Skoči na vsebino

erotična masaža za ženske

dianna

Recommended Posts

Pozdravljeni!

Živimo v obdobju izrazitega materializma, kar posledično zatira naš duševni razvoj, nas dela brezčutne, sebične in še bi lahko naštevala…..

Družina kot osnovna celica družbe, ki naj bi predstavljala harmonijo in zavetje, se postopoma odmika in marsikomu predstavlja samo še pritisk in obveznosti. Prevladuje odtujenost in zaprtost partnerjev.

Moje zanimanje se nagiba k razvijanju spolne energije, ki nas lahko pripelje do čudovitih občutkov, odpravljanju negativizma in k dvigu kvalitete življenja na vseh področjih, s pomočjo masaže.

Sproščen in pomirjen človek je veliko dovzetnejši za zunanje dražljaje; dotik, objem, poljub….Z masažo dosežemo stanje sproščenosti in ugodja ter pripravimo osebo na sprejemanje energije. Občutek blaženosti je zelo zaželjen občutek, ki si ga naš um zlahka zapomni.

In zakaj erotična masaža za ženske? Menim, da smo ženske na tem področju dokaj zapostavljene, zaradi česar prihaja do potlačitve te življenjske komponente. Zdrava spolnost je za marsikatero žensko velika želja, vendar je pot do nje nerazločna.

Koža je naša največja erogena cona. S pomočjo čutne masaže prebudimo vse živčke, za katere ponavadi niti ne vemo, da obstajajo. S tem povečamo dovzetnost celotnega telesa in dvignemo čute na višji nivo.

In kam pes taco moli…. Moja želja je, da se izboljša spolnost med partnerji in tako prakticira masažo tudi doma. Partnerja se tako fizično povežeta, obnovita strast in se energetsko izpopolnita.

Vsako Vaše mnenje je dobrodošlo.

Lep pozdrav!

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljeni!

Živimo v obdobju izrazitega materializma, kar posledično zatira naš duševni razvoj, nas dela brezčutne, sebične in še bi lahko naštevala…..

Družina kot osnovna celica družbe, ki naj bi predstavljala harmonijo in zavetje, se postopoma odmika in marsikomu predstavlja samo še pritisk in obveznosti. Prevladuje odtujenost in zaprtost partnerjev.

Moje zanimanje se nagiba k razvijanju spolne energije, ki nas lahko pripelje do čudovitih občutkov, odpravljanju negativizma in k dvigu kvalitete življenja na vseh področjih, s pomočjo masaže.

Sproščen in pomirjen človek je veliko dovzetnejši za zunanje dražljaje; dotik, objem, poljub….Z masažo dosežemo stanje sproščenosti in ugodja ter pripravimo osebo na sprejemanje energije. Občutek blaženosti je zelo zaželjen občutek, ki si ga naš um zlahka zapomni.

In zakaj erotična masaža za ženske? Menim, da smo ženske na tem področju dokaj zapostavljene, zaradi česar prihaja do potlačitve te življenjske komponente. Zdrava spolnost je za marsikatero žensko velika želja, vendar je pot do nje nerazločna.

Koža je naša največja erogena cona. S pomočjo čutne masaže prebudimo vse živčke, za katere ponavadi niti ne vemo, da obstajajo. S tem povečamo dovzetnost celotnega telesa in dvignemo čute na višji nivo.

In kam pes taco moli…. Moja želja je, da se izboljša spolnost med partnerji in tako prakticira masažo tudi doma. Partnerja se tako fizično povežeta, obnovita strast in se energetsko izpopolnita.

Vsako Vaše mnenje je dobrodošlo.

Lep pozdrav!

jaz osebno mislim, da je ta masaža v današnjem času čisto brez pomena, kajti ta masaža ne bo pomagala povezati partnerskih odnosov, dohler se duhovno ne spremenijo.že tako in tako imamo preveč erotike povsod, ljudje ne vidijo več seksa kot sveto stvar ampak samo užitek. ljudje ne bi smeli dajati toliko pudarka seksualnosti,kajti zdaj imajo že večina najstnic vsadke v telesih samo zato da bi bile bolj erotične.pred tremi tedni sem bila v ljubljani in ko se vozim mimo križank vidim na velikem formatu prsa, gola prsa sredi centra,mimo hodijo otroci in ne vem kaj je ljudem oziroma ženskam da se pustijo tako nespoštovati. govora je o sodobnih ženskah nisem pa zasledila nobene pritožbe glede tega plakata.

same ženske so dobre samo še če so sex bombe ali kaj?

ko si ti duhovno dovolj zrel ne rabiš nobenih erotičnih masaž, tisti ki pa se niso duhovno dovolj zreli se pa sploh ne bi smeli s tem ukvarjati, kajti kmalu pride do izrabljanja energij in celo do preverznosti.

kaj se ponavadi zgodi ko sta partenrja samo spolno povezana? ko se tudi tega naveličata jima ne ostane ničesar več.

glede boljšanja partnerski odnosov jaz predlagam šolo iskrenosti in poslušanja.

Draga Mayita!

Ne vem kaj se ti je golota toliko zamerila. Vsi smo se rodili goli in to ni nič slabega. Eni obdarjeni malo bolj, drugi malo manj, vsak del telesa pa ima svoje življenjsko potrebne naloge. Vse si stlačila v en koš. Erotiko, sex, masažo, duhovnost in partnerske odnose. Na sex lahko gledaš kot na "sveto stvar" ali pa zgolj kot fizično potrebo. Vse to je povsem človeško in če me občutek ne vara, si tudi ti le človek.

Masaža, kakršna koli že (erotična, relaksacijska, klasična, športna itd....) ima vedno pozitivne učinke na človeka (razen pri rakavih bolnikih z metastazami). Ljudje jo premalo cenimo in verjetno prav zaradi nerazumevanja in "povezave" z erotiko jemljejo kot nekaj grešnega. V bistvu pa je nekaj res in tudi znanstveno dokazano, da se celo novorojenčki bolje , hitreje in lepše razvijajo, če jih mamice ljubkujejo in nežno božajo ter masirajo. Pa nikar ne reči, da mislijo na sex ( ne mamice in ne dojenčki)

"glede boljšanja partnerski odnosov jaz predlagam šolo iskrenosti in poslušanja." S tem se sicer strinjam, vendar tudi tečaj masaže nebi škodil nikomur, kvečjemu koristil. Pa še nekaj - ko govoriš o iskrenosti - Koliko ljudi pa je sposobnih prenesti resnico? SI JO TI SPOSOBNA PRENESTI. x?x

LP Daxa

Lepo je če ljubiš,

še lepše je, če si ljubljen,

najlepše pa je, če si ljubljen in ljubiš!

Daxa http://www.avatarji.com/avatarji/060906hgU0.gif

Sam ne štekam a to Dianna nudi erotično masažo za ženske?

Cenik?

A lahk tip gleda zraven in se uči?

x:px x:px x:px x:px x:px x:px x:px x:px x:px

Tudi če jo nudi me to nič ne moti. Ne vem pa katera ketna bi te zadržala, da bi res samo gledal. Verjetno bi se še iz železne kletke preglodal - hahaha

x:)x

Lepo je če ljubiš,

Tudi če jo nudi me to nič ne moti. Ne vem pa katera ketna bi te zadržala, da bi res samo gledal. Verjetno bi se še iz železne kletke preglodal - hahaha

x:)x

xsmx xsmx xokkx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

oj!

ne nudim masaže za ženske.... zaenkrat x;)x

Imam dve ideji v glavi.... Prva je masaža... druga je učenje masaže.

Tukaj sem podala prvo idejo, da sploh vidim, kakšen je odziv oz. kako gledajo ženske na erotiko in na takšno vrsto sprostitve.

Če bi postala ideja zanimiva... bi pač ponudbo prilagodila povpraševanju. Ali bi masirala sama ali bi izurila enega moškega, ki je gej, vendar je njegov možat pristop neokrnjen... kar pomeni, da je ženskam simpatičen, vendar bi masažo izvajal skrajno profesionalno.

Sama nimam nobenih lezbijčnih nagnjen... tukaj bi šlo zgolj za razvoj seksualne energije, za kar je pač potreben občutek in kar nekaj znanja... kar pa vsekakor imam x:)x

Ideja se mi zdi privlačna, ker smo ženske še vedno nesproščene in zakompleksane in bi se s takimi rituali to dalo precej ublažiti in kasneje prenesti tudi domov.

Kar se tiče gledanja nasprotnega spola: Sama osebno nimam nič proti, če je kdo mazohistično usmerjen, je to njegova stvar, ker bi res lahko samo gledal. Tukaj govorim o partnerjih potencialnih povpraševalk.

Ne zdi se mi pa tudi slabo, da mu dama namesto gledanja opiše postopek masaže in mu pokaže par trikov x:)x

ps:

tole nima nič veze z Mayitino izjavo o goloti, erotiki in poudarjeni seksualnosti. Duševno razvit človek se s temi stvarmi ne obremenjuje, ker je to izguba energije, in vsakogar sprejme takšnega kakršen je: nima veze al je gol al oblečen ;) , naraven al umeten. Na koncu še vedno sam odloča, kdo so njegovi prijatelji.

Seksualna dovzetnost ne pomeni nobene perverzije, ki jo je zakoreninila katoliška cerkev. Ne vidim nič napačnega v tem, če se dva ljubita, zakaj si ne bi tega kazala celo življenje... in ne samo tisto prvo leto, ko traja zaljubljenost, kasneje pa itak pridejo otroci in skrbi... zakaj bi se potem ubadali še s seksom :xx!:

:vio:

lep pozdrav!

Ej draga Dianna - ideja sicer ni slaba, vendar boš morala početi še kaj drugega, ker se od tega pri nas ne boš mogla preživeti - vsaj zaenkrat še ne. Žal je pri nas vse kar je povezano z erotiko - pri večini žensk (pa tudi pri veliko moških) tabu in pravi bavbav.

Ko si omenila mazohizem, sem se spomnila na neko radijsko oddajo, ko so imeli v studiju gostjo - domino, ki ljudem nikakor ni mogla dopovedati, da dominacija nima nič skupnega s sexom. Komentar večine je vse sami perverzneži, kurbe, itd...

Velikokrat sem si že postavila vprašanje, kdo je bolj "pokvarjen" tisti ki o erotiki in sexu govorijo ali tisti, ki po tem pljuvajo. Po moje samo nimajo jajc, da bi priznali, da jih stvari vsaj zanimajo, če že ne vznemirjajo - večina še sebi ne, kaj šele drugim. Dokaz za to je ravno Mayita. Prav veselo pljuva po vsem kar je vezano na Eros - zanimivo pa je, da je prav ona, ki je tako nastrojena proti temu, sploh prebrala tvoj prispevek. Kajti če mene nekaj ne zanima, prav gotovo ne bom šla brati nekaj, kar mi že v naslovu pove, da to ni tema zame.

Lepo je če ljubiš,

Za razvijanje spolne energije je pri nas najbolj znana tantra. Obstaja pa problemček. Samo masaža brez srca vodi samo v boljši seks in še večje poželenje. In šele če je vključen srce lahko izkusiš višje ideale-harmonija,blaženost, povezanost s partnerjem,sreča,... Tako da je to v bistvu dvorezen meč.

Če pogledam ljudi v Sloveniji in njihovo odprtost srca bi rekel da bi jih večina padla izpitu. Skratka postali bi še bolj obsedeni s seksom. Zelo malo bi jih pa naredilo izpit. In že na splošno velja da se s spolno energijo ni za igrat,če se ne znaš. V naši državi je pa bolj malo takih ljudi,ki so tega sposobni. xDDx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Ej draga Dianna - ideja sicer ni slaba, vendar boš morala početi še kaj drugega, ker se od tega pri nas ne boš mogla preživeti - vsaj zaenkrat še ne. Žal je pri nas vse kar je povezano z erotiko - pri večini žensk (pa tudi pri veliko moških) tabu in pravi bavbav.

Ja, kje pa ti živiš luba duša? x:)x

Erotične masaže obstajajo pr nas "uradno" zihr že kakih 20 let, in punce, ki to počnejo, od tega lahko super živijo. Res pa, da se pretežno fokusirajo na moško populacijo, verjetno več povpraševanja, ampak nekatere delajo pa tud za oboje. Preživet s tem ni problem, bolj obratno, zaslužki v teh poslih so visoki; bolj je problem, kolk te tako delo psihično obremenjuje, ker je precej blizu prostituciji, zato samo zelo redke vztrajajo na dolgi rok.

Sicer pa kar se Diannine ideje tiče, mi ni čist jasno, kako nej bi to pomagal v partnerskih odnosih. Če mata dva problem, je običajno precej bolj kompleksen, kot pa samo v seksualnosti. In če bo bejba pršla k teb na erotično masažo, je precej verjeten, da je vsaj mal bi- usmerjena, in jo bo po moje po taki izkušnji začel še bolj v to smer metat, kot pa da bi to kej pomagal v odnosu s partnerjem. Verjetno bo začela bolj o dianni fantazirat kot pa o svojem partnerju x:Dx

Če mata dva interes svoj odnos, intimnost in seks zboljšat, si bosta že sama nardila primerno masažico, sej to je pa ja neka zelo spontana stvar... prepustiš se filingu in energiji, lahko tud kakšno knjigo o tantri ali tao-seksualnosti prebereš, pa akcija.

Problem je ponavad v tem, da večina parov, ki majo probleme, sploh nimajo več interesa kej preveč se en drugemu posvečat. In tuki ne vidim, kako bi lahko taka masaža jim pomagala - ker vzroki problemov so ponavad drugje in samo z delom na seksualni energiji jih bo bolj težko rešit.

Tko da glede teh stvari bi se pa jst kr strinjal z mayito - treba gojit vrednote kot so iskrenost, poslušanje (tako drugega kot tud sebe), harmonija itd. - to je tist, kar dvema lahko pomaga. Oziroma jima da spoznanje, da pač nista za skupi.

Diannina masaža pa se mi zdi bolj primerna za tiste, ki jih bolj zanima še kakšno novo stvar sprobat, pa mal eksperimentirat itd. Kar je tud čist ok, komur pač to paše.

Še tole bi dopisal - po moje je taka masaža primerna bolj za samske in tiste, ki so bolj v free odnosu, kot pa za take, ki hočjo met resen odnos. Ker v takih primerih, če se vnaša neka tretja seksualna energija zraven, to ni najbolj zdravo in pelje ponavad bolj v probleme kot pa kej druzga.

Ko si omenila mazohizem, sem se spomnila na neko radijsko oddajo, ko so imeli v studiju gostjo - domino, ki ljudem nikakor ni mogla dopovedati, da dominacija nima nič skupnega s sexom. Komentar večine je vse sami perverzneži, kurbe, itd...

Velikokrat sem si že postavila vprašanje, kdo je bolj "pokvarjen" tisti ki o erotiki in sexu govorijo ali tisti, ki po tem pljuvajo. Po moje samo nimajo jajc, da bi priznali, da jih stvari vsaj zanimajo, če že ne vznemirjajo - večina še sebi ne, kaj šele drugim. Dokaz za to je ravno Mayita. Prav veselo pljuva po vsem kar je vezano na Eros - zanimivo pa je, da je prav ona, ki je tako nastrojena proti temu, sploh prebrala tvoj prispevek. Kajti če mene nekaj ne zanima, prav gotovo ne bom šla brati nekaj, kar mi že v naslovu pove, da to ni tema zame.

Mi je že v štartu jasno, da tole ni zlata jama.... Jaz se itak v življenju držim načela; če delaš to kar te veseli in poslušaš samega sebe, denar sam pride... Zveni mogoče malo naivno, ampak meni laufa :)

Meni tole predstavlja en dober izziv. Sem že s kakim razlogom brala knjige in razvijala svoje zanimanje na tem področju. Zdaj sem pa prišla do točke, ko razmišljam da bi zadeve še s kom delila.

Sem zelo vesela, da obstaja v Sloveniji peščica ljudi, ki dejansko živi in se zaveda svojega jaza. x:)x ti si že med njimi.

lp

Za razvijanje spolne energije je pri nas najbolj znana tantra. Obstaja pa problemček. Samo masaža brez srca vodi samo v boljši seks in še večje poželenje. In šele če je vključen srce lahko izkusiš višje ideale-harmonija,blaženost, povezanost s partnerjem,sreča,... Tako da je to v bistvu dvorezen meč.

Če pogledam ljudi v Sloveniji in njihovo odprtost srca bi rekel da bi jih večina padla izpitu. Skratka postali bi še bolj obsedeni s seksom. Zelo malo bi jih pa naredilo izpit. In že na splošno velja da se s spolno energijo ni za igrat,če se ne znaš. V naši državi je pa bolj malo takih ljudi,ki so tega sposobni. xDDx

Meni se ne zdi smiselno kar vletet s tantro, ker večina ljudi veliko ve o tem, če jo razume, je pa druga stvar. Tukaj je treba probat na svoji koži... vsaj takšno je moje mnenje.

Če za vsako področje obstaja študij, srednja šola ali vsaj tečaj, zakaj smo na tem področju tako zavrti?

Tole temo sem dala pod duhovnost in osebno rast z namenom.... Tisti, ki se razvija, bo te stvari lažje razumel in tudi znal ločiti seks od ljubezni.

Pri izvajanju tantre je potrebna 100 % odprtost, kar je lažje doseči z nekom, ki te zadeve prakticira in ima izkušnje. Brez odprtosti ni dovzetnosti. Brez dovzetnosti gre energija mimo, kar pomeni, da je človek ne občuti.... Tukaj je potreben duševni razvoj.

Masaža naj bi bila uvod. Saj se ne rodiš kar sposoben ali nesposoben. Vedno začneš na začetku. In to je pri sposobnosti zaupanja in prepuščanja. Ko dosežeš to, se lahko igraš dalje.

Ne vem zakaj bi se bilo nevarno igrati z energijo. Jaz sem samo medij... tako da se nobeden ne more navleči moje energije in obratno. Konzumira je pa toliko, kolikor je rabi. Počit ne more oz. overdose. To energijo se pa potem spreminja... lahko v negativo, lahko v pozitivo, smeh, jok ali seks.

lp

Meni se ne zdi smiselno kar vletet s tantro, ker večina ljudi veliko ve o tem, če jo razume, je pa druga stvar. Tukaj je treba probat na svoji koži... vsaj takšno je moje mnenje.

Če za vsako področje obstaja študij, srednja šola ali vsaj tečaj, zakaj smo na tem področju tako zavrti?

Tole temo sem dala pod duhovnost in osebno rast z namenom.... Tisti, ki se razvija, bo te stvari lažje razumel in tudi znal ločiti seks od ljubezni.

Pri izvajanju tantre je potrebna 100 % odprtost, kar je lažje doseči z nekom, ki te zadeve prakticira in ima izkušnje. Brez odprtosti ni dovzetnosti. Brez dovzetnosti gre energija mimo, kar pomeni, da je človek ne občuti.... Tukaj je potreben duševni razvoj.

Masaža naj bi bila uvod. Saj se ne rodiš kar sposoben ali nesposoben. Vedno začneš na začetku. In to je pri sposobnosti zaupanja in prepuščanja. Ko dosežeš to, se lahko igraš dalje.

Ne vem zakaj bi se bilo nevarno igrati z energijo. Jaz sem samo medij... tako da se nobeden ne more navleči moje energije in obratno. Konzumira je pa toliko, kolikor je rabi. Počit ne more oz. overdose. To energijo se pa potem spreminja... lahko v negativo, lahko v pozitivo, smeh, jok ali seks.

Če mene vprašaš večina ljudi pri nas povezuje tantro s seksom,duhovnega dela pa sploh ne poznajo. V bistvu je pa seksualni del samo košček celotne tantre.

Me pa zanima koliko ljudi zna ločit seks od ljubezni. Obični ljudje itak mislijo samo na seks. Duhovnjaki pa nihajo gor-dol. Ko sem pa rekel igranje s spolno energijo sem pa mislil na čustva in miselnost ljudi. Če nimaš čutil in uma pod nadzorom lahko hitro padeš pri teh zadevah. Zaradi te energije so padal tudi največji jogiji. Skratka ali te ta energija dvigne v višave ali pa te zbije v prepad.

In kot sem rekel vse je odvisno kakšna čustva in misli se ti porajajo med izvajanjem teh zadev. Na kratko povedano ali postaneš seksualni manijak ali pa svetnik. x:Dx To sta pač dve skrajnosti,ampak večina bi se nas znašla vmes nekje. Ali začneš misliti samo na seks in s kom boš seksal in pač težko zdržiš čez dan brez seksualne vzburjenosti,itd. Ali pa res razviješ tisto tapravo ljubezen,kjer je seks samo njen izraz na fizičnem nivoju.To pa vodi do sreče, zadovoljstva in ostalih pozitivnih stvari.

Drugače bi se pa nekak strinjal s tabo. xDDx

"Ja, kje pa ti živiš luba duša? x:)x

Erotične masaže obstajajo pr nas "uradno" zihr že kakih 20 let, in punce, ki to počnejo, od tega lahko super živijo."

Dayo - ne boš verjel x:Ix - na istem planetu kot ti in v istem časovnem obdobju, le da o tem področju verjetno vem malenkost več kot ti. Med zakompleksanimi, zafrustriranimi, zavedenimi tercialkami in med prikritimi in samovšečnimi pohotneži. :V: Moje mnenje in iskušnje - seveda. Super živijo se strinjam, a od nadaljevanja (zaključka) erotične masaže, ne pa same masaže in še to od moškega dela populacije. Neko obdobje so imeli policaji kar precej dela s tako zvanimi masažnimi studiji. Dokler se prostitucija pri nas ni dekriminalizirala.

In še nekaj naj ti povem, na 500 moških ena ženska, tako je sorazmerje med spoloma pri iskanju takih uslug.

Pa še nekaj naj ti razložim - za večino (hvlabogu ne za vse) moških velja - da mislijo, da je dovolj, da imajo kurca (oprostite izrazu). Sama senzualnost jim je španska vas. To da bi bilo dobro da kaj naredijo za ženski užitek (s tem pa seveda tudi za svojega), pa jim je izpod časti. Ja vsi so pametni in glasni v družbi ali za šankom - toda ko jih postaviš pred dejstvo da kaj naredijo - katastrofa. :o|o:

Dobra žena naj bi bila:

1. na cesti gospa (urejena, všečna, privlačna) - tu se zatakne

2. za štedilnikom gospodinja (dobra kuharica in čistilka) - zlaufa za silo

3. v postelji kurba - tu pa pogrne večina Slovenk

Za marsikatero žensko je sex še vedno le zakonska dolžnost in to ob ugasnjeni luči in 2x zaklenjenimi vrati. Aja - pa še spoved je potem potrebna.

Drugače je pa tako, da bi dosegla smisel (izboljšanje partnerskih odnosov) ki si si ga zamislila Dianna, bi resnično morala delati s pari - ne posameznicami. Vsekakor pa se moraš zavedati, da je vsako delo z ljudmi težko in psihično obremenjujoče - pa če še tako delaš s srcem.

Dragi Dayo, tu se tudi jaz strinjam s tabo in Mayito, da je potrebno za dober odnos biti iskren in znati poslušati. Vendar je potebno še veliko več - med drugim tudi dobra spolnost, kadar govorimo o klasičnem partnerskem odnosu. O tem bi lahko razpredala na dolgo in široko - toda potem bi zašli od zastavljene teme.

Lepo je če ljubiš,

1. na cesti gospa (urejena, všečna, privlačna) - tu se zatakne

2. za štedilnikom gospodinja (dobra kuharica in čistilka) - zlaufa za silo

3. v postelji kurba - tu pa pogrne večina Slovenk

na ta račun obstaja 1 vic, ampak ne mi zamerit, samo VIC je;

dejanska slika je pa menda taka:

1. v kuhinji gospa

2. v postelji gospodinja

3. in na cesti kurba.... x:Ix

Da več ne citiram vsakega posebej;

seks in čustva... vsaka energija nosi informacijo. in če bi se jaz obremenjevala s tem, bi se verjetno res našla katera, ki bi se napalila name. Kar verjamem moči mislim. Če pa pretakam energijo, ki naj najde smisel tudi kasneje v zasebnem življenju, se bo mogoče res kaj razvilo v tej smeri. To je pač odvisno še od ostalih dejavnikov in ne samo od mene.

Zveni mogoče malo čudno za tistega, ki ga te stvari ne zanimajo... Te zadeve lahko izgledajo tako kot vse ostale dejavnosti v življenju. Je razlika, če privlačna prodajalka flirta s stranko ali pa samo opravlja svoje delo in se ne meni za okolico. Pri tem je še vedno lahko prijazna in profesionalna hkrati.

Kako lahko masaža vpliva kasneje v vezi... Večina žensk je potlačila nagon. Mogoče bi se ga dalo na tak sprostitveni način spet prebuditi, seveda ne čez noč in brez želje ženske populacije. Prijetne občutke si naše telo zapomni. Podrejanje stresu jih lahko vrže na stranski tir. To se lahko stopnjuje do popolne otopelosti.

Po drugi strani je pa možnost, da ženska doživi nekaj, česar v življenju še ni doživela. In posledično se ji odpre obzorje. začne razmišljati o svoji seksualnosti in jo tudi razvijati.

Saj ne mislim spreminjati sveta. Mi je že kar dovolj, da se je takšna debata sploh razvila. Čeprav sodeluje malo žensk, oz ena taprava x;)x , verjamem da se je našla še katera, ki vsaj bere te stvari.

uživajte!

Za marsikatero žensko je sex še vedno le zakonska dolžnost in to ob ugasnjeni luči in 2x zaklenjenimi vrati. Aja - pa še spoved je potem potrebna.

Hey Daxa, ne vem, mogoče pa res živimo rahlo v vzporednih svetovih. Ok, tud jst sem to že večkrat slišal (sploh mediji to radi propagirajo), ampak v praksi pa moram rečt, da se naše ženske kr dobr obnesejo. x:)x :palec: Vsaj po mojih izkušnjah, no. Res pa, da jih nisem sprobal velik (ker sem ponavad v eni zgodbi dalj časa), da bi zdej lahko delal statistično oceno, ha ha.

Glede moških v splošnem to res celo drži, kar si napisala, definitivno pa ne za vse. Pa sej je ja glih v tem poanta - senzualnost, pretok energije itd. Brez tega si ga lahko na roko vržem, na rabim ženske. :inocent:

Res pa, da mogoče velik del moške populacije tega ne šteka, verjetno ste tuki ženske na slabšem, ker vas je več, ki vas te stvari zanimajo na globlji in višji ravni, in je "primanjkljaj" takih tipov... Že to dost pove, da skor na kakršnokol delavnico sem kdaj šel, je blo ponavad razmerje ženske-tipi pribl. 5 proti 1. Čeprav zanimivo, da Poloni Sepe pa na njenih tantričnih delavnicah zmeri rata jih nabrat 50/50. Torej tipi le nis(m)o tolk zagamani, kar se teh stvari tiče. x:)x

Ne vem, po moje slovencem v seksu ne gre glih tolk slabo, vsaj kar slišim in kej preberem... vsaj v mladih letih... to, kar ti opisuješ, se najbrž bolj dogaja pol, ko so že zelo dolg skupi, se poročijo, vse postane rutina, ni več entuziazma. No, te izkušnje pa nimam, zato ne morem relevantno komentirat.

Drugače je pa tako, da bi dosegla smisel (izboljšanje partnerskih odnosov) ki si si ga zamislila Dianna, bi resnično morala delati s pari - ne posameznicami.

Se zelo strinjam.

Diana just do it! 

Jaz mislim da bi to šlo. V takem času smo, da to ni nič posebnega. V Ameriki imajo to že kar nekaj časa. Mi pa itak počasi lezemo za njimi. Tudi kot ekonomistka ti svetujem, da kar.

Jaz bi šla na tako masažo.  x:Dx

Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.

PARRA

.

kr znorim ko tole berem.

Vidiš moje izkušnje so pa take! Moški mislijo, da je dovolj da imajo kurca zato, ker je večini žensk stoječ kurac dokaz da so moškemu privlačne.

Srbi pravijo kurcu vreme prolazi,

In - kad mu vreme prođe - šta onda x?x

Ima moški še vedno na razpolago 11 pomočnikov - vrag je samo, če jih ne zna uporabljati - :vragec:

Lepo je če ljubiš,

da ženska doživi nekaj, česar v življenju še ni doživela. In posledično se ji odpre obzorje. začne razmišljati o svoji seksualnosti in jo tudi razvijati.

Hočeš povedati, da bi ženske iznenada odkrile, kaj je tisto - kar jim manjka in zaradi česa so "tečne in nezadovoljne" v nekem odnosu :O: xDDx

No ja - zdej me bodo pa spet spluval x:Ix

Dianna ti kar veselo začni, če se vidiš v tem poslu :palec: - v zakup je pač potrebno vzeti začetne težave in kako tako, ki se pojavi šele kasneje. Toda - v katerem poslu jih pa ni?

Lepo je če ljubiš,

Jaz nimam nič proti taki masaži. Razlika je samo ali to poteka med partnerji ali med popolnimi neznanci. In kot sem rekel pomembna so čustva in misli,ki pri tem nastanejo in do kakšnih dejanj to vodi.

Sicer pa erotične masaže obstajajo tudi pri nas. Srečal sem pa tudi par človečkov,ki so koristili to storitev in tudi žensko,ki je to izvajala. Se je pa pri taki masaži šlo še dalj kot si ljudje mislijo. Ta ženska je pač nekemu tipu zdrkala K...c,ko pa je dobila neko drugo službo in je prišla tja kjer je delal ta tip, se je to razvedelo.Bila je užaljena,igrala nedolžno deklico itd. Ampak to nema veze. Poanta je v tem da pri tem lahko pride tudi do drkanja,fafanja k...in seksa. In kot bi kurbice rekle "easy money".

Sedaj bom pa povedal še par osnovnih stvari s karmičnega vidika. Kurbice plačajo veliko ceno za ta dejanja. Posebno,če so tipi poročeni. Spolna čakra postane temne barve kar vodi do bolezni ki so povezane s tem področjem---uroinfekti, spolne bolezni,težave z mehurjem,rodili, lahko se pojavi celo rak itd.

Skratka nič nimam proti taki masaži,zavedati se je pa treba odgovornosti. In seveda paziti je treba tudi na hojo po tanki liniji karme-dobra ali slaba. xDDx

Brezo, ne bit tako črnogled v življenju. Iz tvojih postov sem razbrala, da vedno pomisliš na najslabše. In če misliš na slabo, se ti tako tudi dogaja.... če malo pomisliš.

In ne spet mešat masaže z ostalo ponudbo. Podoben stereotip kot mnenje.. če probaš travo, boš kasneje narkoman :xx!: .

"Hočeš povedati, da bi ženske iznenada odkrile, kaj je tisto - kar jim manjka in zaradi česa so "tečne in nezadovoljne" v nekem odnosu :O: xDDx "

Tako je Daxa x:)x . Se bom spet pošalila na naš račun, ampak to ne pomeni, da zaničujem ženske. Je pa v vsaki šali nekaj resnice ;)

Če ženska ni ponoči dobro nataknjena, je podnevi ziher.

lp

lp

a res al kaj? ziher, ja...

jaz se, kot ženska, na takem nivoju ne bi 'šalila' :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ja, kje pa ti živiš luba duša? x:)x

Erotične masaže obstajajo pr nas "uradno" zihr že kakih 20 let, in punce, ki to počnejo, od tega lahko super živijo. Res pa, da se pretežno fokusirajo na moško populacijo, verjetno več povpraševanja, ampak nekatere delajo pa tud za oboje. Preživet s tem ni problem, bolj obratno, zaslužki v teh poslih so visoki; bolj je problem, kolk te tako delo psihično obremenjuje, ker je precej blizu prostituciji, zato samo zelo redke vztrajajo na dolgi rok.

Sicer pa kar se Diannine ideje tiče, mi ni čist jasno, kako nej bi to pomagal v partnerskih odnosih. Če mata dva problem, je običajno precej bolj kompleksen, kot pa samo v seksualnosti. In če bo bejba pršla k teb na erotično masažo, je precej verjeten, da je vsaj mal bi- usmerjena, in jo bo po moje po taki izkušnji začel še bolj v to smer metat, kot pa da bi to kej pomagal v odnosu s partnerjem. Verjetno bo začela bolj o dianni fantazirat kot pa o svojem partnerju x:Dx

Če mata dva interes svoj odnos, intimnost in seks zboljšat, si bosta že sama nardila primerno masažico, sej to je pa ja neka zelo spontana stvar... prepustiš se filingu in energiji, lahko tud kakšno knjigo o tantri ali tao-seksualnosti prebereš, pa akcija.

Problem je ponavad v tem, da večina parov, ki majo probleme, sploh nimajo več interesa kej preveč se en drugemu posvečat. In tuki ne vidim, kako bi lahko taka masaža jim pomagala - ker vzroki problemov so ponavad drugje in samo z delom na seksualni energiji jih bo bolj težko rešit.

Tko da glede teh stvari bi se pa jst kr strinjal z mayito - treba gojit vrednote kot so iskrenost, poslušanje (tako drugega kot tud sebe), harmonija itd. - to je tist, kar dvema lahko pomaga. Oziroma jima da spoznanje, da pač nista za skupi.

Diannina masaža pa se mi zdi bolj primerna za tiste, ki jih bolj zanima še kakšno novo stvar sprobat, pa mal eksperimentirat itd. Kar je tud čist ok, komur pač to paše.

Še tole bi dopisal - po moje je taka masaža primerna bolj za samske in tiste, ki so bolj v free odnosu, kot pa za take, ki hočjo met resen odnos. Ker v takih primerih, če se vnaša neka tretja seksualna energija zraven, to ni najbolj zdravo in pelje ponavad bolj v probleme kot pa kej druzga.

dayo, ti si moj človek. Vzel si mi besedo iz usta. :palec:

Brezo, ne bit tako črnogled v življenju. Iz tvojih postov sem razbrala, da vedno pomisliš na najslabše. In če misliš na slabo, se ti tako tudi dogaja.... če malo pomisliš.

In ne spet mešat masaže z ostalo ponudbo. Podoben stereotip kot mnenje.. če probaš travo, boš kasneje narkoman :xx!: .

lp

Hm,čuden da si dobila tak občutek-da sem črnogled. xrolleyesx Jaz vidim stvari bolj s svetle strani. xDDx Ponavadi povem stvari ki veljajo za večino. Sem pa tukaj povedal stvari gledano z moške strani. Večina jih pri taki masaži pričakuje še kaj več kot samo masažo.

Evo še par svetlih stvari. Vsak človeček kdaj rabi, da ga nekdo razvaja, boža in crklja. Človeško telo je sestavljeno iz veliko energetskih točk. In z masažo dosežeš stimulacijo teh. Se pa erotična masaža razlikuje od ostalih,ker malo aktivira tudi kundalini in spolno energijo. Če zraven masaže vključiš še misli,energijo in jo malo vodiš po telesu lahko dosežeš tudi do 1000x boljše orgazme,srečo,veselje,blaženost in ostala pozitivna čustva. Skratka to doseže človeček takrat ko je sposoben dvignit poželenje in ostala nižja čustva na višji nivo. Če ne so pa vsaj spolne igrice bolj intenzivne in popostrene. x:Dx

Je pa od vsakega posameznika odvisen koliko je sposoben teh zadevic in premosorazmerno temu bo tudi učinek. Kajti vse to je povezano tudi s stilom življenja in z vsem kar gre zraven. Hočem povedati,da ne moreš spremeniti samo eno stvar ne da bi vplival tudi na drugo. Spremembe pa včasih vodijo tudi v krize. Ampak ko se doseže cilj je vse mnogokrat več poplačan. xDDx

Dianna, lej, po tej logiki bi po moje blo bolj v "javno dobro", če bi ti izvajala seksualne terapije za moške, da bi jih naučila, kako nej žensko dobr nataknejo, ne? Ker kaj bo pomagal, če bo ženska še bolj spolno odprta in senzitivna, zraven bo mela pa tipa, ki jo ne zna (ali noče) dobr spedenat?

Mogoče bi lahko počela neki v tem stilu kot tale "terapevtka": http://www.vecer.com/clanek2009092505472050

Samo vprašanje, a si ti zadost odprta za kej takega... Ker tvoje ideje, da bi striktno masirala samo ženske, pa da bi natrenirala enga geya, mi dajejo en občutek, da maš ti še sama (mogoče podzavestno) mal blokade oz. strahu do moških. Ne vem, samo na glas razmišljam...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...