Skoči na vsebino

POZNA KDO REŠITEV

Pametna16

Recommended Posts

Hello.

Sem nova tukaj. Pohvale forumu za lep izgled. Sedaj pa moje vprašanje z željo da ni že kje podobna tema odprta.

Ali obstaja kakšen program ali stran na internetu ki bi nam prikazoval dogodke, žure itd. kjer bi bilo vse zgledno urejeno na enem mestu.

Deli na socialnih omrežjih

Hy, dobrodosla! x:)x :palec:

(hvala za pohvale!)

Kr fajn je stran www.napovednik.com - kjer je res svasta - od tv programov do koncertov in drugih prireditev, takih in drugacnih....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Dobrodošla tudi iz moje strani. No sj sm tud jz bol nova x:)x

Povej zdj točno kaj bi rada eno spletno stran z dogodki na enem mestu al bi rada mela sveže dogodke na desktopu tko na desni strani? Glih prejšn teden sm si namestila en tak widget, kjer pa poleg dogodkov, (mislim da jih črpa prov iz www.napovednik.com) lahko preveriš tudi vremensko napoved, horoskop in pa novice. Če pa bi rada samo dogodke pol je pa najboljš upoštevat mnenje od Marse x:)x

(popravljeno)
Imet na desktopu je hitrejše, edino če te moti še nekej dodatkov na ekranu. Praviš da ima tudi horoskop? x:)x kul. Ali pozna še kdo kakšnega, ki ga ima? Popravljeno -> stela86

Hello.

Sem nova tukaj. Pohvale forumu za lep izgled. Sedaj pa moje vprašanje z željo da ni že kje podobna tema odprta.

Ali obstaja kakšen program ali stran na internetu ki bi nam prikazoval dogodke, žure itd. kjer bi bilo vse zgledno urejeno na enem mestu.

Za tiste, ki bi vedno radi prišli v odprto trgovino, gostilno, pošto, ..... je odlična stran

odpiralni časi: odpiralnicasi.com

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Hello.

dogaja.se

Nimam ga jaz. x:Ix vidla pri bratu... tudi jaz čakam odgovor domike :) k brat je imel samo vreme in uro, no pa neke beležke. tisto vreme se mu je tako dopadlo, ker je odhajal v tujino v službo in je imel vreme pri nas in tam naravnano x:Dx

Sm vidla da ste me pogrešal ... lepo to x:)x

Ja kaj sm si jz namestila vas zanima. Pametna16, prov si ugotovila widget:) To sm ga dobila čist tko BTW k sm neki iskala na netu. Tukej je povezava. Naložiš si widget, zdj če maš xp je najprej treba še yahoo widget naložit če maš pa visto je pa stvar veliko bolj preprosta. No in ko maš to naloženo, (da se ne boš zmotila in slučajno verzijo za moške dol potegnla x;)x ) se ti na desni strani pojavi tako modro belo okno, kjer ti kaže vremensko napoved, dogodke, novice in horoskop. Super stvar je edino kar pogrešam bi bilo fajn če bi imeli zraven še kaj za maile čekirat, da bi te opozorilo. Mogoče kdo priporoča kakšno uporabno stvar?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...