MUCAMACA 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 Jaz sem pa mislila, da je stelij samo, če so vsi v medsebojni konjunkciji? MucaMaca No, pol mam pa jaz tudi stelij pri vsej tej gužvi v 8 (Sonce,Merkur, Neptun, Venera, Lilith).. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oona kaj bi pomenil potem, če je 12 hiša ful v ovnu? 12 v ovnu + planeta (venera in jupiter), ki sta v njej sta v ovnu, čeprav nekak prehajata že v bika, glede na stopinje: XII. hisa Oven 02°02`33 Venera Oven 28°46`39 Jupiter Oven 29°19`10Še dobro, da je tu Jupiter. Venera, pa Oven...skrita ljubezen, večkrat se zapleteš z nekom, ki je označen s tema dvema planetoma, po drugi strani pa si podznak Bika, tako da vse skupaj govori tudi o tebi. Vsekakor gre za skrito ljubezen. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 Kaj pa pomeni osma hiša prazna in v biku za žensko? Kaj pa osma v dvojčkih pa prazna za dečka? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 ]MUCAMACA,31. Jan 2005 ob 21:36]<{POST_SNAPBACK}> Jaz sem pa mislila, da je stelij samo, če so vsi v medsebojni konjunkciji? MucaMacaNo, pol mam pa jaz tudi stelij pri vsej tej gužvi v 8 (Sonce,Merkur, Neptun, Venera, Lilith).. __________ Navadno so ,če je v eni hiši več planetov resnično v ,medsebojnih, konjunkcijah. No,sedaj samo še poglej na katerih stopinjah uimaš planete v osmi hiši.Imaš pa stelij tam...se pravi povdarjeno osmo hišo.Osma stopinja ima tudiznačaj Škorpijona ....malo si oglej boš marsikaj novega zvedela o sebi. Lahko noč Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 Ja, jst mam tut luno v 8 hisi, pa ni tolk mracnosti pomoje !?strah me pomoje tut ni. moja je v ovnu. v levu je mogoce konstantnejsa?pa fajno lusno ikono mas ---------<{POST_SNAPBACK}>8. hiša mi dela celo štalo, daje mi malo pridiha Škorpijona. V njej je Luna, zato mračne misli, intenzivni občutki, strah pred smrtjo, zanimanje za okultno, nemir.... Mogoče je dobro, da je Luna v Levu, ker mislim, da daje vsemu skupaj malo površinskosti in potem ne jemljem vsega tako resno nonstop. Aspekti so super, edino Luna kvadrat Saturn in Luna kvadrat Pluton vse pokvarita in me osiromašita. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 a dej. sicer pa nam ni kaj prevec hudega ne! ---------Živjo, Marsa, super je ta tvoja ikona, ki si jo mela že prej. Ne vem, kako naj bi me ta dva aspekta bogatila, če imam ne prav topel odnos z mamo in odpor do otrok, materinstva in nasploh sem jezna, ker se je skozi zgodovino in se še danes kljub emancipaciji ženske enači z materjo. Pa čuden odnos do lastnega telesa. Sama bremena, ki naredijo iz sicer optimistične osebe samouničevalnega morbidneža. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>]MUCAMACA,31. Jan 2005 ob 21:36]<{POST_SNAPBACK}> Jaz sem pa mislila, da je stelij samo, če so vsi v medsebojni konjunkciji? MucaMacaNo, pol mam pa jaz tudi stelij pri vsej tej gužvi v 8 (Sonce,Merkur, Neptun, Venera, Lilith).. __________Navadno so ,če je v eni hiši več planetov resnično v ,medsebojnih, konjunkcijah. No,sedaj samo še poglej na katerih stopinjah uimaš planete v osmi hiši.Imaš pa stelij tam...se pravi povdarjeno osmo hišo.Osma stopinja ima tudiznačaj Škorpijona ....malo si oglej boš marsikaj novega zvedela o sebi.Lahko noč En čink se pa moram vplest. Da bi šlo za stelij, mora kljub vsemu biti vsaj nekako konjunkcija. Torej vsak planet v tem "steliju" mora biti vsaj z enim drugim planetom te konfiguracije v konjunkciji, drugi spet s tretjim itd., če že vsi medsebojno niso v konjunkciji. Kajti preprosto tolmačenje, da gre za stelij, če so trije planeti v znamenju, pač ne drži čisto. Drži samo v primeru, če so medsebojno kakorkoli v konjunkciji! Recimo kar štirje planeti v znamenju, in sicer na 4°, 13°, 19° in 27° pač niso stelij. Če sta namreč ona srednja dva slučajno Uran in Pluton, je še pri njiju, ki sta narazen samo 6 stopinj, še o konjunkciji težko govoriti. Je pa lahko stelij tudi v primeru, ko imamo planete na 27°, 29°in 3° naslednjega znamenja. Zelo lep stelij pa bo 8.2. - VE 7°, Luna cca 11°, ME in NE 15°ter Sonce na 19°Vodnarja. (Vse skupaj še v trigonu z Jupitrom - WOW!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Jaz za stelij skoraj izkljucno jemljem konjunkcije - vsaj med vsakim naslednjim - ce ze ne tudi prvi z zadnjim. Zgolj 3 planeti nametani v znamenju zame niso stelij. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Jaz imam tud fajn primer stelija - mars na 17:53 rib in potem do 24:03 - Luna, sonce, merkur (torej vsi 4 planeti so v orbisu 6 stopinj).Chiron je pa na 15, pa ga tako nisem jemala v stelij, zdaj sem se nekak 'odlocila', da ipak je.Mam pa tud jaz fajn ventilcek; vsi so v trigonu z ASC in z NE. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Js mam v 8 hisi Mars v Raku, pa me ni nc strah smrti tko k pise da je znacilno za ta polozaj, pa se eno tocko duha mam notr.. Nasprotno-men to dol visi...oziroma z drugo besedo se mi ne zdi nc posebnga ce en umre..hm mogoce glih zato k nikol ne cutm neke navezanosti na karkol..to je sele cudn..k mi je mogoce celo smrt komicna, k gledam pol ene ljudi k jokajo deset let za nekom pa svece nosjo...ja đizs krajst..sam dnar zapravlajo za tiste marmornate dile. K da tist k ga je pobral hod gledal spomenik...Sama komerciala.Najprej so grdo delala z umrlo osebo..pol se pa lažnivo tihotapjo na grob pa sveče pržigajo...ma dej... ah sej ce enga pobere se saj reš s tega sveta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Macona se vedno v svojem strastnem slogu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Ja, se strinjam! celo karto je treba gledat. moje sonce je v ribah! asc pa v levu.ribe so ze po defoltu obcutljive, ker pac take so. mene bolj resuje glih ta oven; k se itak hitr zagreje pa tudi merkur v vodnarju. Obcutljivost je zelo povezana tudi z pozicijo venere! no, ta je pri meni tudi v ovnu, le da v 9 hisi.device ste pa itak cist vredu. sam ne e tolk zivcirat za brezveze, ce ces ker pa to ze ves, ti verjetno vprihodnje nebo vec panika.---------Ne bi rekla, da je point v tem, če je v Levu ali Ovnu. Lev je mogoče za razliko občutljiv, kar se tiče videza, Oven to najbrž ni. Treba je gledati celo karto. Ti si Lev se mi zdi, jaz pa Devica in razlika v občutljivosti je velika. S tem, da je Devica občutljiva po nepotrebnem. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Ja sej, levi so itak nagnjeni k dramatiziranju v resnici pa jim gre da so v srdiscu pozornosti, da jih opazijo. pac taki so, mnogi. ---------KAJ? Jaz se pa tako sekiram in bojim... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 ne da imajo tud - levi SO srce! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 srcni... potem pa pac... v paketu. Moc, lajf, srce, zagon... Kot je Oven glava, je lev srce. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 ja, potlej sm jest glava in srce pa se 1 riba ribja ribjasta; riboslavska.Macona, zakwa pa misls da me merkur ven vlece?? sam da nauva prevec iz teme zasla...ne vem vec kdo mi je nekaj tega povedo, ampak:vsi tirje ognji... oven, lev strelec./_ oven: je zacetni ogenj, nekaj kar vzplamti, iskra, zarek, zacetek volje, volja, moc, entuziajzem, veselje, nagib, prodor, hitrost.... ipd... obcudovan zaradi vzpodbude in zagannosti. /_ lev: je naprej, ogenj ki gori najmocneje, okoli njeag buhti enrgije, najvec moci, vse poka, se lomi, prodira mocno oz. je ze prodrl; najvec troši goriva in tudi najvec da na nek nacin, tezje ga usmerjas kakor ovna ker se usmerja pac vec energije. obcudovan bo zaradi izraznosti, moci in izgleda, kakor tudi da izgleda zelo samostojen in samozavesten. odprt, in ker vzema in vlece v svoj ogenj vse kar lahko ponuca, da gori se mocneje./_ strelec: pa je tisto svetlo, modro, fino in najcistejsi plamen. on bo izrazal samo finost, fineso namena, ki ga je zacel oven, izdelal lev. oni bo morda celo pokazal. ali sta tista dva prej pridno delala najbols pa, da se vsak sam napise, kaj meni o teh 3 ogenjckih!predvsem pa, kako se ti trije obnasajo v 8 HISI!? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Ha, to pa res nekako. ej, a sto ti na ikoni tvoji? ma ks full lusna pa lasje so taki levovski.--------Free, če maš Merkur v Vodnarju, pač dojemaš svet in razmišljaš kot Vodnar, za moje pojme pa so Vodnarji flegma. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 anyway, tvoja slika-ikona je men cool! kwa, a vodnarji so pa tolk faj al kaj? a ti sebe res tolk ne maras la kaj? al ti gre prelepo in mas premal dela, al pa ene cudne vzorce? --------Če bi to bila jaz na ikoni. Pa nisem. To je Shakira. Všeč mi je ta pogled. Ona je Vodnarka in se ji kar pozna. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>En čink se pa moram vplest. Da bi šlo za stelij, mora kljub vsemu biti vsaj nekako konjunkcija. Torej vsak planet v tem "steliju" mora biti vsaj z enim drugim planetom te konfiguracije v konjunkciji, drugi spet s tretjim itd., če že vsi medsebojno niso v konjunkciji. Kajti preprosto tolmačenje, da gre za stelij, če so trije planeti v znamenju, pač ne drži čisto. Drži samo v primeru, če so medsebojno kakorkoli v konjunkciji! JA, klaro, saj zgoraj navajam...da sem do sedaj mislila, da...točno tako, kot navajaš. (Nametani... ) MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne morem si pomagati. Enostavno mi ni jasno, kako imajo eni želodec za take zame delikatne stvari in so tako flegma. Včasih bi bila na njihovem mestu, samo da bi ohranila mirne živce. Ja ..sej jst pomoje sploh želodca nimam..zato je tko Lej sej se me dotakne kšna stvar v zvezi če hoče kdo na silo kšnu človeku fizično škodovat al pa karkol k ni prov...Če to vidm kje v mestu (kar se mi je že zgodil v nevem lokalu k je en varnostnik hotu enga starga ata vršst vn čš da ga je motu")..se takoj vmešam..pa rečm nej neha al karkol...če vidm da je človk gnida od gnide.sej jst sm se kr zaderemrla k jesihar..no tm sm se sred lokala kr jokat naglas začela..-ja pa kaj mene ni sram.. drugač me pa razne smrtne stvari al pa nevem kšni duhovi al pa premikanje nevem česa...bolj zanima kot pa da bi se kdaj sploh bala tega. ja nevem mi je pač na nek način kukr sm že rekla komično... Recimo..men je to ful zanimivo da nekomu zgine ena oseba, pol jo pa ceu lajf ne najde..ker neve kwa se je znjo točno zgodil.....kukr pa da bi jo najdl pa bi jo najdl vso razžrto...to je čist brezveze..ker bi vedl..da jo je pobral... tko k pa nebi vedl ..bi blo pa še naprej ful enigmatično. Nevem čemu nej pripišem to da me take stvari ful zanimajo...mam očitno že tko čudn nametane aspekte.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Tole torej je stelij? Mars na 28°55 škorpijona, Jupiter 01°09 in Neptun 02°33 strelca, vsi v medsebojni konjunkciji: Mars konjunkcija Jupiter 2°14, Mars konjunkcija Neptune 3°38, Jupiter konjunkcija Neptune 1°24. Slednja sta na koncu 8. hiše in ju rač. programi interpretirajo tudi v 9.hiši, vsi pa so v sekstilu s Plutonom (devica, 7. hiša). Sonce (vodnar, 11. hiša) pa na vse tri dela sekstil, s Plutonom pa trikotnik. Prosim za kakšen komentar, sama (še) ne znam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 seveda, to je (zelo zanimiv) stelij, sega v dva znaka, a je na dobrih 3 stopinjah...U, fino sicer, da je sextilcek tamle, sicer zelo mocno delujoc stelij, mal zamegljena in nejasna akcija, a po drugi strani pa navdusena in smela, z vizijo in ustvarjalno zelo.Vendar, mocne telesne reakcije, potenje, problemi z izlocanjem... vendar ti prima resuje pluton tole... pa sonce, seveda.zelo dobro - upam, da kaj naredis s tem... Tujina, vse zivo, tud, trgovina, marketing, sport, ples, izobrazevanje... veliko moznosti... kaj umetniskega - al da je vsaj malo s to noto - bi bilo zelo priporocljivo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Taki se ponavadse dost bolj zrejo v sebi, kar morda prizadene se bolj. Ti vsaj komuniciras namisljene probleme, kaj pa on? tebi dviguje energijo in je tvoj angel varuh? poznam take primere...--------<{POST_SNAPBACK}>Pogledala sem chart mojega brata. On je Riba z Luno v Ribah, asc Vodnar in Merkurjem v Vodnarju. Zato sem mogoče sklepala tako, ker on je tak zajebantski, živček v bistvu, ne moreš mu do živega. Nikoli se ne kaže prizadetega. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Zelo mi je všeč tale opis strelčevega ogenjčka.Žal(ali pa na srečo) ga v 8. hiški nič ne premorem. Pravzaprav cela vodena tale hiška. Bom kar v depro padla(rak) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 On je Riba z Luno v Ribah, asc Vodnar in Merkurjem v Vodnarju. Zato sem mogoče sklepala tako, ker on je tak zajebantski, živček v bistvu, ne moreš mu do živega. Nikoli se ne kaže prizadetega. Mogoče ASC vodnar kaže navzven tako sliko, čeprav pa lunca v občutljivih ribah priča prav drugače. Riba je le dvanajsto znamenje in marsikaj skriva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.