Skoči na vsebino

redim se torej sem

zebroslav

Recommended Posts

Tole temo odpiram za vse grinte in podobne prekle ki se celo življenje matramo da dobimo kak gram ali dva na teži. Namreč star sem 20 let in pri 180 cm sem imel 67kg. Zredit se nikakor nisem mogel do predkratkim sem v manj kot pol letadobil 10 kil. Ampak zdaj me neki zanima kako mi je to sploh uspelo. Enostavno nisem šeu srat. Hja takole je blo. Bil sem na morju julija in sem bil zaprt. Ne vem od česa,ampak če verjamete 14 dni se nisem mogu usrat. Ni me nič zvijal,nisem mel nobenih problemov ampak vsak dan sva s punco hodila na kosila,večerje...Po dveh tednih sem bil že poln dreka. Počutu sem se kot kak sod gnoja. pa da ne bom o tem preveč. Pridem domov po dveh tednih in se končno userjem kot človk. Čez ene dva dni se grem zvagat in evo 72 kg?? Normalno nisem bil več zaprt naslednje dni. Čez en mesec še vedno 72,73 kg...Kako je možno, da sem se lahko z nesranjem zredil 5 kg?? A to telo potem drugače začne funkcionirat? Ni mi jasno. Prej se nisem mogel zredit ene kile v celem letu.

No potem pa naprej. Zadeva me je začela interesirat. Avgusta nardim isto varjanto. Tokrat se načrtno zaprem. Jem dva tedna ko utrgan. Po 10 dneh sem šu srat ok. Pridem na 77 kg. Še vedno mam 77 kg. Nisem dobil samo trebuha ampak sem povsod bolj mesen. Kako je to možno? Evo to mi noben ne verjame. Z nesranjem do večje teže.

A mi lahko kdo to objasne? Ker bi šu rad srat če to ne drži.

Deli na socialnih omrežjih

... in vse patološke, odpadne snovi zadržiš v telesu. skratka, če boš zadrževal telesne odpadke, boš zelo negativno vplival na svoje zdravje; lahko pride do razvoja takšne ali drugačne bolezni.

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

• 1 month later...
... in vse patološke, odpadne snovi zadržiš v telesu. skratka, če boš zadrževal telesne odpadke, boš zelo negativno vplival na svoje zdravje; lahko pride do razvoja takšne ali drugačne bolezni.

Tudi sam se podpišem pod tole! In resnično se nikar ne igraj s to zadevo. Tudi sam sem "suh" kot ti (podobna višina in teža), pa se prav nič ne sekiram. Pa veš zakaj? Zapomni si samo to: Manj ko imaš na sebi bolj si zdrav!

Jaz pravim, da imamva tako ti kot jaz, "MANEKENSKO POSTAVO" ;)) In resnično si lahko samo ponosen na to! :)

Srečno!

Hvala Buddhi, da sem lahko vsak dan na računalniku! :)

www.sprostitev.webs.com

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...