svilarna 24. oktober 2009 Prijavi Deli 24. oktober 2009 Živjo! Z mami sva se odločili, da greva nakupovat v Celovec. Zanima me, če kdo pozna primerne destinacije z veliko trgovin oz. še raje bi videla, če mi kdo lahko priporoča kakšen šoping center. hvala in lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. november 2009 Prijavi Deli 3. november 2009 Jah, najbolje, da greš kar v center. Tam so lušne trgovinice, poleg tega je pa tist City Arkaden center (na Veiter ringu), kjer je polno teh trgovinic. Drugače je pa tam Ikea (to je pa že ni več v centru, ampak se da najti...) pa neka cheap futr trgovina Metro (samo nimam pojma kako se tam kupuje, po moje moraš imeti kartico)... Pred tem je pa še taka industrijska cona, kjer imaš Rutarja, Obija, MediaMarkt in podobno...Celovec je lahek kot pasulj. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.