mi2 26. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2009 Par stvari o angelih in nadangelih. Angeli se razvijajo vzporedno z nami. Nekateri so pod vodstvom določenega mojstra. Nadangeli so pa nad mojstri. In veliko ljudi,ki trdi da imajo stike z raznimi nadangeli,jih v resnici sploh nima. Ali so pod vplivom raznih slepil ali pa so v stiku s kakšnim preoblečenim bitjecem iz astrala.Povedano po domače, prej boš prišel v stik z mojstri kakor pa z nadangeli.S tem mislim na telepatsko komunikacijo.Kar pa ne pomeni da nadangeli ne bojo pomagali če jih pokličeš.Je pa vprašanje ali bodo oni osebno sodelovali ali pa bodo poslali nižjega angela da opravi delo. Mojstri pa ponavadi predlagajo tudi konkretne rešitve.Tako da bi se vprašal ali govoriš o istih mojstrih kot jaz. Kajti vijolični plamen povezujejo s Saint Germainom,ki je eden izmed mojstrov samo da danes uporablja drugačno ime.Ne vem o kakšnih mojstrih si ti brala.Bom probal uporabljat izraze ki so ti kao domači.Vijolični plamen ima svojo moč,ampak predpostavljam da obstajajo tudi druge barve (zelena,zlata,smaragdno bela,itd.). In da pomaga pri vsemu temu kar trdijo nekateri,jaz pač ne verjamem.To lahko trdijo samo tisti ki ne vejo dosti o karmi. Pomaga že ampak v svojem področju delovanja ali spektra. Potem se mora pa še kaj kombinirat kao z drugimi plamenčki ali pa so pri nekaterih zadevah udeleženi samo plamenčki drugih barv. To me spominja na delovanje žarkov.Ampak tam je to cela znanost in se jo ne da razložit s par knjigicami. Mogoče osnovne stvari,detajle pa sigurno ne.Negativne karme se ne da kar tako izničit da si predstavljaš plamenčke ipd. S tem lahko sprostiš določene blokade in izničiš majhen del,ampak ostalo moraš pa odplačat kao z dobrimi deli.V bistvu s tem kar spada pod karma jogo. Jaz nimam navade klicat razne angele in nadangele,ker nimam pojma za kaj je kdo zadolžen. Kar pa ne pomeni da jih ignoriram.Jaz raje zaprosim Bogeca,pa naj potem on pošlje tistega ki ga jaz rabim.Skratka če povem drugače zakaj bi se dogovarjal z uradniki,namestniki,ipd. če grem lahko direktorju in se z njim zmenim-malo metaforike. In bo že on potem poslal tiste delavce,ki so potrebni da bodo zadovoljni vsi vpleteni v določeno zadevo. Sicer pa vsak človek ima svoje načine. Mene pač te plamenčki ne pritegnejo. Mogoče zato ker vem za druge fore,ki so tudi močno učinkovite.Zakaj bi se ukvarjal samo z enim plamenčkom-vijoličnim,če lahko imam celo baklo z vsemi plamenčki. No,ja s tem se lahko igra samo nekdo,ki je energetsko dovolj močan. Tako da naj se začetniki raje igrajo samo z enim. Ni mi pa jasno zakaj toliko propagiraš vijolični plamen,ker obstajajo tudi drugi načini,ki so isto učinkoviti ali še bolj.Ni za vsakega človeka primerna ista stvar,zato pa obstajajo različni načini in metode.Ampak človek sam je tisti,ki se mora odločiti za spremembo.Ti mu lahko samo stojiš ob strani in mu pomagaš ter razlagaš določene zadeve. On sam mora pa narediti tisti glavni korak. bolj učinkovito,ne,mogoče enako.vijolični plamen je osnova.prevladujoči žarek te dobe,katerega upravitelj je mojster st.germain,da,z roko v roki s številnimi drugimi mojstri, angeli in aa zadkielom.ob uporabi tega žarka se izognemo kakršnimkoli preoblečenim astralnim neutelešenim dušam,ki še kar naprej furajo svoj lažni ego in nas na poti luči slepijo in zavajajo.da bi komunikacija oz.stik s tvojo božansko prisotnostjo in tvojim višjim jazom ,bila čista in neprekinjena vedno in vekomaj,pač uporabiš vijolični plamen,da ne voziš v čisto območje navlak iz nečistega.seveda so poleg vio. tudi drugi žarki.na primer modri,ki je prvi med žarki.vodi ga el mojra,aa na tem žarku pa je mihael.tudi ta žarek je osnova.obsije nas vsako nedeljo in nam vliva moč,voljo,vero in zaščito .vijolični pa vsako soboto svobodo,preobrazbo,očiščenje,odpuščanje in radost.tako je,brezo.vsak dan v tednu je druge barve.vsak dan v tednu nas vodijo drugi mojstri,arhangeli ,njihovi pomočniki,bitja luči in ljubezni in nam vsak teden znova ponujajo božanske lastnosti.in najlepše je to,da nam jih v pomoč pošilja vsemogočni oče-mati bog.lahko molimo direktno,vendar,kot si rekel,vse lepo po vrsti.vsak ima svoj božanski načrt, tudi angeli in arhangeli.in bogec jih pravgotovo ne bi zaposlil brez pravega razloga,se strinjaš kar se tiče razvoja angelov z našo rastjo,verjetno misliš na elementale gradnike naših teles.ti so nam prepuščeni v milost in nemilost,in tako nekako sledi tudi izgled našega fizičnega telesa. to so naše male vilinske kopije,oz.matrica našega fizičnega telesa v prihodnosti.veliki so približno 1 meter in sledijo vsem našim mislim,besedam ,dejanjem.veliko teh malih bitij je zaradi zlorab njihovih ,kako naj napišem,lastnikov,popolnoma izžetih in iznakaženih.tako potem lastniki tudi navzven izgledajo.no,pa sva spet pri vijoličnem plamenu,ki je rešitev tudi za tovrstno težavo.ozdravi nas,pomladi,polepša,osvobodi,transformira našo karmo,ker nam pomaga odpuščati,se radostiti,se očistiti.sicer je to proces,ki ni končan v enem dnevu,pa vendar. vijolični plamen je izraz za legije zdravilnih angelov vio.plamena,pod vodstvom st.germaina in drugih.ljudem je zamolčano dejstvo,da je karmo lahko preseči že v enem življenju.vsak,ki trdi drugače ,je verjetno pod vplivom nekega astralčka,ki mu nečesa ne odpusti astralčki pa so tukaj po pomoti ali po žlehtnobi ,njihovo mesto je v luči in tja jih vodijo vsa bitja delujoča na modrem,vijoličnem,in po potrebi še kakšnem žarku.torej,ne gre samo za vizualizacijo,gre za čisto vedenje.ali si ali nisi. seveda,vsak se odloči .ali luč ali tema.svobodna volja. Citiraj mi2 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 26. oktober 2009 Prijavi Deli 26. oktober 2009 bolj učinkovito,ne,mogoče enako.vijolični plamen je osnova.prevladujoči žarek te dobe,katerega upravitelj je mojster st.germain,da,z roko v roki s številnimi drugimi mojstri, angeli in aa zadkielom.ob uporabi tega žarka se izognemo kakršnimkoli preoblečenim astralnim neutelešenim dušam,ki še kar naprej furajo svoj lažni ego in nas na poti luči slepijo in zavajajo.da bi komunikacija oz.stik s tvojo božansko prisotnostjo in tvojim višjim jazom ,bila čista in neprekinjena vedno in vekomaj,pač uporabiš vijolični plamen,da ne voziš v čisto območje navlak iz nečistega.seveda so poleg vio. tudi drugi žarki.na primer modri,ki je prvi med žarki.vodi ga el mojra,aa na tem žarku pa je mihael.tudi ta žarek je osnova.obsije nas vsako nedeljo in nam vliva moč,voljo,vero in zaščito .vijolični pa vsako soboto svobodo,preobrazbo,očiščenje,odpuščanje in radost.tako je,brezo.vsak dan v tednu je druge barve.vsak dan v tednu nas vodijo drugi mojstri,arhangeli ,njihovi pomočniki,bitja luči in ljubezni in nam vsak teden znova ponujajo božanske lastnosti.in najlepše je to,da nam jih v pomoč pošilja vsemogočni oče-mati bog.lahko molimo direktno,vendar,kot si rekel,vse lepo po vrsti.vsak ima svoj božanski načrt, tudi angeli in arhangeli.in bogec jih pravgotovo ne bi zaposlil brez pravega razloga,se strinjaš kar se tiče razvoja angelov z našo rastjo,verjetno misliš na elementale gradnike naših teles.ti so nam prepuščeni v milost in nemilost,in tako nekako sledi tudi izgled našega fizičnega telesa. to so naše male vilinske kopije,oz.matrica našega fizičnega telesa v prihodnosti.veliki so približno 1 meter in sledijo vsem našim mislim,besedam ,dejanjem.veliko teh malih bitij je zaradi zlorab njihovih ,kako naj napišem,lastnikov,popolnoma izžetih in iznakaženih.tako potem lastniki tudi navzven izgledajo.no,pa sva spet pri vijoličnem plamenu,ki je rešitev tudi za tovrstno težavo.ozdravi nas,pomladi,polepša,osvobodi,transformira našo karmo,ker nam pomaga odpuščati,se radostiti,se očistiti.sicer je to proces,ki ni končan v enem dnevu,pa vendar. vijolični plamen je izraz za legije zdravilnih angelov vio.plamena,pod vodstvom st.germaina in drugih.ljudem je zamolčano dejstvo,da je karmo lahko preseči že v enem življenju.vsak,ki trdi drugače ,je verjetno pod vplivom nekega astralčka,ki mu nečesa ne odpusti astralčki pa so tukaj po pomoti ali po žlehtnobi ,njihovo mesto je v luči in tja jih vodijo vsa bitja delujoča na modrem,vijoličnem,in po potrebi še kakšnem žarku.torej,ne gre samo za vizualizacijo,gre za čisto vedenje.ali si ali nisi. seveda,vsak se odloči .ali luč ali tema.svobodna volja. Mislil sem na evolucijsko pot in rast angelov,ki poteka vzporedno z našo.Oba svetova se nekako prepletata v določenih točkah.Ljudje in angeli pa hodimo po različnih evolucijskih poteh.Elementali so pa pod obemi.Na astralu sem pa mislil določena astralna bitja,ki imajo zelo veliko moč in ne neutelešenih dušic.Ali po domače povedano padli angeli,mogoče ti je ta izraz bolj domač. Večina kanaliziranih sporočil prihaja prav s tega nivoja. Veliko ljudi misli,da dobivajo sporočila od mojstrov in nadangelov,v resnici je pa tak odstotek ljudi zelo majhen. Sporočila ponavadi dobivajo od različnih bitij po astralu ali pa od učencev,ki so pod vplivom določenega mojstra.Astralna bitja so pa lahko pozitivna,negativna ali pa nešto između. Po kvaliteti in navdihu sporočil pa lahko presodiš iz kakšnih nivojev naj bi izvirala. In mislil sem tudi na bolj učinkovite zadeve od vijoličnega plamena,ampak tega ni sposoben običen človek,ampak mora biti že učenec z določeno stopnjo posvečenja.Povedano drugače ta žarek uporabljaš v kombinaciji z drugimi,da je učinek večji. Kot sem rekel, žarki so preveč komplicirani, da bi jih razumela in seveda jih tudi jaz ne razumem.Mogoče peščica ljudi ve vse o delovanju žarkov ipd. Vem pa da proti koncu poti moraš izražat vse žarke in podžarke in ne samo enega. Povedano po domače,ne izražaš samo lastnosti te dobe ampak tudi drugih.V kolikšni meri pa je to izražanje, je pa spet preveč dejavnikov. To sem tudi slišal, da ima vsak dan druge predstavnike. In glih zato ker se mi ne da preveč ukvarjat s tem kdo je kakšen dan,sem ubral bližnjico in imam v eni osebi združeno vse. Skratka vse v enem in eno v vsem. Sicer pa so vsi mojstri specializirani za vse žarke,samo eden je pač prevzel delo vodje,zato se tisti dan kao imenuje po njemu.Čez par tisoč let bo pa mogoče kdo drug prevzel to vlogo. Na kratko še enkrat povedano mojstri delujejo v skupinah,noben ni višje ali nižje od drugih in vsak lahko prevzame naloge od drugega,če to zahtevajo razmere. Karmo se pa lahko preseže v enem življenju,če fizično telo to prenese.Kajti bolj ko se karma razrešuje več energije prihaja od duše. Ko začnejo te sile tečt skozi fizis so zelo na udaru vsi energijski centri,možgani in srce. Zlasti pri planetarnih inicijacijah se lahko zgodi da je ta energija tako močna,da človek umre ali pa doživi srčno kap. In na koncu bi še enkrat omenil, da smo na različnih stopnjah in da vsakega človeka pritegne nekaj drugega. Ne obstaja samo en način ampak več. In če tebi odgovarja vijolični plamen v redu,meni pa pač odgovarja nekaj drugega.Jaz pač vem da ima prste vmes tudi ta sila kakor deluje pri plamenu. Zgleda da sem naletel na dobre učitelje. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 28. oktober 2009 Prijavi Deli 28. oktober 2009 vijolični plamen je čista božanska ljubezen,ki vse negativno transformira v plus.vso zastalo in smrdečo karmo razreši in osvobaja vse česar se dotakne. ja,tvoj prijatelj konfucij ima prav.poti je več.bistvo pa je v tem,da veš,da se ne boriš proti samemu sebi, temveč se ščitiš pred svojim lažnim egom,ki je fuzija raznoraznih zablod v preteklih življenjih,travm iz otroštva,prtljage,ki nam jo nalaga peščica,da slučajno ne bi spregladali in se osvobodili spon suženjstva sistema,ker bi tako peščica ostala brez kur,ki nesejo zlata jajca.zavajanja sil,ki niso božansega izvora,...itd...pa ni,da bi se človek spuščal in razčlenjeval in se po možnosti še izgubil v preteklosti.enostavno,molitev iz srca ,iskrena,za vsa področja življenja, ti pomaga ,da si sam pomagaš.lepo,prizemljeno.korak za korakom te vodi in ti tudi pokaže,kdaj se je potrebno ustaviti. U, se ti pa kr dogaja. Fajn, zlo fajn. Dej mi tole mal razlož, da bom zastopu, kva si mislila. Mislm, kako vijolični plamen razrešuje karmo /kva je to karma/ in osvobaja? A je človek tud udeležen? Pa tole, tole me tud ful zanima: "pa ni,da bi se človek spuščal in razčlenjeval in se po možnosti še izgubil v preteklosti.enostavno,molitev iz srca ,iskrena,za vsa področja življenja, ti pomaga ,da si sam pomagaš.lepo,prizemljeno.korak za korakom te vodi in ti tudi pokaže,kdaj se je potrebno ustaviti". A se ukvarjat s preteklostjo, da bi spremenil sedanjost in seveda prihodnost, al se ne? Kva vem. Zarad nečesa iz preteklosti /iz otroštva recimo/ dons počneš kar počneš, živiš kt živiš. A it v preteklost poiskat ta nekaj in ga predelat kokrkol, al se s tem ne obremenjevat in tle zdej zadevo rešit in če ja, kako? Aja, moj prijatelj ni Konfucij /ta je bil rajtam en Kitajc/, ampak Konfuzij, Bless Konfuzij. Včasih mi kdo reče, da sem blesav al pa konfuzen in se mi res prou fajn zdi, da me kdo tko pohval, čeprav se zavedam, da tud slučajno nisem tolk dober. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mi2 28. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2009 ,hej,butl,majstore. da je človek mojster ni potrebno ,da veliko ve.al je al pa ni. včasih se mojster naredi nevednega,da bi v soljudeh vzbudil najboljše.in ti pravgotovo znaš gledati v človekov najvišji in najsvetlejši odsev. to pa je mojstrsko. karma je lahko pozitivna ali negativna,odvisno od tvojih dejanj v preteklosti.nekaj si jo človek nabere v tem življenju,nekaj v preteklih,nekaj mu jo da mama,nekaj oče,nekaj narod,ki mu pripada,nekaj vse človeštvo,itd...veliko faktorjev vpliva na naše trenutno stanje oz.življenje. da bi rezvozljali vse vozličke v zapleteni življenski niti,nam naši bratje in sestre,vnebovzeti mojstri in mojstrice,arhangeli in legije angelov po naročilu naše božanske prisotnosti JAZ SEM,KI SEM in našega višjega jaza-našega svetega kristusovega jaza ,pomagajo tako ,da nam s pomočjo vijoličnega plamena in njihovimi specialnimi dejavnostmi pomagajo razrešiti 49 odstotkov naše negativne karme,ostalo prepustijo naši lastni iniciativi pod njihovim ljubečim in skrbnim vodstvom ,seveda.tako velike pomoči smo deležni,ker smo na pragu nove zlate dobe in je stvari potrebno malo pospešiti,da se reši,kar se rešiti da ,ob vseh spremembah,ki smo jih že deležni.veliko teh še pride. predpogoj za to, je odpuščanje sebi in drugim.ne gre vsega analizirati,saj z razumom ne dopustimo,da se nam zgodijo stvari,ki jih kot ljudje ne moremo razumeti.ko sprožimo namero za očiščenje naših življenj, z molitvijo vse prepustimo božji roki.v kolikor se moramo kakšnih detajlev lotiti razumsko,nam je to dano na znanje.sicer pa se samo prepustimo življenju,da nam kaže pot.delujemo po naših najboljših zmožnostih in notranjih moralnih načelih,ki smo jih kot zlato knjigo prinesli s seboj.vse,kar naj bi vedeli, je natisnjeno v naši božanski matrici,našem pravem jazu po božanski podobi.to smo,vsak posebaj in vsi skupaj.jaz sem,ki sem,je naša edina prava bit.izhajaj iz vedenja ,da že vse veš in ko pride pravi trenutek se tudi spominjaš.torej,vijolični plamen nam odlušči vse plasti našega lažnega ega-nižjega jaza,ki ovijajo našo pravo božansko naravo.deluje kot razkužilo,kot močan piling ,kot sredstvo za povrnitev naše otroške čistosti,ne da bi nam vzel izkušnje.ne gre za delo,ki nam para živce in ob katerem se moramo naprezati.z neverjetno lahkoto se zavemo,kaj v naših življenjih moramo spremeniti ,da bi se vrnili na pot našega prvotnega -božanskega načrta. vse skupaj je zelo preprosto.ponavljam,ISKRENA MOLITEV .lahko se obrneš kar direktno na svojo božansko prisotnost jaz sem,ki sem.prosi,da tebi in tvojim ljubljenim in bližnjim pošlje legijezdravilnih angelov vijoličnega plamena in vsa tista bitja ljubezni in luči,za katera meni,da jih v tem trenutku potrebuješ.včasih je dovolj,da trikrat ponoviš JAZ SEM,KI SEM,in prepustiš vse niti vodstvu božjemu. bodi opazovalec in ne obremenjuj se preveč,uživaj v lepotah življenja.zavedaj se,da je življenje lahko minljivo in da je lahko danes zadnji dan v tem življenju.deluj v skladu s tem.bodi prijazen do vsega in vseh.vse kar te obdaja je bog.tudi ti si božji žarek.zavedaj se da si večen in vsemogočen,da ti legije angelov in mojstrov stojijo ob strani in da ti priskočijo na pomoč že ob sami misli na njih.počuti se varno,ker si otrok alfe in omege,tako kot vsi tvoji bratje in sestre-vse človeštvo. o sebi imej samo najlepše misli,ko uporabljaš besedi jaz sem,poskrbi da jima sledijo samo pozitivne besede,misli.JAZ SEM je magična besedna zveza.ne zlorabljaj je.nikoli ne reci jaz sem butl, ahahahanauk o vijoličnem žarku je zapisan v knjigah Nauki vnebovzetih mojstrov in kozmičnih mojstrov,je samo eden od 7 in preostalih skritih žarkov.je pa dober začetek za vsakega,ki želi živeti polno in lepo življenje in ki želi prispevati k osvoboditvi človeštva izpod krempljev padlih angelov in ljudi,ki so pod njihovim vplivom.če te zanima ta celovita gnoza,priporočam modri žarek za začetek.služi krepitvi moči,volje,vere in zaščite. luč je vedno zmagovita in padli bežijo od nje ,kakor vampirji pred česnom JAZ SEM LUČ x!x 1000KRAT. Citiraj mi2 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mi2 28. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2009 Mislil sem na evolucijsko pot in rast angelov,ki poteka vzporedno z našo.Oba svetova se nekako prepletata v določenih točkah.Ljudje in angeli pa hodimo po različnih evolucijskih poteh.Elementali so pa pod obemi.Na astralu sem pa mislil določena astralna bitja,ki imajo zelo veliko moč in ne neutelešenih dušic.Ali po domače povedano padli angeli,mogoče ti je ta izraz bolj domač. Večina kanaliziranih sporočil prihaja prav s tega nivoja. Veliko ljudi misli,da dobivajo sporočila od mojstrov in nadangelov,v resnici je pa tak odstotek ljudi zelo majhen. Sporočila ponavadi dobivajo od različnih bitij po astralu ali pa od učencev,ki so pod vplivom določenega mojstra.Astralna bitja so pa lahko pozitivna,negativna ali pa nešto između. Po kvaliteti in navdihu sporočil pa lahko presodiš iz kakšnih nivojev naj bi izvirala. In mislil sem tudi na bolj učinkovite zadeve od vijoličnega plamena,ampak tega ni sposoben običen človek,ampak mora biti že učenec z določeno stopnjo posvečenja.Povedano drugače ta žarek uporabljaš v kombinaciji z drugimi,da je učinek večji. Kot sem rekel, žarki so preveč komplicirani, da bi jih razumela in seveda jih tudi jaz ne razumem.Mogoče peščica ljudi ve vse o delovanju žarkov ipd. Vem pa da proti koncu poti moraš izražat vse žarke in podžarke in ne samo enega. Povedano po domače,ne izražaš samo lastnosti te dobe ampak tudi drugih.V kolikšni meri pa je to izražanje, je pa spet preveč dejavnikov. To sem tudi slišal, da ima vsak dan druge predstavnike. In glih zato ker se mi ne da preveč ukvarjat s tem kdo je kakšen dan,sem ubral bližnjico in imam v eni osebi združeno vse. Skratka vse v enem in eno v vsem. Sicer pa so vsi mojstri specializirani za vse žarke,samo eden je pač prevzel delo vodje,zato se tisti dan kao imenuje po njemu.Čez par tisoč let bo pa mogoče kdo drug prevzel to vlogo. Na kratko še enkrat povedano mojstri delujejo v skupinah,noben ni višje ali nižje od drugih in vsak lahko prevzame naloge od drugega,če to zahtevajo razmere. Karmo se pa lahko preseže v enem življenju,če fizično telo to prenese.Kajti bolj ko se karma razrešuje več energije prihaja od duše. Ko začnejo te sile tečt skozi fizis so zelo na udaru vsi energijski centri,možgani in srce. Zlasti pri planetarnih inicijacijah se lahko zgodi da je ta energija tako močna,da človek umre ali pa doživi srčno kap. In na koncu bi še enkrat omenil, da smo na različnih stopnjah in da vsakega človeka pritegne nekaj drugega. Ne obstaja samo en način ampak več. In če tebi odgovarja vijolični plamen v redu,meni pa pač odgovarja nekaj drugega.Jaz pač vem da ima prste vmes tudi ta sila kakor deluje pri plamenu. Zgleda da sem naletel na dobre učitelje. super,mojster si. me veseli.tudi moji učitelji so eni boljših. vedno je pa lepo vedeti kdo vse nam stoji ob strani,kajne četudi jih ,vsa preljuba bitja, strnemo v eno samo, z nami vred.in kdo stoji za vsemi različnimi tehnikami in potmi zdravljenja in duhovnega razvoja poleg nas samih,se razume.da se zavemo,kdo smo. osebno imam rada kombinacijo modrega ,zlatorumenega in še posebaj ljubega mi ,rožnatega žarka.samoohranjujoči plamen,na kratko.gori v naših srcih.razplamti pa se ob sami misli nanj. včeraj sem dobila pismo,katerega avtor me je opozoril na močan rubinastordeči žarek z zlatim odsevom na moji desni strani.kaj meniš,bi to bilo pravi,da sije k meni iz prejšnjih življenj.avtorja pisma,mimogrede,ne poznam. uporaba barv dobi popolnoma novo dimenzijo.prav tako uporaba besed.in misli.ljudi vidim v njihovi božanski verziji .odpuščam in ljubim.in strahu ni. čudeži so del mojega vsakdana.ljudje prihajajo in odhajajo in ko jih čez čas srečam,so že bolj podobni njihovi božanski podobi,sijejo .vsak trenutek v mojem življenju je obred.prakticiram uporabno duhovnost.in svoja spoznanja pošiljam v eter za tiste,ki jim utegne pomagati.tako mimogrede,tako ali tako jim pomagajo tisti,ki so pomagali meni,jaz, samo posredno. .razum nam je premnogokrat v spotiko.razčlenjevanje in analiziranje razdrobita celoto.samo celost nas vodi po poti božanskega načrta.res je.barve mavrice se zlivajo ena v drugo. tako kot žarki.v belem se vsi srečamo. pa še to ,dobro je vedeti,na kateri dan v tednu si rojen.tako veš,po katerem žarku si se spustil v to telo.in kdo te je poleg aa gabrijela ob trenutku rojstva še spremljal oz.te še spremlja. v glavnem,v čast mi je,brezo,da si si vzel nekaj trenutkov. bodi leeepppooooo. Citiraj mi2 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 29. oktober 2009 Prijavi Deli 29. oktober 2009 predpogoj za to, je odpuščanje sebi in drugim.ne gre vsega analizirati,saj z razumom ne dopustimo,da se nam zgodijo stvari,ki jih kot ljudje ne moremo razumeti.ko sprožimo namero za očiščenje naših življenj, z molitvijo vse prepustimo božji roki.v kolikor se moramo kakšnih detajlev lotiti razumsko,nam je to dano na znanje.sicer pa se samo prepustimo življenju,da nam kaže pot.delujemo po naših najboljših zmožnostih in notranjih moralnih načelih,ki smo jih kot zlato knjigo prinesli s seboj.vse,kar naj bi vedeli, je natisnjeno v naši božanski matrici,našem pravem jazu po božanski podobi.to smo,vsak posebaj in vsi skupaj.jaz sem,ki sem,je naša edina prava bit.izhajaj iz vedenja ,da že vse veš in ko pride pravi trenutek se tudi spominjaš.torej,vijolični plamen nam odlušči vse plasti našega lažnega ega-nižjega jaza,ki ovijajo našo pravo božansko naravo.deluje kot razkužilo,kot močan piling ,kot sredstvo za povrnitev naše otroške čistosti,ne da bi nam vzel izkušnje.ne gre za delo,ki nam para živce in ob katerem se moramo naprezati.z neverjetno lahkoto se zavemo,kaj v naših življenjih moramo spremeniti ,da bi se vrnili na pot našega prvotnega -božanskega načrta. U, fajn Mi2. Hvala za razlago o karmi, o tem, kaj si ti predstavljaš pod tem pojmom. Tole mi je zanimiv "predpogoj za to, je odpuščanje sebi in drugim".Če sem te prou zastopu, če se češ premaknt tja, kamor bi pač rad, morš najprej odpustit. Kako se pa to nardi? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 29. oktober 2009 Prijavi Deli 29. oktober 2009 kako pa ti to delaš ...no al pa kako bi... Odpuščanje je posledica in pride, če pride al pa ne pride...na konc. Odpuščanje ni predpogoj za karkol, odpuščanje je posledica česarkol. Ko ugotoviš, predelaš, pozdraviš, pol odpustiš...al pa tud ne. Če pa sebe siliš ali prisiliš /ker ti en kao pameten vbija v glavo, da morš odpustit, na morš je poudarek/, da čutiš, kar bi moral čutiti namesto tega, da čutiš kar čutiš, pol to tud pod razno ni odpuščanje ampak potlačitev občutij al pa clo odrezanje od njih. Kar, v prvem, mrbit clo v drugem momentu prinese olajšanje, sej bolečine ni več a ne, v bistvu pa razjeda... in pripelje do bolezni, psihičnega sesutja, kompulzivnega neželenega delovanja...karkol...enkrat. To je to. In zato sprašujem Mi2, kva z "moraš odpustit" misl, ker lohk misl tud kej druzga. Aja, ja, jst delam tko, da ugotavljam, predelujem, zdravim...ja, odpuščanje se zgodi po vsem tem samo od sebe al pa tud ne, odvisen kako sem prej delal. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 29. oktober 2009 Prijavi Deli 29. oktober 2009 super,mojster si. me veseli.tudi moji učitelji so eni boljših. vedno je pa lepo vedeti kdo vse nam stoji ob strani,kajne četudi jih ,vsa preljuba bitja, strnemo v eno samo, z nami vred.in kdo stoji za vsemi različnimi tehnikami in potmi zdravljenja in duhovnega razvoja poleg nas samih,se razume.da se zavemo,kdo smo. osebno imam rada kombinacijo modrega ,zlatorumenega in še posebaj ljubega mi ,rožnatega žarka.samoohranjujoči plamen,na kratko.gori v naših srcih.razplamti pa se ob sami misli nanj. včeraj sem dobila pismo,katerega avtor me je opozoril na močan rubinastordeči žarek z zlatim odsevom na moji desni strani.kaj meniš,bi to bilo pravi,da sije k meni iz prejšnjih življenj.avtorja pisma,mimogrede,ne poznam.Jaz sem učenec,pa še to bolj len,tako da me mora vske toliko časa kakšen mojstrček brcnit v rit. Drugače pa učitelje imava iste samo da vsakega učijo na drugačen način.Skratka usmerijo in pokažejo mu tiste stvari,ki ga bolj privlačijo.To je pa spet odvisno od žarkov in podžarkov ko se je rodil in še druge zadeve. Sicer pa jaz samo vem, da obstaja sedem žarkov in približno katere lastnosti se lahko skoznje izražajo tako v pozitivnem kot negativnem smislu.Kakšnih barv so pa ne vem preveč. Je preveč za študirat,če hočeš stvari res skapirat. To kar pa opisuješ, da je videl kao ta avtor mi pa bolj zgleda opis delčka aure.Če je pa iz prejšnjih življenj je pa mogoče kakšna lastnost ali pa kakšna karmična zadeva ali pa kaj podobnega. Rožnata barva je pa barva ljubezni. Predstavnik od kristalov je pa roževec,odpira srčno čakro.Te žarke ki jih pa opisuješ imajo pa itak veze z zgornjimi čakrami in so tudi kao podobni barvam,ki jih te čakre sevajo. Čakre pač niso samo ene barve,kot piše v knjigicah. Ampak je več barv,ena pa prevladuje. In če piše v knjigici da je tretja čakra rumena je to zato ker je te barve največ,so pa še ostale v manjšini.Ko pa se vse skupaj premešajo dobijo čisto drugačne lastnosti in barvne odtenke. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 29. oktober 2009 Prijavi Deli 29. oktober 2009 Odpuščanje je posledica in pride, če pride al pa ne pride...na konc. Odpuščanje ni predpogoj za karkol, odpuščanje je posledica česarkol. Ko ugotoviš, predelaš, pozdraviš, pol odpustiš...al pa tud ne. Če pa sebe siliš ali prisiliš /ker ti en kao pameten vbija v glavo, da morš odpustit, na morš je poudarek/, da čutiš, kar bi moral čutiti namesto tega, da čutiš kar čutiš, pol to tud pod razno ni odpuščanje ampak potlačitev občutij al pa clo odrezanje od njih. Kar, v prvem, mrbit clo v drugem momentu prinese olajšanje, sej bolečine ni več a ne, v bistvu pa razjeda... in pripelje do bolezni, psihičnega sesutja, kompulzivnega neželenega delovanja...karkol...enkrat. To je to. Aja, ja, jst delam tko, da ugotavljam, predelujem, zdravim...ja, odpuščanje se zgodi po vsem tem samo od sebe al pa tud ne, odvisen kako sem prej delal. Jest tud tko mislim in nekak v tem smislu tud delam. Odpuščanje ni stvar trenutne odločitve, ampak je tisto globinsko (najbrž edino resnično) odpuščanje posledica spoznanja, da ni sploh ničesar, kar bi zameril, ali česar ne bi mogel sprejeti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 30. oktober 2009 Prijavi Deli 30. oktober 2009 Butl, všeč mi je tvoj odgovor Strelk - se strinjam. Res je to pomembno, da vemo, da se odpuščanje zgodi oz. da je posledica kot praviš ti. Je neke vrste milost. Morda tretjega, ki pomirja sprte. Ampak vseeno se mi zdi tudi res in dobro vedeti, da je odpuščanje naša lastna odločitev. Kakor tudi ljubezen. Tako se proces prične zdravljenja - z namenom. Z vero potem. Čeprav naj ne bi rekli, da sem jaz tisti, ki ljubim, temveč - sem v srcu ljubezni, kot pravi Gibran. Včasih pa je tudi zelo res, da se zdi, da sploh ni ničesar, kar bi lahko zamerili, ali ne mogli sprejeti. To so tako lepi trenutki, dnevi, obdobja... Povedo nam o resničnosti. Samo zakaj pa je potem žalost? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 30. oktober 2009 Prijavi Deli 30. oktober 2009 Butl, všeč mi je tvoj odgovor Strelk - se strinjam. Res je to pomembno, da vemo, da se odpuščanje zgodi oz. da je posledica kot praviš ti. Je neke vrste milost. Morda tretjega, ki pomirja sprte. Ampak vseeno se mi zdi tudi res in dobro vedeti, da je odpuščanje naša lastna odločitev. Kakor tudi ljubezen. Tako se proces prične zdravljenja - z namenom. Z vero potem. Čeprav naj ne bi rekli, da sem jaz tisti, ki ljubim, temveč - sem v srcu ljubezni, kot pravi Gibran. Včasih pa je tudi zelo res, da se zdi, da sploh ni ničesar, kar bi lahko zamerili, ali ne mogli sprejeti. To so tako lepi trenutki, dnevi, obdobja... Povedo nam o resničnosti. Samo zakaj pa je potem žalost? O Krhka To se pa seveda strinjam. Odpuščanje je naša odločitev. Jst najprej ugotovim, da me zamera /al pa kej druzga; žalost, jeza/ obremenjuje in se odločim, da bom to predelal. In če dobr predelam, je mrbit rezultat te predelave /posledica te predelave/ tud odpuščanje. Če se pa ne odločim, da se bom z zamero sooču, pol tud do odpuščanja ne more prit. Žalost? Žalost je čutenje, ki ti omogoča, da predelaš izgubo. Česarkol. Zato je treba žalovat. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 30. oktober 2009 Prijavi Deli 30. oktober 2009 Če se pa ne odločim, da se bom z zamero sooču, pol tud do odpuščanja ne more prit. Je pa tud res, da včasih zamera ni naša, pa nam je potrebno soočiti se zgolj s tem. Včeraj je bil fajn preblisk: Tisti, ki se ne spominjajo preteklosti so jo prisiljeni ponoviti. In to gre v vse smeri, I guess: Če je dobra, če je sreča, pa smo jo pozabili, je super, ker bo spet tako...Če je slaba, pa se ne soočimo z njo, dokler je ne ozavestimo, ostane takšna.. Skratka, zavedanje... ne v smislu živeti v spominih, temveč samospominjanje - zavedanje, budnost. Danes pa je tud dober: Vse iluzije umro, toda le slabiči umro skupaj z njimi. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 30. oktober 2009 Prijavi Deli 30. oktober 2009 Je pa tud res, da včasih zamera ni naša, pa nam je potrebno soočiti se zgolj s tem. Včeraj je bil fajn preblisk: Tisti, ki se ne spominjajo preteklosti so jo prisiljeni ponoviti. In to gre v vse smeri, I guess: Če je dobra, če je sreča, pa smo jo pozabili, je super, ker bo spet tako...Če je slaba, pa se ne soočimo z njo, dokler je ne ozavestimo, ostane takšna.. Skratka, zavedanje... ne v smislu živeti v spominih, temveč samospominjanje - zavedanje, budnost. Danes pa je tud dober: Vse iluzije umro, toda le slabiči umro skupaj z njimi. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 30. oktober 2009 Prijavi Deli 30. oktober 2009 Včasih je soočanje ..že izgubljena bitka v naprej ...zguba energija ...ker dotični se nima namena poboljšat ...oziroma dela "traparije dalje" ...tko da imaš lahko samo dve možnosti ..al udariš nazaj se spustiš na njegov nivo razmišlanja , čustvovanja...al pustiš narediš križ nekateri pravijo ga blagosloviš, čez njo njega in greš svojo pot dalje ....Oz se zavestno odločiš ..da tako ne gre več naprej ... se pravi odstrižeš vez ... Kaj se pa s tabo dogaja ..najboljš je sprejet dejstvo da tako je bilo , spreminjat za nazaj ne moreš nič ...Meni gre to brskanje po sebi ..zakaj , kako ..kaj sem naredil narobe ...včasih popolna zguba energije ...ker vem, da nisem naredila nič narobe ... vem da se z mano ne boste strinjal ...samo mene so izkušnje naučile to ....da zlo se mora pokurit ni druge...da dobro ostane ... in ta vijolični plamen ravno to dela ... O Strelka Glih v tem je keč. Ker nekateri, ki se odločijo za soočenje /kapo dol vsakemu, ki to zmore, ker večina tega ne zmore, ker je preboleče in potem iščejo vse možne variante dokazat seb, da tega ne potrebujejo.../ ne dojamejo, da se gre za njih, ne za druge. Ne soočiš se zato, da bi se drugi spremenil, da bi ti drugi dal potrditev, pač pa zaradi sebe. Da tisti v tebi /ponavad ti kt otrok pri, kva vem, enih mejhnih otroških letih/ neha hrepenet po nečem, česar takrat ni dobil; ponavad ljubezni, priznanja, da je dober tak kt je, da je vreden, da je neprecenljiv zanje, za svoje starše, predvsem pa DA BO ENKRAT TO DOBIL OD NJIH. Zakaj rezanje pri živih starših ne deluje, ker ne deluje nikoli? Zakaj ni dovolj preigravanje situacij z drugimi, ki igrajo tvoje starše, ki so še živi? Zakaj niso dovolj pogovori s starši, ki o še živi, v mislih? Zakaj? Zato, ker so starši še živi. Zato, ker "otrok" v tebi to ve in zanj nadomestka ni. Samo soočenje v živo lahko ali poteši otrokovo hrepenenje /kar je idealno, če se zgodi/ ali pa razbije iluzijo in tudi hrepenenje v njem /kar boli kt svina, obenem pa osvobaja/. It v soočenje s pričakovanji, da se bo starš spremenu in mi dal pričakovano, pa ga ne da al pa ne it v soočenje v strahu, da se ne bo spremenu in mi ne bo dal pričakovanega, pa ni dobra strategija. Soočenje da vedno dober rezultat, ko je izpeljano tko, da na njem govorim o sebi, o svojih občutjih iz obdobja, ko se je dogajalo, zgodilo, ne glede na reakcijo. Včasih je dovolj eno soočenje na eno temo, včasih jih je pa potrebno veliko na isto temo. Je pa res, to je najblj boleč, zajeban, grozljiv del in učinkovit del poti k sebi in vem, da se tega vsi izogibamo če se le da, kar je razumljivo. Zakaj? Ker je Bog pravi lolek v primerjavi s starši. Ker starši so za vsacga od nas /a si to priznamo al ne/ ne kt Bog, kt sto Bogov. In ni blj groznega za otroka /otroka al pa otroka v nas/, kt samo pomislt, da pa starši mrbit le niso tko bogovski, kt bi radi z vsem srcem verjeli, kva šele nardit to, da jih postavmo na mesto, ki jim gre. Zato. Ja in zato rastejo kt gobe po dežju vse sorte skupine, guruji, zdravilci, institucije, ki uspevajo, ker prepričujejo, da se soočenju da izognt z enakimi al pa še boljšimi rezultati. Kar seveda ne pomen, da je to slabo, sploh ne, ker je soočenje tko al tko šele na konc in do tega, do njegove vrednosti mora itak prit vsak sam. To kar jst tle pišem, itak v tem trenutku nima vrednosti in pomena. Za nobenga /mrbit edino zame ta moment/. Ampak, kva pa vem, enkrat se bo pa kdo, ki bo pršu do ene točke, ko bo ugotovu, da metode, ki jih je preizkusu, niso delovale tko, kt bi si želu, spomnu al pa tud ne in probal al pa tud ne. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 30. oktober 2009 Prijavi Deli 30. oktober 2009 Včasih je soočanje ..že izgubljena bitka v naprej ...zguba energija ...ker dotični se nima namena poboljšat ...oziroma dela "traparije dalje" ...tko da imaš lahko samo dve možnosti ..al udariš nazaj se spustiš na njegov nivo razmišlanja , čustvovanja...al pustiš narediš križ nekateri pravijo ga blagosloviš, čez njo njega in greš svojo pot dalje ....Oz se zavestno odločiš ..da tako ne gre več naprej ... se pravi odstrižeš vez ... Kaj se pa s tabo dogaja ..najboljš je sprejet dejstvo da tako je bilo , spreminjat za nazaj ne moreš nič ...Meni gre to brskanje po sebi ..zakaj , kako ..kaj sem naredil narobe ...včasih popolna zguba energije ...ker vem, da nisem naredila nič narobe ... vem da se z mano ne boste strinjal ...samo mene so izkušnje naučile to ....da zlo se mora pokurit ni druge...da dobro ostane ... No, jst bi se pa s tem strinjal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 30. oktober 2009 Prijavi Deli 30. oktober 2009 Ko to berem se sprašujem ali ljudje sploh razumejo besedo "odpuščanje". Danes se pameten človek vpraša KAJ BO IMEL od tega,če bo odpustil. Odgovor bi bil pa zelo veliko. Odpuščaš bolj zaradi sebe kot zaradi drugih. Če imaš dosti nesreče,slabih stvari ipd. in iščeš srečo moraš pač preko odpuščanja. Grem malo v detajle. Na vsakega človeka,ki smo jezni,ljubosumni,...mu s tem dajemo del svoje energije od celote.Skratka ustvarijo se neke energetske vezi ali nitke s tem človekom. Ko pa mu oprostimo, te vezi pretrgamo,vzamemo energijo nazaj k sebi in ojačamo samega sebe.In bolj ko smo ojačani več pozitivnih lastnosti izražamo. In tudi,če je drug še vedno škodoželjen na nas ne more vplivat.Razen če se spet ne zapletemo z njim. Enostavno ga ignoriramo,zmolimo kakšno molitvico ali pa kaj podobnega. In njemu se bo vrnilo vse zlo z obrestmi. Skratka če pismo ni prejeto se vrne pošiljatelju. Seveda mora pa odpuščanje pridet iz srca. Bitja svetlobe pač vejo ali je želja iskrena,delno iskrena ali neiskrena. In temu primerni bodo tudi učinki. Par fizičnih simptomov ki kaže da se režejo karmične vezi zaradi odpuščanja so jok,bolečina,trganje v določenem delu telesa,vročina,mrazenje,tresenje telesa,razni čudni izrazi po obrazu-mimika,težko dihanje,lahko se pojavijo določene slikce,filmčki itd. Obstaja pa še druga plat na katero se rado pozablja. Tudi mi smo v preteklosti drugim delal svemogoče negativne stvari. Zato moramo tudi mi prosit za odpuščanje druge. Ker pa ne vemo kateri so te drugi pa pač zaprosiš Bogeca,lahko tudi kakšnega angela ali pa koga podobnega za posrednika.Rečeš pač da bi rad razčistil določeno negativno stvar. Zaprosiš posrednika da naj naredi tako da bo prav za vse vpletene in seveda naj se vse zgodi v skladu z Božjo voljo. S tem stavkom pač zadev ne moreš zajebat,kakor jih lahko z določenimi prošnjami. In seveda,če karma to dopušča,se stvari bojo uredile. Na kratko povedano odpuščat moramo mi,istočasno moramo pa tudi mi prosit določena bitja,ljudi da nam oprostijo. Zadeve se moramo lotiti celostno,ne samo polovično. Lahko smo mi koga zaradi obrekovanja spravil ob življenje v prejšnjem življenju. Ta je lahko storil nekaj podobnega našemu sosedu. Sosed nas pa danes nadira in mi ne moremo videti vzroka. In tudi če mu mnogokrat oprostimo ne bo polnega učinka. Karmične zadeve so preveč prepletene in ponavadi je na zunanji videz v sporu samo dveh ljudi vpletenih še sto drugih.Ali imajo kakšne obveznosti,dolgove ali pa dobropis pri kakšnem vpletenem v ta spor,itd. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mi2 30. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2009 Ko to berem se sprašujem ali ljudje sploh razumejo besedo "odpuščanje". Danes se pameten človek vpraša KAJ BO IMEL od tega,če bo odpustil. Odgovor bi bil pa zelo veliko. Odpuščaš bolj zaradi sebe kot zaradi drugih. Če imaš dosti nesreče,slabih stvari ipd. in iščeš srečo moraš pač preko odpuščanja. Grem malo v detajle. Na vsakega človeka,ki smo jezni,ljubosumni,...mu s tem dajemo del svoje energije od celote.Skratka ustvarijo se neke energetske vezi ali nitke s tem človekom. Ko pa mu oprostimo, te vezi pretrgamo,vzamemo energijo nazaj k sebi in ojačamo samega sebe.In bolj ko smo ojačani več pozitivnih lastnosti izražamo. In tudi,če je drug še vedno škodoželjen na nas ne more vplivat.Razen če se spet ne zapletemo z njim. Enostavno ga ignoriramo,zmolimo kakšno molitvico ali pa kaj podobnega. In njemu se bo vrnilo vse zlo z obrestmi. Skratka če pismo ni prejeto se vrne pošiljatelju. Seveda mora pa odpuščanje pridet iz srca. Bitja svetlobe pač vejo ali je želja iskrena,delno iskrena ali neiskrena. In temu primerni bodo tudi učinki. Par fizičnih simptomov ki kaže da se režejo karmične vezi zaradi odpuščanja so jok,bolečina,trganje v določenem delu telesa,vročina,mrazenje,tresenje telesa,razni čudni izrazi po obrazu-mimika,težko dihanje,lahko se pojavijo določene slikce,filmčki itd. Obstaja pa še druga plat na katero se rado pozablja. Tudi mi smo v preteklosti drugim delal svemogoče negativne stvari. Zato moramo tudi mi prosit za odpuščanje druge. Ker pa ne vemo kateri so te drugi pa pač zaprosiš Bogeca,lahko tudi kakšnega angela ali pa koga podobnega za posrednika.Rečeš pač da bi rad razčistil določeno negativno stvar. Zaprosiš posrednika da naj naredi tako da bo prav za vse vpletene in seveda naj se vse zgodi v skladu z Božjo voljo. S tem stavkom pač zadev ne moreš zajebat,kakor jih lahko z določenimi prošnjami. In seveda,če karma to dopušča,se stvari bojo uredile. Na kratko povedano odpuščat moramo mi,istočasno moramo pa tudi mi prosit določena bitja,ljudi da nam oprostijo. Zadeve se moramo lotiti celostno,ne samo polovično. Lahko smo mi koga zaradi obrekovanja spravil ob življenje v prejšnjem življenju. Ta je lahko storil nekaj podobnega našemu sosedu. Sosed nas pa danes nadira in mi ne moremo videti vzroka. In tudi če mu mnogokrat oprostimo ne bo polnega učinka. Karmične zadeve so preveč prepletene in ponavadi je na zunanji videz v sporu samo dveh ljudi vpletenih še sto drugih.Ali imajo kakšne obveznosti,dolgove ali pa dobropis pri kakšnem vpletenem v ta spor,itd. vidim,da si zaposlen.prav je tako,da se ne poleniš.hahaha 7 osnovnih barv si je pa ja lahko zapomniti,brezo. koliko barv ima mavrica 7. 7 je osnovnih žarkov 7 je čudovito število,kajne a ti lahko napišem en plonk ceglc pa bo mimogrede še kdo kaj lepega izvedel,ok barve čakr naj bi bile nekoliko drugačne,kot pa so nas new age entuziasti učili, 1.žarek-modri-MOČ,VOLJA,VERA,ZAŠČITA čakra-grlena NEDELJA AA MIHAEL IN ARHEJA VERA vodilni mojster EL MOJRA,veliki BOŽANSKI usmerjevalec,itd.ELOMIM -HERKUL IN AMAZONIJA 2.žarek-rumeni-MODROST,RAZSVETLENJE,RAZUMEVANJE,ZMAGA,PONIŽNOST čakra kronska dan-PONEDELJEK AA JOPHIEL IN ARHEJA KRISTINAmojster LANTO,boginja svobode,kuthumi,maitreja,gautama buda,helios,viktory,..ELOHIM KASIOPEJ IN LUMINA 3.ŽAREK-rožnati-LJUBEZEN,SOČUTJE,ČAŠČENJE BOGA,LEPOTA,HVALEŽNOST čakra-srčna dan-TOREK AAČAMUEL IN ARHEJA DOBROTAmojster PAVEL BENEŠKI,roža luči,sanat kumara in venera,vestaELOHIM ORION IN AMORA 4.žarek-beli-ČISTOST,RED,DISCIPLINA,VNEBOVZETJE čakra-osnovna dan-SREDA AA GABRIJEL IN ARHEJA UPANJE mojster SERAPIS BEY,boginja čistostiELOHIM ČISTOSTI IN ASTREA 5.žarek-zeleni-RESNICA,ZDRAVLJENJE,OSKRBA-OBILJE,GLASBA čakra-tretje oko dan-ČETRTEK AA RAFAEL IN ARHEJA MARIJAmojster HILARION,pallas athena,fortuna,boginja glasbe,metaELOHIM KIKLOPEJ IN VIRGINIJA 6.ŽAREK-škrlatno zlati-MIR,RAVNOTEŽJE,SLUŽENJE,BRATSTVO,VSTAJENJEoz.skrivni rubinasti čakra- sončni pletež dan-PETEK AA URIEL IN AURORAmojstrica NADA,JEZUS,BOGINJA PRAVIČNOSTI,BOGINJA MIRUELOHIM MIRU IN ALOHA 7.žarek-vijolični-SVOBODA PREOBRAZBA,OČIŠČENJE,ODPUŠČANJE,RADOST čakra-sedež duše-sakralna dan-sobota AA ZADKIJEL IN ARHEJA SVETA AMETIST mojster ST.GERMAIN,kuan jin,omri tasELOHIM ARKTUR IN VIKTROIJA in to je to.7 barv,7 arhangelov in arhej,7 elohimov,7 mojstrov,7 dni v tednu.vse ostalo pride samo.preprosto.uporabno.kakorkoli že. jaz sem rojena v soboto. Citiraj mi2 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 30. oktober 2009 Prijavi Deli 30. oktober 2009 jaz sem rojena v soboto. dayo tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 30. oktober 2009 Prijavi Deli 30. oktober 2009 zmotu sem se, bil je četrtek, sem zdej chart pogledal. Ne vem, zakaj sem skoz mislu, da je bla sobota? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mi2 30. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2009 U, fajn Mi2. Hvala za razlago o karmi, o tem, kaj si ti predstavljaš pod tem pojmom. Tole mi je zanimiv "predpogoj za to, je odpuščanje sebi in drugim".Če sem te prou zastopu, če se češ premaknt tja, kamor bi pač rad, morš najprej odpustit. Kako se pa to nardi? ,butl, odpuščanje je proces.za začetek je potrebno želeti spremeniti stvari,ki jih spremeniti želiš.potem pa prosiš za pomoč bitja svetlobe in ljubezni,da ti pokažejo pot odpuščanja.seveda,ne gre na silo in s potlačenjem.ko smo pripravljeni,se ob močni nameri,da odpustimo in da drugi ob iskrenosti naše namere,da poravnamo svoj dolg,odpustijo nam,stvari začnejo same urejati.včasih je zelo priporočljivo,da zadeve predamo stvarstvu in ne kontroliramo poteka,temveč se samo osredotočimo na željeni cilj.ker gre pri raznoraznih zamerah za energijske blokade,vzorce,itd. je najenostavneje poklicati na pomoč vijolični plamen oz.zdravilne angele vijoličnega plamena ali angele odpuščanja ali svojo božansko prisotnost JAZ SEM,KI SEM.stvar energijskega zdravljenja znotraj nas. včasih je potrebno sekati negativne energijske vezi.za to je pristojen arhangel mihael.evo primera,ki sem ga sama v veliki meri uporabljala. levo roko položi na srce,z desno pa naredi rez od temenske čakre do korenske oz. presredka.in reci potiho ali ,še bolje, naglas. ARHANGEL MIHAEL,PROSIM,PRESEKAJ VSE MOJE NEGATIVNE VEZI Z VSEMI OSEBAMI,PREDMETI,DOGODKI IN KRAJI.V VSEH SMEREH IN VSEH ČASIH,TUKAJ IN SEDAJ. KONČANO JE.KONČANO JE.KONČANO JE. HVALA.HVALA.HVALA. pa še en primer vijoličnega očiščenja oz odpuščanja V IMENU VSEPRISOTNE LJUBLJENE MOGOČNE PRISOTNOSTI JAZ SEM,KI SEM x!x ZAHTEVAM Veliko Ljubezen Opuščajoče Milosti Vijoličnega PLAMENA VASE IN OKOLI SEBE,DA LJUBEČE ODSTRANI TO,KAR ME JE TEŽILO IN STISKALO x!x HVALA.ponavljaj po potrebi.močno je in deluje.za vsakogar.ne glede na poreklo,starše,vzgojo,religijo,....zamere zbledijo in izginejo.ne glede na njihovo intenziteto oz. stopnjo bolečine,ki jo nosijo s sabo. ali sem odgovorila na tvoje vprašanje Citiraj mi2 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 31. oktober 2009 Prijavi Deli 31. oktober 2009 Dober plonkič. Ne bom rekel,da te stvari ne delujejo. Bi pa še enkrat omenil,da so žarki preveč zakomplicirani za razumevanje,tisto kar je pa po knjigicah so pa nekak osnove. Plamenčki pa tudi ne morejo razrešiti vsega,če ni tudi lastnega vložka. Seveda pa ima zraven pomembno vlogo še karma in gospodar karme. Če pač on ne da dovoljenja,te plamenčki lahko samo pogrejejo,skuril pa ti ne bojo nič. Ampak to je spet preveč zakompliciran. Ti bom pa dal malo mojih plonkičev glede žarkov.www.share-international.net/slo/.../aart_sedem_zarkov.htm In še nekaj o astrologiji in žarkih. www.share-international.net/slo/.../astro_prve_izkusnje.htm www.share-international.net/.../astro_pot_ucenca_posvecenca.htm Preveč zakompliciran,preveč za mislit. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 31. oktober 2009 Prijavi Deli 31. oktober 2009 jps, preveč za mislt, navadn človk tega ne zmore. no, lahk pa vsaj delujoče linke nalepimo, če že za kaj drugega nismo Zame je računalnik in internet čudo tehnike. Fora je pa v tem,ker so to kao podstrani, jaz pa ne znam glih pripopat direkt povezave na to. Se pa da iti malo po ovinkih---copy, paste, search,... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 31. oktober 2009 Prijavi Deli 31. oktober 2009 Eh ..sem še preden sem napisala vedla, če boš odgovoril , da te bo zmotilo to ...se on ne misli poboljšat , jaz delam vsee ok Seveda se gre zame , oz, zate ....in v tem je keč ...ti lahko neštetokrat premlevaš ...odpuščaš- ..pa vse povezave iščeš da opravičiš nekatera dejanja pri sebi in drugih...vidiš pa se ti non stop dogajajo ...ja in zakaj bi ti potem spet trpel ....ja sam butel ( ne ti) je mazohist ...pri starših je pa tako ...lahko jim neštetokrat odpustiš , celo poveš kaj te moti ..pač maš lahko full bitko ...ampak tako iz oči v oči ...in vidiš ti si lahko še tako dobronameren ..če druga stran ne dojame , ne sprejema ...cool škoda časa...In če nisem ničesar zakrivil ....nisem nič kriv ...pač splet okoliščin ...In to lahko delamo samo odrasli ..otrok tega ne more ...je pa kot gobica vsee posrka vase .... spreminjat druge itak ne moreš ....lahko spreminajš le sebe ...to so dejstva ...Samo kaj ima spreminjanje sebe veze z odpuščanjem ...ne vem...ja lažje dihaš npr...samo praznina pa bolečina pa še vseen ostane ...tud če še tko karikeraš da je ni...butel nihče ti klofote , ki si jo dobil npr ...ne bo dol vzel ...kot čist nič ti ne bo pomagal ...če mu boš stokrat odpustil ...mel boš še vedno klofuto ..jasno ...Lahko jo sam sprejmeš ...čist nič druzga ti ne preostane ...Bolo ne bo več tko hudo ..samo klofuta je in bo ostala. mogoče ti ji bo drugič še z lažjem srcem prisolil,...ker kao mu boš itak odpustil... ............. Zato pravim ..sprejmi to kar je ...tko je pač bilo ...se lažje živi ...probaj delat tko da bo zdaj drugač ... Tko ... Strelka živjo Tole sem bral večkrat, pa nisem ziher, če sem razumel. Bom poskusil rezimirat. Če sem mel zajebano otroštvo /zloraba, nasilje, karkol/, se je zdej, v odraslosti, brezveze ukvarjat s preteklostjo na kterkol način, pač pa je treba sprejet, da je blo kt je blo in zdej delat drgač. A si tko mislila in si v to prepričana? Ker če si, pol je ok in se umikam iz debate. Moj namen ni, da bi te v karkol prepričeval in ti dokazoval, da mam jst prou, ti pa ne. Če ti tvoj način prinaša kar si že želiš /ne vem, mir, harmonijo, zadovoljstvo.../, ti lahko rečem samo; bravo Strelka, kr tko naprej, vesel sem zate. Vseen pa bi te vprašal, kako to nardiš. Kako sprejmeš kar je blo in kako zdej delaš drgač, da ne vlečeš zapuščine s seboj? Če pa nisi tko mislila, kt sem jst dojel in te zanima, zakaj naj bi blo soočenje tako pomembno za razrešitev vzorcev iz otroštva, ti pa moram rečt, da sva se teme lotila na napačnem koncu. Ker soočenje je korak, ki pride, hm, skor na koncu procesa /kt korak, ker do konca zna bit še fest daleč/, tko kt odpuščanje in je pred tem potrebno naredit kr velik predhodnih, enako pomembnih korakov. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 31. oktober 2009 Prijavi Deli 31. oktober 2009 ,butl, odpuščanje je proces.za začetek je potrebno želeti spremeniti stvari,ki jih spremeniti želiš.potem pa prosiš za pomoč bitja svetlobe in ljubezni,da ti pokažejo pot odpuščanja.seveda,ne gre na silo in s potlačenjem.ko smo pripravljeni,se ob močni nameri,da odpustimo in da drugi ob iskrenosti naše namere,da poravnamo svoj dolg,odpustijo nam,stvari začnejo same urejati.včasih je zelo priporočljivo,da zadeve predamo stvarstvu in ne kontroliramo poteka,temveč se samo osredotočimo na željeni cilj.ker gre pri raznoraznih zamerah za energijske blokade,vzorce,itd. je najenostavneje poklicati na pomoč vijolični plamen oz.zdravilne angele vijoličnega plamena ali angele odpuščanja ali svojo božansko prisotnost JAZ SEM,KI SEM.stvar energijskega zdravljenja znotraj nas. včasih je potrebno sekati negativne energijske vezi.za to je pristojen arhangel mihael.evo primera,ki sem ga sama v veliki meri uporabljala. levo roko položi na srce,z desno pa naredi rez od temenske čakre do korenske oz. presredka.in reci potiho ali ,še bolje, naglas. ARHANGEL MIHAEL,PROSIM,PRESEKAJ VSE MOJE NEGATIVNE VEZI Z VSEMI OSEBAMI,PREDMETI,DOGODKI IN KRAJI.V VSEH SMEREH IN VSEH ČASIH,TUKAJ IN SEDAJ. KONČANO JE.KONČANO JE.KONČANO JE. HVALA.HVALA.HVALA. pa še en primer vijoličnega očiščenja oz odpuščanja V IMENU VSEPRISOTNE LJUBLJENE MOGOČNE PRISOTNOSTI JAZ SEM,KI SEM x!x ZAHTEVAM Veliko Ljubezen Opuščajoče Milosti Vijoličnega PLAMENA VASE IN OKOLI SEBE,DA LJUBEČE ODSTRANI TO,KAR ME JE TEŽILO IN STISKALO x!x HVALA.ponavljaj po potrebi.močno je in deluje.za vsakogar.ne glede na poreklo,starše,vzgojo,religijo,....zamere zbledijo in izginejo.ne glede na njihovo intenziteto oz. stopnjo bolečine,ki jo nosijo s sabo. ali sem odgovorila na tvoje vprašanje Hojla Mi2 Zdej, če sem te prou zastopu, je pomembna samo namera, da mam dost zajebancije in hočem, da se nekej spremeni. K dosežem to stanje, pa zaprosim Vijolični plamen za pomoč in to je to. Ok. Simpl. Kva pa je moj del tle? Kva moram pa jst počet, če sploh kej. Kako pa vem, da moram rezat? Kako pa vem, da sem odpustu in kako vem, kaj sploh hočem odpustit in zakaj? Da ne bo tale vprašanje zgledal tko butast, recimo da sem odrasla ženska, ki je bla pri treh letih posiljena in posiljevana od očeta in da se tega tud pod razno ne spomnim /ker sem odrezala spomin, da sem lahko preživela, a ne, kaj pa naj druzga otrok pri teh letih nardi, da sploh preživi/, mam pa zdej probleme s partnerji, recimo, da vsacga prevaram glih, ko bi naj se začel dogajat in bi rada se tega losala in odpustila seb. Al pa kej druzga. Kolkr ljudi, tolk zgodb a ne. Samo razmišljanje; a se to sploh da odpustit na kakršen kol način že? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 31. oktober 2009 Prijavi Deli 31. oktober 2009 Ja tako sem rekla kot si razumel ..in ja bravo Stelka, sem ponosna na to čeprav ja so dnevi ko je fuul težko ...ker tko kot je Brezo rekel , (čeprav ga vedn nekaj hecam ....pač no mal mi gre na živčke včasih ) se pojavijo slikce, podobe ...pa kot ena luknja tam nekje globok ...ampak potem pač videš, da je to sam slikca pa čist nič druzga ...in da si šel skoz to ...del tvoje zgodovine. Občutki pa v tistem momentu čudni ..ampak potem jih pa ni več ...in ko jih ni več veš da si šel skoz...da si premagal ... butel ...to je tko , vsak doživlja po svoje..in jaz sem v treh mesecih ...ko sem še vedno mislila , ker je bilo tko povedano glede na mojo diagnozo ...da me najberž čez pol leta ne bo več ...in takrat maš čas za razmišlajt....čas se za jezit , čas za jokat , čas tud obsojat sebe in druge ..pa kaj hudir sem tko neumen , pa vlačim vse kar je čudnega nase ...Čas da vse iz sebe zbruhaš ...in nekaterim v bližini tud poveš v siht ...nekatere tud odrežeš iz svojga življenja...In ugotoviš ..da si popolna sam ...sam v svojem veselju , pa tud sam v svoji bedi...A veš ..ampak ko ti pa povejo ...da je vse ok ...(čeprav so prav prekleto brcnili v temo s tistim CT.. ...se sploh ne jeziš več...kersi živ pa zdrav ...vse ostalo ...je čist postransko...brez veze v bistvu In jaz sem se takrat odločila ...da bom delala drugač ...čeprav sem še vedno mal ovita v tisto kopreno ...še vedno mal manjka poguma za določene zadeve ...še vedno se včasih mal odvije star film ...ampak to je pač del mene, moja zgodovina ...in vem da bo vedno zmano Sprejmeš sebe tak kot si , sprejmeš sebe s vso svojo kramo ....In jaz osebno ...tolk se poznam taka sem tko čutim ...z mojim sovražnikom ne bom nikol prijatel, nikoli ne bom imela vse vesoljsko rada ....Ampak ga bom pustila,...nad njim ničesar zagnjala..ampak pač z njim ne bom nikoli več ...pa rečmo prijatelj ...on je pač tam nek ...živi naj svoje življene jaz svojga ... ne vem če sem ti sploh odgovorila na vprašanje ....tko kot si ti pričakoval ...al pa tko kot si ti predstavlaš...zato pravim ...treba je samo sprejet , predihat ....splunt ven ...takrat čutiš oljašanje ...in ko ne čutiš več nič nad tistim kar te je prizadelo ..potem si ozdravljen ...no tko je pri meni , pri tebi je drugač ..pri nekomu drugemo spet čist drugač ... Vauuu, hudo Sploh si ne morem predstavljat, kako ti je blo. Jst bi verjetn kr škripnu od groze in strahu, če bi mi en dohtar reku, da naj ne začnem brat knjige, ki je blj debela. Kr strese me. Fajn, da so se zmotil. Ja, to pa vem, da v takem primeru čist na nov postaviš prioritetno listo in, prou je tko. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.