Skoči na vsebino

nosilci luči

mi2

Recommended Posts

nej ti bo x:px

Hvala ti. :palec: xDDx

Sem se pa malo poglobil v to tehnološko zadevco, dobil malo prebliska in eureka. Tako da sem ugotovil v čem je fora. Drugič pa sledi direkten link,brez obvozov. x:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 120
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

kaj mi ne verjameš x:)x ...saj mi marsikdo ne ... x;)x x;)x

Pa prov smotan se zdele počutim ...ker sme sprovociral ..da sem začela tole govort :vragec:

Zdj se pa jst počutim smotan. :eek:

Kako si lahko pomislila, da ti ne verjamem?

Še kako ti verjamem, Strelka.

Jst take neposredne izkušnje, da bi mi dohtar reku, da mam samo še nekaj mesecev življenja, nimam, mam pa izkušnje z grozo, nepopisnim strahom in nemočjo, ko sem skor zgubu mlajšega sina v povodnji v Železnikih in ko sem trepetal za življenje starejšega sina, ko sta se s soplezalcem zaplezala v Koglu in cel večer in celo noč nisem vedel ali je še živ.

x:)x xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Hej,

nova zanimiva tema x:)x

em, o tistem delu, ki je odebeljen me pa nekaj zanima...

kaj pa, če je proces staranja tukaj z nekim namenom?, zakaj ga zaključiti?

ok, nadalje, "izničiti" vse nebožansko v svojem bitju se še približno strinjam, v stilu, delaš na sebi, se izgrajuješ, itd.

ampak kako "izničiti nebožansko v svetu"??? na kakšen način to misliš??

in še o plamenu:

zakaj ravno vijolični??

zakaj ne zlati?

zakaj ne srebrni?

zakaj ne enostavno mavrični xrainbowx

lep pozdrav candle

vijolični plamen ima pač takšno nalogo,razrešiti,osvoboditi,razkužiti.zlati ima drugačno funkcijo,pravtako srebrni in mavrični , :vio: ,ti pridejo na vrsto,ko je človek osvobojen določenih ovir in blokad.lahko pa.seveda,uporabljamo več žarkov hkrati.skoraj vsak žarek pa gre z roko v roki z vijoličnim,saj je potrebno razreševati tudi sprotne zadeve .vsak človek se z delovanjem v zunanjem svetu verjetno vsak dan srečuje z energijami,ki niso lastne njegovi naravi.ki so nečiste in nebožanskega izvora.s tem se ponovno onesnaži in zato je vsakodnevna uporaba vijoličnega plamena več kot zaželjena.

se pravi,če želiš ohranjati svoje bitje čisto in v stiku s tvojo božansko prisotnostjo in tvojim svetim kristusovim jazom,v svoje življenje povabiš legije zdravilnih in očiščevalnih angelov vijoličnega plamena.

in ostala bitja svetlobe in ljubezni.

mavrični žarek je pravzaprav sedmeri plamen sedmih elohimov.ta je sestavljen iz vseh barv žarkov in je izredno močan.sama ga zelo rada uporabljam za različne namene,sploh ko molim za vse človeštvo.tudi to se da delati .

ob molitvi zase,molim še za vse ljubljene in bližnje,za vse nosilce luči in za vse človeštvo,ter ta prelepi planet.tako so moje molitve izredne moči in učinka.poskusi.

ko pade lažni ego xegox ,pade tudi proces staranja.lahko bi rekla,da je to stranski učinek takšnega dela.

takšna je naša narava.tudi večna mladost in lepota sta del nje.prideta kot nagrada,ko ti je že poplnoma vseeno,kako izgledaš,saj se počutiš odlično,ker veš kdo si,res veš.

za izničenje nebožanskega v svetu se v največji meri uporablja modri žarek.v kombinaciji z belim in vijoličnim .in mavričnim. :farb: z vsemi žarki.

tako kot na osebnem nivoju,te stvari delujejo tudi v svetovnem,itd...merilu.

vedno pa je prav, da se zavemo pomena teh besed.

ne moja,tvoja volja naj se zgodi,moja ljubljena božanska prisotnost JAZ SEM ,KI SEM.

:vio: :farb:

mi2

Hojla Mi2

Zdej, če sem te prou zastopu, je pomembna samo namera, da mam dost zajebancije in hočem, da se nekej spremeni. K dosežem to stanje, pa zaprosim Vijolični plamen za pomoč in to je to. Ok. Simpl.

Kva pa je moj del tle? Kva moram pa jst počet, če sploh kej. Kako pa vem, da moram rezat? Kako pa vem, da sem odpustu in kako vem, kaj sploh hočem odpustit in zakaj? Da ne bo tale vprašanje zgledal tko butast, recimo da sem odrasla ženska, ki je bla pri treh letih posiljena in posiljevana od očeta in da se tega tud pod razno ne spomnim /ker sem odrezala spomin, da sem lahko preživela, a ne, kaj pa naj druzga otrok pri teh letih nardi, da sploh preživi/, mam pa zdej probleme s partnerji, recimo, da vsacga prevaram glih, ko bi naj se začel dogajat in bi rada se tega losala in odpustila seb. Al pa kej druzga. Kolkr ljudi, tolk zgodb a ne.

Samo razmišljanje; a se to sploh da odpustit na kakršen kol način že?

:2src: xsrcx

xsrcx xsmx da,da tako nekako.dovolj imam in hočem lepo življenje x!x :vio:

dobro.ni nujno da je suma sumarum ta ženska žrtev.mnogokrat so žrtve na fizičnem nivoju, tirani na drugih nivojih,ali pa so to bili v prejšnjih življenjih.

in ko se zavemo ,da krivca ni ,je lažje odpustiti,sebi in drugim.in nadaljevati življenje po božanskem načrtu.

zlo ima nešteto obrazov in samopomilovanje je eden teh.nebožanske enegije in stvaritve naravnost obožujejo okolje v katerem ljudje drug na drugega kažejo s prstom in si mečejo polena pod noge.še posebaj jim je všeč,če se to dogaja znotraj družine.

dokler smo del takšnega razmišljanja,podpiramo negativo.

reaktivacija božanskega načrta nam ponovno osveži oči in svet vidimo lep,takšen kot je v resnici.in v soljudeh ponovno uzremo božji žarek.odpustimo.

v naših očeh je vodni element,ki je poln informacij o tem,kakšen naj bi bil svet.za ene tak,za druge drugačen.ko zaprosimo za pomoč svetlobo, nam informacije v vodnem elementu oči izbriše in nam reaktivira prvinsk0-božje videnje sveta.itd....

se še spominjaš,kako si videl svet,ko si bil majčken x?x

x:)x xsrcx :vio:

in kaj lahko sami naredimo za prehod v paralelno-lepše življenje x?x

molimo.vsak dan,dokler molitve ne začnemo živeti.to je edina resnična samopomoč.in odločimo se,ali bomo do konca živeli ali umirali.ali bomo udejanjali svoj božanski načrt ali bomo prežvekovali že popolnoma obrabljenega lažnega.

zakaj bi neprestano gledali drame in grozljivke,če pa so na sporedu tudi limonade in komedije itd.

jaz vedno gledam lepe filme.če se mi vsiljuje kaj grdega ,pokličem glavnega operaterja,da mi pošlje serviserje.ponavadi so vijolične barve. :vio: :vio: :vio: in ne kompliciram, kako,kdaj,glavno da sem ponovno na zvezi z najčistejšo vseh frekvenc.

to velja za vse nas,ne glede na spol,raso,narodnost,religijo,travmo,občutek krivde ali krivičnosti,...vsi smo nosilci luči in luč premaga vsako temo,znotraj ali zunaj nas.

sekaj negativne vezi z aa mihaelom,četudi nisi povsem prepričan,če to potrebuješ.verjemi.to vsi potrebujemo.in tudi njegovo božjo zaščito.

MIHAEL PRED MANO,MIHAEL ZA MANO ,MIHAEL NA MOJI LEVI,MIHAEL NA MOJI DESNI,MIHAEL POD MANO,MIHAEL NAD MANO.MIHAEL V MOJEM SREDIŠČU.MIHAEL,MIHAEL,VSEPOVSOD MIHAEL.

JAZ SEM TVOJA LJUBEZEN,KI ŠČITI ME ZDAJ x!x

:att: xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx

zelo uporabno.

mi2

Dober plonkič. Ne bom rekel,da te stvari ne delujejo.

Bi pa še enkrat omenil,da so žarki preveč zakomplicirani za razumevanje,tisto kar je pa po knjigicah so pa nekak osnove. Plamenčki pa tudi ne morejo razrešiti vsega,če ni tudi lastnega vložka. Seveda pa ima zraven pomembno vlogo še karma in gospodar karme. Če pač on ne da dovoljenja,te plamenčki lahko samo pogrejejo,skuril pa ti ne bojo nič. Ampak to je spet preveč zakompliciran.

Ti bom pa dal malo mojih plonkičev glede žarkov.

www.share-international.net/slo/.../aart_sedem_zarkov.htm

In še nekaj o astrologiji in žarkih.

www.share-international.net/slo/.../astro_prve_izkusnje.htm

www.share-international.net/.../astro_pot_ucenca_posvecenca.htm

Preveč zakompliciran,preveč za mislit. xDDx

:vio: hvala za linke.

maitreja mi je ljub.deluje na zlatorumenem žarku razsvetljenja.

velik mojster,jezusov učitelj. xsrcx

mi2

xsrcx xsmx da,da tako nekako.dovolj imam in hočem lepo življenje x!x :vio:

U, to je pa fino, Mi2.

To pomen, da ga jst lahko serjem kokr čem, pa nikom ništa, a ne.

Lohk ubijam, kradem, se maščujem, skrbim za svojo rit tko, da druge izkoriščam, jih ponižujem...dej se še ti kej spomni... in to brez skrbi, da bi nosu posledice za svoje delovanje. Pokličem enega od žarkov in voila... lahko jebem dalje z isto paro. A dej. Kva pa je pol z zakonom vzroka in posledice, akcije in reakcije, karme? Pol ta zakon ne obstaja, ne deluje? Ker ti žarki po tvojem pripovedovanju počnejo glih to. Prevzemajo nase mojo odgovornost. A sem kej spregledal mrbit? :eek:

dobro.ni nujno da je suma sumarum ta ženska žrtev.mnogokrat so žrtve na fizičnem nivoju, tirani na drugih nivojih,ali pa so to bili v prejšnjih življenjih.

in ko se zavemo ,da krivca ni ,je lažje odpustiti,sebi in drugim.in nadaljevati življenje po božanskem načrtu.

Ne vem, kaj si s tem hotla povedat. Jst nisem govoru o krivdi in žrtvi, o samosmiljenju. Govoru sem o zlorabljeni deklici, ki je spomin na posiljevanje odrezala in o posledicah tega zlorabljanja. Kaj zdej? Kako zaživet /ne bom reku zdravo/ funkcionalno? Funkcionalno pomen, da nis več ujetnik iz podzavesti dirigiranega kompulzivnega ponavljanja dejanj, ki ti ne koristijo. In še enkrat ponavljam. Ona se posiljevanja ne spomni. Res se ga ne, pa je bila posiljevana.

:8):

U, to je pa fino, Mi2.

To pomen, da ga jst lahko serjem kokr čem, pa nikom ništa, a ne.

Lohk ubijam, kradem, se maščujem, skrbim za svojo rit tko, da druge izkoriščam, jih ponižujem...dej se še ti kej spomni... in to brez skrbi, da bi nosu posledice za svoje delovanje. Pokličem enega od žarkov in voila... lahko jebem dalje z isto paro. A dej. Kva pa je pol z zakonom vzroka in posledice, akcije in reakcije, karme? Pol ta zakon ne obstaja, ne deluje? Ker ti žarki po tvojem pripovedovanju počnejo glih to. Prevzemajo nase mojo odgovornost. A sem kej spregledal mrbit? :eek:

Ne vem, kaj si s tem hotla povedat. Jst nisem govoru o krivdi in žrtvi, o samosmiljenju. Govoru sem o zlorabljeni deklici, ki je spomin na posiljevanje odrezala in o posledicah tega zlorabljanja. Kaj zdej? Kako zaživet /ne bom reku zdravo/ funkcionalno? Funkcionalno pomen, da nis več ujetnik iz podzavesti dirigiranega kompulzivnega ponavljanja dejanj, ki ti ne koristijo. In še enkrat ponavljam. Ona se posiljevanja ne spomni. Res se ga ne, pa je bila posiljevana.

:8):

:vio: butl, xsrcx ,lepo pozdravljen.

o,seveda obstaja zakon akcije in reakcije.z žarki se dvignemo nad takšno logiko,kot sem o tem že pisala ,bitja svetlobe nas osvobodijo želja našega nižjega -lažnega ega.zato potreba po kršenju naravnih zakonov odpade.

svoboda človeka gre z roko v roki s stopnjo odgovornosti,ki jo sprejema.če človek ravna neodgovorno se pač vrti v krogu,dokler z nekim jasnim dejanjem,mislijo ali namero tega kroga ne preraste.

v kolikor človek ravna napačno,glede na njegovo osebno kodo,ga stvarstvo milo čaka,da doume svoje ravnanje.sprva v obliki intuicije,nato pa z resnejšimi opozorili,ki se stopnjujejo do te mere,da se v njegovem zunanjem svetu njegovo ravnanje zrcali k njem. :onfire: xsmx

verjamem,da se vsak enkrat zave,da s svojimi dejanji močno vpliva na svoje bližnje in posledično na celo človeštvo.če se ob tem zave še tega ,da tako kot z negativo, na svoje življenje,na svoje bližnje in posledično na celo človeštvo,lahko vpliva tudi pozitivno,mu ploskajo in ga častijo cela nebesa in posledično vse in vsi,ki ga obdajajo. xsrcx xsmx :medal:

veš,butl,ko enkrat resnično doumemo svojo pravo naravo,delujemo le še v skladu z njo,do takrat pa se s pomočjo naših svetlobnih prijateljev trudimo,da v nas prevlada dobro.ko jih enkrat povabimo v svoje življenje,ni več poti nazaj.samo še naprej.ne glede na situacijo iz katere se odpravimo na našo duhovno pot.

če je naša izhodiščna situacija tako zelo zapletena,kot pri mali deklici,ki jo je izdal lastni oče,je stvar mogoče dolgotrajnejša.pa vendar,ni brezizhodna.ko pride pravi trenutek za zdravljenje takšne travme,sem prepričana,je na voljo pravo zdravilo.

četudi so stvari globoko v naši podzavesti,ko je čas ,pridejo na plano.takrat pa so nam na voljo vsa bitja ljubezni in luči,da nam pomagajo iz teme.lahko se nam približajo v obliki,kjer jih najmanj pričakujemo.lahko v obliki človeka,več ljudi,dobrega terapevta,ki si ne dopusti,da bi ga čustva ,ki bremenijo pomoči potrebnega,posrkala vase,temveč sočutno in nevtralno zna v življenje takšne osebe prilicati božansko pomoč.odvisno od osebne kode osebe,seveda.

še enkrat,ko pride pravi trenutek,se nebesa odpro in ni je večje radosti,kot videti ,kako se bolečina v soljudeh spreminja v rože,bisere ,diamante ...vsaka boleča iskušnja je seme iz katerega lahko zraste najčudovitejša vrtnica.trnje je tam zato,da se znamo pred podobnim zaščititi v bodoče.

če se ona tega ne spominja,ji lahko pomaga tisti ki ve .

v kolikor gre za nujne primer, lahko molimo tudi za druge,dokler sami niso sposobni iskrene molitve.PROSIMO,DA BOŽANSKA PRISOTNOST POMAGA VSEM POMOČI POTREBNIM,ali kar konkretno navedemo ime male deklice,ki je ostala v preteklosti,da jo privedejo v sedanjost,kjer se lahko združi s svojo odraslo verzijo.le na sljednje ne pozabimo,ZGODI SE TVOJA VOLJA MOJA BOŽANSKA PRISOTNOST JAZ SEM,ne moja.preprosto.

vse velike stvari v življenju so zelo preproste.

kar veselo na delo. :vio: xsrcx xyesx

mi2

strelka pa ... xDDx

v sredo ... x:)x

mi2 ..fajn :palec: tale plonk cegelc... xDDx

hej,strelka x:)x ,

oprosti,skoraj sem spregledala tvoje lepe barve. xDDx

da,tale plonkec je nadvse fajn.

sreda pa tudi.na belem žarku si prispela.močno. :vio:

mi2

zmotu sem se, bil je četrtek, sem zdej chart pogledal. Ne vem, zakaj sem skoz mislu, da je bla sobota? xscratchx

:vio: torej si prijadral na zelenem žarku z zlatim odsevom.zdravilno,resnicoljubno,muzikalično in obilno.zeleno. x^x to si ti.haha

kratko in jedrnato. :greenko:

mi2

Jest tud tko mislim in nekak v tem smislu tud delam.

Odpuščanje ni stvar trenutne odločitve, ampak je tisto globinsko (najbrž edino resnično) odpuščanje posledica spoznanja, da ni sploh ničesar, kar bi zameril, ali česar ne bi mogel sprejeti.

:palec: da,spoznanje pa je stvar trenutka.prebliska .milosti. xDDx

mi2

staram se x^x

so bli cajti, ko so mene sprašewal, kwa kadim...

zdej pa me ma, da bi jes to uprašou mi2

xDDx že precej časa nič, xDDx .

imam pa namen probati salvio divinorum,ko pride pravi trenutek,seveda.sem slišala,da je ok.

a ti kaj veš o tem,janko x?x

mi2

staram se x^x

so bli cajti, ko so mene sprašewal, kwa kadim...

zdej pa me ma, da bi jes to uprašou mi2

Tud jst sem jo mislu neki tazga na začetku vprašat, ampak zdej pa bolj ko jo berem, bolj mi je všeč.

Moja duhovna pot gre sicer po mal drugačnih tirih kot mi2, ampak če bi ji znal bit tko predan in tko verjet vanjo, kot mi2 verjame v svojo, bi bil very happy in verjetno v precej boljšem stanju, kukr sem zdej.

Mi je fajn brat nekoga s tolk entuziazma - seveda samo ob predpostavki, da vse to dejansko tud fura in manifestira v lajfu, brez tega so to pač samo prazne besede.

Tud jst sem jo mislu neki tazga na začetku vprašat, ampak zdej pa bolj ko jo berem, bolj mi je všeč.

Moja duhovna pot gre sicer po mal drugačnih tirih kot mi2, ampak če bi ji znal bit tko predan in tko verjet vanjo, kot mi2 verjame v svojo, bi bil very happy in verjetno v precej boljšem stanju, kukr sem zdej.

Mi je fajn brat nekoga s tolk entuziazma - seveda samo ob predpostavki, da vse to dejansko tud fura in manifestira v lajfu, brez tega so to pač samo prazne besede.

xsrcx hej,dayo,

hvala.

kar pišem ,živim.živim tako,kot pišem.sicer vse skupaj ne bi imelo velikega smisla .pa saj veš,da bi bilo čutiti ,če bi bilo drugače.

so bili časi,ko sem samo mislila ,da sem. xDDx

zdaj pa vem.jaz samo sem.

in vsem želim,da bi vedeli,preprosto,DA SO.tukaj in sedaj.v trenutku.

zato se na trenutke zdi,da sem nekaj močnega pokadila,hahaha.

rada imam dober smisel za humor.

bodi lepo .

mi2

Če ne bi pogledal koliko je stara bi po pisanju rekel da je neka najstnica. Mogoče pa je-po srcu. In kot je Jezus govoril---postanite kot otroci in nebeška vrata se vam bodo odprla---oziroma nekaj v tem stilu. x:Dx Ko se izraža moč duše lahko človek res postane tako igriv kot otroci.

In če že moraš biti nor,bodi nor na Boga. xDDx

(popravljeno)
Če ne bi pogledal koliko je stara bi po pisanju rekel da je neka najstnica. Mogoče pa je-po srcu. In kot je Jezus govoril---postanite kot otroci in nebeška vrata se vam bodo odprla---oziroma nekaj v tem stilu. x:Dx Ko se izraža moč duše lahko človek res postane tako igriv kot otroci.

In če že moraš biti nor,bodi nor na Boga. xDDx

xsrcx xwizardx

da,da.

Popravljeno -> mi2
mi2

xDDx

mam luštno ikonco ..a ne xDDx

ker v beli je skrita vsa mavrica... x:)x

še kaj povej ....fajn te je poslušat-brat...ker si vesel človek xDDx :palec:

hvala,strelka xsrcx

tudi ti si zelo prijetna na branje. x:)x

mi2

x:Dx /to jst/, ker me ful spominja na cloud razlage; pride miško k vulkanizerju zamenat letne gume za zimske, pa mu un začne razlagat, kako so gume sploh narejene /cloud nr.1/, zgodovino proizvodnje gum /cloud nr.2/, razlike med letnimi in zimskimi gumami /cloud nr.4/...pa tko. Miško bi pa rad samo zamenjal gume in, ej, zimske ma clo s seboj, sam na feltnah še niso.

:C: /to pa una punčka/, ker je ona tist miško in kljub silno zanimivemu in poučnemu in vseobsegajočemu predavanju še zmerej nima svoj avto obut v zimske gume in slab kaže, da kdaj bo.

Sorči, jst nisem tko prijeten za brat, ker zdele menjam letne gume z zimskimi na avtih. Sem pa vesel. Ful vesel. Vsakič, ko se kdo odpelje z montiranimi zimskimi gumami varno v zimo.

:vio:

x:Dx /to jst/, ker me ful spominja na cloud razlage; pride miško k vulkanizerju zamenat letne gume za zimske, pa mu un začne razlagat, kako so gume sploh narejene /cloud nr.1/, zgodovino proizvodnje gum /cloud nr.2/, razlike med letnimi in zimskimi gumami /cloud nr.4/...pa tko. Miško bi pa rad samo zamenjal gume in, ej, zimske ma clo s seboj, sam na feltnah še niso.

:C: /to pa una punčka/, ker je ona tist miško in kljub silno zanimivemu in poučnemu in vseobsegajočemu predavanju še zmerej nima svoj avto obut v zimske gume in slab kaže, da kdaj bo.

Sorči, jst nisem tko prijeten za brat, ker zdele menjam letne gume z zimskimi na avtih. Sem pa vesel. Ful vesel. Vsakič, ko se kdo odpelje z montiranimi zimskimi gumami varno v zimo.

Moj avtek ima pa še zmeraj poletne copatke,pa se zaenkrat še ne pritožuje. x:Dx Mu pa trenutno bolj paše šetanje po mestu. Ko bo šel pa kam v gore ali pa smučat bo pa že imel pancarje. xDDx

Ajd, butl, zdej pa že mal pretiravaš s tisto punčko - po moje je njen problem to, da avta sploh še ni peljala h vulkanizerju. Nej uporab vijoličast plamenček, kukr je mi2 predlagala, če ji pa to ne bo pomagal, nej pa uporab kakšno drugo metodo, psihoterapijo ipd. Nej pač probava različne metode, dokler ne najde tiste, k bo njej delala. Ni vse za vse, in ne deluje vsaka stvar na vsakmu enak. Sto ljudi sto čudi; different folks, different strokes.

xsrcx

butl,butl,saj si prijeten.zelo prijeten.predlagam ti,da ponovno prebereš vsa moja pisma tebi.nedvomno boš notri našel vsaj enega od možnih začetkov zdravljenja za vsakogar,tudi za najbolj ranjene dušice.

vse kar pišem je le del možnih pomoči,ker je takšno vedenje preobsežno,da bi ga vsega podala v nekaj dneh.malo sem upala,da se boš s prodornim umom,kakršnega imaš, še sam podal v raziskavo.tudi to sled sem ti napisala.MODRI ŽAREK-zbirka MOJSTRI IN SEDEM ŽARKOV.

butl,duša zlata,veš,preden začnem pisati in deliti svoje trenutke z vami ,preljubimi sodelavci -nosilci luči,se pripravim z molitvijo.poskušam biti kar se da odgovorna pri vseh svojih mislih,besedah in dejanjih. vsi ,ki jih omenjam v preteklih pisanjih ,so prisotni.verjemi.

in vsakdo je deležen njihove pozornosti in pomoči,če le dopusti,da se mu približajo.

prosi jih za namig,pomoč ali kakor koli že,v zvezi s tem.prepričana sem,da bodo pomagali,ne da bi potreboval posrednika.

moj namen je spomniti ljudi,ki so pripravljeni na to, v tem trenutku,da so vsemogočni,ljubljeni in da je vse ostalo ,kar ni ljubezen in njene različice, iluzija.

kakšnih stvari se ubesediti ne da, oziroma jih je potrebno malo na širše obrazložiti.na stvari gledam celostno.tako gledam tudi na to temo NOSILCI LUČI.včasih preberem vse komentarje,da vidim,kaj smo skupaj ustvarili za vse ljudi,ki to berejo.za vse nas. všeč mi je,ker smo zelo konstruktivni. :vio:

poskusi še ti na to temo gledati celostno.ptičja perspektiva je zlata vredna. xwizardx

pobrskaj in najdi BREZOV komentar na temo odpuščanje.odličen je.

kar se pa tiče deklice,ko bo pripravljena in nič prej,dragi sodelavec luči.lahko mi posreduješ njene podatke na OS,da ji jaz poskušam pomagati,če se ti zdi,da je čas.ne vem,odloči se ti.

bodi od žarkov božjih obsijan,znotraj in zunaj naj te grejejo,tako,da tudi ti obsiješ vse in vsakogar.

:love:

mi2

citiram odlomek iz modrega žarka,ki mi je skočil pred nos xDDx

človek je sanjal o potovanju v legendarno Šambalo,bajoslovno Šangri-Lo,in svete otoke izgubljenih celin Lemurije in Atlantide.In nekoč bi lahko fizično odpotoval tja,če bi poznal skrivne poti in gorske prelaze ter bi bil pripravljen na dolgo in težavno pot.

Nato se je spustila tema,Templji so bili oskrunjeni,človeštvo pa je vstopilo v dobo barbarstva in vsi,razen redkih adeptov ,so bili odrezani od Vnebovzetih Mojstrov Velikega Belega Bratstva,Večnega Reda Svetnikov vzhoda in zahoda.Njihova Zatočišča so bila dvignjena na eterični nivo,izza fizičnega sveta,in so postala dosegljiva le najbolj naprednim posvečencem.

Ob svitanju Vodnarjeve dobe so bile Nosilcem Luči zopet dane možnosti za vstop v ta Zatočišča. Tokrat s potovanjem duše,ločene od fizičnega telesa.In Vnebovzeti Mojstri so pozdravili iskalce v Svojih Eteričnih Templjih globoko v srcu Himalaje,v Andih ali v središču Zemlje.

Njihov namen je poučevanje Starodavne Modrosti sinovom in hčeram Boga ter pomoč pri uravnovešanju njihove karme s služenjem Življenju in z molitvami Vijoličnega plamena,ki kličejo Sveti Ogenj Svetega Duha.

To je le začetek Daril,ki prihajajo preko stikov z Velikim Belim Bratstvom-priložnost,ki je bila izgubljena pred tisočimi leti in je zopet dana sodobnim iskalcem.

pa še to

JAZ SEM je Ime Boga.

JAZ SEM,KI SEM pomeni Kakor Zgoraj tako spodaj,s tem potrdimo -Bog je tam,kjer sem jaz.

ko rečemo JAZ SEM...,s tem rečemo Bog v meni je...

sicer pa nam Modri Žarek pomaga preseči

dvom,nemoč,šibko voljo,človeško samovoljo neodločnost,nadzor,zadržanost,obsodbe,opravljanje,nepomembno govoričenje,težave z govorom in komunikacijo,nepopolnosti,strah,nesamozavestnost pomankljivost,vse odvisnosti..

lastnosti,ki jih izraža

Božja Volja,Zaščita,Moč,Popolnost,Odločnost,Vodstvene sposobnosti,Poslušnost,Vztrajnost,

Potrpežljivost,Vera,Božanska usmeritev,Pogum,Božanska Zakonodaja,Sodba,Osvoboditev iz mrež astrala in tiranije nebožanskih sil,Znanost o Izgovorejeni Besedi

Dan ko nas obsije je Nedelja.

Življenska lekcija,ki jo uči je zbrati Notranjo Moč za ustvarjanje konstruktivnih sprememb.

Čakra,kjer se izraža je GRLENA ČAKRA.

Glasbilo,ki ga izraža je trobenta.

Deli telesa ,kjer deluje so ščitnica,pljuča,dihala.

Kristali,kjer domuje so diamant,safir,lapis lazuli..

Bratstva in Legije Modrega Žarka so Bratstvo Darjeelinga,Bratstvo Diamantnega Srca,Angeli Meča Modrega Plamena,Angeli Modre Strele,Angeli Božje Volje,Angeli Božje Moči,Angeli Modrega Orla s Siriusa.

Modri žarek je prvi od sedmih žarkov.Pomemben je za vse ,kar delamo.Ščiti nas fizično in duhovno ter je ključen za pravilno uporabo oziroma izraz Moči in voditeljskih sposobnosti.Pravtako je pomemben za razvoj i ohranitev naše Vere ter uskladitev z Božjo Voljo in s svojim Božanskim Načrtom.Pomaga nam narediti stvari na popolen način .Uporabimo ga lahko s katerimkoli drugim Žarkom.Njegova Moč okrepi in zaščiti dejavnost drugih Žarkov.

Modri Žarek nas nauči pomembnosti pravilnega govora,spoznanja vrednosti tišine ter vstati in povedati Resnico in uporabiti Moč Izgovorjene Besede.

xcivx :vio: xokx

naj vas navdihne božja modra sapa, xDDx xsrcx .in vijolična seveda. :vio:

pa bela ,rožnata,zlatorumna,zelena,rubinasta,hahaha... xrainbowx

mi2

O Mi2

x:Xx

Men je všeč en star rek:

Pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal.

Kva je tist, kar me mede pri tvojem pisanju? Odsotnost prvega dela reka.

x:Dx :8):

Bog /angeli, žarki, mati Zemlja, stvarstvo, Alah...kokr že kdo to poimenuje/ itak že skoz pomaga, namera gor al pa dol. Problem je, a jst to opazim al ne, al jemljem za mar al ne.

In, sem prepričan v to, če jst samo prosim Boga, da nej mi pomaga, brez da bi karkol naredu, sem ga u kamen. Ker, samo od mene je odvisn, a bom njegovo pomoč prepoznal, razumel, sprejel. In njegovo pomoč lahko prepoznam, razumem in sprejmem, če vem, kaj se dogaja z mano, zakaj se dogaja in kako naprej.

In rečt človeku /kar si ti kr nekejkrat napisala in je to to kar me mede in zarad česar sem se sploh spustu v debato, ker morda si samo površno razložila al pa sem te morda samo narobe zastopu/, da ni potrebno vedet, kaj čutim, zakaj tko čutim, od kod to izhaja..., pač pa da je dost samo izrečt namero in čakat, da Bog /žarki/vse sam uredi, je zanikanje prvega dela reka in ne samo to, je zanikanje zakona vzroka in posledice, je nesprejemanje odgovornosti za svoje življenje, je beg. Je dejansko beg od tega trenutka tu v neprizemljenost, v iluzijo. Ta beg ma pa zmerej posledice /sej je, konckoncev, naša izbira a ne/. Če bi ti napisala recimo, da je treba predat svoje reve Bogu in bit pozoren, kva mi Bog sporoča, daje, nastavlja... se sploh ne bi oglasu, ampak ti si prou poudarla, kako se s preteklostjo nima smisla ukvarjat, kt da je ni, keč je pa v tem, da se odgovori skrivajo prou v preteklosti. Seveda to ne pomen, da se v preteklost zaciklaš in kriviš preteklost za tvojo sedanjo mizerijo, pač pa pomen, da v preteklosti prepoznaš vzroke in v sedanjosti nardiš, kar je treba. Ker, če ne veš, kaj se ti dogaja, zakaj se ti dogaja, tud nardit ne morš nč in ti tud priprošnja nč ne pomaga, ker pomoči ne morš prepoznat. Tole je zlo na kratko, Mi2, ker je, kokr ti praviš, tema čist preobširna.

Zdej, če bi ti govorila samo oseb, se ziher ne bi v taknu vate, ampak, ti to prodajaš ljudem in, lej, tud če je stvar še tko dobra, morš vedet, da jst nisem edini butl, ki švoh dojema in razume. Nas je dost takih in tvoja odgovornost /karma/ je, da to razložiš tko, da je kristalno jasno in da ni šans, da bi s slabo al pa površno razlago ljudje to razumel tko kt sem jst.

Kar se Brezotovga odpuščanja tiče; ja, zlo fino je napisal, zakaj odpustit. Mene pa zanima...kako se pa to nardi.

Srček si, Mi2

x:Xx

Butl ...bod mal bolj jasen ..pa te bodo potem tudi lažje razumeli...

Torej ti zagovarjaš tezo .. za vsak problem je treba najti vzrok ...in ko najdeš vzrok potem lažje rešuješ problem. Treba določenim odpustit , tistim , ki ti je naredil vso zlo ...potem pa začet gradit naprej.

Jaz sem pa včasih utrujena od teh vzrokov ( to mislim predvsem karmičnih) Kaj imam jaz povezavo s življenjem mojih pra pra staršev ..oz tud kaj imam jaz povezavo z mojim bivšem življenjem?

Razumeš ...mene ne zanima kaj je bilo prej ...tud ne vem deset kolenov nazaj, ker jaz sem tukaj in sedaj...in zdaj ta trenutek morem rešit problem...

Tole z vzroki saj vse lepo in prav ...ampak ti dam primer ...nekdo ima težave z alkotom ...gre kaj vem k psihologu al psihiatrom ,,,pove tudi svojo zgodbo , pove da je za las ušel smrti ...mati mu je v tistem momentu umrla ...on -a pa je gola ostala sama...

Ja in veš kaj je sedaj ...pije ga še vedno ...samo zgovarja se na to , da ima posledice ...

Skratka ...treba je met voljo :palec: ..in to ti da tud vera ...

Potem, če te nekaj boli ...želiš ozdravit ..a je tako...oz. če krvaviš boš čim hitreje želel ustavit kri ...al boš čakal ..da boš ugotovil zakaj krvaviš---

Men resnično zanima ..zakaj in čemu odpirat stare rane ...

Ker sto ljudi sto čudi ...a ne ...

Samo tole sem hotela ...

kaj pa kdo prodaja ..maš občutek , da Mi2 to prodaja... x:)x

O Strelka

Najprej okol tega famoznega odpuščanja. Itak vsakič enako povem. Odpuščanje je posledica procesa /ti praviš graditve/, ki se zgodi al pa tud ne in nikakor ne zagovarjam, da morš najprej odpustit, da bi lahko kej gradil, ker odpustit se ne da na ukaz in če se tko dela, se čutenja, ki jih maš, samo potlač, posledice so pa hujše, kt če ne bi nč delal spljoh. Morš se pa odločt, da boš delal, to pa ja in to ni isto.

Kar se karmičnih vzrokov tiče. Jst mam izkušnje, da je vse kar rabiš tle, v tem življenju in da ni treba brskat po prejšnjih življenjih, če pa že, pa zgolj za informacijo, v kter del tega življenja usmert pozornost.

Preteklost, vzroki in sedanje delovanje.

Če češ spremenit svoje življenje, maš na voljo ene dve možnosti. Da prepoznaš kva počneš in začneš delat nekej druzga al pa da ugotoviš zakva to počneš in nehaš to delat.

V čem je razlika in to bistvena?

Če delaš po prvi metodi, je vse čist fino, dokler ne prideš v tolk konfliktno situacijo, da podzavestni vpliv premaga in odreagiraš spet čist avtomatsko, tist trenutek izven tvojga nadzora, se prav, po starem. Da se temu ogneš, se morš izogibat konfliktnim situacijam, kar pa pomen, da si omejuješ svoj življenski prostor. In najpomembnejše; vsa stara boleča občutja /zamera, strah, žalost, sram, jeza, sovraštvo, gnus.../ ostajajo v tebi, samo dregaš ne vanje, ker se izogibaš sprožilnim konfliktnim situacijam al pa uporabljaš dost veliko šeflo, da sprot ven zlivaš /meditacija, sproščanje, dihalne vaje, tek, delo.../.

Če delaš po drugi metodi, z izbezanjem vzroka /skoz občutja seveda/ kot prvo prepoznaš posledice /podzavestno odzivanje/, kot drugo situacijo preigraš in prevrednotiš. Kva to pomen? Afekt kt vzrok in konstrukt kt posledica sta zbrskana iz podzavesti, nad katero nimaš vpliva, v zavest, nad katero pa maš vpliv /ful na kratk in poenostavljeno povedan/ kot prvo, kot drugo pa prepoznaš nesmiselnost afekta in nefunkcionalnost konstrukta /če sta taka bila/ al pa dejstvo, da tko je, da pa si dons odrasla in sama odgovorna za svoje življenje.

Posledica je, da tud v konfliktni situaciji ne odreagiraš več po starem, podzavestno in avtomatično, pač pa maš odzive pod kontrolo in take, kakršne sama češ. To pomen, da je tvoj življenski prostor ostal neomejen. In najpomembneje; starih občutij ni več, zato tud šefle ne rabiš, niti se ti ni treba izogibat konfliktnim situacijam, ker ni sprožilca.

Blj strnjen in na kratk ne morem opisat.

Moje izkušnje so take, da je največji efekt ob istočasni uporabi obeh metod. Najprej je treba človeka spravt v situacijo, da kolkr tolk funkcionira, da je dojemljiv, šele pol lahko začne iskat vzroke pa tko. Če je človk v depresiji /že če je žalosten al pa potrt, je njegovo dojemanje bistveno okrnjeno/, ga je najprej treba spravt v en tak stabiln stanje, da sploh funkcionira a ne. Da sliš, da razume, da kej nardi. Dokler ni v takem stanju, da lahko sprejema,nimaš kej iskat vzrokov, ker je to čist brca v temo. V takem stanju mora najprej spremenit svoje odzive in tle se brez prve metode ne nardi nč. Isto je z alkoholikom, nasilnežem, ranjencem. Najprej mora nehat pit, garbat, krvavet /prva metoda/. Ko je tle stabilna situacija, je pa treba ugotavljat zakaj je pil, zakaj je garbal, zakaj je krvavel. Če tega ne nardi, hja, bo zlo verjetn, da ko bo dregnil v tapravo točko, spet začel pit, garbat, krvavet. Zato.

Še okol rezanja vezi /sem tud že dostkrat omenu/.

Vezi se ne reže, ker rezanje povzroča rane. Sploh na enih drugih ravneh.

Vezi se preobraža.

A od kod mi občutek, da Mi2 prodaja? Sej je tko napisala /a je to za denar al ne, ni važn/

Še okol rezanja vezi /sem tud že dostkrat omenu/.

Vezi se ne reže, ker rezanje povzroča rane. Sploh na enih drugih ravneh.

Vezi se preobraža.

Zdaj mi pa res ni več jasno. Ali nisem napisal bistvo kako se odpušča,v detajle se pač nisem spuščal.

Evo še malo detajlov,ki sem jih že zgoraj omenil. Vpogled v pretekla življenja ni tako simpl. Duša od človečka pač presodi kaj bo videl in kdaj in seveda če mu bo to koristilo in če je sposoben prenest določene zadevce. In če je želja res močna---da se spozna vzrok in odpusti vsem vpletenim---in če je človek sposoben se mu bo prikazala kakšna slikca ali filmček. Videl bo pa samo bistvo in še tisto dobesedno cenzurirano. Seveda je vse odvisno od zavesti. To se pa lahko zgodi med meditacijo ali pa kakšnem podobnem stanju. Sicer pa če človek hoče razrešiti odnos ga ne bo zanimal kaj se je zgodilo in iz kje izvira,ampak bo hotel samo da pride do zdravljenja. Pacienta pred operacijo tudi ne zanimajo detajli,važno da bo operacija uspešna in da bo preživel.

Omenil sem tudi karmo. Da razrešiš karmo,moraš pač delat to kar spada pod karma jogo. Na kratko povedano-dobra dela. Tukaj pride pa na vrsto pregovor "Pomagaj si sam ,pomore ti Bog". Brez lastnega vložka in delovanja se ne zgodi nič. Oziroma se lahko zgodi samo v okviru karme. In če človeček dela dobra dela in Bogec vidi da bi nekaj opravil še bolj učinkovito,če ne bi imel določenega bremena,mu pač odvzame tisto breme.Je kao neke vrste bančni kredit. In človeček pač v kratkem času naredi več dobrih del,kot bi jih s tistim bremenom in s tem v bistvu poplača dolg. S tistim kreditom pač investira v določen posel,zasluži več denarja kot bi ga samo z osnovnimi sredstvi in tako lahko poplača kredit in še mu ostane. Če pa nima namena odplačat kredita, pa jao njemu. Sledijo podobne posledice kot pri bankah.Malo metaforike ne bo škodovalo.

Jaz bi pa rekel,da se vezi bolj trga in seka,čustva se pa transformira. Zato pa odpuščanje zna biti boleč proces. V bistvu je boleče tisto kar se začne dogajat zraven. Zato pa pride do raznih bolečin,krikov, joka,težkega dihanja itd. Govorim za globoke vzroke v notranjosti. Zato pa se uporablja določene molitvice in mantre,da se prikliče določene zdravilce ali moč duše. Kar se tiče podzavestnih vzorcev sem pa tudi napisal nekje. To je isto kot njiva in plevel. Če uničiš samo plevel in korenine ostanejo se bo čez nekaj časa spet razvil plevel. Odstraniti je treba plevel in korenine,ter zasijati dobro seme,ki bo obrodilo lep pridelek. Povedano drugače ko odstranjujemo korenine določenega negativnega čustva,se spreminja tudi naša reakcija na okolje in na iste situacije. Delujemo bolj umirjeno,flegmatično in premišljeno. Tukaj pa samo razne tehnike ipd. ne pomagajo dosti,so pa koristne v povezavi s karma jogo. To pa ni hiter proces,ampak traja,traja in traja oz. spet odvisno od zavesti človečka. xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...