Skoči na vsebino

nosilci luči

mi2

Recommended Posts

dragi prisotni,nosilci luči.

ali kdo od vas ve kako prepoznati dusnega sopotnika

kako spremeniti svet v raj na zemlji

kako zakljuciti proces staranja in izniciti vse nebozansko v svojem bitju in svetu

kako prebuditi svoj bozanski nacrt

kako z ljubeznijo osvoboditi svoje ljubljene in bližnje,svoj narod in vse človeštvo

x?x xsrcx

post-16235-1255301648_thumb.jpg

mi2
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 120
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

dragi prisotni,nosilci luči.

ali kdo od vas ve kako prepoznati dusnega sopotnika

kako spremeniti svet v raj na zemlji

kako zakljuciti proces staranja in izniciti vse nebozansko v svojem bitju in svetu

kako prebuditi svoj bozanski nacrt

kako z ljubeznijo osvoboditi svoje ljubljene in bližnje,svoj narod in vse človeštvo

x?x xsrcx

mi2

Ali meniš, da se vsi dušni sopotniki prepoznajo na enak način? Da obstaja receptura, ki je za vse enaka?

....

Nam boš ti odgovoril na svoja vprašanja, ki v neki meri že vsebujejo odgovor?

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

• 2 weeks later...

nosilci luči,nadaljujemo s temo. :vio:

v pričakovanju srečanja z dušnim sopotnikom smo polni življenja,damo vse od sebe,smo brezgrajni ali pa vsaj težimo k brezgrajnosti.skratka ,trudimo se,da bi bili ob trenutku srečanja popolni.gonilna sila duhovne rasti.

brušenje diamanta.udejanjanje lastne biti.itd...včasih traja malo dlje,pa nič hudega,uživamo na potovanju

in vse to notranje delo se odraža navzven.mimogrede pa lahko rešujemo in celo rešimo cel svet.pa to je super.

pozitivna perspektiva je zlata. x;)x :vio:

mi2

(popravljeno)

da,da.zemlja kliče.saj,to je moj point.hahaha,a ni očitno.mogoče bi morala biti bolj natančna.

dragi nosilci luči, zbudite se,zemlja kliče.vzpostavite močno namero ,da se združite s svojim plamenom dvojčkom.zemlja in še kdo vam bo neizmerno hvaležena.

obstaja način,predvsem pa iskrena molitev.legije angelov so vam na voljo.

čas je.

hvala,dayo.

hvala,butl.

Popravljeno -> mi2
mi2

da,da.zemlja kliče.saj,to je moj point.hahaha,a ni očitno.mogoče bi morala biti bolj natančna.

dragi nosilci luči, zbudite se,zemlja kliče.vzpostavite močno namero ,da se združite s svojim plamenom dvojčkom.zemlja in še kdo vam bo neizmerno hvaležena.

obstaja način,predvsem pa iskrena molitev.legije angelov so vam na voljo.

čas je.

O Mi2 :2src:

Kolk je fajn brat eno, ki je skoz obsijana. x:Xx Kam si dala senco, da je sploh ni videt? :8):

A veš da sem vzpostavljal namero in pol sem namest enga plamena fasal cel požar plamenov. Zgleda, kt da bi bla namera premočna rajtam al kva? Pravjo /plameni/, da je zmanjkal dvojčkov in da so tud ostali sorodniki dobri in da jih je več in ja, da morjo bit noge na tleh, trdno. Tko pravjo. Kva ti meniš? :8):

xsrcx

Skor pozabu. Omenjal so tud, da je treba položnice plačevat al nekej tacga /nekej okrog, da je treba delat kao, da se zasluž za položnice, pa tko baje/

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

xsrcx xsmx

hm,senca je iluzija,a ne veš tega x?x

kar se tiče več dušnih sopotnikov,ja, obstajajo nekatere duše,ki jih v enem življenju srečajo več.cel žur xrolleyesx ,ampak kaj s tem,a ne x?x

ja,v tem primeru moraš res trdno stati na zemlji,biti zelo v stiku s samim sabo in na ta način najdeš tudi način,da plačaš položnice.tudi za to vzpostaviš močno namero.za vsa področja življenja enako.

pa ni potrebno z vsakim med rjuhe.najvišja oblika prakticiranja tantre se obnese.sicer si lahko hitro ob zdravje.v primeru,da se kdaj pa kdaj zmotiš.

mi2

xsrcx xsmx

hm,senca je iluzija,a ne veš tega x?x

:2src:

Če ti tko praviš, pol bo pa že. Ampak, mislm, zakva se je pa men čist ksiht olupu polet, ker nisem bil v senci, ženi pa ne, k je pa v senci bla, če je itak sam iluzija? :8):

xsrcx

sonce ti je snelo kakšen milimeter maske,najbrž.žena pa verjetno ali nima maske ali pa je še ni pripravljena odložiti.

senca duše ,u glavnem,je iluzija,razen pri padlih,ki jo na vsak način želijo v materiji. :vio:

mi2

sonce ti je snelo kakšen milimeter maske,najbrž.žena pa verjetno ali nima maske ali pa je še ni pripravljena odložiti.

senca duše ,u glavnem,je iluzija,razen pri padlih,ki jo na vsak način želijo v materiji. :vio:

Ajaaaa, ti govoriš o duši.

Jst, butl, sem pa mislu, da se zgovarjava o človeku, mislm, o teb al pa men.

Mater, sem pa res butl. Sorči Mi2. x:Ix

A ne, kako je dobr, če oba veva, o čem govoriva. Če ne je kuj kakšna jeba.

xsrcx

xsrcx ,

xsmx ,če že vse veš,si lahko za kakšen trenutek privoščiš biti butl,a ne x?x

ja ,sonce res poskrbi za vse.tudi objemček. xsrcx

če pa še to ne pomaga,pa vijolični plamen zagotovo.da sence izginejo in da se ljudje med sabo razumejo brez odvečnih besed. :vio: xrosex xloveyx .

malo potrpljenja je zaželjeno.ne gre vse tako hitro,kot sistemsko drvenje in takt,ki pravgotovo ni v skladu z našim bioritmom.

haha,butl ,res si si nadel ime ,ki ti dopušča prav vse.

objemček,ti pa tudi. x:)x

te čustveni simboli so mi res všeč.

mi2

Psihiater bi ti rekel da si shizofrenik in bi ti predpisal Moditen.

www.krka.biz/si/izdelki/recept/pil/moditen_depo/

Ti dam pa en nasvet---nehaj pričat gluposti oz. stvari,ki jih sploh ne razumeš in začni uporabljat zdravo kmečko pamet. In kot so ti že zgoraj rekli "Zemlja kliče".

Na koncu pa dobro premisli pregovor "Ko človek spremeni sebe,spremeni svet". Najprej pomagaj sam sebi,nato pa boš drugim,seveda če bodo sploh hoteli pomoč. xDDx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Ti dam pa en nasvet---nehaj pričat gluposti oz. stvari,ki jih sploh ne razumeš in začni uporabljat zdravo kmečko pamet. In kot so ti že zgoraj rekli "Zemlja kliče".

Na koncu pa dobro premisli pregovor "Ko človek spremeni sebe,spremeni svet". Najprej pomagaj sam sebi,nato pa boš drugim,seveda če bodo sploh hoteli pomoč. xDDx

Ej Brezo, mal se ustav, kam si navalu kt svina v buče. :eek:

Tolk prijetna punčka je tale Mi2, ti pa tkole.

Bom še podvomu v tvoje sposobnosti opažanja na daljavo al karkol že praviš da vidš.

Ej Brezo, mal se ustav, kam si navalu kt svina v buče. :eek:

Tolk prijetna punčka je tale Mi2, ti pa tkole.

Bom še podvomu v tvoje sposobnosti opažanja na daljavo al karkol že praviš da vidš.

A se ti zdi da sem bil pregrob. Jaz bi temu rekel malo psiho testov. Tisto s psihiatrom je bil itak črni humor. Tisto drugo je bilo malo na grobo povedano, da je dobro če dela na prizemljevanju. Tist na koncu je pa malo za razmišljat.

Še nekaj o psiho testih.Včasih moraš človeka vprašat kakšno glupost,mu omenit stvari ki nimajo veze z zadevo ali pa mu povedat nekatere stvari na hud način. Potem pa vidiš njegov odziv in lahko presodiš ali je fizično in psihično stabilen. Čeprav ima vsak človek dneve,ko se mu malo zmeša ampak vse v mejah normale. Drugače pa vsaka zahtevna služba naj bi imela psiho teste. Tam kjer se pa nosi orožje pa naj bi bilo to obvezno. Tam imaš šele glupa vprašanja. Kajti v stresnih okoliščinah te take malenkosti ne smejo vržt iz tira. Posledice se lahko štejejo tudi v številu trupel.Ampak dost o tem. xDDx

xsrcx ,

xsmx ,če že vse veš,si lahko za kakšen trenutek privoščiš biti butl,a ne x?x

ja ,sonce res poskrbi za vse.tudi objemček. xsrcx

če pa še to ne pomaga,pa vijolični plamen zagotovo.da sence izginejo in da se ljudje med sabo razumejo brez odvečnih besed. :vio: xrosex xloveyx .

malo potrpljenja je zaželjeno.ne gre vse tako hitro,kot sistemsko drvenje in takt,ki pravgotovo ni v skladu z našim bioritmom.

haha,butl ,res si si nadel ime ,ki ti dopušča prav vse.

objemček,ti pa tudi. x:)x

te čustveni simboli so mi res všeč.

x:Dx

Če bi vse vedu, bi bil Bog, dobr no, pa vsaj politik rajtam, jst pa ne vem nč. Nak, vem da nč ne vem /al pa vsaj mislm tko/. :vio:

Kva pa je to "vijolični plamen"? Enkrat mi je Konfuzij, moj prijatelj, reku, da sence izginejo in da se ljudje med sabo razumejo brez odvečnih besed, če sem pozoren, če svoje sence prepoznam in jih sprejmem, če se zavedam, da sem zase /vse kar to pomen; misli dejanja, občutja/ odgovoren sam, če se naučim govort in poslušat, če prepoznam govorico mojega telesa, čutenj, dejanj in misli in njihove vzroke, če spoštujem ssebe in druge, če sem sočuten, če..... in to tud počnem. Tko nekak. A je to vijolični plamen?

xsrcx

A se ti zdi da sem bil pregrob. Jaz bi temu rekel malo psiho testov. Tisto s psihiatrom je bil itak črni humor. Tisto drugo je bilo malo na grobo povedano, da je dobro če dela na prizemljevanju. Tist na koncu je pa malo za razmišljat.

Še nekaj o psiho testih.Včasih moraš človeka vprašat kakšno glupost,mu omenit stvari ki nimajo veze z zadevo ali pa mu povedat nekatere stvari na hud način. Potem pa vidiš njegov odziv in lahko presodiš ali je fizično in psihično stabilen. Čeprav ima vsak človek dneve,ko se mu malo zmeša ampak vse v mejah normale. Drugače pa vsaka zahtevna služba naj bi imela psiho teste. Tam kjer se pa nosi orožje pa naj bi bilo to obvezno. Tam imaš šele glupa vprašanja. Kajti v stresnih okoliščinah te take malenkosti ne smejo vržt iz tira. Posledice se lahko štejejo tudi v številu trupel.Ampak dost o tem. xDDx

Pregrob?

Mah, kva pa vem, ja, sem tko začutu. Noben nima rad, da ga en kr kuj zatolče. Če želiš, da bo človk začel razmišljat, ga probej vzpodbudit k temu. Če ga boš zatolku, se bo branu. Tko jst mislm. V vsakmu je kej za pohvalt. Fajn se je osredotočat na to in to poudart, pol pa šele pokazat na kej druzga, če sam ne vid al pa mu ne uspe vidt, če mislš da morš.

A si ti prfoks mrbit al pa policaj? Ker, uni se čist preveč osredotočajo na to, kva kdo ne zna al pa naredi narobe, kt pa na to, kva zna in naredi prav. Kozarc je lahko na pol poln al pa prazen...koker ga češ videt in zaznat.

Tale klepet na forumu ni glih neka zahtevna služba a ne, da bi rabu človk psihoteste, pa tko. xnckrivx

:vio::2src:

xsrcx

Pregrob?

Mah, kva pa vem, ja, sem tko začutu. Noben nima rad, da ga en kr kuj zatolče. Če želiš, da bo človk začel razmišljat, ga probej vzpodbudit k temu. Če ga boš zatolku, se bo branu. Tko jst mislm. V vsakmu je kej za pohvalt. Fajn se je osredotočat na to in to poudart, pol pa šele pokazat na kej druzga, če sam ne vid al pa mu ne uspe vidt, če mislš da morš.

A si ti prfoks mrbit al pa policaj? Ker, uni se čist preveč osredotočajo na to, kva kdo ne zna al pa naredi narobe, kt pa na to, kva zna in naredi prav. Kozarc je lahko na pol poln al pa prazen...koker ga češ videt in zaznat.

Tale klepet na forumu ni glih neka zahtevna služba a ne, da bi rabu človk psihoteste, pa tko. xnckrivx

:vio: :2src:

xsrcx

Ja, v bistvu imaš kar prav.Ko sem še enkrat prečekiral kar sem napisal,se mi je res zdelo malo pregrobo. Bom drugič probal bolj nežno varianto. x:Dx

Drugače pa jaz sem opravljal različne poklice, prfoksa in policaja pa ni med njimi. Sem pa delal v zdravstvu,v staračkem domu,sedaj pa sem trenutno nekaj v zvezi z varovanjem ljudi in premoženja.Pravim "trenutno",ker študiram o s.p.-ju. Ampak država itak ni prijazna do malih podjetnikov. xDDx

xsrcx butl,sem nazaj.šele danes sem videla kakšna pisemska bomba me je čakala na temi.

x:px ampak jaz se ne dam.

xwizardx se mi je kar zdelo,dragi butl,da si majstore.no,da se najprej izgovorim,ker sem zanemarila virtualno,ki to ni xrolleyesx .velikooo dela sem imela.mojo njivo sem morala pripraviti na zimski čas,organizirala sem indijansko obredno potilnico,imela sem veliko opravka s svojimi novimi projekti-usklajevanja,dogovarjanja,plačati sem morala nekaj položnic x;)x ,opravila sem nekaj posvetitev oz.terapij ljudem,ki so me poiskali,ker to pač počnem.pomagam ljudem,ki so za to pripravljeni .oskrbovala sem svojo kobilo,itd..zemeljske zadeve so mi v veselje,da ne bo pomote.

hvala za takšno đentlmensko zaščito :vio: sicer sem vedela v kaj se spuščam,ko sem začela s temo,pa vendar mi srce zajoče, ko vidim,da so nekateri ljudje tako zagrenjeni,onesnaženi z vsemi mogočimi mentalnimi virusi raznoraznih lobijev in sil,ki niso božanske narave.

vidiš,takšni najbolj potrebujejo vijolišni plamen.

vijolični plamen je čista božanska ljubezen,ki vse negativno transformira v plus.vso zastalo in smrdečo karmo razreši in osvobaja vse česar se dotakne.vsi indigo otroci ga nosijo v svojem bitju,saj so poslani na zemljo,da zaključijo staro in izpeto pesem tiranov vsega človeštva in zemlje.

sicer pa je to domena vsega človeštva.ključ,da,ključ iz težav, z malo potrpljenja in vedenja,da je že vse storjeno.

dovolj je samo misel.

če želiš ,poskusi.ena močna- ponavljaj si in vedi,da je res-to ti lahko potrdim iz lastne izkušnje-

JAZ SEM BITJE VIJOLIČNEGA PLAMENA,JAZ SEM ČISTOST BOŽJEGA NAMENA :vio: xbendx

ja,tvoj prijatelj konfucij ima prav.poti je več.bistvo pa je v tem,da veš,da se ne boriš proti samemu sebi, temveč se ščitiš pred svojim lažnim egom,ki je fuzija raznoraznih zablod v preteklih življenjih,travm iz otroštva,prtljage,ki nam jo nalaga peščica,da slučajno ne bi spregladali in se osvobodili spon suženjstva sistema,ker bi tako peščica ostala brez kur,ki nesejo zlata jajca.zavajanja sil,ki niso božansega izvora,...itd...pa ni,da bi se človek spuščal in razčlenjeval in se po možnosti še izgubil v preteklosti.enostavno,molitev iz srca ,iskrena,za vsa področja življenja, ti pomaga ,da si sam pomagaš.lepo,prizemljeno.korak za korakom te vodi in ti tudi pokaže,kdaj se je potrebno ustaviti.le malo ljudi poznam,ki so sposobni dejavno čakati na naslednje navodilo,ki ga narekuje njihov višji jaz.temu se reče brezgrajnost,ki ni nedosegljiva,je pa precej zahtevna. x:)x

žalosti me ,da ljudje ne dojamejo,kako vsemogočni in čudoviti so.kako ljubljeni.

pravi ego pa je dušica zlata, xsrcx ,čista božja prisotnost v posamezniku.

kaj meniš x?x ali rabim psihijatra x?x :vio:

mi2

:C: ,še breze na mojem hribu so zajokale nad tabo,mulc. :vio:

hej ti,kolerik mali.s čim sem te pa tako vrgla iz tira.a ne verjameš več ,da je na svetu veliko,veliko več,kot so nam govorili v šoli,pri zdravniku,itd.

jaz sebi pomagam,pomagam pa mimogrede tudi številnim ,če to hočejo seveda.saj veš,tisti rek o biserih.mogoče mi kdaj pa kdaj kakšen nehote izleti. x;)x pa ne bodi hud,moje mentalno zdravje naj te ne skrbi,dobro sem.tako dobro,da bi želela,da bi bili vsi ljudje tako dobro.ta portal sem si izbrala za delovanje,ker sem razumela,da ga je marsa ustvarila zato,da bi se v tem svetu kaj spremenilo tudi navzven,od znotraj seveda.jaz svoj svet že spreminjam v dobrega.

če nečesa ne razumem,ponavadi,ali vprašam ali pa grem dalje brez komentarja.pravgotovo pa se trudim,da delujem spoštljivo in kar se da konstruktivno.

in ne podajam ljudem pisemskih bomb,kakršno si ti poslal meni.bom pa vseeno poskusila narediti iz dreka torto.imam ta talent. :vio:

sicer pa popolnoma razumem tvojo reakcijo,ki po vsej verjetnosti ni bila tvoja,ampak kr neki.

tako zelo grob,pa vendar,hm,pa saj se poznaš.

česa pa se bojiš,svobode x?x ja,svoboda JE dvorezen meč,pravijo.

pa pa,kačica

mi2

:C: ,še breze na mojem hribu so zajokale nad tabo,mulc. :vio:

hej ti,kolerik mali.s čim sem te pa tako vrgla iz tira.a ne verjameš več ,da je na svetu veliko,veliko več,kot so nam govorili v šoli,pri zdravniku,itd.

jaz sebi pomagam,pomagam pa mimogrede tudi številnim ,če to hočejo seveda.saj veš,tisti rek o biserih.mogoče mi kdaj pa kdaj kakšen nehote izleti. x;)x pa ne bodi hud,moje mentalno zdravje naj te ne skrbi,dobro sem.tako dobro,da bi želela,da bi bili vsi ljudje tako dobro.ta portal sem si izbrala za delovanje,ker sem razumela,da ga je marsa ustvarila zato,da bi se v tem svetu kaj spremenilo tudi navzven,od znotraj seveda.jaz svoj svet že spreminjam v dobrega.

če nečesa ne razumem,ponavadi,ali vprašam ali pa grem dalje brez komentarja.pravgotovo pa se trudim,da delujem spoštljivo in kar se da konstruktivno.

in ne podajam ljudem pisemskih bomb,kakršno si ti poslal meni.bom pa vseeno poskusila narediti iz dreka torto.imam ta talent. :vio:

sicer pa popolnoma razumem tvojo reakcijo,ki po vsej verjetnosti ni bila tvoja,ampak kr neki.

tako zelo grob,pa vendar,hm,pa saj se poznaš.

česa pa se bojiš,svobode x?x ja,svoboda JE dvorezen meč,pravijo.

pa pa,kačica

Jaz sem po naravi flegmatik. To s psihiatrom je pa itak humor,ki ga maloštevilni razumejo. Ne deluješ mi pa čisto prizemljeno,zato sem pač napisal kar sem.Vprašal bi se pa tudi kaj so zate ti izrazi,ki jih uporabljaš,kaj sploh pomenijo tebi (vijolični plamen,indigo otroci,dušni sopotnik,...). Enostavno mi malo deluje zmedeno v celotnem besedilu. Indigo otroci se imenujejo po auri,obstajajo pa tudi diamantni otroci o katerih se pa bolj malo sliši.

Na koncu sem pa omenil "ko človek spremeni sebe,spremeni svet"... To se nanaša pa na tvoje vprašanje kako pomagat ljudem ipd. Na kratko povedano, ko človek začne izražat svojo božansko iskrico začne dobesedno žarčit svetlobo v okolje in s tem vpliva tudi na okolico. Ali se bodo ljudje spremenili na bolje ali ne pa je odvisno od preveč dejavnikov. In nekateri se bodo na to svetlobo odzvali s strahom,agresivnostjo,jezo ali kako drugače. Takim ljudem pač ne moreš kar tako pomagat,če sami tega ne želijo. Vsak človek ima pač svobodno voljo in če prekršiš ta zakon,so lahko tudi določene karmične posledice.

Ta pisemska bombica je bila pa test in si ga kar uspešno zvozila. Sem pa po kitajskem horoskopu kačica. xDDx

Jaz sem po naravi flegmatik. To s psihiatrom je pa itak humor,ki ga maloštevilni razumejo. Ne deluješ mi pa čisto prizemljeno,zato sem pač napisal kar sem.Vprašal bi se pa tudi kaj so zate ti izrazi,ki jih uporabljaš,kaj sploh pomenijo tebi (vijolični plamen,indigo otroci,dušni sopotnik,...). Enostavno mi malo deluje zmedeno v celotnem besedilu. Indigo otroci se imenujejo po auri,obstajajo pa tudi diamantni otroci o katerih se pa bolj malo sliši.

Na koncu sem pa omenil "ko človek spremeni sebe,spremeni svet"... To se nanaša pa na tvoje vprašanje kako pomagat ljudem ipd. Na kratko povedano, ko človek začne izražat svojo božansko iskrico začne dobesedno žarčit svetlobo v okolje in s tem vpliva tudi na okolico. Ali se bodo ljudje spremenili na bolje ali ne pa je odvisno od preveč dejavnikov. In nekateri se bodo na to svetlobo odzvali s strahom,agresivnostjo,jezo ali kako drugače. Takim ljudem pač ne moreš kar tako pomagat,če sami tega ne želijo. Vsak človek ima pač svobodno voljo in če prekršiš ta zakon,so lahko tudi določene karmične posledice.

Ta pisemska bombica je bila pa test in si ga kar uspešno zvozila. Sem pa po kitajskem horoskopu kačica. xDDx

da,res je žarčenje tisto,ki razsvetljuje okolico.v tem žarčenju pa se nahaja tudi vijolični plamen,ki ima namen transformacije zastalih energij,ki preprečujejo resnično dojemanje sveta.kar se tiče svobodne volje,se strinjam,vendar ,če ljudje ne vedo kaj vse imajo na voljo,se težko svobodno odločajo,se ti ne zdi x?x

in ob prebiranju vseh sort mojstrov in mojstric,sem ugotovila,da jih le malo priporoča konkretne rešitve,kot je na primer vio.plamen.ali pa angeli,ki spoštujejo svobodno voljo do te mere,da ne pomagajo,če jih ne pokličemo.ko pa jih,dragi brezo,se začne dogajati vse,kar nam je v resnici namenjeno.pojmi,ki jih uporabljam niso moji,temveč,bojevnikom luči zelo poznani in ljubi.

in na ta način naš božanski plamen zažari z vso močjo in okolica z njim,ne da bi se kršilo kakršnokoli pravilo karme.a se ti ne zdi,da je človeštvo že dovolj pretrpelo in ,da obstaja način,da se iz kotla reši, kar se rešiti da x?x vsaj možnost ponuditi.vsak trgovec ponuja svojo robo in jo vsiljuje ljudem,ne da bi jo sploh potrebovali.zakaj pa ne zastonj ponuditi ljudem vio.plamena,ki jim resnično lahko pomaga x?x

pomagamo tako,da posredujemo svoje izkušnje.kdor želi,jih lahko uporabi.vse že vemo ,samo spomniti se moramo.ne gre za kopičenje znanja in tujih modrosti,gre za očiščenje našega uma vseh tujkov in nepotrebnega balasta.poskusi za očiščenje ,zaščito in sekanje negativnih vezi prositi aa mihaela.enostavno,3krat mihael,ali pa samo enkrat,če si res iskren.potem pa sam oblikuj molitev.kar pač potrebuješ.

ne pozabi na hvala.hvala je kot stikalo za luč.s tem vzpostavimo močno namero,ker vemo,da bomo z molitvijo prejeli vse, kar potebujemo,ji s tem omogočimo takojšnje udejanjanje.tako spreminjamo sebe in svet nam sledi.to je resnica.

prizemljujem se po vsakem duhovnem delu z delom na zemlji,sama pridelujem zelenjavo,skrbim za konja,da imam svoj lasten konjski gnoj,da mi rastlinice lepše rastejo,pa še veliko drugega fizičnega dela počnem.tako,da so moja stopala trdno na tleh,verjemi.ampak,ni moj namen dokazovati kok zlo fajn sm.to fazo sem prerasla že nekaj časa nazaj.

da ti ne bom preveč pametovala še jaz,a ne x?x

ok,pisemsko bombo ti odpustim,bodi lepo,flegmatik, :vio: oprosti še ti meni,če sem bila preresna.in hvala za konstuktivno debato. :palec:

lp

mi2

da,res je žarčenje tisto,ki razsvetljuje okolico.v tem žarčenju pa se nahaja tudi vijolični plamen,ki ima namen transformacije zastalih energij,ki preprečujejo resnično dojemanje sveta.kar se tiče svobodne volje,se strinjam,vendar ,če ljudje ne vedo kaj vse imajo na voljo,se težko svobodno odločajo,se ti ne zdi x?x

in ob prebiranju vseh sort mojstrov in mojstric,sem ugotovila,da jih le malo priporoča konkretne rešitve,kot je na primer vio.plamen.ali pa angeli,ki spoštujejo svobodno voljo do te mere,da ne pomagajo,če jih ne pokličemo.ko pa jih,dragi brezo,se začne dogajati vse,kar nam je v resnici namenjeno.pojmi,ki jih uporabljam niso moji,temveč,bojevnikom luči zelo poznani in ljubi.

in na ta način naš božanski plamen zažari z vso močjo in okolica z njim,ne da bi se kršilo kakršnokoli pravilo karme.a se ti ne zdi,da je človeštvo že dovolj pretrpelo in ,da obstaja način,da se iz kotla reši, kar se rešiti da x?x vsaj možnost ponuditi.vsak trgovec ponuja svojo robo in jo vsiljuje ljudem,ne da bi jo sploh potrebovali.zakaj pa ne zastonj ponuditi ljudem vio.plamena,ki jim resnično lahko pomaga x?x

pomagamo tako,da posredujemo svoje izkušnje.kdor želi,jih lahko uporabi.vse že vemo ,samo spomniti se moramo.ne gre za kopičenje znanja in tujih modrosti,gre za očiščenje našega uma vseh tujkov in nepotrebnega balasta.poskusi za očiščenje ,zaščito in sekanje negativnih vezi prositi aa mihaela.enostavno,3krat mihael,ali pa samo enkrat,če si res iskren.potem pa sam oblikuj molitev.kar pač potrebuješ.

ne pozabi na hvala.hvala je kot stikalo za luč.s tem vzpostavimo močno namero,ker vemo,da bomo z molitvijo prejeli vse, kar potebujemo,ji s tem omogočimo takojšnje udejanjanje.tako spreminjamo sebe in svet nam sledi.to je resnica.

Par stvari o angelih in nadangelih. Angeli se razvijajo vzporedno z nami. Nekateri so pod vodstvom določenega mojstra. Nadangeli so pa nad mojstri. In veliko ljudi,ki trdi da imajo stike z raznimi nadangeli,jih v resnici sploh nima. Ali so pod vplivom raznih slepil ali pa so v stiku s kakšnim preoblečenim bitjecem iz astrala.Povedano po domače, prej boš prišel v stik z mojstri kakor pa z nadangeli.S tem mislim na telepatsko komunikacijo.Kar pa ne pomeni da nadangeli ne bojo pomagali če jih pokličeš.Je pa vprašanje ali bodo oni osebno sodelovali ali pa bodo poslali nižjega angela da opravi delo.

Mojstri pa ponavadi predlagajo tudi konkretne rešitve.Tako da bi se vprašal ali govoriš o istih mojstrih kot jaz. Kajti vijolični plamen povezujejo s Saint Germainom,ki je eden izmed mojstrov samo da danes uporablja drugačno ime.Ne vem o kakšnih mojstrih si ti brala.Bom probal uporabljat izraze ki so ti kao domači.Vijolični plamen ima svojo moč,ampak predpostavljam da obstajajo tudi druge barve (zelena,zlata,smaragdno bela,itd.). In da pomaga pri vsemu temu kar trdijo nekateri,jaz pač ne verjamem.To lahko trdijo samo tisti ki ne vejo dosti o karmi. Pomaga že ampak v svojem področju delovanja ali spektra. Potem se mora pa še kaj kombinirat kao z drugimi plamenčki ali pa so pri nekaterih zadevah udeleženi samo plamenčki drugih barv. To me spominja na delovanje žarkov.Ampak tam je to cela znanost in se jo ne da razložit s par knjigicami. Mogoče osnovne stvari,detajle pa sigurno ne.Negativne karme se ne da kar tako izničit da si predstavljaš plamenčke ipd. S tem lahko sprostiš določene blokade in izničiš majhen del,ampak ostalo moraš pa odplačat kao z dobrimi deli.V bistvu s tem kar spada pod karma jogo.

Jaz nimam navade klicat razne angele in nadangele,ker nimam pojma za kaj je kdo zadolžen. Kar pa ne pomeni da jih ignoriram.Jaz raje zaprosim Bogeca,pa naj potem on pošlje tistega ki ga jaz rabim.Skratka če povem drugače zakaj bi se dogovarjal z uradniki,namestniki,ipd. če grem lahko direktorju in se z njim zmenim-malo metaforike. In bo že on potem poslal tiste delavce,ki so potrebni da bodo zadovoljni vsi vpleteni v določeno zadevo. Sicer pa vsak človek ima svoje načine. Mene pač te plamenčki ne pritegnejo. Mogoče zato ker vem za druge fore,ki so tudi močno učinkovite.Zakaj bi se ukvarjal samo z enim plamenčkom-vijoličnim,če lahko imam celo baklo z vsemi plamenčki. No,ja s tem se lahko igra samo nekdo,ki je energetsko dovolj močan. Tako da naj se začetniki raje igrajo samo z enim.

Ni mi pa jasno zakaj toliko propagiraš vijolični plamen,ker obstajajo tudi drugi načini,ki so isto učinkoviti ali še bolj.Ni za vsakega človeka primerna ista stvar,zato pa obstajajo različni načini in metode.Ampak človek sam je tisti,ki se mora odločiti za spremembo.Ti mu lahko samo stojiš ob strani in mu pomagaš ter razlagaš določene zadeve. On sam mora pa narediti tisti glavni korak. xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...