Skoči na vsebino

Priloznost

Marsa

Recommended Posts

Hecno, Mushi... Ravnokar sem zagledala tole temo "Priloznost", pa se spomnila, saj res, danes sem dobila eno fino asociacijo v zvezi z mislijo: priloznost zamujena ne vrne se nobena.... (ker sploh ni resnicen ta rek, v bistvu), pa vidim, da je prav ta trenutek odgovor. :)

Tako je, kot pravis - vcasih je druga se boljsa, torej, vedno je druga se boljsa, ker JE - kadar je, ce pa ni, pa ni bila prava. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Pa ste res tako prepričani v drugo priložnost? Kaj pa če bo vašo zamujeno priložnost izkoristil nekdo drug?

Vsem pa seveda privoščim še drugo priložnost.

x:Dx

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Bigm, tu je tisto večno vprašanje: ali priložnost sploh lahko zamudimo?

V soboto smo kupovali jakno za mojo hčerko Tejo. Najdemo nekaj,kar ji je bilo všeč, vendar želi ona ogledati še v eno ali dve trgovini. Meni je bila jakna všeč, ni bila predraga, pa sem izkazal skrb, češ, da lahko medtem "izgine". Odgovor 13-letnice: potem bom vedela, da mi ni bila namenjena.

Skratka, strinjam se z njo: ne plani na prvo priložnost; šele razmislek, ali bolje: zavedanje, pove, če je bila to res dobra priložnost.

Lep pozdrav vsem skupaj.

Bendži

Ja, se strinjam... vedno je se ena priloznost.. mogoce malo drugacna, ampak...

Ce je pa ni, se pa mogoce nekaj casa zelo sekiras, lahko se pa zgodi da sele po kaksnem letu ali dveh ugotovis, da je bilo to, da si zamudil tisto priloznost takrat, ena najboljsih stvari, ki se ti je kdaj zgodila :)

Kar ti je namenjeno, dobis... ce ne prvic, pa drugic ali tretjic...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Priložnost zamujena ne vrne se nobena. (Lahko pridejo še druge nove priložnosti, zamujenih pa ni več - temu se bi lahko reklo minevanje; al kaj)

Uživajte!

Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel.

... Ker če izkoristimo DOBRO priložnost, se nam lahko izmuzne NAJBOLJŠA priložnost!...

Saj. x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 9 months later...

Vsak izkoristi tisto priložnost, ki je zanj najboljša, če kakšno izpustimo, je samo zato, ker tista takrat ne bi bila najboljša varianta za nas, torej ni zamujenih priložnosti x^x .

Pa sem spet zasvinjala....

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 1 month later...
JanjaK, tvoja misel drži. Modreci pravijo, da ni slučajev in da smo vedno ob pravem času na pravem mestu. Vedno se nam zgodi prav tisto, kar v tistem trenutku potrebujemo, čeprav te resnice največkrat ne razumemo.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Priložnost je tak simpatičen substitut za problem. Se vadim v izpuščanju besede problem in jih nadomeščam s priložnostjo in človek že ob tem, ko zasliši to besedo dobi voljo in elan za izkoriščanje priložnosti.

Ljubim priložnosti x:px xsrcx :vio: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 9 months later...
Pujsa kužna ? nalezljiva? :eek: :madpro: x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

• 11 months later...
<{POST_SNAPBACK}>Priložnost je tak simpatičen substitut za problem. Se vadim v izpuščanju besede problem in jih nadomeščam s priložnostjo in človek že ob tem, ko zasliši to besedo dobi voljo in elan za izkoriščanje priložnosti.

Ljubim priložnosti  x:px  xsrcx  :vio: .

ooo kok kul :palec: problem zamenjat s priložnost x:Dx :palec:

spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...