Melinda28 27. september 2009 Prijavi Deli 27. september 2009 Pozdravljeni! Sem ljubiteljica zdrave in dobre kulinarike. Za razliko od nekaterih, sama zelo rada preživljam čas v kuhinji, kjer ustvarjam za dušo, oči in želodec. Vsaj tako pravijo domači Že zgodaj sem se naučila, da se zdravje začne pri zdravi naravnanosti, gibanju in zdravi prehrani. A zdrava prehrana je precej kompleksen pojem. Potrebna je pravilna in dobra izbira. Pred dnevi sem v Ljubljani odkrila trgovinico Ekovita http://bit.ly/38CrP7 Trgovinica se nahaja v Šiški, nasproti bencinske črpalke pri bivšem Slovenija Avtu na Celovški. Presenetila me je velika izbira artiklov, predvsem pa moram pohvalit njihov odnos do strank. Dobila sem izjemno veliko nasvetov in zamisli, kar je name naredilo izjemno dober vtis, da vsaj nekje nisem zgolj še stranka. Seveda sem nakupila kar nekaj "fasunge" oz. košaro zdravja , poleg pa sem dobila še nekaj izjemnih receptov. Prilagam enega: PISČANEC »CHILINDRON«SESTAVINE (ZA 4 OSEBE): - 1 piščanec, narezan na kose - 1 pločevinka pražene čebule HIDA – CEBOLLA FRITA - Olivno olje - 1 rdeča paprika, narezana - 150 g šunke narezane na kocke - 1 kozarec belega vina - Sol, poper in timijan PRIPRAVA: V ponvi, na olju zlato prepražimo piščanca in papriko, da postane mehko. Dodamo pločevinko pražene čebule HIDA, šunko, vino in malo timijana. Začinimo po okusu. Počasi kuhamo z mešanjem nekaj minut, da se zgosti. Še več nasvetov oz. receptov, imajo na spletni strani http://bit.ly/38CrP7 Pozdravček, Melinda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunaris 28. september 2009 Prijavi Deli 28. september 2009 Super! Obožujem piščančje jedi in tole bom z veseljem poskusila. Hvala za njihovo spletno stran, bom pa morala enkrat obiskati to trgovino, da vidim, kaj vse še nudijo, lp, Lunaris Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 28. september 2009 Prijavi Deli 28. september 2009 Pražena čebula v konzervi. A to se tud že dobi? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. september 2009 Prijavi Deli 28. september 2009 zanimivo. pražena čebula v pločevinki. med drugim. ni kaj, zdrave sestavine ... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 28. september 2009 Prijavi Deli 28. september 2009 Reklama za konzerve HIDA Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. september 2009 Prijavi Deli 28. september 2009 veste kaj, tak predvidljivo dolgočasni copy-paste topšop reklame za obisk neke trgovine me žal ne stimulira do te mere, da bi sploh kliknila na povezavo, kamoli obiskala omenjeno štacuno sicer pa, (baje) smo si ljudje različni druidka, morda pa ta pražena čebula v konzervi odpravlja slabokrvnost...hm hm, kdo bi vedel Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2009 Prijavi Deli 28. september 2009 veste kaj, tak predvidljivo dolgočasni copy-paste topšop reklamea ne? mega novih clanov, nad navdusenih, tolk navdusenih, da grejo cez proceduro prijavljanja itd., zgolj da pridejo pohvalt nek izdelk (al whatever). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TinaMarinka 9. oktober 2009 Prijavi Deli 9. oktober 2009 Uf...sem probala ta recept in je super. Na splošno sem ljubitelj zelenjave in piščanca. Priznam pa, da ne poznam trgovine, bom pa vsekakor preverila v kratkem. lp, TM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. oktober 2009 Prijavi Deli 9. oktober 2009 Uf...sem probala ta recept in je super. Na splošno sem ljubitelj zelenjave in piščanca. Priznam pa, da ne poznam trgovine, bom pa vsekakor preverila v kratkem. lp, TM piščanec je še posebno dober, če ga spremljaš od začetka do konca. ok. izpustiš detajle iz evolucije, ampak od njegovega rojstva naprej pa le. torej... izvaljen je v valilniku. to je ena velika mašina, polna žarnic in raznih radiatorjev. sledi materinska ljubezen v obliki ćloveka, ki z lopato skrbi, da se ne izgubi in ga vztrajno vrača med tisoče bratcov in sestric, kjer hodijo eden po drugim in seweda eden po drugemu tudi lulajo in kakajo. ampak ni vse samo slabo. tista mama z lopato tudi skrbi, da jih nikoli ne zebe in da niso nikoli v temi. pa da jim ni treba skakati naokrog, jim enostavno ne da prostora. itak pa ne morejo niti hoditi, ker imajo noge večinoma nerazvite. u bistvu zakrnele. in ko pride njihov čas, jih humano z elektriko omamijo, da ne zganjajo hrupa in panično ne bežijo in se upirajo. elektriko jim napeljejo kar v vodo ki jo pijejo. no... tako omamljenim eni noži, še najbolj podobni kosilnicam režejo vratove. in nekdo jih obesi na klin in na tekoči trak, da se jim u miru odteče kri. naprej ne vem več, ker sem šel bruhat. tebi pa le dober tek Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. oktober 2009 Prijavi Deli 10. oktober 2009 piščanec je še posebno dober, če ga spremljaš od začetka do konca. ok. izpustiš detajle iz evolucije, ampak od njegovega rojstva naprej pa le. torej... izvaljen je v valilniku. to je ena velika mašina, polna žarnic in raznih radiatorjev. Pozabil si omeniti, da piščančke TAKOJ, ko se izvalijo , ločijo: "punčke " posebej , "fantke" in pohabljene pa zadušijo z ogljikovim dioksidom :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. oktober 2009 Prijavi Deli 10. oktober 2009 Pozabil si omeniti, da piščančke TAKOJ, ko se izvalijo , ločijo: "punčke " posebej , "fantke" in pohabljene pa zadušijo z ogljikovim dioksidom :xx!: :xx!:a tko? komot vrjamem.pa veš kaj je tut zanimiv? ponekod, ko doma gojijo živali, jim dajejo celo imena. z njimi se tudi pogovarjajo in otroci se z njimi igrajo in jih crkljajo. no... pol jih pa seweda tudi pojejo. pa nej mi tega nihče niti ne poskusi prepričat, da je to normalno. ker ni. vsaj zame ne. še manj pa življensko nujno. ker tud ni. vsaj ne za vse. kako gre že uno.... kaj češ pridigat želodcu, če pa nima ušesnima ušes, pa niti m ožnosti izbire.če pa bi želodec mel možnost izbirat med piščancem in jabolkom, kaj misliš, da bi izbral? pridigo? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. oktober 2009 Prijavi Deli 10. oktober 2009 a želodec? pomoje mu je važno sam to, da lahk nekaj melje da pa na suho ne dela dobr, je pa seweda samoumewno Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. oktober 2009 Prijavi Deli 10. oktober 2009 Sem mislil da kokoši niso kanibalske in ne jedo svojih otrok..U fak spet bo nekdo zarad mene šel dol s foruma..Umikam izjavo Porny, ne boš verjel, ampak kokoši SO kanibalske,..... tudi one "srečne", ki umirajo naravne smrti, serjejo po dvorišču in v travi iščejo črve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.