Iknee 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 Naj bo. Ce je ze tema sla k vragu.Za duso je potrebno dati vsaj dve leti garancije. Prilozena morajo biti navodila za uporabo, v slovenskem jeziku. Zagotovljen mora biti servis. In pa rok uporabnosti. Pa seveda tudi sestava, ce nameravas prodat duso v prehrambene namene. Ups, tole z navodili za uporabo bo pa mal težka, se mi zdi, da sem jih že zdavnaj bogvekam založila, zdej mi jo pa duša mal po svoje svira. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 Ups, tole z navodili za uporabo bo pa mal težka, se mi zdi, da sem jih že zdavnaj bogvekam založila, zdej mi jo pa duša mal po svoje svira. maš srečo...da ti ta tvoja duša tud brez navodil dela...eni ko svoja navodila založijo...ne znajo več brez njih živet..pa kr umrejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantric 4. september 2009 Avtor Prijavi Deli 4. september 2009 ta tema bi morala bit grozna, ne smesna. A se lahko mal zresnemo!? Najpomembnejse je, kako narediti duso za trzno zanimivo blago? In seveda katera je ciljna skupina? Citiraj Om hrim aim hrim Om Sarasvatyai namah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 ta tema bi morala bit grozna, ne smesna. A se lahko mal zresnemo!?ok...samo pol pa ne več takih sekat...kr mi kr na smeh rukne Najpomembnejse je, kako narediti duso za trzno zanimivo blago? In seveda katera je ciljna skupina?undergroundalldevils corporation...njih bi prodane duše sigurno zanimale...posebej še s kakimi količinskimi popusti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantric 4. september 2009 Avtor Prijavi Deli 4. september 2009 Bolj palijo darila. Kupite duso in mate pico gratis.Ali pa. Za vsako duso dobite tri nalepke. S katerimi sodelujete v zrebanju. Glavna nagrada zivljenjsko zavarovanje. Citiraj Om hrim aim hrim Om Sarasvatyai namah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 A dušo pol mamo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 A dušo pol mamo?vprašaj se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 A dušo pol imamo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 maš srečo...da ti ta tvoja duša tud brez navodil dela...eni ko svoja navodila založijo...ne znajo več brez njih živet..pa kr umrejo Hm, no, je pa ne bi še prodala... kokr dela tud brez navodil (čeprov mal čudn včas ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 A dušo pol imamo?vprašaj se brez vprašanja Hm, no, je pa ne bi še prodala... kokr dela tud brez navodil (čeprov mal čudn včas )mogoče samo navodila rabi...če je še v garanciji....ti jih verjetno pošljejo kr na dom...no...ampak to samo v primeru če se ti res fejst čudna zdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantric 4. september 2009 Avtor Prijavi Deli 4. september 2009 A dušo pol mamo?Ja. Mamo tudi prodajalce. Iscemo pa kupce. Kot kaze je ponudba dus vecja od povprasevanja. Citiraj Om hrim aim hrim Om Sarasvatyai namah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 Hočeš rečt, da se je treba razsvetlit? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 Ja. Mamo tudi prodajalce. Iscemo pa kupce. Kot kaze je ponudba dus vecja od povprasevanja.še s.p treba odpret...da bo vse legalno...saj veš da z davčno ni zajebancije Hočeš rečt, da se je treba razsvetlit?kaj naj si zdaj poleg burekov...še lampe prodajamo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 brez lampe tudi bureka ni... pa zakaj vedno na koncu samo še jaz znam logično razmišljat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 brez lampe tudi bureka ni... pa zakaj vedno na koncu samo še jaz znam logično razmišljat?ker na koncu ostaneš sama...s svojimi mislimi...tam pa je vedno vse logično Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 ... da o logiki duše niti ne govorimo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 pojma nimam..kaj imata duša in logika skupnega po mojem manj...kot več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 ah, jaz nisem tako malenkosten... bi vzel vsako dušo... saj se jih da npr. obesit na drevo ali kje po stanovanju, za dekoracijo.ljudje dandanes so enostavno preveč izbirčni... vsak bi rad dušo od kakšnega rock zvezdnika ali vsaj znanega politika... lepo, da se najde kupec tud za eno čist navadno cigansko dušo... mal jo bom še imela, če ga bo brez navodil za uporabo le preveč srala (ni več v garanciji, tko da mi najbrž ne bojo hotli poslat navodil, serviserjem pa ne zaupam preveč), ti bom pa poslala ponudbo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 Vse? Samo predlog... ni odgovor. No je odgovor, če je odgovor vprašanje brez vprašanja., drugač je pa samo predlog. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 5. september 2009 Prijavi Deli 5. september 2009 ti bom pa poslala ponudbo... velja. dotlej, torej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 5. september 2009 Prijavi Deli 5. september 2009 Hm, kolikor resno je pač resno. Zakaj ne probaš kupit duše od kakšnega hudiča v peklu? Pa takoj ti jo da, sej veš, hudič ma rad denar. Pa še izbiro maš ful pestro. Z Bogom se boš pa mogu tepst, pa še zgubu boš na koncu, se ne splača. Pa še tista duša iz pekla, te bo častila kot boga, ker jo boš odrešil peklenskih muk. He he. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. september 2009 Prijavi Deli 5. september 2009 Hm, kolikor resno je pač resno. Zakaj ne probaš kupit duše od kakšnega hudiča v peklu? Pa takoj ti jo da, sej veš, hudič ma rad denar. Pa še izbiro maš ful pestro. Z Bogom se boš pa mogu tepst, pa še zgubu boš na koncu, se ne splača. Pa še tista duša iz pekla, te bo častila kot boga, ker jo boš odrešil peklenskih muk. He he.ne vem zakaj bi blo treba v pekel hodit...hudiča najdeš že za vsakim voglom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 8. september 2009 Prijavi Deli 8. september 2009 ne vem zakaj bi blo treba v pekel hodit...hudiča najdeš že za vsakim voglom No, pol smo pa v raju, ker zemlja je! okrogla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 9. september 2009 Prijavi Deli 9. september 2009 tantric je v bistvu Mefisto, samo dr. Fausta še ni našel. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantric 9. september 2009 Avtor Prijavi Deli 9. september 2009 tantric je v bistvu Mefisto, samo dr. Fausta še ni našel. Ti si pa sigurno Danijel Smit Deni. Citiraj Om hrim aim hrim Om Sarasvatyai namah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.