BoštjanBezlaj 26. oktober 2009 Prijavi Deli 26. oktober 2009 Slovenija in Rusija Sprašujem vas, kaj menite o tem? Danes dopoldan sem prejel tale klic. Klicatelj je rekel, citiram: »Boštjan, ti , ki se ukvarjaš z meni čudnimi zadevami, ali lahko pomagaš, da bodo naši Rusom zabili tri gole?« In bo stvar rešena! Navajen sem marsikaj, vendar priznam, da me je to vprašanje presenetilo. Zanima me, kaj pravite, ali lahko individualno oz. kolektivno na daljavo (telepatsko) posežemo v ta dogodek, nogometno tekmo in pomagamo našim nogometašem zmagati? Zahvaljujem se vam za vaša mnenja in podporo. Lepo pozdravljeni Boštjan Bezlaj www.bostjan-bezlaj.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. oktober 2009 Prijavi Deli 26. oktober 2009 od kod pa teb ideja, da je dobr zmagat?kwa si pa domišlaš? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. oktober 2009 Prijavi Deli 26. oktober 2009 Ej oprosti, sam men se zdi, da zdaj že pretitavaš ... ali pa se delaš norca. ok. oprostim.samo men se le zdi, da se ti zdej delaš norca, ker mislu sem smrtno resno. sej me le preseneča, da... ma ko was jebe Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 26. oktober 2009 Prijavi Deli 26. oktober 2009 Lahko probaš.Samo ne biti užaljen, če zaradi višje sile rezultati ne bodo taki kot si želiš. Lahko bodo tudi čisto kontra. Karmične posledice boš pa v vsakem primeru kasiral. In če se boš preveč igral potem tudi bolezen,nesreča,smrt ali kaj drugega ni izključeno. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.