saibaba38 13. oktober 2009 Prijavi Deli 13. oktober 2009 že tri leta sem bila sama, in želela sem si partnerja našla sem na luninem netu oglas vedeževalke Safete ona mi je pomagala z urokom , da sem resnično našla preko interneta moškega svojih sanj. kMalu se bova poročila zelo sem srečna , Safeti pa neizmerno hvaležna lep dan vam želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 13. oktober 2009 Prijavi Deli 13. oktober 2009 Pa kaj ta beštija od sfete res ne da mira. Ma kake bedarije pišeš. Kdor ti verjame, mu jaz brezplačno prerokujem, da je naivni cepec prve vrste. A JAJ JAJ :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. oktober 2009 Prijavi Deli 13. oktober 2009 saibaba38Rating: 0View Member ProfileAdd as FriendSend MessageFind Member's TopicsFind Member's Posts post 10. Jun 2009, 08:55Post #1 VečKotZačetnik** Group: NeČistZačetnikPosts: 12Joined: 2. Jun 09Member No.: 15.743 NIKOLI VEČ NE BOM PISALA NA LUNIN NET KRATEK VIDEO BOM NAREDILA... IN OBVESTILA LJUDI, DA TO NI PRIMEREN KRAJ ZA ČVEKARIJE KOT PIŠE.. BREZVEZE.. grem drugam. druge teme kot so. kratki filmčki, ki pa so oh in sploh pomembni, to je pa lahko objavljeno naredila bom kratek filmček čez pov urce, poslala 5ooo ljudem , vsem novinarjem zdej pa lahko dol zbrišete temo, ker itak ne znate sprejemati kritike. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.