Skoči na vsebino

POMAGAJTE MI!

Ribica89

Recommended Posts

Jst mam pa en zelo velik problem! Tri mesece nazaj sem začela prek študenta delati v eni firmi, tam pa sem spoznala tudi moškega, ki je od mene starejši 18let, poročen in ima hčerko staro 4 leta. Že prvi dan je poskočila iskrica in tako sva si začela pisati, se dobivati na pijači, ampak to se je na začetku dogajalo enkrat tedensko, sedaj pa se dobivava že vsak dan in eden brez drugega več ne moreva. Sama sem otrok ločenih staršev in vem kako je če ti ena ženska vzame očeta, zato ne vem kaj naj naredim ampak ga imam resnično rada. Prosim svetujte mi. Skrbi me tudi kaj bo rekla mami ko bo izvedela saj je od nje mlajši komaj tri leta! Hkrati sem obupana in noro zaljubljenahttp://zadovoljna.si/static/slo/microsites/default/img/forum/smiley/2.gif
Deli na socialnih omrežjih

, da čim prej izstopiš in uživaš mladost.

Itak ne bo.

Ampak ja, to je nasvet.

Meni je najbolj hecno, ko se začne govoriti kako HUDO ji je za drugo žensko in otroka, ampak vseeno ne more pomagati. Madona, če bi se vsi vedno prepustili trenutnim čustvom... ja men bi se zmešalo.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

le zakaj se nobeden ne spomni na zwezdice, da bi jih uprašou?

najbrž zato, ker ko se gre zares, jim ne zaupa niti ta, ki se z njimi kao ukwarja.

mišel... tole ni bil irc

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...