OM... 28. september 2009 Prijavi Deli 28. september 2009 Živijo, Zanimam se za tečaje power joge v Ljubljani, ki bi potekali v večernih urah in bi bili namenjeni začetnikom. Upam, da ima kdo iz foruma pozitivno izkušnjo in je pripravljen hitro odgovoriti na to vprašanje, ker se mi (verjetno) z vpisom mudi. Joga naj ne bi bila preenostavna, zato se nagibam k power ali vatha, predvsem pa ne bi hodila v kakšen zelo uveljavljen holistični center, ker so cene previsoke, pa preveč obiskovalcev, da bi se človek "odklopil", kot je treba. Pomembno je, da je joga v Ljubljani, vseeno na katerem koncu. Če ima kdo še kakšne podatke o okvirni ceni in vtis, bi ga lepo prosila, da to deli z mano na forumu. Hvala vnaprej ... Pa uglašen ponedeljek! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 28. september 2009 Prijavi Deli 28. september 2009 Živijo, Zanimam se za tečaje power joge v Ljubljani, ki bi potekali v večernih urah in bi bili namenjeni začetnikom. Upam, da ima kdo iz foruma pozitivno izkušnjo in je pripravljen hitro odgovoriti na to vprašanje, ker se mi (verjetno) z vpisom mudi. Čudno ime za jogo. x:Dx Kmalu pridejo še power meditacije, hehe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. september 2009 Prijavi Deli 29. september 2009 Živijo, Zanimam se za tečaje power joge v Ljubljani, ki bi potekali v večernih urah in bi bili namenjeni začetnikom. Upam, da ima kdo iz foruma pozitivno izkušnjo in je pripravljen hitro odgovoriti na to vprašanje, ker se mi (verjetno) z vpisom mudi. Joga naj ne bi bila preenostavna, zato se nagibam k power ali vatha, predvsem pa ne bi hodila v kakšen zelo uveljavljen holistični center, ker so cene previsoke, pa preveč obiskovalcev, da bi se človek "odklopil", kot je treba. Pomembno je, da je joga v Ljubljani, vseeno na katerem koncu. Če ima kdo še kakšne podatke o okvirni ceni in vtis, bi ga lepo prosila, da to deli z mano na forumu. Hvala vnaprej ... Pa uglašen ponedeljek!Kontaktiraj silki tu na forumu... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.