unis 5. september 2009 Prijavi Deli 5. september 2009 unisu zmanjkava keša za čike, alkohol in droge. zategadelj se je odločil na dražbo poslati njegove zapiske/knjige, ki so večinoma del njegovega razmišljanja, kopypastanja iz različnih virov in laganja samemu sebi, da bo jutri boljše. tko da če koga zanima mu po pošti sendam cca 150tipkanih strani, brez slik.za simboličnih 8eur plus poštnina.sms al pa pms al pa kakorkoli. opozorilo: besede kot so degen, lenuh, in fuk so v besedilu pogosti. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 5. september 2009 Prijavi Deli 5. september 2009 tis res posrečen...najboljša je una da ti zmanjkuje dnara celo za droge če bi se odreku vsem trem rečem, bi morda meu mau več dnara... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 5. september 2009 Prijavi Deli 5. september 2009 unisu zmanjkava keša za čike, alkohol in droge. zategadelj se je odločil na dražbo poslati njegove zapiske/knjige, ki so večinoma del njegovega razmišljanja, kopypastanja iz različnih virov in laganja samemu sebi, da bo jutri boljše. tko da če koga zanima mu po pošti sendam cca 150tipkanih strani, brez slik.za simboličnih 8eur plus poštnina.sms al pa pms al pa kakorkoli. opozorilo: besede kot so degen, lenuh, in fuk so v besedilu pogosti. A so navodila za uporabo priložena? Kaj pa opozorilo o morebitnih stranskih učinkih kot so npr. diareja, glavobol, vrtoglavica...? A se v primeru stranskih učinkov oglasim pri tebi ali naj obiščem svojega izbranega zdravnika oz. se posvetujem s farmacevtom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 5. september 2009 Avtor Prijavi Deli 5. september 2009 ej sam jzt sm resno mislu.temu angleži oz. američani rečejo wrestle with angel.ko poskušaš spremeniti svoje vedenjske vzorce, a ti "nekaj" ne pusti. naj jih človek poimenuje kakor hoče, gre se za simboliko. hudič, lucifer, pekel, čustva. na žalost večina ljudi vse to vzame dobesedno in popolnoma razume mite ter legende, a ko jim priobčiš njihove zapovedi, po katerih se držijo, kot mite, potem si pa neprijatelj. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 5. september 2009 Prijavi Deli 5. september 2009 ej sam jzt sm resno mislu.temu angleži oz. američani rečejo wrestle with angel.ko poskušaš spremeniti svoje vedenjske vzorce, a ti "nekaj" ne pusti. naj jih človek poimenuje kakor hoče, gre se za simboliko. hudič, lucifer, pekel, čustva. na žalost večina ljudi vse to vzame dobesedno in popolnoma razume mite ter legende, a ko jim priobčiš njihove zapovedi, po katerih se držijo, kot mite, potem si pa neprijatelj. Zdej pa nč več ne razumem. Če sem prov prebrala, ti pod "Zdravje in alternativna medicina" prodajaš ene vrste zdravilo za zdravljenje enih psihičnih zadevščin, ja? So eni popisani listi namest tablet, ma dobr, sej oblika ni tko važna, važn je, kaj je not. Če hudo deluje poj je možn, da ma tud stranske učinke. To pa kupca že zanima, a ne. Ker kako boš spreminjal vedenjske vzorce - na primer namesto lenuharjenja pridno delal, če se ti pa od zdravila proti lenobi vrti v glavi al pa maš diarejo. Unis, če hočeš nekej prodat, moraš mislit tud na kupca, ne sam na svojo drogco. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 6. september 2009 Avtor Prijavi Deli 6. september 2009 Seveda ne razumeš, ker si ženska.So ljudje na tem svetu, ki ne morejo požreti niti kančka odobravajoče sperme, da so določeni drugi ljudje primorani napisati določen del teksta na način, ki je kontraverzen za ravno te prve ljudi.A o tem ni govora, dokler se ne upičijo na ene in iste besede.Temu se reče agressive influence, če te zanima mam par knjig na to temo.Pač moj tastari je bil v vojski pa pol je logično da njegov naslednik podeduje tudi njegov pogled na svet. Vedenjske vzorce se spreminja radikalno.Ko imaš drisko, ti ne pomaga mantra, da se počutiš boljše, rit te bo pekla če boš mižala, gledala v strop ali pa se zjokala pred ogledalom, da zakaj ravno ti imaš hudičev predor v telesu. Sem pa dal v to temo, ker na konc koncu, take knjige spadajo v self-help book oddelek. Si pa lepo napisala, da nate nisem nič mislil, ko sem to pisal. In res je.Samo na svojo drogco mislim.In da bi ti vidla kašna je ta drogca.mmmm, dolge noge, kostanjevo rjavi lasje, ustnice navihane kot .. nč, jo grem poklicat Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 7. september 2009 Prijavi Deli 7. september 2009 Dragi Unis, raje odpri oči in spreglej! Svetu vladajo Mombasoni. Ko boš to spoznal ti bo lažje. vem da ti je težko pogledati resnici v oči. Vem da so ti mombasoni napolnilili duha z lažnjivo filozofijo niča. Ampak še vedno je upanje za tebe. sprijazni se z dejstvom, da so te mombasoni celo življenje nategovali. Zato odpri oči! SVETU VLADAJO MOMBASONI! LP VEČ O STARI SI PREBERI V KNJIGI GALILEJEVA ŠIFRA! 350 strani.trda vezavasamo: 35 EVR Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 7. september 2009 Prijavi Deli 7. september 2009 Dragi Unis, raje odpri oči in spreglej!Don Karlos prekoračil si mejo dopustnega in predlagal bom Marsi, da tvoje reklamne in zavajujoče prispevke izbriše, ker na temi, ki si jo odprl ni več učinka si prešel že v off topic reklamo v tej temi.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 8. september 2009 Prijavi Deli 8. september 2009 O ljudi, a so vam mombasoni res tako močno oprali pamet? Zakaj se tako oklepate naukov mombasonstva. Nebi raje leteli z CO2 free metlami. A vi raje plačujete cestnino oziroma kupujete benzin in vinjete. Raje oči odprite in spreglejte, svetu vladajo mombasoni! Preberi knjigo Galilejeva Šifra! LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 8. september 2009 Prijavi Deli 8. september 2009 TOMAŽSLO IN JETI IMAJO V DEBELEM ČREVESJU VSTAVLJEN MOMBASONSKI ČIP! UNIS ČUVAJ SE MOMBASONSKEGA KRUHA! Tako kot Satan beži bred sveto vodo, tako mombasoni krulijo, ko se začne razkrivati resnica. A ni zameriti tomažu in jetiju. Ona dva sta samo dva vojaka na fronti. Topovska hrana, ki jo mombasoni nadzirajo z čipom v debelem črevesu. Za mombasone sta pač potrošni materjal, katerega zavržeš po uporabi. TOMAŽ IN JETI ODPRITA OČI! VIDVA STA MOMBASONSKA TOPOVSKA HRANA! LP PREBERITA KNJIGO GALILEJEVA ŠIFRA! samo: 35 evr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 8. september 2009 Avtor Prijavi Deli 8. september 2009 Don Karlos! Ne morem opisati kako cenim tvoj trud in žrtvovanje, da sebe izpostaviš, ker poskušaš ljudi rešiti pred pogubo iluzije.A vendar ne morem mimo dejstva, ki mi je že zdavnaj odprlo oči. Miselne podobe in slike so hudič.In nebesa.In pekel in ljubezen.So čustva.In naši odzivi, ki nam zameglijo um, ko ne moremo iti preko naših lastnih omejitev, in rešitev naših muk, ko sprejmemo svoj način mišljenja iz bolj objektivne perspektive.Kot da objektivizem resnično obstaja, a pretvarjajmo se za božjo voljo in uporabimo besede, ki imajo za večino ljudi isti zven. Kdo sem jaz?Kaj sem jaz?Na precepu v mojem enormnem življenju, relativne determiniranosti napram vesolju, sem spoznal, da jaz, se nič ne učim. Da jaz, sem notranji opazovalec zunanjega gledališča.Da jaz, nisem jaz in jaz nisem moja lastnina.Ko jaz prepoznam, da jaz razmišljam drugače kot bi si jaz mislil, in jaz dobiva ideje, svetle utrinke, rešitve, inovacije, jaz razumem, da jaz tega nisem dosegel. Nekdo ki ni jaz, a je jaz, mi govori in kaže in dokaže višjo resnico.Resnico, ki je jaz ne sprejmem, dokler ne vidim, da je njegova pot boljša. In jaz ne trpim več.In jaz razumem, kako se samemu sebi lagati in se pretentati, da jaz lepše živim in jaz boljše živim in jaz poljubim kar hočem. Če jaz ne jebem, ne jebem. Nisem pa najebal, karkoli TI govoriš. Se dva debila pogovarjata o tem kdo je bolj...Se dva duhovnika pogovarjata o tem kdo je bolj..Se dva pravnika pogovarjata o tem kdo je bolj..Se pravi, da se mi menimo, kdo je bolj... vreden. Vrednost mojih besed je v rangu Piccasojevih slik. Kdor me tako doživlja.Vrednost mojih besed je kot nož v oko.Kdor me tako doživlja.A moje življenje ni vezano na vaše mnenje, dokler ni moje življenje vezano na vašo odločitev. In kdo si ti, da boš meni denar dajal?Če te kaj moti, tam so vrata in vozi. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 8. september 2009 Prijavi Deli 8. september 2009 Hi UNIS RELAX, A ne veš da je baba vanga za sledeče leto napovedala začetek tretje svetovne vojne in evropa bo zbrisana iz sveta. HA HA HA Pa to je prava pikasova slika v živo, ki se nam odvija pred očmi. In ko boš spoznal da je to mombasonska zarota, je še upanje zate!TUDI PIKASO JE BIL MOMBASON!!! LP ZDAJ ZAPOJMOZDAJ IGRAJMOEDEN DRUGMU OGNJA DAJMOJEZA ŽALOST LE NA STRANDANS JE MOJ VESELI DAN LINHART SVETU VLADAJO MOMBASONI! LP VEČ O STARI SI PREBERI V KNJIGI GALILEJEVA ŠIFRA! 350 strani.trda vezavasamo: 35 EVR Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.