Skoči na vsebino

nosilci luči

mi2

Recommended Posts

om sai ram

om sai ram

om sai ram

xsrcx xsrcx xsrcx

:vio: :vio: :vio:

xcivx xcivx xcivx

Sem pol dneva študiral kakšen link sem dal od Sai Babe in zapovedi,pa se nisem nič spomnil. :eek: To kar sem pa tukaj dal je pa samo odlomek iz knjige. To itak niso zapovedi, saj se ni treba ničesar držat,so samo nasveti kako izboljšat življenje in malo razlage.Drugače pa je najboljši link o njemu v Sloveniji za moje pojme

Sai center Ljubljana 1 - Sathya Sai organizacija Slovenije xDDx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 120
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

x:)x seveda niso zapovedi.če bi zapovedi bile ljudem posredovane na ta način in bi se imenovale nasveti za življenje, bi po vsej verjetnosti, bile tudi upoštevane v večji meri.to pa bi bilo nadvse lepo in človeku in človeštvu v veliko pomoč.

zatorej sem Sai Babine nasvete samo ilustrativno poimenovala zapovedi.

OM SAI RAM

OM JAZ SEM

hvala,Sai Baba, za tvoje nasvete za življenje. xsrcx :vio: xcivx

mi2

No, sej počas bova pa prišla skupej rajtam. A ne Mi2.

:2src: x:)x

Da je od mene odvisn, se moram kt najprej tega zavedat. Da se tega lahko zavedam, moram to vedet. Da to vem, moram nek zvedet, se naučit.

In tko je pol tud z možnimi izbirami. Več kt vem, večji nabor možnih izbir mam. Če vem kaj se mi dogaja, lahko tud izberem kej druzga. Če velik vem, mam velik možnih "kej druzga", če mal, pol pa mal. Ampak, najprej moram vedet, kaj se mi dogaja. Če tega ne vem, pol tud nimam kej izbirat a ne.

Zato tud ne pali molitev "odvzem mi" ampak "pomagaj mi, da ugotovim zakva to rabim, da prepoznam, se naučim, najdem namen...pa tko".

Ker, ko osvojim lekcijo, pol je tud ne nucam več, ker sem se nauču.

Zato je potrebno vedet, kaj, zakaj /od kod/, da bi lahko odgovoru na kako.

xsrcx

kje drugje kot iz sebe ,izveš kaj naj bi se naučil x?x

uči te življenje in ti v njem.vsi učitelji so le odraz tebe samega in vedenja,ki ga potrebuješ.zaupaj in vedi da si ti svoj najboljši učitelj.notranji svet je resničen,zunanji je le odraz tega,kar misliš,da je res.

poslušaj in beri s srcem.

osebno se pred stranskimi in odvečnimi potmi in opravili,ki jemljejo moj dragoceni čas ,zaščitim z molitvijo VODI ME.s tem združim Božjo pomoč s svojo dejavnostjo.dejavno živim svojo molitev.to je način ,ki mi hkrati odgovori na vsa moja vprašanja in mi omogoči mojo lastno dejavnost brez ponovitev,pretirane analize in napak.ne dvomim v Božje vodstvo in se zavedam,da je samo ena prava pot.ni izbire.vem kakšen je moj cilj in z Božjo pomočjo se mu približujem skozi vsakodnevno udejanjanje svojega Božanskega Načrta,ki pa pravzaprav pomeni izpolnjevanje mojih vsakodnevnih del za katere sem sprejela odgovornost oz.za katere sem odgovorna,po navodilih ,ki jih prejemam na notranjih nivojih.

s tem dejavno sodelujem s stvarnikom .NA TA NAČIN BREZ DVOMA VEM ,se ZAVEDAM KAJ SE MI DOGAJA IN ZAKAJ SE MI DOGAJA.

izvem pa tudi kako naj se lotim stvari,katera knjiga mi lahko osvetli pot,kateri ljudje so del mojega Božanskega Načrta,katero delavnico,če sploh,naj obiščem,katera hrana je dobra zame,kako naj urejam svoj dom in življenje,kako naj gradim in izboljšujem odnose s svojimi bližnjimi,kako naj pomagam ljudem,ki me za pomoč prosijo,......poslušnost je vrlina,ki mi omogoča slediti Božji Volji.zato potrebujem nekaj ponižnosti in veliko budnosti. xsrcx .duhovnost ni hobi.to je življenje.če živiš resnico,je vse zelo preprosto.misel,beseda in dejanje so eno.

menim,da je reku POMAGAJ SI SAM IN BOG TI BO POMAGAL,zadoščeno na ta način.

sledeča molitev je ena mnogih ,ki jih uporabljam. xDDx

zjutraj

LJUBLJENA MOGOČNA PRISOTNOST JAZ SEM,

vodi me,da ustvarjam Popolnost vsak trenutek današnjega dne.

odbijem vse nebožansko od sebe in svojega sveta,ker JAZ SEM SVOBODNA-3X,

brezmejno svobodna od vsega nebožanskega zavekomaj.

razplamti skozme Svoj Srčni Plamen,

da je v mojem bitju in svetu vse urejeno in izpopolnjeno

na Božanski Način.

naj danes živim v čast tebi in Vnebovzetim Mojstrom.

naj se povsod kjer sem,

vsak zaveda Svoje Ljubljene Mogočne Prisotnosti JAZ SEM,

Kozmičnih Bitij,Vnebovzetih Mojstrov in Angelske Legije

za vedno.

zvečer

To noč,ko moje telo spi,

ga obdam s Samoohranjujočim Plamenom,da je zaščiteno,medtem ko SEM JAZ zavzeta z izvrševanjem nalog

svoje Mogočne Prisotnosti JAZ SEM.

Ko se zjutraj vrnem vanj,

prinesem s seboj Darove,ki sem jih prejela,

in Moč,ki jo potrebujem.

Vstopim v svoje telo

in obdana s Samoohranjujočim Plamenom,

grem v dnevne dogodke,da služim vsemu Življenju.

ali pa

LJUBLJENA MOGOČNA PRISOTNOST JAZ SEM IN LJUBLJENI SANAT KUMARA,

Z dejavnostjo Vijoličnega Plamena

odstranita iz mojega telesa,medtem ko spi ,

vsak delček snovi,ki je bil danes dotaknjen z neskladji.

...................

xDDx

-s tem še nepreobraženo energijo vrnem v prvotno stanje-beli ogenj,ki je naša izvorna oblika.vijolični plamen in njegove dejavnosti uravnavajo in izravnajo našo Karmo.mi pa v vsakodnevnem življenju to udejanimo tudi na fizični ravni ob pomoči Svetlobnih.naše energijsko stanje nam kaže našo preteklost ,sedanjost in prihodnost.vijolični plamen poseže v vse trI. z uporabo vijoličnega plamena se zgodijo spremembe na vseh področjih življenja.pokazano nam je ,kaj je potrebno storiti,da se premaknemo naprej po spirali Življenja.včasih je za začetek dovolj že če popijemo zadostno količino vode na dan,ali pa da opustimo škodljive navade ,spremenimo prehrano,....to je naše delo.

lekcije v življenju so le nepreobražena energija,ki jo je potrebno vrniti v izvor.tudi to je naše delo.priporočljivo je,da ne kompliciramo preveč,saj se tako preobrazi manj .

zato sem toliko pisala o Vijoličnem Plamenu.da dojameš namen lekcije, je dovolj le trenutek.če seveda moliš in dejavno uporabljaš VIJOLIČNI PLAMEN.

SVOBODA.SVOBODA.SVOBODA. :vio: :vio: :vio:

OM JAZ SEM

OM JAZ SEM

OM JAZ SEM

xsrcx

mi2

kje drugje kot iz sebe ,izveš kaj naj bi se naučil x?x

uči te življenje in ti v njem.vsi učitelji so le odraz tebe samega in vedenja,ki ga potrebuješ.zaupaj in vedi da si ti svoj najboljši učitelj.notranji svet je resničen,zunanji je le odraz tega,kar misliš,da je res.

poslušaj in beri s srcem.

osebno se pred stranskimi in odvečnimi potmi in opravili,ki jemljejo moj dragoceni čas ,zaščitim z molitvijo VODI ME.s tem združim Božjo pomoč s svojo dejavnostjo.dejavno živim svojo molitev.to je način ,ki mi hkrati odgovori na vsa moja vprašanja in mi omogoči mojo lastno dejavnost brez ponovitev,pretirane analize in napak.ne dvomim v Božje vodstvo in se zavedam,da je samo ena prava pot.ni izbire.vem kakšen je moj cilj in z Božjo pomočjo se mu približujem skozi vsakodnevno udejanjanje svojega Božanskega Načrta,ki pa pravzaprav pomeni izpolnjevanje mojih vsakodnevnih del za katere sem sprejela odgovornost oz.za katere sem odgovorna,po navodilih ,ki jih prejemam na notranjih nivojih.

s tem dejavno sodelujem s stvarnikom .NA TA NAČIN BREZ DVOMA VEM ,se ZAVEDAM KAJ SE MI DOGAJA IN ZAKAJ SE MI DOGAJA.

izvem pa tudi kako naj se lotim stvari,katera knjiga mi lahko osvetli pot,kateri ljudje so del mojega Božanskega Načrta,katero delavnico,če sploh,naj obiščem,katera hrana je dobra zame,kako naj urejam svoj dom in življenje,kako naj gradim in izboljšujem odnose s svojimi bližnjimi,kako naj pomagam ljudem,ki me za pomoč prosijo,......poslušnost je vrlina,ki mi omogoča slediti Božji Volji.zato potrebujem nekaj ponižnosti in veliko budnosti. xsrcx .duhovnost ni hobi.to je življenje.če živiš resnico,je vse zelo preprosto.misel,beseda in dejanje so eno.

menim,da je reku POMAGAJ SI SAM IN BOG TI BO POMAGAL,zadoščeno na ta način.

:2src:

Kva te je fino brat, Mi2. xDDx

Tolk gorečnosti je čutiti v tvojih besedah, tolk prepričanja. In to je fajn. In, skor precej se strinjam s tem, kar si napisala, mislm, da so v teb stvari, ki se jih morš naučit, da je treba poslušat in brat s srcem /karkol že to je/, da človk rab ponižnost /karkol že to je/, da mora bit buden in, ja, da duhovnost /karkol že to je/ ni hobi... pa tko.

Ti to veš, zate je lahko.

Zdej si pa zamisl, da pridem jst k tebi, butl kt sem, ki nima pojma o ničemer, razen tega, da vem da trpim.

Kva mi pol vse to pomaga? Vse je v men, jst pa ne vem, kva in kdo sploh sem. Berem in poslušam naj s srcem, jst pa nepismen in gluh. Kt prvo.

Kt drugo /pol ko naj bi že kej vedu. O seb/. Če sem sam seb zadost /plus Bog/, da vse zvem in se naučim, mislm, zakaj nisem sam tle na Zemlji? Zakva je tolk ljudi, če jih pa ne rabm /kot trdiš/. Sam dren mi delajo in še motjo mene in sliko na televizorju in to najblj takrat, ko hočem kej zvedet o seb in se učit.

Če sem sam seb zadost, zakva mam pol sploh starše.

Če sem sam seb zadost, zakva sem sploh na Zemlji. Zakva sploh rabim karkol od tega, kar Zemlja je, kar ljudje so, kar jst sem /tle mislm na telo, razum, čustva, dušo a ne, ker itak ne vem kva sem/?

A butast sprašujem? Teb mrbit, men pa ne, ker iz tvojga pisanja sem dobil občutek, da ne rabim nikogar. Da sva dost samo jst in Bog, da se naučim, kar se že mam za naučit. Mi je dost čudn, da bi bil Bog tak, kva pa vem, butl, da bi šu delat tolk ene nepotrebne krame za to, da bi dušo nekej nauču. Ker, a veš, če bi blo to dost, mislm, molitev, brez enga znanja , zakva tolk šare, zakva tega ni naredu tam, eni pravjo v nebesih. Evo, lej, že tle ne gre skupej. Kako molt, če ne znam? Da sploh lahko molim, da te sploh lahko berem, sem se moral tega naučit. In naučili so me ljudje. In da sem preživu, da bi lahko molu, sem rabu ljudi, ker brez njih ne bi preživu. Že ta preprosta ugotovitev pove, da nisva dost samo jst in Bog.

In da je znanje pomembno. In da ni vse v men. Da brez drugih niti pod razno ne bi prepoznal, kar je v meni. In česa ni v meni? Zelo preprosto. Ni vedenja, da je v meni.

Praviš; ti samo pros Boga in boš dobil. Kva mi to pomaga, če sem slep, gluh in če ne zastopm? Jst verjamem, da Bog pomaga, ampak, če se ne bom nauču, mi njegova pomoč ne bo pomagala, ker je ne bom ne opazu, ne slišal, ne zastopu.

x:Dx

x:Xx

Aja, ne pozabt, jst sem samo neveden butl, ne mi govort, kako teb to pomaga /ti veš, znaš/. Razlož tko, da bom tud jst /kt tvoj učenc/mel kej od tega.

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Tolk gorečnosti je čutiti v tvojih besedah, tolk prepričanja. In to je fajn. In, skor precej se strinjam s tem, kar si napisala, mislm, da so v teb stvari, ki se jih morš naučit, da je treba poslušat in brat s srcem /karkol že to je/, da človk rab ponižnost /karkol že to je/, da mora bit buden in, ja, da duhovnost /karkol že to je/ ni hobi... pa tko.

Zdej si pa zamisl, da pridem jst k tebi, butl kt sem, ki nima pojma o ničemer, razen tega, da vem da trpim.

Kva mi pol vse to pomaga? Vse je v men, jst pa ne vem, kva in kdo sploh sem. Berem in poslušam naj s srcem, jst pa nepismen in gluh. Kt prvo.

Kt drugo /pol ko naj bi že kej vedu. O seb/. Če sem sam seb zadost /plus Bog/, da vse zvem in se naučim, mislm, zakaj nisem sam tle na Zemlji? Zakva je tolk ljudi, če jih pa ne rabm /kot trdiš/. Sam dren mi delajo in še motjo mene in sliko na televizorju in to najblj takrat, ko hočem kej zvedet o seb in se učit.

Če sem sam seb zadost, zakva sem sploh na Zemlji. Zakva sploh rabim karkol od tega, kar Zemlja je, kar ljudje so, kar jst sem /tle mislm na telo, razum, čustva, dušo a ne, ker itak ne vem kva sem/?

A butast sprašujem? Teb mrbit, men pa ne, ker iz tvojga pisanja sem dobil občutek, da ne rabim nikogar. Da sva dost samo jst in Bog, da se naučim, kar se že mam za naučit. Mi je dost čudn, da bi bil Bog tak, kva pa vem, butl, da bi šu delat tolk ene nepotrebne krame za to, da bi dušo nekej nauču. Ker, a veš, če bi blo to dost, mislm, molitev, brez enga znanja , zakva tolk šare, zakva tega ni naredu tam, eni pravjo v nebesih. Evo, lej, že tle ne gre skupej. Kako molt, če ne znam? Da sploh lahko molim, da te sploh lahko berem, sem se moral tega naučit. In naučili so me ljudje. In da sem preživu, da bi lahko molu, sem rabu ljudi, ker brez njih ne bi preživu. Že ta preprosta ugotovitev pove, da nisva dost samo jst in Bog.

In da je znanje pomembno. In da ni vse v men. Da brez drugih niti pod razno ne bi prepoznal, kar je v meni. In česa ni v meni? Zelo preprosto. Ni vedenja, da je v meni.

Praviš; ti samo pros Boga in boš dobil. Kva mi to pomaga, če sem slep, gluh in če ne zastopm? Jst verjamem, da Bog pomaga, ampak, če se ne bom nauču, mi njegova pomoč ne bo pomagala, ker je ne bom ne opazu, ne slišal, ne zastopu.

Aja, ne pozabt, jst sem samo neveden butl, ne mi govort, kako teb to pomaga /ti veš, znaš/. Razlož tko, da bom tud jst /kt tvoj učenc/mel kej od tega.

E brate moj pa tega še duhovnjaki ne zastopijo. x:Dx Da ti povem malo z zemeljskega vidika. Isti atomi in ostali manjši delci iz katerih si sestavljen ti, sestavljajo tudi okolico, druga bitja, zvezde,...In če greš res v tiste najmanjše delčke bo nekak držal tist kar piše v bibliji "kakor v nebesih tako na zemlji" oz. kakor zgoraj tako spodaj. In tako pridemo do pojma podobne energije privlačijo podobne. In s tem tudi do tega da človek sam privlači določene stvari ipd.

Da ne bom preveč nakladal,poglej si malo duhovnost razloženo z materialno miselnostjo. Glej pojme---tahionska energija---morfogenetsko polje---Egregor (kolektivni miselni vzorci)---Božanski gen (neke znanstvene raziskave) in še kaj bi se našlo.

Ker pač ne vem linkov bom dal samo tega.

tahionska energija xDDx

E brate moj pa tega še duhovnjaki ne zastopijo. x:Dx Da ti povem malo z zemeljskega vidika. Isti atomi in ostali manjši delci iz katerih si sestavljen ti, sestavljajo tudi okolico, druga bitja, zvezde,...In če greš res v tiste najmanjše delčke bo nekak držal tist kar piše v bibliji "kakor v nebesih tako na zemlji" oz. kakor zgoraj tako spodaj. In tako pridemo do pojma podobne energije privlačijo podobne. In s tem tudi do tega da človek sam privlači določene stvari ipd.

Da ne bom preveč nakladal,poglej si malo duhovnost razloženo z materialno miselnostjo. Glej pojme---tahionska energija---morfogenetsko polje---Egregor (kolektivni miselni vzorci)---Božanski gen (neke znanstvene raziskave) in še kaj bi se našlo.

Ker pač ne vem linkov bom dal samo tega.

tahionska energija xDDx

x:o)x

Brezo, tist k mu je namenjen, bo že zastopu rajtam.

xDDx

Kva pa teb ni jasn?

:8):

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

x:o)x

Brezo, tist k mu je namenjen, bo že zastopu rajtam.

xDDx

Kva pa teb ni jasn?

:8):

Meni marsikaj ni jasno. xrolleyesx Teorijo že mal razumem,praksa je pa druga stvar. In ko izkusim določene stvari potem postanem podoben tistemu človečku ki je rekel "Vem, da nič ne vem". x:Dx

xsrcx samo iz svojih izkušenj lahko predajam vedenje.od tebe pa je odvisno ali to sprejmeš ali ne.verjamem,da se nisem izpostavila za učitelja,lahko pa ,da te skozi mene nekdo želi nekaj naučiti,oziroma ,da nekoga skozi tebe in mene in nas vse, nekaj uči.

xsmx kar želim povedati je-

Dragi Nosilci Luči,

spomniti se,ne naučiti,to je bistvo.da bi se lažje spomnili,prosim vas ,vsaj poskusite,z Vijoličnim Plamenom,to je zelo pomembno,verjamite mi. :vio:

najpreprostejše -

JAZ SEM BITJE VIJOLIČNEGA PLAMENA,JAZ SEM ČISTOST BOŽJEGA NAMENA.

krožno,večkrat ob vedenju,da so v njem angeli,ki vam pomagajo prečistiti še nepreobraženo energijo nazaj v izvorno obliko-energijo belega ognja.

zato sem se odločila,da kljub že zelo jasnim informacijam,ki so zabeležene na teh straneh,dodam še nekaj res osnovnih,ki pa bodo komu nedvomno prišle prav.

osnovne ,res osnovne stvari.

čistost

osebna higijena je temelj za vsakega Nosilca Luči.higijena ustne in nosne votline.

zobje.ne pozabimo na pomembnost zdravih zob.vsak proces v zobovju ima lahko strašne posledice za vse telo in posledično za um. x!x

higijena celega telesa z uporabo naravnih mil in šamponov.zelo pomembno je da ne uporabljamo strupenih preparatov,saj ti povzročajo,da skozi največji organ-kožo obrambni mehanizem telesa oslabi in smo zato lahka tarča vsem parazitom in s tem podležemo nebožanskim energijam.vse bolezni-bakterije ,virusi,paraziti,...so kot nekakšen virusni računalniški program,ki sesuvajo naš Božanski Načrt. :vio:

v tem poglavju imajo starši veliko vlogo-higijena je osnova,ki nam jo dajo starši.v kolikor starši tega ne obvladajo,je na voljo veliko reklame okrog tega.

zdravje

za zdravje skrbimo z zadostno higijeno in zdravo prehrano in

voda,

zadostno količino vode-čiste in posvečene-posvetimo jo lahko sami že s pozitivno mislijo.vsaka mama naj bi otrokom dajala piti posvečeno vodo.sončni žarek v kozarec. xsrcx in misel na njenega Božjega otroka z vso ljubeznijo.

hrana.tudi ta naj bo posvečena.ko kuhamo se zavedajmo,da kuhamo Božje in to opravljajmo s hvaležnostjo in predanostjo saj hrano ponudimo Bogu v sebi. xDDx in vseh,s katerimi hrano delimo.pazljivo z mislijo ob kuhanju,saj hrana prevzame naše misli in energijo.to pa vnašamo neposredno v svoje telo.sami sebe programiramo.

gibanje.odlično je ,če se vsake toliko časa preznojimo.s tem odplavljamo odvečne snovi v telesu in tako lahko postano vodo v sebi zamenjamo s svežo.voda je temeljni sestavni del našega telesa.pravtako je neposredno povezana s čustvi.če vodo napolnimo z informacijo ljubezni,miru,zdravja,moči,modrosti....,s tem posledično napolnimo tudi naše celo bitje.če smo bolj ležerni,si privoščimo vsaj kakšno savno.

priporočam indijansko obredno potilnico,ki poskrbi za celovitost.

sicer pa gibanje ,kakor komu ustreza.jaz osebno že vrsto let izvajam

Tibetanske vaje,ki mi jih je dodatno približala Marsa v Luninem koledarčku.hvala,Marsa.

z njimi poskrbim za stimulacijo hormonskega sistema,masažo notranjih organov ,prekrvavitev,odpravo nakopičenih nepotrebnih snovi,učim se doslednosti,skrbim za mladostno počutje in ga ohranjam,skrbim za svoj izgled in nenazadnje za količino energije,ki jo potrebujem,da opravim vse kar sem si naložila, xDDx

poskusimo tudi iz jedilnika odstraniti čim več strupov.tudi za to je že veliko reklame.

nujna komponenta.

higijena misli

poskrbimo da so naše misli kar se da prijetne in pozitivne.v kolikor se ne moremo otresti negativnih misli o sebi naših najbližjih,svetu,...poskusimo s kakšno energijsko tehniko oz.molitvijo. xsrcx

molitev,brez tebe ne gre. xDDx

pozitivne afirmacije naredijo čuda.in doslednost.

odgovornost

zelo pomembna osnovna stvar ,ki omogoča dosledno izvajanje vsega prej naštetega je sprejetje odgovornosti zase in vse kar nas obdaja. iz otroka naredi odraslega človeka.

zdrav duh v zdravem telesu.recimo da so to najosnovnejše stvari.če sem kaj pozabila ,prosim,dopišite.

v kolikor naredimo vse to in tako dosledno do konca življenja,hm,smo že na pol ali pa še dlje,poti.

resnično,jaz in Bog.to je vse kar je .seveda,če se zavedam,da so ljudje s katerimi delim življenje ravnotako Bog in Jaz,hahaha.

uči nas življenje.ljudje ,ki jih srečujemo so del življenja in nam samo posredujejo informacije,čustva,znanja,...ki jih potrebujemo,da se znebimo iluzij.

verjetno si želel izpostaviti pomembnost izobrazbe.

poznam številne ljudi.in veš kaj,najmodrejši med njimi so v določenem trenutku življena načrtno pozabili vsa velika znanja,ki so jim preprečevala ,da bi prišli do modrosti.

težava nastopi če znanje iz človeka izvabi napuh.

znanje in modrost si nista nujno v sorodu,da pa ne užalim po krivici kakšnega učenjaka,ki svoje znanje uporablja v prid človeštvu in z njim kiti svojo modrost-odvisno od posameznika in njegovega Vele Načrta.izobrazba je super,če nam pomaga odkrivati naše Bistvo,sicer je le breme.

vem ,da so velikokrat ravno najbolj izobraženi ljudje najdlje od Svete Resnice.in obratno ,neuki ljudje,najbližje .kot otroci.

ko pride razsvetljenje ,ne vpraša,koliko diplom imaš. :vio:

temveč-ALI SPLOH VEŠ KDO SI x?x :farb:

odgovor naj bi v vsej gorečnosti in globini neskončne ljubezni do samega sebe in vsega življenja in brezkompromisne gotovosti ,bil

JAZ SEM,KI SEM.

JAZ SEM ,KI SEM.

JAZ SEM ,KI SEM.vse ostalo ni pomembno. xsrcx xsmx

spomni me ,prosim,da v naslednji objavi napišem,kaj lahko storimo za prihajajoče duše-bodoče dojenčke,da jim bo lažje,kot je bilo nam in da jim bodo prihranjene zmote in karma bodočih staršev.boš x?x

bodi leeepo. :vio:

mi2

Zdaj ko je tak mraz zunaj sploh ni pomembno kakšne barve je plamen- vijolični, bel, zelen ali kakšen drug. Važno da greje in da človeček ne zmrzne. x:Dx

Jest tud tko mislim in nekak v tem smislu tud delam.

Odpuščanje ni stvar trenutne odločitve, ampak je tisto globinsko (najbrž edino resnično) odpuščanje posledica spoznanja, da ni sploh ničesar, kar bi zameril, ali česar ne bi mogel sprejeti.

Ti še sama ne veš, da veš, da se gre zato, da štekaš, da takle maš. x:Dx

Kar se mene tiče... ko bom v tale lepo oblikovan irc namesto odpuščanja lahko vstavil tudi ljubezen, zamero, sovraštvo, ljubosumje, strah, tolažbo, samoto, veselje... ... ko bom zares dojel, da takle mam, bom lahko iz prwe roke spoznal občutek enosti, stopil samo še korak, da bom izkusil tudi brezpogojno ljubezen. in

znašel se bom doma in ircal od tam x^x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

• 2 weeks later...
ko pride razsvetljenje ,ne vpraša,koliko diplom imaš. :vio:

temveč-ALI SPLOH VEŠ KDO SI x?x :farb:

odgovor naj bi v vsej gorečnosti in globini neskončne ljubezni do samega sebe in vsega življenja in brezkompromisne gotovosti ,bil

JAZ SEM,KI SEM.

JAZ SEM ,KI SEM.

JAZ SEM ,KI SEM.vse ostalo ni pomembno. xsrcx

Za tiste ki ne veste kdo ste, al pa tisti ki se ne spomnite vsega in imate malo amnezije, vključno z mano vred. x:Dx

JAZ SEM BOG x:px

Jaz sem Bog.Jaz sem Bog.Jaz sem Bog.

Nisem različen od Boga.

Sem bit,zavest, blaženost.

Sem nedeljivi vrhovni absolut.

Skrb in žalost se me ne moreta dotakniti.

Strah in nemir me ne moreta prežeti.

Vedno sem zadovoljen.

Jaz sem vsemogočen.Vse lahko storim.

Jaz sem vseveden.Vse mi je poznano.

Jaz sem vseprisoten.Vse prežemam.

Jaz sem Bog.Jaz sem Bog.Jaz sem Bog. xDDx

Za tiste ki ne veste kdo ste, al pa tisti ki se ne spomnite vsega in imate malo amnezije, vključno z mano vred. x:Dx

JAZ SEM BOG x:px

Jaz sem Bog.Jaz sem Bog.Jaz sem Bog.

Nisem različen od Boga.

Sem bit,zavest, blaženost.

Sem nedeljivi vrhovni absolut.

Skrb in žalost se me ne moreta dotakniti.

Strah in nemir me ne moreta prežeti.

Vedno sem zadovoljen.

Jaz sem vsemogočen.Vse lahko storim.

Jaz sem vseveden.Vse mi je poznano.

Jaz sem vseprisoten.Vse prežemam.

Jaz sem Bog.Jaz sem Bog.Jaz sem Bog. xDDx

xsrcx xg:Dx

JAZ SEM.JAZ SEM.JAZ SEM.Z VSO BOŽJO LJUBEZNIJO VEM,DA JAZ SEM

VELIKI ZMAGOVITI PLAMEN VELIKEGA BOŽJEGA KOZMIČNEGA SRCA IN NJEGOVA NAJMOČNEJŠA

BOŽANSKA LJUBEZEN,ODPUŠČANJE,MILOST IN SOČUTJE

V VSEOBSEGAJOČI DEJAVNOSTI,ZMAGI,SVOBODI IN LUČI TISOČIH SONC V VSAKI

OSEBI,SITUACIJI,STVARI IN KRAJU NA ZEMLJI,DA SMO VSI SVOBODNI.

JAZ SEM BOŽANSKA LJUBEZEN,PRAVIČNOST,MIR,HARMONIJA IN POPOLNOST,IZRAŽENE VSEPOVSOD PO SVETU.

JAZ SEM VEDNO MOGOČNA MOČ ČISTE LJUBEZNI,KI PRESEGA VSAKO ČLOVEŠKO PREDSTAVO IN MI ODPIRA VRATA K LUČI SVOJEGA SRCA.

LJUBEZEN,KI JAZ SEM,POZDRAVLJA LJUBEZEN V TEBI IN SKOZI TO LJUBEZEN SE TAKOJ IZRAZI BOŽJI PLAMEN JAZ SEM TER ZAVEKOMAJ SPROSTI SVOJO POPOLNOST.

JAZ SEM BOG.

JAZ SEM .JAZ SEM. JAZ SEM TA PRISOTNOST JAZ SEM,KI ZAGOTOVI IN ZAVEKOMAJ OHRANI VSAK DELČEK VODNEGA ELEMENTA V CELICAH MOJEGA TELESA IN TELES VSEH LJUDI,ŽIVALI IN RASTLIN TER CELOTNE ZEMLJE IN NJENE ATMOSFERE TAKO ČIST KOT JE ČISTA MODRA STRELA ELOHIMA ČISTOSTI TER TAKO SAMOSVETLEČ IN SIJOČ KOT JE OPOLDANSKO SONCE.

VSEMOGOČNA JAZ SEM.

VSEMOGOČNA JAZ SEM.

VSEMOGOČNA JAZ SEM.

xokkx xsmx

mi2

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...