj... lahko privede celo do dobre volje, četudi občasno le začasno sicer pa, jaz ne vem, če/da duša je in me niti ne briga. kar se mene tiče, je duša le 1, ampak to so druge vode.gre bolj za to, da kupec sam v dušo verjame -potem so možni čudeži, hehe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 ja saj, upanje je že nekaj... lahko privede celo do dobre volje, četudi občasno le začasno sicer pa, jaz ne vem, če/da duša je in me niti ne briga. kar se mene tiče, je duša le 1, ampak to so druge vode.gre bolj za to, da kupec sam v dušo verjame -potem so možni čudeži, hehe.zdaj te pa še manj razumem...nekaj motoviliš o eni duši...in drugih vodah...itak pa vsi v istem bazenčku lastne omejenosti plavamo no...razen tebe...ki se očitno v druge vode spuščaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 saj ni kaj za razumet... ker mojega pogleda na to niti nisem objasnil. ni potrebe -tema je zasnovana, pravila igre prav tako.jaz se le gibljem v mejah igre in uživam v njej, koliko je to seveda možno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 Najprej moramo ugotoviti kdo je lastnik duse. Ta bi jo sigurno znal prodati.sploh ni nujno.prvic je ze v osnovi tezko *ugotoviti*, kdo je "lastnik" duse (in je to ze debata znotraj debate, a cetudi damo to ob stran), drugic pod razno s tem, da jo *zna uporabljat*, ne pomeni da jo mora znat tud prodat. Enim se nam to zdi pravzaprav ravno obratno sorazmerno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 saj ni kaj za razumet... ker mojega pogleda na to niti nisem objasnil. ni potrebe -tema je zasnovana, pravila igre prav tako.jaz se le gibljem v mejah igre in uživam v njej, koliko je to seveda možno.ti si pa res že skor tak pameten...da že kratkomalo na modrost mejiš edin ta zadnji stavek bi ti malo skorigiral....pravil ni...če si jih sam ne narediš...in uživancijo najdemo šele v brezmejnosti naše igre...oz v naši lastni enosti z brezmejnostjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 ti si pa res že skor tak pameten...da že kratkomalo na modrost mejiš oh, hvala, kako lep kompliment edin ta zadnji stavek bi ti malo skorigiral....pravil ni...če si jih sam ne narediš...in uživancijo najdemo šele v brezmejnosti naše igre...oz v naši lastni enosti z brezmejnostjo no ja, človek ne jezi se prav rad igram, vsake toliko, ali npr. šah... pa čeprav so pravila precej natančno določena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 oh, hvala, kako lep kompliment modrost te še čaka za voglom no ja, človek ne jezi se prav rad igram, vsake toliko, ali npr. šah... pa čeprav so pravila precej natančno določena.aja...sem mislil da se pogovarjaš o lastni igri neskončnosti...si pač bolj za šah in človek ne jezi se...saj bo my mistake Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 aja...sem mislil da se pogovarjaš o lastni igri neskončnosti...si pač bolj za šah in človek ne jezi se...saj bo my mistake Ne, govoril sem o pravilih igre, kot jih je zastavil tantrič (glej 1. post v tej temi). Šah je služil zgolj kot primer. Ja, your mistake, dejansko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 Ne, govoril sem o pravilih igre, kot jih je zastavil tantrič (glej 1. post v tej temi). Šah je služil zgolj kot primer. Ja, your mistake, dejansko.saj vem da morš imet vedno prav...res je my mistake...za tebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 Nimam pojma, kako se prodaja dušo, pa Tantric ni tud nič uporabnega napisal na to temo. Na primer, a se mora duša s tem strinjat al mogoče nema prava na glasanje in jo lohk kr odpelješ - kam? - na bolšjaka? In kaj je pol k nimaš več duše? Recimo, če prodaš avto, hodiš peš al pa z biciklom, al pa si kupiš novega. Kaj pa k prodaš dušo? A obstaja tud pri dušah kej podobnega - recimo, kakšna takšna manjša rezervna dušca - kt eno rezervno kolo na primer? To je dobr vedet, tko, za vsak primer. A lahko poj k si svojo dušo prodal, kupiš kakšno drugo, tako bolj pametno al pa mogoč bolj seksi? Dej, Tantric, ti k si tko pameten, mal mi razlož te okoliščine prodaje duše. A, ja, pa še to me zanima - a moraš dat garancijo zanjo? Kaj, če mu ni všeč (me skrbi, da moja ciganska duša komu ne bi bla glih po meri) pa jo prnese nazaj? Al mu pa kar sama uide (mam svojo na sumu, da bi mu revežu kupcu ušpičla kšno tako)? Vidiš Tantric, resnemu prodajalcu in kupcu se pojavljajo vseh sort vprašajna, preden se odloč za en tak posel. Prosim, navodila in pojasnila! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantric 4. september 2009 Avtor Prijavi Deli 4. september 2009 modrost te še čaka za voglomTa kompliment je bolj primeren. Xipsiloncic, ne hebi. Preber si se enkarat prvi post. Pa bos razumel. No ja, upam. Itak si mi unicu temo. Citiraj Om hrim aim hrim Om Sarasvatyai namah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 ah, jaz nisem tako malenkosten... bi vzel vsako dušo... saj se jih da npr. obesit na drevo ali kje po stanovanju, za dekoracijo.ljudje dandanes so enostavno preveč izbirčni... vsak bi rad dušo od kakšnega rock zvezdnika ali vsaj znanega politika... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantric 4. september 2009 Avtor Prijavi Deli 4. september 2009 Nimam pojma, kako se prodaja dušo, pa Tantric ni tud nič uporabnega napisal na to temo. Na primer, a se mora duša s tem strinjat al mogoče nema prava na glasanje in jo lohk kr odpelješ - kam? - na bolšjaka? In kaj je pol k nimaš več duše? Recimo, če prodaš avto, hodiš peš al pa z biciklom, al pa si kupiš novega. Kaj pa k prodaš dušo? A obstaja tud pri dušah kej podobnega - recimo, kakšna takšna manjša rezervna dušca - kt eno rezervno kolo na primer? To je dobr vedet, tko, za vsak primer. A lahko poj k si svojo dušo prodal, kupiš kakšno drugo, tako bolj pametno al pa mogoč bolj seksi? Dej, Tantric, ti k si tko pameten, mal mi razlož te okoliščine prodaje duše. A, ja, pa še to me zanima - a moraš dat garancijo zanjo? Kaj, če mu ni všeč (me skrbi, da moja ciganska duša komu ne bi bla glih po meri) pa jo prnese nazaj? Al mu pa kar sama uide (mam svojo na sumu, da bi mu revežu kupcu ušpičla kšno tako)? Vidiš Tantric, resnemu prodajalcu in kupcu se pojavljajo vseh sort vprašajna, preden se odloč za en tak posel. Prosim, navodila in pojasnila!Naj bo. Ce je ze tema sla k vragu.Za duso je potrebno dati vsaj dve leti garancije. Prilozena morajo biti navodila za uporabo, v slovenskem jeziku. Zagotovljen mora biti servis. In pa rok uporabnosti. Pa seveda tudi sestava, ce nameravas prodat duso v prehrambene namene. Citiraj Om hrim aim hrim Om Sarasvatyai namah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 v prehrambene namene, haha, ta je dobra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 al se men zdi...al si tu že bureke prodajamo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.