Skoči na vsebino

Moč naših misli

BoštjanBezlaj

Recommended Posts

Moč naših misli

Zanima me, kaj menite o moči naših misli?

Ali je resnično možno naše misli prenašati? Ali lahko naše misli sestavimo v nekakšne miselne vzorce in jih na daljavo projiciramo v neko drugo osebo (telo), prostor itd.? Kaj pomeni, če nekdo reče mislil bom nate? Ali s tem nehote sproži imenovani miselni vzorec, ki zopet deluje z nekim namenom, pa čeprav ta oseba tega sploh ne želi? Oziroma. Kaj pomeni, če nekdo reče molil bom zate? Ali to ponovno pomeni dejanje, ki nezavedno posega v neko drugo osebo (telo), pa čeprav s pozitivnim namenom? Ali so ti prenosi misli resnično tako močni, da spremenijo potek dogodkov?

Vem, da obstoja na to temo precej knjig. Želel pa bi vedeti, kaj vi menite o tem? Najbolje, da začnem kar pri sebi. Napisal bom povsem preprosto, brez nekih strokovnih razlag.

Kadarkoli usmerim miselni vzorec, (svoje misli) v neko osebo, okolje itd. se ta vzorec ponovi. Navajam dejstva.

Rad sem gledal filme igralca Patricka Swayzea. Ko sem izvedel, da je hudo zbolel, sem pričel miselno prenašati vzorec, da ozdravi. Ne dolgo zatem, so mediji (POP TV) poročali, da igralec pridobiva na moči in dobro okreva. 31.7.2009 pa sem prenehal s temi mislimi. Kmalu zatem so mediji poročali, da se je igralcu zdravje zopet močno poslabšalo. Naj povem še en primer. 1.8.2009 sem usmeril misli v državo Slovenijo. Prejel sem precej pošte ljudi naj miselni vzorec prenesem v neurja. Miselni vzorec je bil; ta čas ne bo »močnih« neurji. Seveda ne z namenom, da bi držal oblak, temveč, da bi ljudi opozarjal, kaj se lahko pripeti in kje. Dogovorjeno je bilo, da to počnem do 31.8.2009. V tem času se v Sloveniji ni zgodilo nič kaj posebnega na tem področju. Nekaj dni zatem s 4 na 5.9.2009 pa so se zgodila številna neurja. Kot- da bi se vse te sile (energije) nabirale in v vsej svoji veličini planile po državi. Kakorkoli že si to razlagate, bi želel vedeti za vaše mnenje. Kaj menite o moči naših misli? Menim, da so ti prenosi resnično lahko tako močni, da spremenijo tok dogodkov.

Zahvaljujem se vam za vaša mnenja in...

lepo pozdravljeni Boštjan Bezlaj

Deli na socialnih omrežjih

Misli imajo svojo moč, malce pa dvomim v mislečega in njegovo sposobnost videnja celote in presoje, v kaj in zakaj se vmešavati. Preizkušanje svojih tovrstnih moči na drugih ljudeh in naravi je zelo problematična reč, tisti, ki so v svojem razvoju prišli na raven globokega miru in razumevanja sveta, tega preizkušanja sploh ne rabijo in razumejo, kje je njihovo mesto v Univerzumu in zakaj se nekatere stvari dogajajo tako kot se. Tisti, ki tega ne razumejo in čutijo potrebo po preizkušanju svojim moči pa ga največkrat krepko serjejo. Zdajle bom čist direktna in mal groba, ampak ne vzemi za slabo, bolj kot opozorilo: Mislim, Boštjan, da ga mal serješ. Kako pa TI veš, kaj je za nekoga dobro? Kaj pa, če je neka preizkušnja za nekega človeka ful pomembna, ker bo z njo pridobil moč in modrost, da bo kos neki drugi, veliko težji preizkušnji, ti pa si se vmešal in mu jo preprečil ter s tem škodoval? Stvari niso vedno enoplastne in to, kar se na prvi pogled zdi dobro, ni nujno tako in obratno. Vplivanje na človeka ne da bi te on posebej in čisto jasno prosil za to, je zelo problematično - ena od definicij črne magije je prav to - usmerjeno delovanje na nekoga brez njegovega privoljenja.

Tole o preprečevanju neurij pa - imaš gromozanski ego. Slej ko prej te čaka eno neurje, ki bo pometlo z njim, potem pa ti bo marsikaj bolj jasno.

Guest razlika
Mogoče tisti, ki trpi za raznoraznimi oblikami grandioznosti še najmanj vpliva (je prej vplivan), seveda če mu ne podleže masa ljudi. Tako da, skoraj ni vredno omembe.

tretji koren iz metodologije aksiološke izpeljanke v sistemu diferencialnih enačb postulatov tretjega in/ali višjega reda z newtonovo metodo ekstrakcije moči po njenih lastnih zakonitostih, dobimo ravno pascalovo misel. od tu naprej je vsaka moč misli dokazana. x:)x x;)x

me prav zanima kdo mi lahko brez predpostavk dokaže karkoli. in kaj bi to sploh pomenlo. you name it, I blow it. x:px

AAABBBBBBBBBBBBBBBBBSSSSSSSSSOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUU

TTTTTTT

sej pride maitreja, dragi moji, ampak ne še jutr. x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Zanimiva tema...

Js sm se že tud včasih spraševala... x:Dx

mogoče če se več miselne energije (in dejanske akcije) več ljudi nakopiči, da bi znalo kaj prispevati.. če en sam, pa vprašanje.. (?)

zdej takole pred dežjem: a se počutiš zanič, ker bo dež, al je dež, ker se počutiš zanič? x:Dx

biometerologi bi verjetno rekli, da prvo... (?)

sam po moje se je bolš koncentrirati na lepe sončne dni itd?

Telekineza, telepatija...

Po naravi sam skeptik. Ništa što se znanstveno ne može dokazati, pa tako ni na utjecaj čovjekovih misli na vanjske pojave i događaje.

Tud jaz sem skeptik, ampak tud skeptik do znanosti. Kar se danes ne da dokazati, bo čez 100 let mogoče popolnoma jasna stvar. Znanost se razvija, je še zelo na začetkih; ergo - če znanost nečesa ne pozna, to še ne pomeni, da to ne obstaja ali da ni možno.

Treba probat, raziskovat, eksperimentirat, biti odprt. Kogar pač neka dotična stvar zanima.

Moč misli lahko vsak sproba najprej na sebi; recimo če te kaj boli v telesu (npr. zob), lahko probaš z močjo misli to bolečino umirit. Mogoče ti ne rata popolnoma, ampak nek efekt je sigurno. Zdej, če bi pa to treniral vsak dan, bi mogoče bil ta efekt še bistveno večji.

Tud jaz sem skeptik, ampak tud skeptik do znanosti. Kar se danes ne da dokazati, bo čez 100 let mogoče popolnoma jasna stvar. Znanost se razvija, je še zelo na začetkih; ergo - če znanost nečesa ne pozna, to še ne pomeni, da to ne obstaja ali da ni možno.

Treba probat, raziskovat, eksperimentirat, biti odprt. Kogar pač neka dotična stvar zanima.

Moč misli lahko vsak sproba najprej na sebi; recimo če te kaj boli v telesu (npr. zob), lahko probaš z močjo misli to bolečino umirit. Mogoče ti ne rata popolnoma, ampak nek efekt je sigurno. Zdej, če bi pa to treniral vsak dan, bi mogoče bil ta efekt še bistveno večji.

Ma, u načelu se slažem s onim što kažeš. Ali, dok znanost nešto ne dokaže ili potvrdi kako i zašto se nešto događa, mislim da se uvijek ostavlja prostora raznim manipulacijama. A ovaj primjer koji navodiš možda bi se mogao protumačiti i psihološki kao učinak autosugestije ili placebo efekta.

Ali, dok znanost nešto ne dokaže ili potvrdi kako i zašto se nešto događa, mislim da se uvijek ostavlja prostora raznim manipulacijama.

Jah, manipulacije so vedno in povsod... tako v alternativi kot v znanosti.

Treba vlastito iskustvo, to je jedino što važi. x:)x

A ovaj primjer koji navodiš možda bi se mogao protumačiti i psihološki kao učinak autosugestije ili placebo efekta.

E, pa to je to. Kaj je avtosugestija? Moč misli.

Kaj je placebo? Moč vere.

Naj kdo poda kašen Dokaz o moči misli ...

Sem ti že zadnjićč hotel napisati, pa se mi pol ni dalo. Dokazov kolikor hočeš, samo ali bi jim verjel ???

Stvar je v bistvu čist enostavna, kar sem že večkrat tud na tem forumu opisoval, če b se spomnu kje, b ti bližnico prilimal. Nahajamo se v bistvu v polju skupnih informacij, kjer smo tudi mi sami del teh informacij. Skratka vse kar se nam dogaja je tudi zapisano nekje v nas, na področju skupnih, podobnih ali enakih informacij, se pa le te nadgrajujejo in pakirajo v skupno zavest.

To na individualni ravni poteka nekako takole (da ne bom posegal v strokovne razlage). Za to časovno obdobje uporabljamo zavestno okoli 7% kapacitete možgan (IQ100), vse ostalo se dogaja v našem nezavednem delu, v zavedni del pride le tisto, kar potrebujemo za ta čas in prostor (kar moramo zavestno obdelati) in ima svoj "clock", ki je sinhroniziran z ostalimi v tem času. V nezavednem delu se pa dogajajo trije procesi. Prvi je program, ki uravnava naše delovanje organov, ki skrbi za to ,da vse normalno funkcionira. Drug proces je primerjanje miselnih vzorcev, nadgrajevanje le teh in zapisovanje le teh. Tretji je pa pretvorba (demudulacija časa) miselnih vzorcev v informacijo, ki se preko zunanjih nevronskih mrež povezuje v skupno informacijo (univerzum), tu se informacije samo pakirajo po tako imenovanih astralnih nivojih. Do univerzuma je vse dokazljivo in tudi, predpostavka je univerzum, a glede na to, kako to v dokazljivem delu poteka (po današnjem znanju), je to tudi trenutno najbolj možna razlaga pojavov, kot so telepatija, nadgreajevanje misli, skupinski efekt in podobno.

V drugi omenjeni proces miselnih vzorcev lahko tudi pridemo z različnimi metodami (naprimer hipnozo), tu tudi lahko kaj vplivamo na naš program,vse ostalo nam pa ni dostopno (še).

Z skupinskimi informacijami lahko vplivamo tudi na spremembo naših vzorcev. Pri večkratnih eksperimentih skupinskih istočasnih podobnih mislih smo dosegli rezultate, ki so nadgradili določen vzorec. Naprimer smo se dogovorili, da smo ob istem času mislili na isto zadevo na različnih koncih in dejansko se je zgodilo tako, kot smo razmišljali (to smo velikokrat preizkusili in je delovalo). Podobno se dogaja pri različnih skupnih akcijah, na primer prižignju svečk (ki so orodje naše čiste misli) v nekem namenu, lahko ti naštejem še cel kup drugih eksperimentov, ki smo jih izvajali in pri tem tudi spremljali kaj se konkretno v možganih dogaja.

Sam imaš tudi potrditev teh zadev v raznih telepatskih zadevah, kar se tudi tebi dogaja, če si le malo pozoren. Zagotovo si že pomislil na nekoga in te je potem v istem trenutku poklical po telefonu, ali pa si ga srečal in podobno. To je to, zapis v skupni pameti, informacija univerzuma.

Da ne bom predolg, tko nekak jaz vem okol teh zadev, skozi raziskave sem dobil tudi malo vpogleda v funkcioniranje v nas samih, kdaj se odpirajo posamezni porti v naših možganih, kako so nevroni povezani v razne nivoje nevronskih mrež, kako vplivajo misli na kristale in na naš elektrolit, ki posledično vpliva na napetost našega "galvanskega člena" in s tem odpira posamezne polprevodniške kristale na sinapsah nevronov in podobno.

Skratka prav misel je tisto, kar v nas lahko preprogramira naš program (usodo), po katerem funkcioniramo, vsi ostali "flopiji" (sluh, vid, čutila in podobno) so le orodje in pripomoček k temu.

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Hm,s prvim delom od strelke007 bi se še nekak strinjal.Za drugi del si pa prečitajte sami www.share-international.net/slo/.../aart_telepatija.htm xDDx

Ja, za tole prebrat pa moraš res bit telepat... :vio:

Object not found!

The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 404

In kaj naj bi bilo tisto v drugem delu Strelkinega posta s čimer se ne strinjaš?

In zakaj se s prvim samo "nekak" strinjaš?

Meni se zdi opisano v drugem delu verjetnejše kot tisto v prvem.

Takšno je moje mnenje... x^x xnckrivx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

In kaj naj bi bilo tisto v drugem delu Strelkinega posta s čimer se ne strinjaš?

V bistvu strelka kar dobro razmišlja, čeprav je to kar piše "orodje" za dosego podobnih vzorcev v našem nezavednem delu psihe. To kar pa Brezo promovira j pa bl za našo datoteko "duša".

Ja, za tole prebrat pa moraš res bit telepat... :vio:

Object not found!

The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 404

Meni se zdi opisano v drugem delu verjetnejše kot tisto v prvem.

Takšno je moje mnenje... x^x xnckrivx

Sem se moral prav malo nasmejat,ker sem dobil malo prebliskov zakaj direkten link ne dela,mogoče je spet kakšna čudna fora.Sicer pa za zanimive in koristne informacije je treba vložit tudi svoj trud,zlasti kar se ezoteričnega znanja tiče.Če pa naslov odtipkaš ali copy v Googla pa dobiš samo en zadetek.Preverjeno.

Zgleda,da sem se spet malo čuden izrazil.V bistvu se s prvim delom strinjam vse, "nekak" sem pa napisal zato ker je zame nekak pomankljivo napisan jaz sem pa v mislih imel še druge detajle.Ampak o tem ne bi nakladal.Z drugim delom se pa tudi strinjam,samo da so določene zadeve pomankljive ali pa jih ni omenjeno.Zato sem pa dal link.In naj vsak sam presodi kaj mu odgovarja. xDDx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Sem se moral prav malo nasmejat,ker sem dobil malo prebliskov zakaj direkten link ne dela,mogoče je spet kakšna čudna fora.Sicer pa za zanimive in koristne informacije je treba vložit tudi svoj trud,zlasti kar se ezoteričnega znanja tiče.Če pa naslov odtipkaš ali copy v Googla pa dobiš samo en zadetek.Preverjeno.

Zgleda,da sem se spet malo čuden izrazil.V bistvu se s prvim delom strinjam vse, "nekak" sem pa napisal zato ker je zame nekak pomankljivo napisan jaz sem pa v mislih imel še druge detajle.Ampak o tem ne bi nakladal.Z drugim delom se pa tudi strinjam,samo da so določene zadeve pomankljive ali pa jih ni omenjeno.Zato sem pa dal link.In naj vsak sam presodi kaj mu odgovarja. xDDx

Tvoj link, če ga malo "skrajšaš" pokaže tole

Share Slovenija

Ki je del

Share International

Če pa v Google vtipkaš Telepatija dobiš tole

Google Search - Telepatija

Iskanje na strani Share Slovenija za "Telepatija" pokaže

Share Google - Telepatija

Enako iskanje na Share International pa da sledeče rezultate

Share International - Telepathy

Znamo in smo tudi pripravljeni vlagat trud v iskanje informacij... x^x

Kar se pa tiče že omenjenega Strelkinega posta ga jaz ne bi imenoval nepopolnega oz. da je kaj v njem nepopolno prikazano.

Ta kontakt, povezava, karkoli že, obstaja.

Ali je to telepatija ali ne, o tem ne bi.

Ampak vsak ga doživlja, čuti drugače.

In ga tudi drugače opiše.

Kdor to začuti bolj intenzivno, bo to lahko tudi bolj natančno opisal.

In seveda, kdor tega ne začuti, ali ne prepozna, tega sploh ne more opisat.

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Sej meni se je isto pokazalo, zato sem napisal, da je Breza bl reklamo delal, kot pa obrazložitev telepatije, ker tam o tem ni skoraj nič. Mislim, da je bil nejegov namen, da beremo o Maitreju, kar pa ni predmet te teme in nas je le hotel speljati v drugo debato. Breza pač to gleda skozi Maitrejino razlago, je pa še cel kup drugih razlag, ki jih posameznik lima na "svoj mlin". "Moj mlin" je znanstveni pristopi k temu vprašanju, nekdo drug to razlaga preko "orlovih niti", tretji spet drugače, Brezo pa preko Maitrejinega nauka.

Resnica pa je, da telepatija laufa in da je tudi res, da misli vplivajo na naš program, da ga tudi lahko preprogramirajo in spremenijo, prav tako v tej povezavi tudi lahko vplivajo na naše okolje.

Sam problem razumevanja tega nastane predvsem v tem, da si nekako zelo težko nekaj predstavljamo brez komponente časa, ker dejansko mi dodajamo čas informaciji. To j pa pa marsikomu nemogoče razumeti.

Resnica pa je, da telepatija laufa in da je tudi res, da misli vplivajo na naš program, da ga tudi lahko preprogramirajo in spremenijo, prav tako v tej povezavi tudi lahko vplivajo na naše okolje.

Sam problem razumevanja tega nastane predvsem v tem, da si nekako zelo težko nekaj predstavljamo brez komponente časa, ker dejansko mi dodajamo čas informaciji. To j pa pa marsikomu nemogoče razumeti.

Hoj, Tomaž. Mene pa npr. zanima sistem, skozi katerega tolmačiš ti.

Npr. lokacija ? Je informacija locirana, je znotraj ali izven človeka, ali oboje ?

In, kako potem razumeti "nadgradnjo" brez komponente časa ?

V smislu, da je program sam po sebi že popoln,

le da pozornost postopno sledi informaciji po določenem vzorcu ?

Je pozornost to, kar ti imenuješ duša (=datoteka).

Hoj, Tomaž. Mene pa npr. zanima sistem, skozi katerega tolmačiš ti.

Npr. lokacija ? Je informacija locirana, je znotraj ali izven človeka, ali oboje ?

In, kako potem razumeti "nadgradnjo" brez komponente časa ?

V smislu, da je program sam po sebi že popoln,

le da pozornost postopno sledi informaciji po določenem vzorcu ?

Je pozornost to, kar ti imenuješ duša (=datoteka).

Poizkušal ti bom drugače povedati, sicer sem to že zgoraj, a izgleda da nisem bil dovolj natančen. Težko je preprosto nekaj napisati, kar je meni znano in sprejemam kot dejstvo na osnovi preteklih izkušenj tako, da bi razumel tudi tisti, ki osnovnih tehničnih znanj nima.

Če odmisliva zavedno stanje in se posvetiva samo nezavednemu delu . Na osnovi miselnih vzorcev tudi funkcionira naša psiha, miselni vzorci imajo komponento časa in se v tem času nenehno nadgrajujejo skladno z našim programom, ki ga velikokrat imenujemo usoda. Nekatere vzorce moramo tudi zavestno obdelati in takrat se nam ti vzorci prikradejo v zavestni del (polprevodniški kristali v lovkah nevronov zaradi spremembe napetosti, ki je posledica kemične spremembe elektrolita, odprejo pot tudi v neprevodno smer, medtem ko so IPji v iz zavednega v nezavedno stalno odprti). Obdelani miselni vzorci naše podzavesti se z demodulacijo časa zapišejo tudi v skupno zavest kot informacija in ne več kot vzorec. Te informacije so v bistvu na razpolago vsem, čeprav smo v bistvu v tem delu tudi mi sami del informacije. Kako se zapisuje in kje še ne vemo, vemo pa, da je zapisano in da zadeva laufa. Po nekih teorijah se to zapisuje v tako imenovane astralske nivoje, vendar so to le predpostavke in za to ni znanstvenih podlag, znanstveno je do demudulacije , naprej je hipotetično. Dokazano in izmerjene so napetosti, ki odpirajo določene porte pri določenih pogojih (naprimer pri določenih skupinah naših misli), dokazano je vzorčenje miselnih vzorcev, dokazano je delovanje posameznih multipleksov nevronskih mrež, vendar bi bilo to preveč za pisanje tu na forumu, to je zapisano in obdelano v kar nekaj strokovnih ekspertizah in drugih strokovnih zapiskih.

Tako kot se v procesu evolucije nadgrajuje skupna pamet (kar poglej, kako dans že vsak smrkavec obvlada naprimer mobitel, medtem, ko pred petnajstimi leti še radija nismo znali prižgati, če je imel malo več gumbov..od kje misliš, da je ta pamet).

Telepatija lavfa prav zaradi teh primerjanj informacij skupne pameti v skladu z našim programom. Tudi vsa tehnologija gre v smer podobno telepatskim povezavam, naprimer če vzameš današnjo stopnjo spletnih informacij, gre čisto po istem kopitu, edino za povezave koristimo določene medije (baker, optika,svetloba), v telepatiji pa teh povezav ni, ker so samo informacije (ni časa), ker ne potrebujemo povezav, ker se sami nahajamo v informacijah. Ko bodo naši programi tako dodelani (ko bomo na dovolj visoki stopnji našega jaza), bodo tudi varovalke, ki nam danes preprečujejo tak način komunikacije odpadle. Zaenkrat se preveč še sučemo v materialnih nivojih in bi prišlo do prevelikih zlorab telepatije. Telepatija se tudi že koristi v določenih posameznih primerih. Znano je, da predvsem Rusi in tudi Amerikanci to prakticirajo pri astronavtih. Zapišejo jim posamezne popolnoma enake vzorce in tudi popolnoma enake rešitve v posameznih situacijah, da bi lahko "zaćutili", kaj storiti in kako ukrepati v določenih situacijah, če bi prišlo do prekinitve normalne komunikacije. Vendar je to zapisovanje dolgotrajen postopek in je vključen v samo pripravo astronavtov.

Aja še okoli duše. Moje mišljenje je, da je to samo ena od osnovnih datotek na našem "hard disku", ki ima zelo močan čustveni naboj in zato tudi močan vpliv na naš lastni program. Okoli "teorij duš" prepuščam to tistim, ki se ukvarjajo z duhovnimi zadevami, saj je poznano da je kar nekaj teorij, ki se med sabo izključujejo. Zagotovo premalo vemo okoli tega, da bi lahko karkoli okoli tega tudi dokazno trdili. Sam se bolj naslanjam na tisto, kar vemo. Obstajajo posamezna tolmačenja na osnovi nekaterih pričanj, ki so v meditaciji pač prišli v določene "nivoje astralov", vendar je to lahko tudi samo neka informacija in nimamo ničesar za prijeti. Zato jaz take zadeve jemljem pogojno vse do takrat, dokler ne bodo tudi dokazane. Pa poznam kar dosti zgodbic, ki so tudi nekako lahko sprejemljive, a so še vedno samo pogojne.

Skratka, tko jaz to vidim, zagotovo pa vsak drugače, pač tako kot potrebuje vedet, če sploh rabi vedet....

Share Slovenija

Ki je del

Share International

Če pa v Google vtipkaš Telepatija dobiš tole

Google Search - Telepatija

Iskanje na strani Share Slovenija za "Telepatija" pokaže

Share Google - Telepatija

Enako iskanje na Share International pa da sledeče rezultate

Share International - Telepathy

Znamo in smo tudi pripravljeni vlagat trud v iskanje informacij... x^x

Kar se pa tiče že omenjenega Strelkinega posta ga jaz ne bi imenoval nepopolnega oz. da je kaj v njem nepopolno prikazano.

Ta kontakt, povezava, karkoli že, obstaja.

Ali je to telepatija ali ne, o tem ne bi.

Ampak vsak ga doživlja, čuti drugače.

In ga tudi drugače opiše.

Kdor to začuti bolj intenzivno, bo to lahko tudi bolj natančno opisal.

In seveda, kdor tega ne začuti, ali ne prepozna, tega sploh ne more opisat.

Vidim, da si bolj tehnični tip kot jaz,ker si bolj v detajle preštudiral linke.No,ja nekaj moraš pa vedet o meni-da se ne znam glih dobro izražat z besedami.Priznam besedica "nepopolno" ni glih dober izraz.Mogoče bi bilo boljše pogled in doživljanje telepatije skozi Strelkine oči.Z zadnjim odstavkom si pa zadel point. My mistake.

V bistvu sem hotel samo povedat da je full razlika ali je telepatski preblisk ali komunikacija na področju možgan ali pleksusa.Skratka ali poteka preko 3. ali 6. čakre. Moj namen sploh ni propagiranje Maitreje. Ampak ta stran je pač zame najbolje napisana, kar sem našel na to temo. Tako da so mi nekatere izkušnje pač malo bolj jasne. xDDx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Zanima me, kaj menite o moči naših misli?

Povsem ti verjamem v tole kar si napisal Boštjan...le da moč misli sam opredeljujem malce drugače / gre le za termin/ -misel je tako in tako praktično omejena , da bom bolj točen - pogojena z našim notranjim dogajanjem - na nezavedni ravni.

Če vzameš, da je misel informacija, informacija pa energijska manifestacija / ena od mnogih/ je tole bolj podobno prenosu energije. Seveda lahko vplivaš na dogajanja, na ljudi ali nase...vse skupaj lahko poraja le vprašanje odgovornosti...kje so meje, ki se jih zavedaš ali pa ne ? Nekje sem že napisal definicijo magije in ne bom se ponavljal. Pri vplivih na določena dogajanja, tako osebe kot tudi kolektivno ali pa recimo globalno, pa se že spet porodi vprašanje- v čigavo dobro in od kje je ta presoja- ali je osebna ? In potem seveda- je pravilna za vsesplošno dobro ???? Odgovornost- se jo zavedamo ??? Kar je dobro za pet ljudi, morda ostalim desetim ne prinese nič dobrega ...v Zavestnem stanju so presoje- zame -popačena oblika resnice....Delaj pač po svojem srcu, ne umu in morda se ti bo še kaj odprlo...kdo ve- včasih tudi človek rodi kaj dobrega, ni vedno vse s pesimizmom in kritičnimi vidiki prepleteno---- včasih je tudi pri odklonu pač prisotno nerazumevanje, ki pa spet izhaja iz osebnega zavednega nivoja-omejenosti uma....intelekt ne ustvarja ljubezni...srce jo...

lepo bodi

Matjaž

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...