Silvija 10. september 2009 Prijavi Deli 10. september 2009 Načeloma svoje duše ne bi prodala, ker potem bi bila samo še lupina. Načeloma pravim zato, ker te življenje ali kakšna grožnja, skušnjava morda zavede. Lahko govorit, dokler ne padeš v situacijo. Nisem vsega prebrala, ampak, ste navedli, kaj duša sploh je? Jo sploh lahko kdaj dobiš nazaj? Ali pa potem samo še tavaš kot senca naokoli? Malo za šalo, malo zares. Ampak...pa res...lahko dušo zgubiš? Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 12. september 2009 Prijavi Deli 12. september 2009 jaz pa mislim da je večina itak že prodala duše, samo nezavedajo se, nihče več ne ve kdo je in to je dokaz izgubljenih, ukradenih,podarjenih duš. veliko jih proda svoje življenje svojim nadrejenim, misleč da bo potlej nijhovi domači živelji mirno.kdo pa pravi da ateisti nimajo duše ali da ne verjamejo v dušo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 15. september 2009 Prijavi Deli 15. september 2009 Ti si pa sigurno Danijel Smit Deni.Za dokaz ti napovedujem, da se ti bodo z leti hrbtenična vretenca nekoliko posedla. Pa še vremenska napoved za danes zvečer: temno bo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 16. september 2009 Prijavi Deli 16. september 2009 kaj pomeni prodat dušo? To naredimo vsakič, ko delujemo proti sebi, ko hlastamo po stvareh, ki nam ne pripadajo, ki nas ne uresničujemo. In to prodajo duše ne smatrat tako dobesedno, vedno imaš možnost, da jo odkupiš nazaj. To pa delamo vesno, ko delamo za svojo srečo, ljubezen, ko se imam radi in spoštujemo sebe in naše želje in hotenja. Sicer to je zelo ozko okvirjena slika, kajti, včasih jo moramo prodat, zato, da vidimo zakaj je ni dobro prodajat - delovat proti sebi in kozmosu. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 16. september 2009 Prijavi Deli 16. september 2009 Res je grozna tema. Kar malo strese. Odpre pa nove poglede.Me zanima mnenje ateistov in tistih, ki ne verjamejo v obstoj duse. Se bom malce izognil temu vprašanjeu, ker nisem ateist, obenem pa verjamem v obstoj duše- vsekakor...Je pa zanimiva tema...izven tega- povsem tiho pa bi dejal, da moja ni naprodaj.... Lepo bodi Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantric 16. september 2009 Avtor Prijavi Deli 16. september 2009 Za dokaz ti napovedujem, da se ti bodo z leti hrbtenična vretenca nekoliko posedla. Pa še vremenska napoved za danes zvečer: temno bo.Ne, nisi Danijel Šmit Deni, tole pa presega njegove sposobnosti . Citiraj Om hrim aim hrim Om Sarasvatyai namah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. september 2009 Prijavi Deli 19. september 2009 Že nekaj časa samo naslov berem. Sploh nisem šla prebrat vsega napisanega, ker se bojim da se mi bo želodec obrnu. :sick: :sick: Nekaj kar smo, nekaj kar je neuničljivo tudi ko zapustimo telo........ Kako lahko prodaš sebe????????????? Kdor se je ta post spomnu, mu definitivno manjka ljubezni, že od rane mladosti Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 19. september 2009 Prijavi Deli 19. september 2009 Duše se ne da prodati, saj je vedno čista in neomadeževana in jo ti špasi z dilanjem duše prav nič ne ganejo. To je podobno, kot da bi jaz sedaj prodal slovenijo. Ja pa valjda.... Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. september 2009 Prijavi Deli 19. september 2009 Duše se ne da prodati, saj je vedno čista in neomadeževana in jo ti špasi z dilanjem duše prav nič ne ganejo. To je podobno, kot da bi jaz sedaj prodal slovenijo. Ja pa valjda.... Lp :palec: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 29. september 2009 Prijavi Deli 29. september 2009 jaz duše ne znam prodat, prodajam pa koncepte, prepričanja, strahove in vero.količinski popust! če pokličete v naslednjih 20 letih, dobite gratis še kopico mnenj in mišljenj - uporabno za vsak forum... Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Čuško 30. november 2010 Prijavi Deli 30. november 2010 Otroci luči, s tem se ni priporočljivo hecat. Kadar kdo tole preveč omenja, se hitro najde kak potencialni kupec! Izhajajte iz tega, da niti pod razno ne vidite vsega, kar hodi, plazi in leta po svetu. Alice Cooper vam je kaj znano? Le zakaj je tip prevzel ime čarovnice iz 17. stoletja? http://www.shrani.si/f/1z/xZ/4nSgvT3E/evilgrin.gif Mal preveč Supernatural gledaš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 20. december 2010 Prijavi Deli 20. december 2010 Meni so ukradli dušo. Hočem jo nazaj. Kako? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 20. december 2010 Prijavi Deli 20. december 2010 Lahko dušo prodam po kosih? Npr. jo lahko prodam samo 1%. Kje je pa borza, da bi si še dokupil kaj duševine. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.