Skoči na vsebino

Moč naših misli

BoštjanBezlaj

Recommended Posts

Hvala za vaše odgovore. Le ti so mi odprli nova področja. Predvsem pa nova vprašanja. Recimo:

Ali verjamete, da je možno s prenosom naših misli (vibracijami) premikati predmete?

Napredna podjetja, države in posmezniki se močno zavedejo moči misli.

Vlagajo velika sredsta v ta razvoj...

KAJ MENITE O TEM?

Miselna projekcija, (vibracije misli) prenos misli in uporaba le teh ne predstavlja težavo. Mnoga napredna tehnološka podjetja se zavedajo teh moči.

Tak primer je tudi japonsko podjetje HONDA. V tekstu, ki ga je objavila revija MOBIL, se sprašujejo: Ali nas razvoj takoimenovane "miselne tehnologije", danes ne loči več veliko od tega, da bomo večino vsakodnevnih opravil izvedli kar preko mislene aktivnosti.

Prav podjetje Honda, gre še korak naprej in rečejo: Z mislimi do gibanja. Prenos misli ni težava, toda predstavljajte si, da z lastnimi mislimi premikate povsem neko drugo aktivno telo. V nadaljevanju preberite, kako zelo mogoče postaja vse to. Sodelovanje Hondinega raziskovalnega inštituta (Honda Research Institute Japan- HRIJP), inštituta za napredne telekomunikacije (Advance Telekomunications Research Institute International- ATR) in podjetja Shimadzu je dalo prvi miselno- upravljalni sistem (Brain Machine Interface- BMI) na svetu.

Zavedajo se strateške moči uporabe prenosa človeških misli... Prototipna BMI tehnologija deluje na principu elektro- encefalografije (EEG) in infra redeče spektroskopije (NIRS), ki preko obdelave miselnih podatkov uporabnika omogoča povsem samostojno motorično upravljanje določenih delov Hondinega robota. Sistem ne potrebuje nikakršne fizične aktivacije, kot napr. pritisk na gumb, temveč se upravljene funkcije robota aktivirajo s pomočjo možgankse frekvenčne čelade. Da je sposobnost, obvladovanje in moč naših misli, še kako tema že bljižnje prihodnost, povejo že podatki, da bo stistem deloval na principu človekovega miselnega procesa.

Lepo pozdravljeni Boštjan Bezlaj www.bostjan-bezlaj.com

Deli na socialnih omrežjih

Ali verjamete, da je možno s prenosom naših misli (vibracijami) premikati predmete?

Ne.

1. Ker lahko z roko ali pa z strojem premakneš stvar.

2. Ker, če bi blo to možno nas več zdavnaj nebi bilo.

3. Da se živet brez supernadnaravnih sposobnosti, ki so v filmih

Seveda se da.Obstajajo prav lepo dokumentirane stvari o tem.Koliko je pa kaj v širšo javnost prišlo je pa vprašanje.Ponavadi so kakšne tajne službe prve, ki se ukvarjajo s takimi zadevami.Oni imajo pač svoje interese in kar je še bolj pomembno-denar.

Sem se pa pri tem spomnil na en star sci fi movie---Forbidden planet---kjer se na koncu izkaže, da se je neka tehnološko full napredna rasa iztrebila prav zaradi strojev,ki so delovali na misli.Izkazalo se je da pač niso bili sposobni nadzorovat svoje podzavesti.

Zato pa dokler se človek ne nauči obvladovat svoje podzavesti,sanj in še kaj bi se našlo,bolje da take tehnologije sploh ni. xDDx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

saj to vendar ves čas počnemo... ali pa ti morda prsti tipkajo po tipkovnici brez vsakršnega poprejšnjega pomisleka ?

Seveda se da.Obstajajo prav lepo dokumentirane stvari o tem.Koliko je pa kaj v širšo javnost prišlo je pa vprašanje.Ponavadi so kakšne tajne službe prve, ki se ukvarjajo s takimi zadevami.Oni imajo pač svoje interese in kar je še bolj pomembno-denar.

Za to dokumentacijo ne vem, razen pričanj in posameznih "clipov", se pa da na primer šivanko premakniti na osnovi energetskega vpliva misli, to smo probali, kaj več pa ne gre. Tajne službe bi pustil na miru, edino kar je relevantno in se prakticira, je to okol astronavtov. Vse osatlo je zaenkrat še znanstvena fantastika, ki bo če bo in kakor bo.

Zagotovo gre razvoj v to smer "komuniciranja", postopno in skladno za našim "jazom".

Samo premikanje šivanke je posledica spremembe energetskega stanja, ki nastane zaradi naše misli in je le orodje , tko k Brezo prav, prsti na tipkovnici. Misel je le programator našega programa, ki pa potem izvaja ukaze.

V to temo pašejo bolj tiste zadeve, ki sem jih zgoraj opisoaval in še v dveh postih k so izginili, to je pa delovanje naše psihe in kako to poteka v naših možganih. Vse kar sledi iz tega je samo posledica tega delovanja.

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

V to temo pašejo bolj tiste zadeve, ki sem jih zgoraj opisoval in še v dveh postih k so izginili

Nekatere vzorce moramo tudi zavestno obdelati in takrat se nam ti vzorci prikradejo v zavestni del (polprevodniški kristali v lovkah nevronov zaradi spremembe napetosti, ki je posledica kemične spremembe elektrolita, odprejo pot tudi v neprevodno smer, medtem ko so IPji v iz zavednega v nezavedno stalno odprti). Obdelani miselni vzorci naše podzavesti se z demodulacijo časa zapišejo tudi v skupno zavest kot informacija in ne več kot vzorec. Te informacije so v bistvu na razpolago vsem, čeprav smo v bistvu v tem delu tudi mi sami del informacije.

Kako se zapisuje in kje še ne vemo, vemo pa, da je zapisano in da zadeva laufa. Po nekih teorijah se to zapisuje v takoimenovane astralske nivoje, vendar so to le predpostavke in za to ni znanstvenih podlag, znanstveno je do demudulacije , naprej je hipotetično. Dokazano in izmerjene so napetosti, ki odpirajo določene porte pri določenih pogojih (naprimer pri določenih skupinah naših misli), dokazano je vzorčenje miselnih vzorcev, dokazano je delovanje posameznih multipleksov nevronskih mrež, vendar bi bilo to preveč za pisanje tu na forumu, to je zapisano in obdelano v kar nekaj strokovnih ekspertizah in drugih strokovnih zapiskih.

Telepatija lavfa prav zaradi teh primerjanj informacij skupne pameti v skladu z našim programom. Tudi vsa tehnologija gre v smer podobno telepatskim povezavam, naprimer če vzameš današnjo stopnjo spletnih informacij, gre čisto po istem kopitu, edino za povezave koristimo določene tehnologije (baker, optika,svetloba), v telepatiji pa teh povezav ni, ker so samo informacije (ni časa), ker ne potrebujemo povezav, ker se sami nahajamo v informacijah (to j že ajnšajn vedu in zapisal).

Sicer bo malo butasto izgledalo, a zagotovo funkcioniramo po nekem programu (usodi), ker enostavno drugače ne gre. Z nadgrajevanjem oziroma plemenitenjem tega programa tudi spreminjamo parametre delovanja, torej tudi lahko odstranjujemo postopoma "varovalke", na osnovi rasti zavesti in zmanjševanju materialne odvisnosti.

Kje je zapisana informacija zaenkrat ni dokazano (zato sem napisal do univerzuma), največ možnosti je, da bi bilo to v antimateriji, oziroma v "praznini" med jedrom atoma in elektroni in posledično tudi navzdol po lestvici, do kvantov.

Okrog odpiranja polprevodniških kristalov, ki se nahajajo v lovkah nevronov (kratke PNP in sinapse NPN) in ki tvorijo nevronske mreže sledeče. Kristali postanejo prevodni tudi v neprevodni smeri, pri določeni napetosti. To na "fantomski"meji med zavednim in nezavednim tudi dovoljuje prehod miselnih vzorcev (informacija+čas) iz nezavednega v zavedno stanje. Napetosti regulirajo elektroliti, ti se pa spreminjajo na osnovi našega kemijskega stanja, ki se spreminja tudi na osnovi naših misli. Zato je prav misel naš največji programer našega programa. Odpiranje polprevodnikov v zavedno stanje, se nam dogaja tudi pri velikih vročinah ali drugih stanjih (na primer ko telo v mirnem času presnove, ko nas tlači mora, ali pa če imamo veliko vročino in se nam blede). Bile so opravljene meritve teh napetosti in istočasno tudi narejene slike spremebe vodnik kristalov na določeno "misel".

Glede na to, da je vse to možno.. je vprašanje kakšen je namen te moči?

Ta sposobnost je pravzaprav razumljiva v okoliščinah kakršnih smo.. in združuje na nov način

moč je vsekakor dana in pomeni, da ima razlog za delovanje.. kot oči, ali nos.

Za to dokumentacijo ne vem, razen pričanj in posameznih "clipov", se pa da na primer šivanko premakniti na osnovi energetskega vpliva misli, to smo probali, kaj več pa ne gre. Tajne službe bi pustil na miru, edino kar je relevantno in se prakticira, je to okol astronavtov. Vse osatlo je zaenkrat še znanstvena fantastika, ki bo če bo in kakor bo.

Dokumentacija je zaenkrat še skrita v skritih arhivih v državah ki se s tem ukvarjajo. Oznaka top secret.To kar je pricurljalo v javnost je pa samo delček. Mi je pa nekdo ki je delal v protiobveščevalni v bivši jugi malo govoril o tem. Sem bil skeptičen glede določenih zadev,danes pa verjamem da je vse možno.

Par stvari ki jih je omenjal.ZDA in Rusija sta dajala full velik poudarek na telepatsko sporazumevanje in telekinezo-zlasti premikanje majhnih predmetov.Po domače povedano vohuni bi delovali v parih ali ekipah.In tisti ki bi se infiltriral v neko organizacijo,bi pač pošiljal teleepatsko informacije drugim.Telekinezo pa bi uporabljal določeni atentatorji,za odstranitev državi nevarnih ljudi.Stisnil bi goltanec ali pa povzročil zastoj srca in obdukcija bi pokazala naraven vzrok.Vem pa da določeni zdravilci uporabljajo te zadeve in lahko premaknejo kost v telesu zlasti kakšno vretence na področju hrbtenice-hernia discus.Podobno temu izvaja zadeve Zdenko Domančič-bioenergetik.Kakor sem ga jaz opazoval na posnetku,pač nekaj muti z rokami po auri in človek se avtomatično ukrivi.Ne poznam pa njegove metode, niti ne vem koliko uporablja moč misli pri tem in koliko je to karmično sprejemljivo.Se pa o teh parapsiholoških zadevah največ ve o ruskih poskusih.Zgleda da Rusi niso imeli tehnologije kot američani in so iskali alternativo.Po padcu komunizma so pa določene zadeve prišle v javnost.O američanih in njihovih eksperimentih tudi genetskih se ve pa zelo malo,še manj pa o kitajskih,ki tudi ne zaostajajo dosti.So pa bila določena pričanja o testnih osebkih ki so v ZDA prišli duhovno zelo visoko in so šele potem ugotovil, da to kar delajo ni pozitivno za njih.Zlasti kar se tiče nasilnega vdiranja v tujo psiho in manipuliranje z njihovim umom.Sicer pa te zadeve poznajo tudi napredni jogiji in vejo da si lahko fizično telo od nekoga drugega lahko tudi prilastiš.Povedano po kmečko s svojo dušo ali delčkom nje grejo v telo drugega in si podredijo njegovo dušo ali pa jo izženejo ven in potem je ta človek že dobesedno živi mrlič.

Premikat se da pa vse fizične predmete od bucike,avta,aviona do ne vem kaj vse.Odvisno samo kako močan um ali oddajnik ima oseba.Če si gledal film Star wars in jedije,resnica ni daleč,samo odmislit moraš tiste scenarijske gluposti ki so bile zraven.Mentalna energija je pač nadrejena fizični in lahko manipulira z njo.Bi se pa nekak strinjal s tabo,čeprav bolj uporabljaš tehnične izraze in jih moram malo prevest na moj način razmišljanja.Ugotavljam pa, da na strokovno tehničen način nekako opisuješ podobno kar pravijo duhovne bukvice.Predpostavljam, da si kakšen diplomiran elektrotehnik ali pa kaj podobnega. Skratka,če hočeš kaj delat z mislimi,gre to samo za ukaze,ki jih daje nekdo ki jim je nadrejen. xDDx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Dokumentacija je zaenkrat še skrita v skritih arhivih ..............

Bova začela pri Zdenku. Tu se ne uporablja prav nobene misli, (celo naj bi čim bolj odklopili misel) ampak je čista tehnika različnih energetskih polj avre. Ti si opazoval na posnetkih, jaz sem opazoval v živo, se tudi kar nekaj z njim pogovarjal, največ pa izvedel od njegovega učenca, ki je tudi moj prijatelj. Tu ni prav nobenega vpliva misli.

Programiranja (o katerih govoriš) se izvajajo na različne načine, vendar z različnimi fintami in ne zaradi telepatskega prenosa informacij. Največkrat se je koristila tehnika vnosa sličic v filmski trak, naprimer pri dokumentarcih namenjenim ciljnim skupinam, so vsake toliko vrinili eno slikico s sporočilom, ki normalno zaradi časovne zavedne vztrajnosti oči ni bila vidna, a podzavest jo je zaznala. To sporočilo je bilo zapisano v podzavest kot miselni vzorec in tako so lahko tudi programirali . So še druge metode skupinskih informiranj, skrito ali direktno, lahko tudi z mnogokratnim ponavljanjem "neke resnice", a vse to z vplivom misli nima nič skupnega, to je enostavno posledica vcepitve vzorcev v podzavest.

To o čemer se tu pogovarjamo je primerjanje in nadgrajevanje skupne pameti in tu potekajo te relacije.

Premikanje predmetov je lahko samo posledica nečesa, nekega programa, ki sproži nek proces, nikakor pa ni v konceptu vplivanja na drugega. Nekateri imajo sposobnost sporočati misli in , vendar so to preje izjeme kot pravilo. Poznam človeka, ki v nekaterih zadevah lahko to dela, vendar samo v svoji nalogi (usodi). Ima sposobnost, da se nekako miselno poenoti z nekom in potem je ta misel skupna z osebo, s katero se je poenotil, laično povedano, si zamisli, da je on ta druga oseba. Pri večkratnih takih zadevah sem bil zraven, vendar mora biti med osebama že od preje neka skupna informacija ali nekaj, kar lahko sploh sproži to "poenotenje". Vsak primer je potreboval drugačno razlago, ker so bile tudi osnove drugačne.

Če pa hočemo to doseči z naključnimi osebami, je pa potrebno dolgotrajno urjenje in usposabljanje in ne gre drugače (zaenkrat). To kar se nam dogaja (kot neka intuicija) je samo "limanje" skupnih informacij, ker že v naših vzorcih obstajajo skupne točke, ki so še močnejše, če je prisotna tudi čustvena komponenta. Največkrat se to dogaja tistim, ki se ob nekem padcu pobirajo in na tem učijo, takrat so dovzetnejši do vseh podobnih informacij v programu iskanja izhoda iz krize in je oseba psihično najbolj dovzetna do telepatskih sporočil. Bolj kot rastemo v svojem jazu, bolj ko odmišljamo manipulacije in lumparije do drugih, bolj ko se izogibamo raznim zlorabam, skratka če nadgrajujemo naše misli in življenje tako, da ne povzročamo drugim psihičnih boličin (si ne svinjamo karme), se nam tudi te relacije odpirajo in postajajo del nas samih. Sam nekako "intuicije " že sprejemam kot dejstvo in so del mojega vsakdanjika, če mi nekaj kapne to tudi naredim, ne razmišljam več kaj bi bilo bolje in kaj ne.

Kako v resnici to poteka po mojem mnenju, sem pa tako že v prejšnjih postih napisal.

Sicer bo malo butasto izgledalo, a zagotovo funkcioniramo po nekem programu (usodi), ker enostavno drugače ne gre. Z nadgrajevanjem oziroma plemenitenjem tega programa tudi spreminjamo parametre delovanja, torej tudi lahko odstranjujemo postopoma "varovalke", na osnovi rasti zavesti in zmanjševanju materialne odvisnosti.

Kje je zapisana informacija zaenkrat ni dokazano (zato sem napisal do univerzuma), največ možnosti je, da bi bilo to v antimateriji, oziroma v "praznini" med jedrom atoma in elektroni in posledično tudi navzdol po lestvici, do kvantov.

Okrog odpiranja polprevodniških kristalov, ki se nahajajo v lovkah nevronov (kratke PNP in sinapse NPN) in ki tvorijo nevronske mreže sledeče. Kristali postanejo prevodni tudi v neprevodni smeri, pri določeni napetosti. To na "fantomski"meji med zavednim in nezavednim tudi dovoljuje prehod miselnih vzorcev (informacija+čas) iz nezavednega v zavedno stanje. Napetosti regulirajo elektroliti, ti se pa spreminjajo na osnovi našega kemijskega stanja, ki se spreminja tudi na osnovi naših misli. Zato je prav misel naš največji programer našega programa. Odpiranje polprevodnikov v zavedno stanje, se nam dogaja tudi pri velikih vročinah ali drugih stanjih (na primer ko telo v mirnem času presnove, ko nas tlači mora, ali pa če imamo veliko vročino in se nam blede). Bile so opravljene meritve teh napetosti in istočasno tudi narejene slike spremebe vodnik kristalov na določeno "misel".

morda veš, kakšne so aktualne raziskave o tem, po kakšnem ključu deluje selekcija, kar se nadgradnje tiče ?

možnosti kombinacij delovanja so omejene glede na samo sestavo človeka (in temu primerno tudi dostopne informacije),

a menda je ta sestava, ki je, kot predpostavljam, dinamična, odvisna od selekcije delovanja oz. izbranih poti.

poti, ki so bile npr. izbrane skozi čas, postopoma preverjajo same sebe in nadgrajujejo.

ena od teorij je ta, da se načeloma izbirajo poti, ki se zdijo najbolj enostavne+efektivne,

kar pa seveda ne pomeni, da to tudi so, se pravi -efektivne. predvidevam, da človek kot sistem temu primerno izloča tiste načine,

ki se zdijo ali prezahtevni ali v katerih ne najde (oz. ni sposoben videti !) zadostne efektivnosti.

"po domače" rečeno, se tovrstne poti zaznamujejo kot slabe ali celo kot zle, in se le stežka ohranjajo kot potencialna možnost.

jest sm šou zdele po cest in sem si mrmrau invokacijo NAMU AMIDA BUTSU. čisto brez misli, brez ideje, brez cilja, brez vsega. in pride en starejši možakar do mene in me vpraša kaj študiram. x:Dx

ni mogu vedet, ker ne zgledam ko študentek in ko mu povem sva mela debato.

namu amida butsu

probite x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

morda veš, kakšne so aktualne raziskave o tem, po kakšnem ključu deluje selekcija, kar se nadgradnje tiče ?

možnosti kombinacij delovanja so omejene glede na samo sestavo človeka (in temu primerno tudi dostopne informacije),

a menda je ta sestava, ki je, kot predpostavljam, dinamična, odvisna od selekcije delovanja oz. izbranih poti.

poti, ki so bile npr. izbrane skozi čas, postopoma preverjajo same sebe in nadgrajujejo.

ena od teorij je ta, da se načeloma izbirajo poti, ki se zdijo najbolj enostavne+efektivne,

kar pa seveda ne pomeni, da to tudi so, se pravi -efektivne. predvidevam, da človek kot sistem temu primerno izloča tiste načine,

ki se zdijo ali prezahtevni ali v katerih ne najde (oz. ni sposoben videti !) zadostne efektivnosti.

"po domače" rečeno, se tovrstne poti zaznamujejo kot slabe ali celo kot zle, in se le stežka ohranjajo kot potencialna možnost.

Ne razumem čisto, kaj sprašuješ. Sprašuješ po kakšnem ključu...tu ni ključa, tu je program, delujemo po programu in ta program nadgrajujemo.

Sestava človeka ni bistvena, saj program "generira" sestavo. Določene zapise iz tega programa se že dobi iz DNK špirale, a zaenkrat to odvijanje poteka na osnovi beljakovin in drugih metod še ne poznamo, tako, da smo tudi v tem zaenkrat še močno omejeni. Pustimo času čas, da evolucija naredi svoje...

• 1 year later...

Ne.

1. Ker lahko z roko ali pa z strojem premakneš stvar.

2. Ker, če bi blo to možno nas več zdavnaj nebi bilo.

3. Da se živet brez supernadnaravnih sposobnosti, ki so v filmih

lahko,a ne vem če zmore vsak,baje treniraš lahko,drugače ti tudi uspe brez da bi to hotel,meni 1 krat se je to zgodilo,v kafiču na sosednji mizi ..se je zavrtela šaljic z kavo,nisem pa gledala nje,ampak tistega ki jo imel zraven, mi ni pasalo da strmi vame:)še do zdaj mi ni jasno,predvidevam pa da je bil nek udarec energije.

ne verjamem le temu kar vidim,slišim in kar je otipljivo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...