Pujsita 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 k.... pa tako učenje Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Sem spet en preblisk na to temo dobila . Včeraj sva šla s Trudijem v eno novo trgovino v naših krajih pogledat, pa zagledam milne mehurčke . Vzela sem si jih. Danes zjutraj sem jih na Cybersprehodu že pihala, pa potem še s terase, mater je feeling. No mal se moram brzdat, kaj bojo pa sosedje rekli, 30 let stara pras... pa balončke piha . Zame je vseeno, ampak mama pa ata sta pa majčkeno drugačna . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Ti si itak otrok razlika je sam v tem, da si pač mal večja........, pa se to na prvi pogled (da si otrok), ne opazi Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Sem že skor celo plastenko mehurčkov spraznila, čist not padla. Cool, mam fajn plac na terasi, pol pa nese te mehurčke, k sosedom, pa med kure, al pa v luft . kakšne lepe barve, al so modro rumene, ta druga varianta je pa roza modro zelena. Še dobr da nimamo pomivalnega stroja, da imam surovine . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
apokalipsa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 enostavno...treba se je imeti rad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 sej ne vem, a sem jaz že odrasla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 jaaaa, in treba je zavozit v vsako lužo in malček pogledat levo in desno, se prepričat, da ni nikogar in iz vsega grla sprostit napetost iz sebe, napolnit vodne balončke in jih zabrisat sosedi (ki mi je prejšnji dan zanalašč skuhala slano kavo, potem pa se mi režala v glavo) pod noge, se z otroci igrat med dvema ognjema in reskirat, da te bodo sosedje označili za prf........, zlezt na drevo, podcenit svojo težo in ze gladko vsut na tla,....jaaaaa, biti otrok lahko pomeni marsikaj. Pomembno je, da se imaš fajn in da s tem nikomur ne škodiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Jp, jaz naravnost al pa po ovinkih uživam v prismodarijah Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 jaz bom vedno mala navihanka. ne morm iz svoje kože & i love it... rada grem mim igrišča in se zaguncam.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 ...jaz tudi upam, da bom vedno znala bit otrok, pa na življenje gledat čim bolj preprosto.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Imeti rad ves svet, vsak trenutek, znati uživati v vsem, povsod najti igro, veeeeeeeeeeliko smeha, idej, domišljije , biti igriv, navdušen... Biti sproščen, se ne ozirati na druge, če se imaš najboljš , biti srečen zaradi drobnih stvari... Dosti ljudi me sprašuje zakaj se skoz smejem... Ampak zame je to nekaj najboljšega - več al manj sem skoz dobre volje, vsaka še tako majhna stvar me razveseli, smeh me popolnoma sprosti. Ni boljšega kot ogromno smeha. To vse pozdravi. Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Samo za BINGA-BONGO ki ne zna nič poiskati in ki pravi da bo otrok ko bo velika... Jaz se to še učim Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Hm kva je zanimiv pr men.Da že celo življenje isto razmišlam.Sicer pr 5 letih dlih nisem imel tok razgledanosti kot sedaj, vendar razmišljanje je ostalo enako.Torej lahko zaklučim da nikoli nisem "odrasel"...zanimiv Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 mogoče sem pa sama odrasla v teh dneh čez noč? Zdej moram pa samo še pravo ravnotežje poiskat.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Mogoče ima pa še najbolj prav BINGA-BONGA ko pravi Ko bom velika bom otrok Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Mogoče ima pa še najbolj prav BINGA-BONGA ko pravi Ko bom velika bom otrok Sm ti ze utpisala, ne! Sm pritislna ta link gor, ne! In kt pu navat se pr teb nc ne ve in nc ne najde, ne! Amen K BOM VELKA, BOM UTROK!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 K BOM VELKA, BOM UTROK!!! [/b] He he.Pr tej varjanti sm se pa spomnu na eno ful hudo nalepko na Fičotu ene 10 let nazaj.Pisal je :KO BOM VELIK BOM MERC EDES Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Pr tej varjanti sm se pa spomnu na eno ful hudo nalepko na Fičotu ene 10 let nazaj.Pisal je :KO BOM VELIK BOM MERC EDES Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Sm ti ze utpisala, ne! Sm pritislna ta link gor, ne! In kt pu navat se pr teb nc ne ve in nc ne najde, ne! Amen K BOM VELKA, BOM UTROK!!! Pojdi k okulistu in si nabav špegle!!! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Pojdi k okulistu in si nabav špegle!!! Mam spegle. Amak, sm use gor precitala, pa ni tvojga nicka, ne! Raaaaazn, ce nis meu druzga, ne! Jest pa to n morm vedt, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Mam spegle. Amak, sm use gor precitala, pa ni tvojga nicka, ne! Raaaaazn, ce nis meu druzga, ne! Jest pa to n morm vedt, ne! E kooooončno ti je potegnil!!!Bravo! Lipovšica16 sem bil jaz pred tremi leti x!x Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 E kooooončno ti je potegnil!!Bravo! Lipovšica16 sem bil jaz pred tremi leti x!x Ja no dobr in kwa pol? Sm precitala in nc tazga najdla, d bi mi slo u nos! Pac, si odrastu! Prej si bil u kalupu, zdej si pa purucen, ne! A kej zamenja stvar? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Ja no dobr in kwa pol? Sm precitala in nc tazga najdla, d bi mi slo u nos! Pac, si odrastu! Prej si bil u kalupu, zdej si pa purucen, ne! A kej zamenja stvar? A gre teb kaj v nos al kam drugam me prav mal zanima. Tudi ni bil to moj namen. Sem ti samo pokazal nekaj kar nisi znala sama najti.Samo to. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 A gre teb kaj v nos al kam drugam me prav mal zanima. Tudi ni bil to moj namen. Sem ti samo pokazal nekaj kar nisi znala sama najti.Samo to. AMORE, a cs, d ti slogam zdele, a? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 AMORE, a cs, d ti slogam zdele, a? Pa daj, samo te bom šele zjutraj okol šeste ure bral ker grem zdaj spat. Lahko noč Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.