Marsa 24. oktober 2002 Prijavi Deli 24. oktober 2002 Ce je priloznost zamujena,se vedno pojavi se ena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. oktober 2002 Prijavi Deli 24. oktober 2002 Včasih je druga boljša. Vsaj več razmisleka je vmes. mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2002 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2002 Hecno, Mushi... Ravnokar sem zagledala tole temo "Priloznost", pa se spomnila, saj res, danes sem dobila eno fino asociacijo v zvezi z mislijo: priloznost zamujena ne vrne se nobena.... (ker sploh ni resnicen ta rek, v bistvu), pa vidim, da je prav ta trenutek odgovor. Tako je, kot pravis - vcasih je druga se boljsa, torej, vedno je druga se boljsa, ker JE - kadar je, ce pa ni, pa ni bila prava. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. oktober 2002 Prijavi Deli 24. oktober 2002 Marsa, sem ravno v odhajanju pa zagledam, da si še nekaj napisala. In tud to kar si, je čist res. Je tako. Drugače ne bi bilo vredno niti prvič.mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 24. oktober 2002 Prijavi Deli 24. oktober 2002 Pa ste res tako prepričani v drugo priložnost? Kaj pa če bo vašo zamujeno priložnost izkoristil nekdo drug? Vsem pa seveda privoščim še drugo priložnost. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bendži 24. oktober 2002 Prijavi Deli 24. oktober 2002 Bigm, tu je tisto večno vprašanje: ali priložnost sploh lahko zamudimo? V soboto smo kupovali jakno za mojo hčerko Tejo. Najdemo nekaj,kar ji je bilo všeč, vendar želi ona ogledati še v eno ali dve trgovini. Meni je bila jakna všeč, ni bila predraga, pa sem izkazal skrb, češ, da lahko medtem "izgine". Odgovor 13-letnice: potem bom vedela, da mi ni bila namenjena. Skratka, strinjam se z njo: ne plani na prvo priložnost; šele razmislek, ali bolje: zavedanje, pove, če je bila to res dobra priložnost. Lep pozdrav vsem skupaj. Bendži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 24. oktober 2002 Prijavi Deli 24. oktober 2002 Zanimivo, tole obračanje modrih misli v resnice! Tudi jaz poznam nekaj "modrih" misli (malo za šalo): KDOR VISOKO LETA, IMA DOBER RAZGLED! KDOR DRUGEMU JAMO KOPLJE, JE GROBAR! KDOR SE ZADNJI SMEJE, SE SMEJE BREZ ZOB! Sorry, Marsa, nima veze s temo o priložnosti... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. oktober 2002 Prijavi Deli 24. oktober 2002 Ja, se strinjam... vedno je se ena priloznost.. mogoce malo drugacna, ampak... Ce je pa ni, se pa mogoce nekaj casa zelo sekiras, lahko se pa zgodi da sele po kaksnem letu ali dveh ugotovis, da je bilo to, da si zamudil tisto priloznost takrat, ena najboljsih stvari, ki se ti je kdaj zgodila Kar ti je namenjeno, dobis... ce ne prvic, pa drugic ali tretjic... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 24. oktober 2002 Prijavi Deli 24. oktober 2002 Ja, priložnosti so vedno, samo videti jih je treba.In vedeti, katere so najboljše.Ker če izkoristimo DOBRO priložnost, se nam lahko izmuzne NAJBOLJŠA priložnost! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 25. oktober 2002 Prijavi Deli 25. oktober 2002 Priložnost zamujena ne vrne se nobena. (Lahko pridejo še druge nove priložnosti, zamujenih pa ni več - temu se bi lahko reklo minevanje; al kaj) Uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lisička 25. oktober 2002 Prijavi Deli 25. oktober 2002 Priložnost...o ja, teh je veliko, takšnih in drugačnih, važno je, da jo znamo v pravem trenutku izkoristit in pravilno uporabit. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2002 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2002 ... Ker če izkoristimo DOBRO priložnost, se nam lahko izmuzne NAJBOLJŠA priložnost!... Saj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 Vsak izkoristi tisto priložnost, ki je zanj najboljša, če kakšno izpustimo, je samo zato, ker tista takrat ne bi bila najboljša varianta za nas, torej ni zamujenih priložnosti . Pa sem spet zasvinjala.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 JanjaK, tvoja misel drži. Modreci pravijo, da ni slučajev in da smo vedno ob pravem času na pravem mestu. Vedno se nam zgodi prav tisto, kar v tistem trenutku potrebujemo, čeprav te resnice največkrat ne razumemo. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Prešinila me je tale misel, ki sem jo enkrat slišala: PRILOŽNOST DELA TATU. (Pa najbrž ne tatoo. ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Priložnost je tak simpatičen substitut za problem. Se vadim v izpuščanju besede problem in jih nadomeščam s priložnostjo in človek že ob tem, ko zasliši to besedo dobi voljo in elan za izkoriščanje priložnosti. Ljubim priložnosti . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Ko je priložnost zamujena, nam namesto jajc ostanejo lupine. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 janjak si še mene okužila, čerpav mi včasih še uide... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Pujsa kužna ? nalezljiva? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 se mi zdi, da bi tale tema priložnost lahko šla z roko v roki s temo Greh! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Vsak dan je nova priložnost, da si ga naredimo najlepšega . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 PREPOZNO JE LOVITI ZAJCA ZA REP, ČE GA NISI UJEL ZA UŠESA. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Priložnost je tak simpatičen substitut za problem. Se vadim v izpuščanju besede problem in jih nadomeščam s priložnostjo in človek že ob tem, ko zasliši to besedo dobi voljo in elan za izkoriščanje priložnosti. Ljubim priložnosti .ooo kok kul problem zamenjat s priložnost Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 ti zgori bajta, ap vmre pes, ap mas priloznost sezidat novo in novega psa kupit Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 al pa razbiješ avto....in je to dober izgovor za kupit novga.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.