Skoči na vsebino

Tečaj biorgonomije s karmično diagnostiko

Recommended Posts

PROGRAM:

- Kaj je integralna biorgonomija?

Integralna biorgonomija je sodobna metoda energijskega zdravljenja, duhovnega razvoja in osebne rasti, s katero lahko ugotovimo vzroke in odpravimo težave na naraven način.

Je zelo preprosta in enostavna za uporabo v vsakdanjem življenju; pomaga nam, da se postavimo zase in se urejamo življenje tako, kot si sami želimo. Je način, kako doseči boljše življenje, učinkovita je tako v zdravstvu kot v vsakdanu.

- Kaj je komplementarna energija?

Tako kot človek ima vsaka žival, rastlina, predmet, ideja ... svojo komplementarno energijo (pri ljudeh to imenujemo komplementarni partner); ko se združita, postaneta celota (noč in dan, jin in jang, ženski in moški princip). Združeni s svojim komplementarnim partnerjem lažje najdemo vzrok za nastale (poslovne, osebne, zdravstvene) težave in lažje uresničimo svoje ideje.

- Kaj je merkava?

Merkava nas združi z energijo komplementarnega partnerja in nas popelje v višje stanje zavesti; tu začutimo, kako smo združimo v celoto, postanemo eno s celotnim stvarstvom. Od tukaj dalje se začnejo spremembe na nas samih, povezani smo z virom, od koder dobimo ideje, zamisli

(Na primer dosti ljudi je polno dobrih idej, zamisli, vendar jih ne znajo realizirati; pri tem ne vidijo vzroka, zakaj jim ne gre). Merkava nam pomaga, da vidimo, kaj moramo spremeniti in storiti, da pridemo do uresničitve naših idej.

- Blinkanje - aktivacija senzorjev za zaznavanje energij

Z aktivacijo senzorjev imamo v sebi zelo močno orodje, s katerim lahko izmerimo in preverimo vse, kar obstaja, kot na primer energijsko stanje človeka, organa, hrane, pijače, oblačil, dogodkov, idej, nasvetov od drugih, prostorov (dom, služba, šola ...) itd.

- Delo s procesi

S procesom transformiramo negativnosti, katere nas omejujejo, sprostimo napetosti (na primer vzrok za jezo, žalost, skrbi, strah ...) in preobrazimo v tisto, kar potrebujemo (na primer veselje, moč, samozavest, spoštovanje, iskrenost, odločnost, pogum, ustvarjalnost, mir ...)

S procesom lahko naredimo različne programe, kateri so v najvišje dobro ( na primer da se lažje učimo, da imamo z nekom boljši odnos, da smo naravnani pozitivno ... ).

- Sproščanje karmičnih vezi in postavitev prednikov

S procesom je možno sprostiti karmične vezi, ki so omejujoče. S tem se poveča učinek zdravljenja ali pride celo do samoozdravitve. Po sproščanju vezi energijsko postavimo in uredimo prednike v našem življenju. S tem zmanjšamo ali celo izničimo vpliv škodljivih vzorcev, ki se prenašajo med rodovi.

- Skupinske terapije ter individualno svetovanje.

- Etika pri delu z energijami.

KOMU JE NAMENJEN TEČAJ?

Tečaj je namenjen začetnikom in tistim, ki ste se z energijami že srečali (zdravilci, terapevti ... ). Vsak je sposoben postati tisto, kar si želi biti in potencirati svoje sposobnosti.

KAKO, KDAJ IN KJE POTEKA TEČAJ?

Tečaj poteka v dveh delih; v soboto, 3.10.2009, se izvaja prvi del, v soboto, 10.10.2009 pa se izvaja drugi del. Tečaj oba dneva poteka enako: od 10 do 17 ure. Tečaj je razdeljen na dva dela zato, da udeleženci tečaja v vmesnem času lahko vadijo vsebino prvega dela; na ta način je tudi omogočeno, da se energija in namera tečaja lažje usedeta. Tečaj poteka v Ljubljani. Cena tečaja je 120 EUR.

NA KRATKO O MENI KOT PREDAVATELJU:

Moje ime je Zoran Zavor in sem terapevt naravnega zdravljenja. Pot v svet energij se mi je na široko odprla pred dobrimi desetimi leti z reikijem, ki sem jo nadaljeval z integralno biorgonomijo, meditacijami, raznimi energijskimi vajami, nato pa me je pot pripeljala do šole za bioenergoterapevta, ki jo vodi g. Marjan Ogorevc. Šolo sem končal 2006 in pridobil certifikat pri GZS. V šoli sem pridobil znanja s področja uradne, tradicionalne indijske in tradicionalne kitajske medicine, radiestezije, barvne terapije, integralne biorgonomije, karmične diagnostike ...

Ukvarjam se tudi z regresijo in ugotavljanjem vpliva preteklih življenj in krajev, v katerih smo živeli. Kanaliziram angele in vnebovzete mojstre ter delam z ognjem in hojo po žerjavici. Moje delo je usmerjeno v ozaveščanje ljudi o moči srca in brezpogojne ljubezni; o naši duši, njeni edinstvenosti in celoti - združenosti srca, duše in uma, ki premaga vse ovire in težave; tudi za tiste, za katere mislimo, da ni rešitve, vedno obstaja pot. Z veseljem pomagam ljudem, da si sami lahko izbirajo svojo pot "brez omejitev".

INFORMACIJE TER VPIS NA TEČAJ:

Informacije in vpis sta možna prek elektronske: zoran.zavor@gmail.com ali prek telefonske številke: 070 824 799. Možen je tudi obisk moje spletne strani: www.zoranzavor.tk.

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...