saibaba38 13. oktober 2009 Prijavi Deli 13. oktober 2009 Zanima me ali imate svojega izbranega vedeževalca ki ga večkrat pokličete? Koga ste že klicali, ali so bile trditve pravilne? Povejte malo izkušnje--- meni je do sedaj najbolj zadela ena starejša muslimanska gospa, ki pa je rekla da je ne omenjam preveč, kajti ima veliko strank in se ne izpostavlja rada. Vseeno pa bom zaupala ime, tisti ki imate resnično probleme bi priporočila vedeževalko Safeto. Kaj pa vi? koga priporočate hvala za vaše odgovore in upam da spet "Slovenceljni" ne bodo napadali z nizkimi komentarji. Če nekoga pohvališ mislim da je lepo, nekateri ljudje pa vse to obrnejo v negativnsot in vedno je favšija na prvem mestu. lep dan želim papa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 14. oktober 2009 Prijavi Deli 14. oktober 2009 Zanima me ali imate svojega izbranega vedeževalca ki ga večkrat pokličete? Koga ste že klicali, ali so bile trditve pravilne? Povejte malo izkušnje--- meni je do sedaj najbolj zadela ena starejša muslimanska gospa, ki pa je rekla da je ne omenjam preveč, kajti ima veliko strank in se ne izpostavlja rada. Vseeno pa bom zaupala ime, tisti ki imate resnično probleme bi priporočila vedeževalko Safeto. Kaj pa vi? koga priporočate hvala za vaše odgovore in upam da spet "Slovenceljni" ne bodo napadali z nizkimi komentarji. Če nekoga pohvališ mislim da je lepo, nekateri ljudje pa vse to obrnejo v negativnsot in vedno je favšija na prvem mestu. lep dan želim papa Moji vedeževalki je ime intuicija in precej zadane. . Upam, da tega ne šteješ med nizke komentarje, ker sem odgovoril čisto iskreno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. oktober 2009 Prijavi Deli 24. oktober 2009 Tudi moja najljubša in sploh edina, ki ji absolutno zaupam in brez nje ne morem - je - taraaaa : nataly nad dobra je, sploh ko smrči. takrat so vse njene napovedi kristalno jasne. nad dobro pa je to, da je zastojnska. še nikoli ni nič kasirala čisto zares zastojn daje nasvete in res so vsi ti nasveti jako pametni. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.