Skoči na vsebino

Lunipulacija

ananta

Recommended Posts

Torej ko spet Luna pochi v dva dela bo kon'c. Islam pravi. Colaprete ne mara. Ko sem mu peticijo poslal on pa misli da mu paisan dela komplimente. Nisva se skregala. Che pochi pochi, pa vseeno tudi mali krater je proti interesu baricentra. Torej Oktober 9. Efemeride sem rachunal tudi na minuto z Lune, torej kako se iz kraterja vidi, LCROSS v Grus, orion itn.

Za kuga se tke gre? Oktober 9ti naj je Islamski konc sveta. V browser vpi$i Moonipulation za $e podatkov. Lahko kjeremu z NASA JPL zmejlam podatke, che potrebuje, saj ne pravgorovo?

OK che kdo dobi mejlchek direkt z NASA nich hudga smo domachi. Cheprav pozabljamo besede, tud; po Promorsk.

Moonipulaition je vsepovsod facebook twitter tribe lulu ... saj ga najdete in peticijo...

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
Torej ko spet Luna pochi v dva dela bo kon'c. Islam pravi. Colaprete ne mara. Ko sem mu peticijo poslal on pa misli da mu paisan dela komplimente. Nisva se skregala. Che pochi pochi, pa vseeno tudi mali krater je proti interesu baricentra. Torej Oktober 9. Efemeride sem rachunal tudi na minuto z Lune, torej kako se iz kraterja vidi, LCROSS v Grus, orion itn.

Za kuga se tke gre? Oktober 9ti naj je Islamski konc sveta. V browser vpi$i Moonipulation za $e podatkov. Lahko kjeremu z NASA JPL zmejlam podatke, che potrebuje, saj ne pravgorovo?

OK che kdo dobi mejlchek direkt z NASA nich hudga smo domachi. Cheprav pozabljamo besede, tud; po Promorsk.

Moonipulaition je vsepovsod facebook twitter tribe lulu ... saj ga najdete in peticijo...

:eek: Napad na Luno ?!

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...