Skoči na vsebino

Mesto brez denarja

natalie

Recommended Posts

So sanje ljudi, ki vedo, da jih je premagal papir na katerem so napisane številke. So sanje ljudi, ki so jih lažnivi ljudje obtoževali neresnic, čeprav so govorili resnico. So sanje ljudi, ki so razumevanje za bolečino, ki so jim prizadejali drugi našli samo še v spiritu in vedoč da brez občutka globoke bolečine nikoli pravzaprav ne bi živeli. So sanje ljudi, ki vedo, da je človek resnično užalil zemljo in vesolje. So sanje ljudi, ki vidijo resnico in ne privida. So sanje o mestu brez denarja.

Kje je mesto na tem svetu, kjer je prva in edina molitev, da boš mislil samo dobro, videl samo dobro, čutil samo dobro, ustvarjal samo dobro,slišal samo dobro, govoril samo dobro. Kje je mesto polno lepih misli o sočutju in ljubezni, o miru in spoštovanju, o jutranjem smehu in večernem spokoju. Kje je mesto, kjer se vsak večer utrne zvezda za lahko noč.

Ni ga.

Zakaj? Poklicala sem tri prijatelje, vsak mi je odgovoril, lej lepo ampak vsi idealisti so revni in žalostni umrli.

No tle se začne. Misli ustvarjajo prihodnost. Če bi vsi trije odgovorili joj lepo in joj je to mogoče, mogoče bi še šlo.Kolektivna zavest je uboga, razvrednotena. Nihče si ne želi pomisliti da bi bilo to sploh mogoče v tej fakin matrici, ko Bil Gates na leto zasluži toliko denarja, da bi lahko odpravil svetovno lakoto...

fak the system, crack the system ... upam da so maji imeli prow... pa naj nas zradira ali pa jih...pa naj res nova rasa ljudi pride z znanjem o bedi želje po moči in sili pohlepa...

velike sanje malega vesolcka
Deli na socialnih omrežjih

Kje je mesto na tem svetu, kjer je prva in edina molitev, da boš mislil samo dobro, videl samo dobro, čutil samo dobro, ustvarjal samo dobro,slišal samo dobro, govoril samo dobro. Kje je mesto polno lepih misli o sočutju in ljubezni, o miru in spoštovanju, o jutranjem smehu in večernem spokoju. Kje je mesto, kjer se vsak večer utrne zvezda za lahko noč.

Ni ga.

Bodi sočutna, bodi v ljubezni, miru, spoštuj, smej se,.. Zakaj bi moralo biti kakšno mesto za to? Bodi takšna in mi povej, kako ti gre.

Zakaj sprašuješ prijatelje?,..ko te bodo videli, kako znaš ti živet, se bodo mogoče še oni kaj spremenili. Ne gre drugače.

Resnica in beseda sta dvoje.

Bodi sočutna, bodi v ljubezni, miru, spoštuj, smej se,.. Zakaj bi moralo biti kakšno mesto za to? Bodi takšna in mi povej, kako ti gre.

Zakaj sprašuješ prijatelje?,..ko te bodo videli, kako znaš ti živet, se bodo mogoče še oni kaj spremenili. Ne gre drugače.

Resnica in beseda sta dvoje.

:palec:

upam, da tega ne bo widu kakšen filozof in use pokwaru :o|o:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

načeloma zadnje čase vseskozi naletavam na ljudi, ki so nezadovoljni in jezni na ta svet. Vse je igra moči in veliko moč ima denar. Preveliko. Ni vprašanje samo v meni. Vprašanje je o vseh ljudeh. Sem sočutna, mirna joj no tole mi zdle mal švoh gre, gre se za dejstvo, da ni vprašanje samo v meni, vprašanje je v vseh ljudeh. In vsak odgovarja, misli nase pa bo dobr... ne vem... za dobro za mir za srečo človeka - ne sam za mene...

načeloma zadnje čase vseskozi naletavam na ljudi, ki so nezadovoljni in jezni na ta svet. Vse je igra moči in veliko moč ima denar. Preveliko. Ni vprašanje samo v meni. Vprašanje je o vseh ljudeh. Sem sočutna, mirna joj no tole mi zdle mal švoh gre, gre se za dejstvo, da ni vprašanje samo v meni, vprašanje je v vseh ljudeh. In vsak odgovarja, misli nase pa bo dobr... ne vem... za dobro za mir za srečo človeka - ne sam za mene...

Če boš tak razmišljala, si na odlični poti, da postaneš povprečen politik, mogoče dober politik,..kdo bi vedel.

ajoj nočm biti politik nisem jest za v to zgodbo res ne. Sam to je odvisno od človeka koliko hoče narediti za sočloveka in jaz vem, da je to smisel mojega življenja. Zadnjič sem prijateljici, ki dela regresijo in sem še jaz to poizkusila, rekla, da sanjarim o mali terapevtski vasici polno zen terapevtov, ki delajo soul therapy in njena terapija, polet v pretekla življenja pa prijateljeva bioenergija pa vse... preveč ljudi nosi bremena na ramenih... ta mala škratova vasica bi morala biti for free za vse, ki potrebujejo pomoč - psiholiogija - duhovna pomoč. To pa je ta trenutek brez denarja nemogoče. Sranje. Zdej hoditi okoli pa trkati na vest vrhunskim biznismenom in socialni odgovornosti uspešnih podjetij je pa spet... Ali pa pridobivati nepremičninske EU founde za izgradnjo take vasice in sploh omogočanje le tega ... aj... je ne sais pas... mah bo že nekaj dozorelo, sej že dolgo časa zori... sam politik pa ne to pa ne bi bila res ne ... bah

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...