Pametna16 8. oktober 2009 Prijavi Deli 8. oktober 2009 Hello. Sem nova tukaj. Pohvale forumu za lep izgled. Sedaj pa moje vprašanje z željo da ni že kje podobna tema odprta. Ali obstaja kakšen program ali stran na internetu ki bi nam prikazoval dogodke, žure itd. kjer bi bilo vse zgledno urejeno na enem mestu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2009 Prijavi Deli 8. oktober 2009 Hy, dobrodosla! (hvala za pohvale!) Kr fajn je stran www.napovednik.com - kjer je res svasta - od tv programov do koncertov in drugih prireditev, takih in drugacnih.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domika 8. oktober 2009 Prijavi Deli 8. oktober 2009 Dobrodošla tudi iz moje strani. No sj sm tud jz bol nova Povej zdj točno kaj bi rada eno spletno stran z dogodki na enem mestu al bi rada mela sveže dogodke na desktopu tko na desni strani? Glih prejšn teden sm si namestila en tak widget, kjer pa poleg dogodkov, (mislim da jih črpa prov iz www.napovednik.com) lahko preveriš tudi vremensko napoved, horoskop in pa novice. Če pa bi rada samo dogodke pol je pa najboljš upoštevat mnenje od Marse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stela86 9. oktober 2009 Prijavi Deli 9. oktober 2009 (popravljeno) Imet na desktopu je hitrejše, edino če te moti še nekej dodatkov na ekranu. Praviš da ima tudi horoskop? kul. Ali pozna še kdo kakšnega, ki ga ima? Popravljeno 9. oktober 2009 -> stela86 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. oktober 2009 Prijavi Deli 9. oktober 2009 Hello. Sem nova tukaj. Pohvale forumu za lep izgled. Sedaj pa moje vprašanje z željo da ni že kje podobna tema odprta. Ali obstaja kakšen program ali stran na internetu ki bi nam prikazoval dogodke, žure itd. kjer bi bilo vse zgledno urejeno na enem mestu. Za tiste, ki bi vedno radi prišli v odprto trgovino, gostilno, pošto, ..... je odlična stran odpiralni časi: odpiralnicasi.com Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stela86 9. oktober 2009 Prijavi Deli 9. oktober 2009 Hello. Sem nova tukaj. Pohvale forumu za lep izgled. Sedaj pa moje vprašanje z željo da ni že kje podobna tema odprta. Ali obstaja kakšen program ali stran na internetu ki bi nam prikazoval dogodke, žure itd. kjer bi bilo vse zgledno urejeno na enem mestu. dogaja.se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pametna16 9. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2009 Hvala za odgovore vsem.Najbolj me zanimata odgovora od Domke in Stele86. Govorita še o dodatnih stvareh (vreme, novice...).Kej bi pa kaj takega dobila oz si naložila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stela86 9. oktober 2009 Prijavi Deli 9. oktober 2009 Nimam ga jaz. vidla pri bratu... tudi jaz čakam odgovor domike k brat je imel samo vreme in uro, no pa neke beležke. tisto vreme se mu je tako dopadlo, ker je odhajal v tujino v službo in je imel vreme pri nas in tam naravnano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pametna16 10. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2009 Nimam ga jaz. vidla pri bratu... tudi jaz čakam odgovor domike k brat je imel samo vreme in uro, no pa neke beležke. tisto vreme se mu je tako dopadlo, ker je odhajal v tujino v službo in je imel vreme pri nas in tam naravnano Kaj pa widgeti tukaj sem prebrala da ima marsikaj od tega kar želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domika 11. oktober 2009 Prijavi Deli 11. oktober 2009 Sm vidla da ste me pogrešal ... lepo to Ja kaj sm si jz namestila vas zanima. Pametna16, prov si ugotovila widget:) To sm ga dobila čist tko BTW k sm neki iskala na netu. Tukej je povezava. Naložiš si widget, zdj če maš xp je najprej treba še yahoo widget naložit če maš pa visto je pa stvar veliko bolj preprosta. No in ko maš to naloženo, (da se ne boš zmotila in slučajno verzijo za moške dol potegnla ) se ti na desni strani pojavi tako modro belo okno, kjer ti kaže vremensko napoved, dogodke, novice in horoskop. Super stvar je edino kar pogrešam bi bilo fajn če bi imeli zraven še kaj za maile čekirat, da bi te opozorilo. Mogoče kdo priporoča kakšno uporabno stvar? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stela86 11. oktober 2009 Prijavi Deli 11. oktober 2009 Zanimivo... za moške in ženske. Za hec bom moškega snela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stela86 11. oktober 2009 Prijavi Deli 11. oktober 2009 gmail notifier? za pošto... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domika 18. oktober 2009 Prijavi Deli 18. oktober 2009 Gmail notifier je pa men všeč, ker maš lahko zdej več računov prijavljenih in te obvešča o mailih iz vseh mailov. Ilike that. wow Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.