Skoči na vsebino

istospolna zaljubljenost?

Kašmir

Recommended Posts

Mislim, da sem dovolj namigoval in jasno nakazal, za kaj gre. Kogar bi zanimalo, bi se še poglobil in poštekal.

saj to je tisto -nisi jasen in namiguješ. motivacijo tovrstnemu ravnanju pa si razkril sam, s sledečim stavkom:

Drugi si pač ustvarijo svoje zgodbice.

pričakuješ, da si bo bralec iz tvojih namigovanj sam ustvaril svojo zgodbico in na ta način zate upravičil tvoj stav.

Poleg tega pa ne vidim nekega posebnega smisla razlagat nekaj ljudem, ki jih ne zanima zares priti do bistva in ki imajo že tako ali tako zabetonirano mnenje.

ne, ravno za to gre: nimam(o) fiksnega mnenja, temveč znam(o) (ali pa se učim(o)) sprejemati.

Zabetonirano mnenje imaš sam in to popolnoma brez argumenta ali vsaj volje do argumentiranja,

kar kaže na to, da je to mnenje predsodek (!). v tvojem "svetu" je to torej dogma.

;-)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 200
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mislim, da sem dovolj namigoval in jasno nakazal, za kaj gre. Kogar bi zanimalo, bi se še poglobil in poštekal. Drugi si pač ustvarijo svoje zgodbice. Poleg tega pa ne vidim nekega posebnega smisla razlagat nekaj ljudem, ki jih ne zanima zares priti do bistva in ki imajo že tako ali tako zabetonirano mnenje.

x:Dx

Nisi jasno nakazal, Alan.

Mene zanima in jst nimam nikoli o nobeni stvari zabetonirano mnenje, če mi predstaviš argumente, ki so bolj verodostojni kot moji. Ti do sedaj nisi predstavil niti enega samcatega argumenta. Niti enega.

Ja, tist ki ve, zna tud razložit, argumentirat tko, da je razumljivo vsakemu. Vsako stvar. Kdor ve.

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

x:Dx

Nisi jasno nakazal, Alan.

Mene zanima in jst nimam nikoli o nobeni stvari zabetonirano mnenje, če mi predstaviš argumente, ki so bolj verodostojni kot moji. Ti do sedaj nisi predstavil niti enega samcatega argumenta. Niti enega.

Ja, tist ki ve, zna tud razložit, argumentirat tko, da je razumljivo vsakemu. Vsako stvar. Kdor ve.

xsrcx

No, pa povej, kaj bi rad prebral. Boš potem zadovoljen?

Possible—but highly unlikely.

No, pa povej, kaj bi rad prebral. Boš potem zadovoljen?

Argumente, ki potrjujejo tvojo trditev, da homoseksualnost v nobenem primeru ni prirojena, pač pa pridobljena.

x:)x

Ja kam bi jih pa ti umestil?

Zdaj če se gremo predalčkanje po tvojem.

Spet igra narave ....ampak tole ni premirljivo z homoseksualnostjo, homoseksualci so moški in ženske ...tukaj pa je govora o dvospolnikih x:)x

da je človek dvospolnik ...nikakakor ni "normalno" ampak je ena napakica v programčku ...genetiki xDDx

Pa človek npr. ni polž al pa kašna rastlina , ki jih je narava za reproddukcijO takšne ustvarla... x:)x

Jaz jih ne bi nikamor uvrščal,ker nimam predalčkov. Kdo pa pravi da je to igra narave? Neki znanstveniki,ki to samo predpostavljajo. Kaj pa če so hermafroditi "normalno" stanje in so ženske in moški napaka genetike? xDDx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Argumente, ki potrjujejo tvojo trditev, da homoseksualnost v nobenem primeru ni prirojena, pač pa pridobljena.

x:)x

butl, pa tega nikjer ne trdim. x:)x Če pa si že zasledil, da to trdim, mi citiraj post, da vidim, za kaj je šlo.

Nič bolj ali nič manj me tole ne obremenjuje kot druge človeške gluposti. Slabih izkušenj oz. sploh nobenih izkušenj nimam ne s pedri ne z lezbijkami. Zdi se mi pač noro, da se en tak pojav, ki je v svojem bistvu bivanjsko neravnovesje, razglaša kot nekaj normalnega in se ne upa spustiti v globine tega pojava in ga raziskati. In to velja še za marsikateri pojav, ki ga imamo za normalnega.

:8):

Evo, en primer /nisem brskal po starih temah, so pa podobni/ tvoje izjave, ki jo jst tko razumem.

Na kratko par stvari o hermafroditih. Ko se tak človek rodi, ima ženske in moške spolne organe. Potem pa doktorji prepričujejo starše,da tak otrok ne more normalno živet ipd. in naj se odločijo katerega spola naj bo. In starši se v imenu otroka odločijo za deklico ali pa fantka-kar je tudi bolj pogosto. In kirurgi potem odstranijo tisti spolni organ,ki ga ne potrebuje,drugega pa pustijo. Zato pa po videzu lahko izgleda kakšen moški kot ženska in obratno. Kako ga pa ljudje v okolici sprejemajo in kako to vpliva na njegovo psiho je pa druga stvar. In tako smo že spet nekak blizu temu kar se reče otrokove pravice,tranvestit,gay ipd. Ampak hermafroditov je tako malo,da se o njih in njihovih pravicah sploh ne govori.To kar hoče večina narest z geji (nasilno spreobračanje,pretepanje,da bi jih vse zaprli v nek geto ali iztrebil,ipd.),je pri dvospolnikih še toliko lažje uresničljivo. xDDx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Groteska. Mešanje jabolk in hrušk.

Najbolj bolano in NENORMALNO mi pa je, ko vidim v istem stavku homoseksualnost ter posilstva in pedofilijo.

Please. Pedofili in posiljevalci bodo med strejti in geji. To ne bo nikoli normalno.

Uboga avtorica teme.

Bere nestrpneže, spreobrnjene geje (ki to dejansko niso, ampak so se prepričali, da je bolje sovražiti in iskati neke bolezenske znake) in tako dalje...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Čudno da si ravno ti to omenila, pa čeprav ta tema nič ne govori o novem družinskem zakoniku, ampak se Kašmir sprašuje o svojih čustvih.

V isti sapi zanikaš prvi del stavka. >> Bodi kar si. << Ja. Ampak želim pa tudi enake pravice.

Pri tebi imam ves čas občutek da si edino ti tista ki ni zadovoljna s samo s sabo, čuti se eno veliko zagrenjenost, zafrustriranost, jezo in žalost (ne vem, nad svojo nemočjo ali nad svojo mamo x?x ), kar pa poskušaš nekako omilit s svojimi "poznanstvi"... kao, sej poznam pedre in lezbijke, se družim z njimi, samo ne sprejemam jih za enakopravne (kako le, če so pa psihološki bolniki x:o)x :vragec: ).

Torej si ti tista ki si pobrala vso modrost?? :o|o:

Če je to edina naravna pot, zakaj se potem rojevajo geji in lezbijke? Heteroseksualcem?

Pa ne zdaj spet mešat gejev in lezbijk ki seksajo vsepovprek, s tistimi ki živijo v partnerskem odnosu.

In tudi ne mi prodajat tega, da je to zdaj "in".

Mayita, ves čas primerjaš ZDA in Slovenijo, pozabljaš pa da je način in kakovost življenja v ZDA drugačno kot tu. Tu se na srečo zaenkrat še ne streljajo na ulicah kar vse povprek, otroci ne hodijo z orožjem v šolo, kar se tiče prehrane imamo več kot odlično, tudi zrak je precej boljši, pa ne tečemo za vsako malenkost k psihiatru, ker nimamo nikogar ki bi se mu lahko zaupali. Tu je še vedno pristno prijateljstvo in medsebojno zaupanje na zelo visokem mestu. Na srečo. In tudi obstajajo otroci istospolnih staršev, in so srečni.

Tudi je res, da imaš v gejevski in lezbični populaciji celo lestvico karakterjev, ljudi ki so odgovorni in sposobni imet družino, pa tudi ljudi ki so popolnoma neodgovorni. Ampak tako je tudi v hetero populaciji. Vendar v hetero populaciji ima lahko vsak otroka, pa al ga je sposoben vzgajat al pa ne. Samo poglej koliko mladoletnic rodi otroka, pa je še sama otrok. Že res, da ga potem nekaterim tudi odvzamejo, še posebno če se zatečejo po pomoč k raznim socialnim službam. Ampak nekatere ga pa vseeno uspejo obdržat. In ga same vzgojijo. Kaj nastane iz takega otroka, je pa drugo vprašanje. Mogoče bo čisto ok oseba ko odraste, mogoče bo pa poln problemov. Še večji problem pri nas pa je ravno alkohol in nasilje. Da ne govorim o samomoru (v hetero družinah!), saj smo po številu samomorov v Sloveniji pri vrhu.

Ljubosumni izpadi pogostejši kot pri hetero? Ma daj no, ne nakladaj!!!

Pa še to... Poznam fanta, ki je živel v lezbični družini od majhnega, v Sloveniji, zdaj je star že blizu štirideset. Fant je samostojen, ful nadarjen, ima stvari razčiščene v glavi, hetero. Z obemi mamami ima odličen odnos. Za kar nekaj fantov iste starosti (ki jih osebno poznam), ki so živeli v hetero družinah, tega ne morem napisati. Še vedno so odvisni od družine, popolnoma nesamostojni.

:eek: xsmx x:o)x :xx!:

Ma resno se sprašujem od kje jih pobiraš take izjave... LOL

O vzgoji otrok pa ne bi tu, že imamo eno tako temo.

Vedno bolj imam občutek da resnično še nisi doživela kaj pomeni ljubezen.

Igračkali? Delali preizkuse na ubogih otrocih? Svašta. :xx!:

A si ti mogoče pri NSi? Da ni slučajno Ljudmila Novak tvoj idol?

Jaz bi rada videla te dokaze. :inocent: Pa čeprav lahko najdem tisoč drugih primerov ki bodo izpodbijali tvoje "pravljice".

pol mi pa povej kje je zdaj ta kašmir,to je bila samo vaba, nič drugega in jaz sem jo z veseljem sprejela.

ok ti bom poslala dokaze, čeprav se mi zdi butasto itak, si ti ena med njimi torej ne boš sprejela resnice.

povej mi ali ima ta fant že svojo družino?

jaz se nič ne zanikam, ko rečem bodi kar si , mislim s tem izražaj se iskreno, živi kot želiš živeti, ampak ne forsiraj drugih da živijo kot ti, kajti to je tvoja pot ki si si jo izbrala in od nikogar drugega.

drugače pa ti se kar smej sama veš čez kaj si morala iti.....

ne morem zanikati da se nekateri pedri in lezbike že tako rodijo, ampak samo zato ker je prišlo do genetske mutacije ali spremembe. Zakaj imamo tako veliko, tako rekoč modnih istospolnežev, pa je zato ker je to ena od modnih muh in itak, ko si mlad ,pravijo da moraš eksperimentirati, kar je zame bolano. Huje pa je zaradi določenih, drog ki jih zdaj mladi uporabljajo, pride do sprememb, ali določenih zdravil in inekcij.

V stari grčiji in rimu je veliko dokazov, da je to šlo za določeno miselnost ki je bila povezana z drogami in to ni nikakršen izgovor da bi mi morali zdaj to eksperimentirati, še posebaj ne v pričo posvojenih otrok.

ne Mislite da smo drugačni kot v zda kajti današnja politika sprejema zakone ki so jih v zda sprejeli pred nami in zato je tam toliko kriminala , toliko bolanih ljudi, toliko genetsko spremenjenih in to nas vse še čaka , če bomo sprejemali vse te tako imenovane zakone o enakopravnosti in svobodi, ki so v recnici samo ena farsa. tam imajo še vedno velike probleme nihče ni toliko odprt kot pravijo, ljudje imajo predsotke in največkrat so žrtev ravno istospolnezi, v službah šolah, povsod.

pravite da kako se amerika razlikuje od nas , povem vam da se ne bo več dolgo, kajti tako radi ji sledimo.

imaš prav sem žalostna in jezna, pa ne zato ker bi mi kaj mankalo , ampak ko gledam kam ta svet gre. Kje zaboga so ljudje pustili svoj ponos. Vsi zahtevante neke pravice ki temeljijo na samokoristi in egoizmu in briga vas za pravice drugih.enakopravnost je ena velika varka, svoboda je ena velika varka. saj ko se rodiš ti je že vse določeno.boste rekli da so delavci v muri enakopravni direktorjem da imajo iste svobode kot oni.

hej ko že primerjate hetero in istospolneže , dajte otroke posvojiti potlej robotom, tam ne bodo imeli čustvenih problemov, nobenih stresov. nekje roboti že pomagajo pri vzgoji otrok pa poglejte še v to smer, boste slišal samo dobre zgodbe o tem.pa da ne mislite da se strinjam s tem.

nekateri že občujejo z roboti.in tako sami postajajo eden izmed njih, brez čustvene inteligence .kajti zadnje čase je za ljudi pomemben samo dober sex.

Na tem svetu primanjkuje čustvene inteligence.

No in v sami vnemi kako je vse nenormalno pozabi prebrati ...da govori izven konteksa ...

aha ...torej meniš da homiči niso pedofili oz. ki jim zadiši mlado meso ....te morem razočarat tud to se dogaja x;)x ampak jp to so skrajnosti ...tega normalni geyi ne delajo.

Kopirala si prispevek, kjer sem napisala, da so pedofili tako geji kot hetero.

Groteska. Mešanje jabolk in hrušk.

Najbolj bolano in NENORMALNO mi pa je, ko vidim v istem stavku homoseksualnost ter posilstva in pedofilijo.

Please.Pedofili in posiljevalci bodo med strejti in geji.To ne bo nikoli normalno.

Uboga avtorica teme.

Bere nestrpneže, spreobrnjene geje (ki to dejansko niso, ampak so se prepričali, da je bolje sovražiti in iskati neke bolezenske znake) in tako dalje...

No in v sami vnemi kako je vse nenormalno pozabi prebrati ...da govori izven konteksa ...

aha ...torej meniš da homiči niso pedofili oz. ki jim zadiši mlado meso ....te morem razočarat tud to se dogaja x;)xampak jp to so skrajnosti ...tega normalni geyi ne delajo.

Nič nisem kopirala...

Imam svojo mejo kaj se mi zdi sprejemljivo in kaj ne ...pedofilija in posilstvo zame niso.

in kaj je s tem narobe ...?

Ne vem kako naj pokažem, da sem se dejansko strinjala s tabo. Rekla sem, da so pedofili tudi geji in da to ne bo nikoli normalno. Ti napišeš, da menim, da homoči (mimogrede :xx!: :xx!: :xx!: ) ne morajo biti pedofili, napisala sem pa ravno nasprotno.

Napisala sem, da to nie bo nikoli normalno (torej tudi ne sprejemljivo), ti me pa sprašuješ, kaj je s tem narobe... mislim ej...

mal sem preletel temo na hitr in ne morem, da ne ircnem na hitr.

uglavnem, pri polni zawesti se opredeljujem za bit konzervativen, nazadnjaški ali karkoli že, samo da mi to dovoljuje ša naprej razmišljat s swojo glavo in delati po westi.

o istospolni ljubezni in partnerstvu ne bi zdaj, ampak, če bi to bilo res naravno, potem bi tudi narava sama poskrbrla za reprodukcijo. pika.

in ne me basat, da je nekdo napreden, če z opranim mozgom zagowarja stališča o stwareh, o katerih sploh nima pojma, ni niti nikoli res razmišljal, modrost, ki jo premore, pa temelji iz nanizank o razočaranih gospodinjah in esmeraldi.

bolj me zanima, kaj se pripravlja v ozadju.

ko so nam podtaknili referendum o oploditvi nekaj žensk letno (ne mislim bit žaljiv...seweda je to za tistih nekaj žensk zelo pomembna stvar, ampak za državo pa so bile samo orodje)in nam vrgli kost za glodanje, so tako preusmerili pozornost in pokradli nekaj bank in zawarovalnic.

mah...

:palec:

Baje so istospolno usmerjeni tudi med živalmi. Kar so odkrili je pa precej majhen procent, ki ni primerljiv z vrsto človek. Vsaj tako je bilo povedano v dokumentarni oddaji ;)

To pa niso psi, na katere se večina spomni verjetno ... x:Dx

Je pa tako, da se te živali ne razmnožujejo, ker jim dol visi kaj pravi njihova družba. Kvečjemu pomagajo partnerju, če živijo v trojčku.

Očitno je to velika tabu tema, ko pa ni bilo niti ene ponovitve tega dokumentarca... :o|o:

So baje dooooooolgo iskali, da so lahko prikazali le primere.

Je pa tu zelo zanimivo, če se primerja s procentom odvisnosti od alkohola pri opicah in ljudeh. Pri prvih in drugih je procent tam tam... Se pravi lahko bi sklepali, da je verjetnost, da boš alkoholik takšen kot za opico na plaži polni koktejlov. x8Dx

se strinjam, da je zlo verjetno kaj v ozadju. glede naravnosti pa... bahaha! če bi narava hotela, da komuniciramo prek forumov, bi se že rodili z računalniki.

Ehm ehm... meniš torej, da človek ni narava ?

Nekdo mi je povedal, da se kadilci rodijo z 'kadilskim' kromosomom.. torej, da duša dobi ob rojstvu telo, ki ima predispozicijo, da bo skozi življenje razvilo odvisnost od kajenja.

mogoče je tudi z istospolno zaljubljenostjo tako..

moje razmisljanje je, da gre mogoce bolj zato, da se evolucijsko sedaj ukvarjamo bolj z nekaterimi okoliscinami, s katerimi se prej nismo se mogli, ker smo morali podelati se kaj drugega, na drugih nivojih.

clovekov razvoj je naraven. s tem tudi azvoj mentalnega in umskega dojemanja itn. ali je smer zgresena ali ne mislim, da se se vedno (kljub temu) sprasujemo!? Mislim da smer ni zgresena. Vsaj v celoti ne. Temvec smo na poti dosti prevec neodgovorno zasli v nezavedajoce skrajnosti. Torej se mi ne zdi napak razvoj uma, razuma, mentala itn... temvec premajhna povezama med zdravo pametjo ali zemljinim mentalom (naravnim) ter cloveskim mentalom, napredkom materialne manifestacije, ki preveckrat ne sluzi celoti populaciji planeta, temvec zgolj nekaterim posameznikom. Tko nekak.

al pa tut ne. odvisn. primer: primerna uporaba interneta, dostopnost do inormacij, razlicne tehnologije, robotike, sodobne medicine, itn... lahko pripomore k visji zavesti ljudi; seveda pa lahko tudi poneumlja. odvisno od.... tudi namena uporabe recimo.

http://www.shrani.si/f/1U/CB/6MUHlwN/anglija.jpg

...sodobna tehnologija se mi ne zdi naravna, pač pa nas, vsaj zaenkrat, od nje, pa tudi od nas samih, oddaljuje.

Evo, en primer /nisem brskal po starih temah, so pa podobni/ tvoje izjave, ki jo jst tko razumem.

Zanimivo, da v tem sestavku vidiš trditev, da je homoseksualnost pridobljena. Tega namreč ne trdim, niti na to ne namigujem.

Ne vem, morda res ni bila, ampak če se pogleda staro Grčijo in Rim, ki ju tako častimo kot zibelko "naše" civilizacije -- tam je bilo homoseksualstvo in deloma pedofilstvo čaščeno skorajda kot najvišja oblika ljubezni. Lepa dediščina. :xx!:

Tole bi za malenkost popravil. Homoseksualnosti do danes niso tolerirali v nobeni družbi. V stari Grčiji so odobravali biseksualnost. Mladi moški so si v gimnasiumu dobili starejše gospode, ki so jih uvajali v življenje v polisih in jih zraven še nekoliko naskakovali. Ampak to se je moralo končati, ko so fatnje dobili status polnoletnega, polnopravnega člana družbe in potrebno se je bilo oženiti in tako naprej.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Antoninus, kaj praviš, je homoseksualnost prirojena al pridobljena x?x Ker če je stvar v genih potem ni take panike, da bi mladi geji vzgajali otroke. Če je pa pridobljena potem je pa več zadržkov. Ampak kolikor so mi stvari znane, spada seksualnost in s tem homoseksualnost prav v družbeni in kulturni okvir, še več, predstavlja jedro tega. Sem pa nekje zasledil, da je to gensko in da si ti ljudje pač ne morejo pomagat. Amapak pomagat si tut ne morjo če je pridobljeno. Tko, da po tej stvari je zadeva nujna, tako kot vse ostale stvari. Tudi možnost, da majo otroke, samo z našega trenutnega stališča se nam zdi to še odprto vprašanje in kot tako kontingento. x:)x

Lahko pa da je to le vgrajen zaščitni mehanizem, ki onemogoča totalno hegemonijo ene vrste nad vsem ostalim planetom in je vprašanje a je idealističnega ali empirističnega izvora povsem nepomembno. Čisto po fenomenološki ugotovitvi... to enostavno JE. x;)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Ja dragi Nimbus, če sprejmemo racionalistično smer filozofije Reneja Descartesa potem je sama ideja homoseksualnosti že prisotna kot ideja v duhu in je kot takšna večna in duhovna entiteta zavesti neodvisna od materije.

Če pa si bolj pristaš empiristične filozofske smeri Johna Locka, ki trdi da se vsak človek rodi kot nepopisan list in vsakršno spoznanje temelji na iskustvu, potem pa so geji samo plod lastnih "negativnih" iskušenj z nasprotnim spolom in pozitivnih izkušenj z istim.

Torej Decartes versus Locke!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b8/John_Locke.jpg/200px-John_Locke.jpg http://www.btinternet.com/~glynhughes/squashed/descartes.jpg

Lp

xchatx

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

no, ampak v zadnjih letih vseeno strašijo z nekimi genomi in tut družboslovje ne stoji na mestu. po prepričanju spadam pa definitivno med idealiste, ki jih na žalost nisi navedu. x:px

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

no, ampak v zadnjih letih vseeno strašijo z nekimi genomi in tut družboslovje ne stoji na mestu. po prepričanju spadam pa definitivno med idealiste, ki jih na žalost nisi navedu. x:px

xrainbowx

in kaj bo tvoje naslednje prepričanje...ko se boš vseh idealov rešil x:Dx verjetno nič x:Dx

Antoninus, kaj praviš, je homoseksualnost prirojena al pridobljena x?x Ker če je stvar v genih potem ni take panike, da bi mladi geji vzgajali otroke. Če je pa pridobljena potem je pa več zadržkov. Ampak kolikor so mi stvari znane, spada seksualnost in s tem homoseksualnost prav v družbeni in kulturni okvir, še več, predstavlja jedro tega. Sem pa nekje zasledil, da je to gensko in da si ti ljudje pač ne morejo pomagat. Amapak pomagat si tut ne morjo če je pridobljeno. Tko, da po tej stvari je zadeva nujna, tako kot vse ostale stvari. Tudi možnost, da majo otroke, samo z našega trenutnega stališča se nam zdi to še odprto vprašanje in kot tako kontingento. x:)x

Lahko pa da je to le vgrajen zaščitni mehanizem, ki onemogoča totalno hegemonijo ene vrste nad vsem ostalim planetom in je vprašanje a je idealističnega ali empirističnega izvora povsem nepomembno. Čisto po fenomenološki ugotovitvi... to enostavno JE. x;)x

xrainbowx

Je pridobljena prav tako kot heteroseksualnost. To je pa tudi vse, kar lahko rečemo. Kako točno to vzpostavlja socializacija, pa ni znano. Ali je pri moških problem, da ostane identifikacija z materjo? Ali gre za to, da oče posega v nego v najzgodnejšem obdobju? Pa koliko se mora določen dražljaj ponavljati, da je permanentno zapečen v fiziološki sistem? Tega ne vemo zagotovo. Imaš pa prav, kakorkoli že je, si ne moreš pomagati.

xrainbowx

Najprej so bili hlapi in humorji, nato tenzija in ostale mehanske lastnosti živčevja, nato kemija, zdaj pa geni. Ni važno kaj je, pomembno je, da ne izhajamo iz empirije, ampak empirija iz idej, ki organizirajo našo zaznavo xDDx Drugače pa se antropologija bolj nagiba k Locku.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...