Skoči na vsebino

Kako na naraven način prestaviti menstruacijo?

sunny girl

Recommended Posts

Zdravo,

zanima me ali kdo od vas pozna kakšno naravno metodo za prestavitev menstruacije? Brez hormonskih dodatkov in brez škodljivega vpliva na organizem?

Pozdrav x:Ix

Eeee, z nosečnostjo mrbit?

:vio:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš
Deli na socialnih omrežjih

Zakaj pa je to sploh potrebno? :inocent: naravno prestavt z "naravnim"?

pozdrav x:)x

Zdravo,

zanima me ali kdo od vas pozna kakšno naravno metodo za prestavitev menstruacije? Brez hormonskih dodatkov in brez škodljivega vpliva na organizem?

Pozdrav x:Ix

Jaz sem jo NEHOTE s sekiranjem in psihiranjem. NE PRIPOROČAM. x:o)x

Sicer sem si pa samo enkrat s Primolut-Nor, ampak to je že kemija. Pa tega ne bom več ponovila.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Jaz sem to dobila predpisano, ker je tudi za nekaj časa izginila. Na srečo mi ni bilo treba uporabit, ker se je po obisku lekarne kar sama vrnila x:)x

Zanimivo! Ko je meni zaostajala, mi je samo rekla, da spet psihiram in da naj se sprostim. Potem je pa prišla.

Se je že zgodilo, da sem mislila, da sem noseča (verjetnost je bila tako zelo majhna, da bi morala imeti res ne/srečo) in je zaostajala in zaostajala. Ko sem naredila test, je prišla v roku nekaj ur. x:o)x

To kemijo moraš začet jemat 3 dni pred menstruacijo, dvakrat na dan. Se mi zdi.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

hehehe, ne gre se za decemberska praznovanja, ampak prav vedno sovpada z prazniki in dopusti.. In mi že kr pošteno najeda živce, ker vedno ko kam gremo, me spremlja. Pustim pa naravi, da opravi svoje, očitno že mora biti tako.. Ni pa fajn. :cry:

• 4 months later...

Hm, mogoce ti pa sporoca da se takrat bolj s seboj ukvarjas :wOOt:

namrec nemalo prazni-kov je v osnovi (dokler jih nismo javno in druzbeno skomercializirali) bilo namenjeno predvsem temu. Torej poglabljanju vase, zahvali naravi za njene darove, duhu, zivljenju, razumevanju tistega kar smo izkusili in ustvarjanju prostora za novo. Ter seveda z poglabljanjem vase, pridobiti vec energije in motivacije za naprej.

Ko smo ziveli izrecno zemeljsko in posvetno, so prazniki prinasali prostor za predajo visjim, notrjanjim energijam. Te so izpolnile cloveka lahko tudi z duhom sprave, razumevanja in miru. Temu je sledilo vec energije, s tem pa logicna vspodbuda za nadaljno delo inu pa sluzenje.

Mogoce bi se morali imenovati polni-ki x:o)x

Ali pa je to zato, ker nekaj gre, se izprazni in pride novo? :inocent: - Ja no, tole pa se ze sovpada nekak z zenskimi zadevami.

hehehe, ne gre se za decemberska praznovanja, ampak prav vedno sovpada z prazniki in dopusti.. In mi že kr pošteno najeda živce, ker vedno ko kam gremo, me spremlja. Pustim pa naravi, da opravi svoje, očitno že mora biti tako.. Ni pa fajn. :cry:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...