Azz_Kikr 17. september 2009 Prijavi Deli 17. september 2009 Imam problem: visok sem 190 cm, sem vitek, imam pa zelo dolge roke, tako dolge, da mi ni prav skoraj nič, kar kupim z dolgimi rokavi (srajce, majice, puloverji, jakne...)... Mi lahko kdo pove, kje prodajajo oblačila s podaljšanimi rokavi, denimo srajce, majice itd.? Hvala za pomoč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 9. oktober 2009 Prijavi Deli 9. oktober 2009 Svetujem ti,da se prijaviš na kakšen košarkarski kamp.Ko boš pa v NBA ti pa itak sešijejo po meri. Joj kaj bi dal jst za to višino....pa dolge roke.... Kaj šele uni pri 210,kok majo uni šele dolge roke? Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 10. oktober 2009 Prijavi Deli 10. oktober 2009 mogoče kakšna internetna stran, ki ima oddelek za taller people xD? google it =) Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.