NVK 12. oktober 2009 Prijavi Deli 12. oktober 2009 Eeee, NVK, a lahko tole mal razložiš, mislm, okol tega, da je brezveze se ukvarjat s tem, zakaj je tko kt je, okol vdaje, okol priznanja kaj si želimo...pa tko no. Eeee moj Butl , saj sem ti reku, da je brezveze se ukvarjat s tem, kaj si, zakaj si, zakaj deluješ tako kot deluješ, ne sam da je brezveze, to je kot neskončna mreža, zid, ki ga postavlješ okoli sebe. Omogoča ti, da si aroganten, vzvišen, daje ti občutek, da si več kot drugi. Tvoji posti so podobni mojim - vsi hočejo drugim dopovedat, da veva več kot drugi. No, sej en del njih dejansko tudi pomaga, nama in drugim, a ne oklepaj se tega. Prisluhni občutku, npr. kak sem jst pameten (ego) - po pol pride spt ego - ja kaj si pa misliš, da si. Prisluhni si in opazuj, kolikokrat na dan obsodiš svoje misli, dejanja ,besede. Zakaj, čemu, kaj pa definicija brezpogojne ljubezni. ˝Sranje˝ sebi in drugim počneš z razlogom - višjim in to sranje ni sranje, so le sprožilci občutkov. Te si priznaj, dovoli, sprejmi in jih predaj višjemu in le tako resnično kaj dobrega narediš. V prvi vrsti zase, posledično tudi za druge. Ne pravim, da je filozofiranje odveč, to sploh ni res, ni pa zdravilo za tvojo dušo. Je zgolj inštrument, s katerim si lahko vzameš to zdravilo - občutek. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 12. oktober 2009 Prijavi Deli 12. oktober 2009 Eeee moj Butl , saj sem ti reku, da je brezveze se ukvarjat s tem, kaj si, zakaj si, zakaj deluješ tako kot deluješ, ne sam da je brezveze, to je kot neskončna mreža, zid, ki ga postavlješ okoli sebe. Omogoča ti, da si aroganten, vzvišen, daje ti občutek, da si več kot drugi. Tvoji posti so podobni mojim - vsi hočejo drugim dopovedat, da veva več kot drugi. No, sej en del njih dejansko tudi pomaga, nama in drugim, a ne oklepaj se tega. Prisluhni občutku, npr. kak sem jst pameten (ego) - po pol pride spt ego - ja kaj si pa misliš, da si. Prisluhni si in opazuj, kolikokrat na dan obsodiš svoje misli, dejanja ,besede. Zakaj, čemu, kaj pa definicija brezpogojne ljubezni. ˝Sranje˝ sebi in drugim počneš z razlogom - višjim in to sranje ni sranje, so le sprožilci občutkov. Te si priznaj, dovoli, sprejmi in jih predaj višjemu in le tako resnično kaj dobrega narediš. V prvi vrsti zase, posledično tudi za druge. Ne pravim, da je filozofiranje odveč, to sploh ni res, ni pa zdravilo za tvojo dušo. Je zgolj inštrument, s katerim si lahko vzameš to zdravilo - občutek. A ti to men govoriš kva nej delam? Sem mislu, da boš povedal zakva ti tko misliš, deluješ...da boš povedal svoje izkušnje. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 12. oktober 2009 Prijavi Deli 12. oktober 2009 lepo povedano Vrednoti samo naš ego, ker mu ni jasno, da je vse tako kot mora biti, da so vojne tam, kjer je v višjem potrebno, da so tajkuni zato, ker je potrebno, da so, ker je prepotenten tisti, ki mora bit isto velja za impotentnega. Je pa brezveze se ukvarjat s tem, zakaj je tako kot je, ker je to zopet uokvirjanje slike, a ta slika - življenje nima okvirja, ker okvir je zopet iluzija ega - nižjega jaza. Zato, vse kar nam je res potrebno in kar resnično prinaša rezultate je to, da se vdamo - izprežemo iz družbenih norm in si priznamo, kaj si v resnici želimo in si to potem tudi v veri,da nas vodi, nam pomaga, stoj ob strani Kreator, ki nas podpira in varuje, ko gremo skozi transformacijo. In kmalu ti postane jasno, da si ti Bog - Kreator svoje sreče, in če slediš svojim željam se osrečiš in izpolnjuješ, če pa slediš željam drugih... jebi ga, sam si tako hotu.Tudi če mora sranje nujno biti, zakaj ne bi vseeno poskušali najti vzroke in zadeve omiliti, če ne kar odpraviti? Ali ne bi potem bilo kaj drugega v višjem potrebno? Pa kako se izpreže iz družbenih norm? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 13. oktober 2009 Prijavi Deli 13. oktober 2009 Tudi če mora sranje nujno biti, zakaj ne bi vseeno poskušali najti vzroke in zadeve omiliti, če ne kar odpraviti? Začni in končaj pri sebi, velja za slehernega posameznika - tako se bodo končale vse vojne, lakota, nepravičnosti in podobno. Izpreže iz družbenih norm - tako, da ne poslušaš in se vedeš tako, kot želijo drugi ampak, tako, kot si želiš ti. Pa magari na prvo žogo izgubiš službo, izpadeš kreten - čuden. In to verjetno tudi boš. In logično je, da se vse kar si prej gradil podre, saj si gradil za druge in po drugih, misleč. da je tako zate bolje. In ko se ruši ego - vedno boli, ti pa izbiraš ali se tej bolečini upiraš ali pa jo samo občutiš in dovoliš. Tako ti kljub EGO bolečini ni potrebno trpet in še mine zelo hitro. Večina, z mano vred pa razume to zelo malo ali pa sploh nič. A učiš se celo življenje. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 14. oktober 2009 Prijavi Deli 14. oktober 2009 Večina, z mano vred pa razume to zelo malo ali pa sploh nič. A učiš se celo življenje. Iz kakšnih / katerih/ izkušenj pa potem govoriš ???Ali je to presneta/prenešena/ teorija ??? ali se ti kAj sanja o kolektivni zavesti ??? Lepo bodi Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
večna virgin* 15. oktober 2009 Prijavi Deli 15. oktober 2009 Zanima me vaše mnenje o tej temi. Če bi v sloveniji obstajala spletna stran, kjer bi dobili informacije vse NA ENEM MESTU, kjer bi vse podatke ki jih dobite na internetu združili v eno kakovostno SMISELNO celoto, kjer bi se lahko opravljalo tudi tečaje in vsekakor kjer bi bili dostopni tudi najrazličnejši LINKI ... zanima me vaše mnenje ali bi takšno spletno stran uporabljali? izvoli... http://www.pecainternational.org/ Citiraj življenje je takšno kot si ga narediš! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.