Skoči na vsebino

osebna rast, osebno izpopolnjevanje

viasat

Recommended Posts

Zanima me vaše mnenje o tej temi.

Če bi v sloveniji obstajala spletna stran, kjer bi dobili informacije vse NA ENEM MESTU, kjer bi vse podatke ki jih dobite na internetu združili v eno kakovostno SMISELNO celoto, kjer bi se lahko opravljalo tudi tečaje in vsekakor kjer bi bili dostopni tudi najrazličnejši LINKI ... zanima me vaše mnenje ali bi takšno spletno stran uporabljali?

Deli na socialnih omrežjih

Zanima me vaše mnenje o tej temi.

Če bi v sloveniji obstajala spletna stran, kjer bi dobili informacije vse NA ENEM MESTU, kjer bi vse podatke ki jih dobite na internetu združili v eno kakovostno SMISELNO celoto, kjer bi se lahko opravljalo tudi tečaje in vsekakor kjer bi bili dostopni tudi najrazličnejši LINKI ... zanima me vaše mnenje ali bi takšno spletno stran uporabljali?

Ampak, Viasat, takih strani, ki ponujajo vse to, je že kr nekej.

:vio:

Aja, kva pa je to kakovostna smiselna celota?

xDDx

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Ampak, Viasat, takih strani, ki ponujajo vse to, je že kr nekej.

Aja, kva pa je to kakovostna smiselna celota?

xDDx

xsrcx

:palec:

Vsak si najde nekaj.

In včasih količina ne zamenja tistega, kar si želimo.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Drgač pa, Viasat, ti kr realiziraj svojo zamisel. Ziher bo za marsikoga edina in prava in nujno potrebna spletna stran in ziher bo marsikdo kej najdu v njej zase.

:palec:

Aha, in, kaj je to intuicija?

:8):

intuicija - Neposredno notranje vedenje, ki se razvija, ko človek vzpostavlja stik s svojo dušo. Intuicija se izraža skozi višji ali abstraktni um.

xDDx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

intuicija - Neposredno notranje vedenje, ki se razvija, ko človek vzpostavlja stik s svojo dušo. Intuicija se izraža skozi višji ali abstraktni um.

xDDx

x:Dx

Aha, in, kaj je to višji ali abstraktni um?

A veš kva Brezo. Dej razlož na kratk, po svojih besedah. Sej znaš.

Bom znal cent. Nisem taka svina, ki neb znala cent biserov.

:2src:

stanje ko vidiš...ustvarjaš...in se ne sprašuješ x:Dx ali po domače...končno zavedanje neskončnosti tvojega zavedanja x:Dx

Ne vem kva si povedal.

Je pa lepo.

:2src:

A veš kva Brezo. Dej razlož na kratk, po svojih besedah. Sej znaš.

Bom znal cent. Nisem taka svina, ki neb znala cent biserov.

Linke sem ti dal zato ker je tam zelo dobro razloženo o tem,jaz zaenkrat še nisem prokužio vsega.

Z mojimi besedami na kratko povedano in kakor jaz razumem---je višji um skrbnik idej in prenašalec razsvetljenja nižjemu umu (zdrava pamet),ko je ta v stiku z dušo.Od tle je tudi izraz "um,ki razsvetljuje". Je kao posrednik med monado,dušo in nižjim jazom. V bistvu prevaja besede,misli,ideje ipd. od zgoraj na tak način in možganom razumljiv jezik, da lahko fizični možgani skapirajo o čem se gre. xDDx

Linke sem ti dal zato ker je tam zelo dobro razloženo o tem,jaz zaenkrat še nisem prokužio vsega.

Z mojimi besedami na kratko povedano in kakor jaz razumem---je višji um skrbnik idej in prenašalec razsvetljenja nižjemu umu (zdrava pamet),ko je ta v stiku z dušo.Od tle je tudi izraz "um,ki razsvetljuje". Je kao posrednik med monado,dušo in nižjim jazom. V bistvu prevaja besede,misli,ideje ipd. od zgoraj na tak način in možganom razumljiv jezik, da lahko fizični možgani skapirajo o čem se gre. xDDx

xDDx

hvala

Viši i niži um? :inocent:

on to samo o našoj iluziji priča...da smo nekad više...al nekad manje...a to samo zato što se ne znamo u biti x:Dx

Da bi se boljše spoznali je ena od dobrih izbir tudi:

Bill Cozzolino: The Path

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Z mojimi besedami na kratko povedano in kakor jaz razumem---je višji um skrbnik idej in prenašalec razsvetljenja nižjemu umu (zdrava pamet),ko je ta v stiku z dušo.Od tle je tudi izraz "um,ki razsvetljuje". Je kao posrednik med monado,dušo in nižjim jazom. V bistvu prevaja besede,misli,ideje ipd. od zgoraj na tak način in možganom razumljiv jezik, da lahko fizični možgani skapirajo o čem se gre.

x;)x

Let it be a bee.

Viši i niži um?

Viši um zna, da materija nebih mogla postojati bez duše, niži mu to neče priznat i te želi ugonobit u vjerenju, da si odvojena/en od Boga - ljubavi, svega šta je, života, kozmosa.

Ali ne brini previše, na samom kraju, niži um još nikada nije pobjedijo višeg jer i niži um je rad - stvorjenje višeg uma. Samo nama je ta slika trenutačno pregolema, da bi je mogli vidijeti u celoti ali doći će ta dan.

Ti samo ne brini, pokušaj da živiš tu i sada. Jer svega poslejdice tvog djelovanja odražaju se u sadašnjici in sve to kako djeluješ, razmišljaš, govoriš sada odrazit če se u budučnosti. Zato u stvari vrememe u istinu ne postoji.

Sve što imaš i sve što ti pripada je ovaj trenutak i u njemu tvoje poteze.

... al ne brini ako ne razumiješ i ja ne al vjeruj i imaj nadu u to, da jednog dana češ i da ti je danas jasno toliko kolko ti treba bit.

on to samo o našoj iluziji priča...da smo nekad više...al nekad manje...a to samo zato što se ne znamo u biti

lepo povedano x:)x Vrednoti samo naš ego, ker mu ni jasno, da je vse tako kot mora biti, da so vojne tam, kjer je v višjem potrebno, da so tajkuni zato, ker je potrebno, da so, ker je prepotenten tisti, ki mora bit isto velja za impotentnega. Je pa brezveze se ukvarjat s tem, zakaj je tako kot je, ker je to zopet uokvirjanje slike, a ta slika - življenje nima okvirja, ker okvir je zopet iluzija ega - nižjega jaza. Zato, vse kar nam je res potrebno in kar resnično prinaša rezultate je to, da se vdamo - izprežemo iz družbenih norm in si priznamo, kaj si v resnici želimo in si to potem tudi v veri,da nas vodi, nam pomaga, stoj ob strani Kreator, ki nas podpira in varuje, ko gremo skozi transformacijo. In kmalu ti postane jasno, da si ti Bog - Kreator svoje sreče, in če slediš svojim željam se osrečiš in izpolnjuješ, če pa slediš željam drugih... jebi ga, sam si tako hotu.

Let it be a bee.

lepo povedano x:)x Vrednoti samo naš ego, ker mu ni jasno, da je vse tako kot mora biti, da so vojne tam, kjer je v višjem potrebno, da so tajkuni zato, ker je potrebno, da so, ker je prepotenten tisti, ki mora bit isto velja za impotentnega. Je pa brezveze se ukvarjat s tem, zakaj je tako kot je, ker je to zopet uokvirjanje slike, a ta slika - življenje nima okvirja, ker okvir je zopet iluzija ega - nižjega jaza. Zato, vse kar nam je res potrebno in kar resnično prinaša rezultate je to, da se vdamo - izprežemo iz družbenih norm in si priznamo, kaj si v resnici želimo in si to potem tudi v veri,da nas vodi, nam pomaga, stoj ob strani Kreator, ki nas podpira in varuje, ko gremo skozi transformacijo. In kmalu ti postane jasno, da si ti Bog - Kreator svoje sreče, in če slediš svojim željam se osrečiš in izpolnjuješ, če pa slediš željam drugih... jebi ga, sam si tako hotu.

Eeee, NVK, a lahko tole mal razložiš, mislm, okol tega, da je brezveze se ukvarjat s tem, zakaj je tko kt je, okol vdaje, okol priznanja kaj si želimo...pa tko no.

x:)x

xsrcx

Viši um zna, da materija nebih mogla postojati bez duše, niži mu to neče priznat i te želi ugonobit u vjerenju, da si odvojena/en od Boga - ljubavi, svega šta je, života, kozmosa.

Ali ne brini previše, na samom kraju, niži um još nikada nije pobjedijo višeg jer i niži um je rad - stvorjenje višeg uma. Samo nama je ta slika trenutačno pregolema, da bi je mogli vidijeti u celoti ali doći će ta dan.

Pa, i ne kužim baš. Zašto bi onda viši um uopće stvarao niži um? Koji mu je smisao? :inocent:

Pa, i ne kužim baš. Zašto bi onda viši um uopće stvarao niži um? Koji mu je smisao? :inocent:

V šoli so te sigurno učili o višjem in nižjem jazu. Na kratko povedano višji jaz ima višji um,nižji jaz ima nižji um.Če kaj ne bo jasno vprašaj psihologe,psihiatre,psihoanalitike ipd. Pa naj probajo razložit,itak so oni uvedli določene pojme v psihologijo.Če pa ne bojo vedli naj pa spremenijo določene izraze po knjigicah in naj ne učijo ljudi o zadevah,ki jih še sami ne razumejo. xDDx

ah, to je valjda jasno, višji um je un ki plačuje račune, nižji pa un ki bi se samo naokol fukaru.

a najvišji um pa račune plačuje...in še fukari se zraven...oz. uživa free love...s polno odgovornostjo x:Dx še višji od najvišjega pa verjetno račune izstavlja x:Dx

V šoli so te sigurno učili o višjem in nižjem jazu. Na kratko povedano višji jaz ima višji um,nižji jaz ima nižji um.Če kaj ne bo jasno vprašaj psihologe,psihiatre,psihoanalitike ipd. Pa naj probajo razložit,itak so oni uvedli določene pojme v psihologijo.Če pa ne bojo vedli naj pa spremenijo določene izraze po knjigicah in naj ne učijo ljudi o zadevah,ki jih še sami ne razumejo. xDDx

I nisu baš. Psihologiju nisam imala u školi. x:)x

ah, to je valjda jasno, višji um je un ki plačuje račune, nižji pa un ki bi se samo naokol fukaru.

Meni ovo prvo više podsjeća na "definiciju" za savjest, ovo drugo pak za suprotnost od toga. x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...