svetovalec 23. november 2009 Prijavi Deli 23. november 2009 (popravljeno) Fotografije sprejema slovenskih nogmetašev na prešernovem trgu, v četrtek 19. novembra 2009, si lahko ogledate na spletni strani: http://www.dic.si/galerija vabljeni k ogledu! Popravljeno 23. november 2009 -> Marsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. junij 2010 Prijavi Deli 15. junij 2010 nč nč...glih tolk, da se tema ne izgubi... ker je stara in ma stare slikce, če bi mogoče prjel jih pogledat kdaj kasnej Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. junij 2010 Prijavi Deli 15. junij 2010 nč nč...glih tolk, da se tema ne izgubi... Kul, prav je, da je še posebej tema, lahko ju (obe temi) tudi povežemo* [in ne združimo], ker je kot rečeno prav, da imamo prav t(ak)o temo še posebej. * Svetovno prvenstvo v nogometu 2010 (morda bi vključili še anketo? ali jo posebej odprli [in jo od tu povezali]? recimo predvidi, možni izhodi, kombinacije, rezultat(i), ampak se mi zdi, da bi bilo to morda malo komplicirano sestavit... no če se komu da oz. če se zdi komu, da ima sploh smisel, pa naj pripravi - najverjetneje se da vklopit v temo - od pač zdaj) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. junij 2010 Prijavi Deli 15. junij 2010 (morda bi vključili še anketo? Lahko odpremo stave... In tisti ki najbolj kiksne da v Kratochwilu za pir... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. junij 2010 Prijavi Deli 15. junij 2010 Skratka.....podarjenemu alžirskemu konju se ne gleda v zobe, al tko nekak.Važna je zmaga, kaj bi nam pomagala ful lepa igra in poraz al remi. V petek bo treba velik več pokazat. Frenda v USA že strašim Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. junij 2010 Prijavi Deli 15. junij 2010 To ist prav moj frend v Slo za slovensko zmago Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. junij 2010 Prijavi Deli 15. junij 2010 Moj je čist amer, sam je že bil v slo, pozna kr dobro......za amera odlično Sn mu še povedal.....v košarki na SP v polfinalu, mad Petra Majdič, Maze, Zavec itd. itd......pa Ruse smo že.....pazte se male Slovenije Se je mal zamislo, ded Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. junij 2010 Prijavi Deli 15. junij 2010 Prognoza Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. junij 2010 Prijavi Deli 15. junij 2010 Sn kliknu na "stane" misleč, da bo tam tvoja prognoza Penso positivo....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. junij 2010 Prijavi Deli 15. junij 2010 Sn kliknu na "stane" misleč, da bo tam tvoja prognoza Penso positivo....... Bene, mi aspetto almeno 1 : 0 per noi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.