Skoči na vsebino

Kdo je vaša najboljša vedeževalka/ec?

saibaba38

Recommended Posts

Zanima me ali imate svojega izbranega vedeževalca ki ga večkrat pokličete? Koga ste že klicali, ali so bile trditve pravilne? Povejte malo izkušnje---

meni je do sedaj najbolj zadela ena starejša muslimanska gospa, ki pa je rekla da je ne omenjam preveč, kajti ima veliko strank in se ne izpostavlja rada.

Vseeno pa bom zaupala ime, tisti ki imate resnično probleme bi priporočila vedeževalko Safeto.

Kaj pa vi? koga priporočate

hvala za vaše odgovore in upam da spet "Slovenceljni" ne bodo napadali z nizkimi komentarji. Če nekoga pohvališ mislim da je lepo, nekateri ljudje pa vse to obrnejo v negativnsot in vedno je favšija na prvem mestu.

lep dan želim

papa

Deli na socialnih omrežjih

Zanima me ali imate svojega izbranega vedeževalca ki ga večkrat pokličete? Koga ste že klicali, ali so bile trditve pravilne? Povejte malo izkušnje---

meni je do sedaj najbolj zadela ena starejša muslimanska gospa, ki pa je rekla da je ne omenjam preveč, kajti ima veliko strank in se ne izpostavlja rada.

Vseeno pa bom zaupala ime, tisti ki imate resnično probleme bi priporočila vedeževalko Safeto.

Kaj pa vi? koga priporočate

hvala za vaše odgovore in upam da spet "Slovenceljni" ne bodo napadali z nizkimi komentarji. Če nekoga pohvališ mislim da je lepo, nekateri ljudje pa vse to obrnejo v negativnsot in vedno je favšija na prvem mestu.

lep dan želim

papa

Moji vedeževalki je ime intuicija in precej zadane. x:Dx. Upam, da tega ne šteješ med nizke komentarje, ker sem odgovoril čisto iskreno. x:)x

• 2 weeks later...

Tudi moja najljubša in sploh edina, ki ji absolutno zaupam in brez nje ne morem - je - taraaaa : nataly :palec: x:px x:Xx

nad dobra je, sploh ko smrči. takrat so vse njene napovedi kristalno jasne.

nad dobro pa je to, da je zastojnska. še nikoli ni nič kasirala x:)x čisto zares zastojn daje nasvete in res so vsi ti nasveti jako pametni. x8Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...