Skoči na vsebino

erotična masaža za ženske

dianna

Recommended Posts

Bravo Brezo... si me prav presenetil x;)x .

Kar se tiče nataknjenosti, je pa tako: včasih se je zgodilo, da mi je šlo vse na živce. In potem poskušaš problem rešiti; šport, hrana, šoping, kuhanje... v glavnem aktivnosti, ki jih ženske rade počnemo. In kar nič ne pomaga. V bistvu pa manjka en dober orgazem al pa šest. S pomočjo spolne energije se da ves stres spravit iz sebe.

Če obstaja katera ženska, ki ne pozna nataknjenosti, ji dam kapo dol. Kaj se ne znate šalit....

Dayo, nič nimam proti moškim. V konkretni zadevi pa obstaja problem, da pri moškem maserju nastopi erekcija, kar bi znalo žensko, ki se prepušča masaži, zmesti. Lahko bi se ustrašila, lahko bi ga potegnila na mizo, in kaj vem kaj bi se še lahko zgodilo. Pri teh stvareh pač želim imeti red.

Ko gre za obratne vloge.. ženska maserka in moški masirani, lahko ženska lažje prikrije vzburjenje, če že pride do tega.

Saj ima Brezo prav po eni strani, da so tanke meje v tem poslu... Sem pa mnenja, da se da zavarovati in izogniti kakšnim neugodnim situacijam s poštenim odnosom.

Ni me strah moških. Brez vas bi bil itak dolgčas :C:

Kaj čem učit moške kako naj seksajo... če pa dobijo premalo krat priložnost. To področje je široko. Jaz želim samo ženskam ponuditi šanso, da uživajo in se odklopijo, brez slabe vesti. Kasnejša sproščenost in popestitev doma.... to so pa pozitivni stranski učinki.

Deli na socialnih omrežjih

mal joške pokaž, pa mogoče pride masaže do tebe x:px x:Dx

Mislim, da mi jošk sploh ni treba kazati, če bi hotela da pride kakšna masaža do mene. Drugače pa ne, ne razdajem se kar tako enim primitivcem kot si ti!

Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.

PARRA

Mislim, da mi jošk sploh ni treba kazati, če bi hotela da pride kakšna masaža do mene. Drugače pa ne, ne razdajem se kar tako enim primitivcem kot si ti!

hm :palec:

sej pol pa le nisi tko blesowa, kukr se skos delaš x:px x:Dx

pa da ne bo tole preweč zašlo... žou mi je, da kdo ne uspe takoj ugotowit, kdaj se zajebawam in kdaj ne. tko da za usak slučaj... tist okol jošk zadnjič, pa tut tole zdej... je bil hec. ti pa seweda kukr glih hoč uzet, pa uzem :palec:

pa oprost, k sm ti stopu na žulj x:px ĐĐĐĐĐĐOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

S pomočjo spolne energije se da ves stres spravit iz sebe.

Dayo, nič nimam proti moškim. V konkretni zadevi pa obstaja problem, da pri moškem maserju nastopi erekcija, kar bi znalo žensko, ki se prepušča masaži, zmesti. Lahko bi se ustrašila, lahko bi ga potegnila na mizo, in kaj vem kaj bi se še lahko zgodilo. Pri teh stvareh pač želim imeti red.

Ko gre za obratne vloge.. ženska maserka in moški masirani, lahko ženska lažje prikrije vzburjenje, če že pride do tega.

Saj ima Brezo prav po eni strani, da so tanke meje v tem poslu... Sem pa mnenja, da se da zavarovati in izogniti kakšnim neugodnim situacijam s poštenim odnosom.

Jaz ne bi rekel da se da stres spraviti ven,ampak da se transformira vzroke,ki povzročajo stres iz negativnih v pozitivne. Potem te zunanji dražlaji ne morejo spraviti s tira in s tem izgine tudi stres.

Seveda se da izogniti in zavarovat neugodnim situacujam s tem da postaneš kao flegmatik,biti moraš duhovno dovolj zrel in misliti z zgornjo glavico (ne spodnjo). Seveda spet govorim z moškega stališča,ki se pa bistveno ne razlikuje od ženskega.

Če bi jaz bil maser in bi mene hotela ženska potegnit k sebi,bi se pač izmuznil,rekel "Jaz sem profesionalec in se ne zapletam s strankami.Zaradi mene lahko naga plešeš pred mano,ampak na mene to ne naredi vtisa. x:Dx Ali se boš skulirala in nadaljujemo z masažo ali pa se obleci in adijo. Ne bom nič računal."

Skratka ločiti je treba biznis in zabavo in seveda misliti z zgornjo glavo. Kako se pa to doseže sem pa že zgoraj omenjal. Igra pa bistveno vlogo tudi nenavezanost,zlasti nenavezanost na fizično telo. xDDx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

mal sm preletel to temo, pa bi komenitral to:

privlacim dolocene energije in s tem tudi dolocene izkusnje. seveda lahko le predvidevam da so taksni tudi drugi ljudje. x:o)x zato se mi zdi najboljs govort v svojem imenu, ker posplosevat je v tem primeru pomoje neumestno.

Draga Mayita!

Ne vem kaj se ti je golota toliko zamerila. Vsi smo se rodili goli in to ni nič slabega. Eni obdarjeni malo bolj, drugi malo manj, vsak del telesa pa ima svoje življenjsko potrebne naloge. Vse si stlačila v en koš. Erotiko, sex, masažo, duhovnost in partnerske odnose. Na sex lahko gledaš kot na "sveto stvar" ali pa zgolj kot fizično potrebo. Vse to je povsem človeško in če me občutek ne vara, si tudi ti le človek.

Masaža, kakršna koli že (erotična, relaksacijska, klasična, športna itd....) ima vedno pozitivne učinke na človeka (razen pri rakavih bolnikih z metastazami). Ljudje jo premalo cenimo in verjetno prav zaradi nerazumevanja in "povezave" z erotiko jemljejo kot nekaj grešnega. V bistvu pa je nekaj res in tudi znanstveno dokazano, da se celo novorojenčki bolje , hitreje in lepše razvijajo, če jih mamice ljubkujejo in nežno božajo ter masirajo. Pa nikar ne reči, da mislijo na sex ( ne mamice in ne dojenčki)

"glede boljšanja partnerski odnosov jaz predlagam šolo iskrenosti in poslušanja." S tem se sicer strinjam, vendar tudi tečaj masaže nebi škodil nikomur, kvečjemu koristil. Pa še nekaj - ko govoriš o iskrenosti - Koliko ljudi pa je sposobnih prenesti resnico? SI JO TI SPOSOBNA PRENESTI. x?x

LP Daxa

meni se golota ni čisto nič zamerila,človeško telo je nekaj svetega in tako bi se morali tudi obnašati. Če se ne motim je prvi post zmešal vse skupaj, rekoč da se preko masaže duhovno in tudi partnersko povežete in zrastete. jaz se žal ne strinjam s tem in bom še enkrat ponovila ; KER LJUDJE NISO DUHOVNO DOVOLJ RAZVITI DA BI SE ŠLI TAKŠNE IN DRUGAČNE MASAŽE. od sexa lahko hitro postaneš odvisen to ne bi bilo niti slabo če bi sexsal z enim partnerjem, ampak žal realnost ni taka.

Ljudje premalo cenimo vse ne samo masaž, posebno samega sebe in masaža ne bo pomagala pri tem.

glede resnice, jaz imam rada samo resnico in iskrenost, če nisi sposoben sprejeti resnice je tako kot da ne bi živel. Najhuje pa je da te resnica itak slej al prej udari po glavi. Edina stvar ki na svetu obstaja je resnica. drugo je vse iluzija, torej če se izogibaš resnici, kako boš potlej rešil svoje probleme, noben partner ali prijatelj ti ne more pomagat, samo njih zvlečeš v neko tvojo iluzijo in tak odnos se nikoli ne konča dobro.Jaz prenesem samo resnico, hinavščine ne maram.če slišim resnico saj vem pri čem sem, kje moram še delati na sebi ali kaj moram spremeniti.

Glede te masaže, me spomne na kama sutro, mogoče bi bilo lažje da se posname film ali animiran film kjer sta oba partnerja prisotna in tako pokažete te vaše točke ali pač masažo samo. tako da partnerja, ki bi se rada to naučila, to tudi lahko izkusita skupaj.Ne pa da eden hodi k nekomu drugemu in potlej pričakuje, da ga bo partner ,ne da bi videl kako to poteka znal sprostiti.

Drugače pa kamasutra in tantra lepo nazorno naučita , vse to .Seveda moraš biti pa duhovno razvit, da razumeš to.

Mogoče so pa ženske zdaj samo ljubosumne ker so v beljaku odprli erotični velnes center za moške, kar se mi zdi tudi bolano. zdaj verjetno ženske zahtevajo nekaj takega zase.

hm :palec:

sej pol pa le nisi tko blesowa, kukr se skos delaš x:px x:Dx

pa da ne bo tole preweč zašlo... žou mi je, da kdo ne uspe takoj ugotowit, kdaj se zajebawam in kdaj ne. tko da za usak slučaj... tist okol jošk zadnjič, pa tut tole zdej... je bil hec. ti pa seweda kukr glih hoč uzet, pa uzem :palec:

pa oprost, k sm ti stopu na žulj x:px ĐĐĐĐĐĐOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Dragi Janko, očitno je tvoj humor smešen in simatičen samo tebi. Že ko preberem tole, takoj vem koliko je ura in s kom se pogovarjam. 

Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.

PARRA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...