sunny girl 25. november 2009 Prijavi Deli 25. november 2009 Zdravo, zanima me ali kdo od vas pozna kakšno naravno metodo za prestavitev menstruacije? Brez hormonskih dodatkov in brez škodljivega vpliva na organizem? Pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 25. november 2009 Prijavi Deli 25. november 2009 Zdravo, zanima me ali kdo od vas pozna kakšno naravno metodo za prestavitev menstruacije? Brez hormonskih dodatkov in brez škodljivega vpliva na organizem? Pozdrav Eeee, z nosečnostjo mrbit? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2009 Prijavi Deli 25. november 2009 Seznam tem o menstruaciji Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. november 2009 Prijavi Deli 25. november 2009 Zakaj pa je to sploh potrebno? naravno prestavt z "naravnim"? pozdrav Zdravo, zanima me ali kdo od vas pozna kakšno naravno metodo za prestavitev menstruacije? Brez hormonskih dodatkov in brez škodljivega vpliva na organizem? Pozdrav Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 25. november 2009 Prijavi Deli 25. november 2009 Zakaj pa je to sploh potrebno? naravno prestavt z "naravnim"? pozdrav Ti pa tud nč ne mislš, Free. A pr vas ni sindikalnih zabav...pa tko. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. november 2009 Prijavi Deli 25. november 2009 ne. saj pri nas niti sindikata ni. no, jaz moram biti sam sebi sindikat. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. november 2009 Prijavi Deli 25. november 2009 Jaz sem jo NEHOTE s sekiranjem in psihiranjem. NE PRIPOROČAM. Sicer sem si pa samo enkrat s Primolut-Nor, ampak to je že kemija. Pa tega ne bom več ponovila. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 25. november 2009 Prijavi Deli 25. november 2009 ne. saj pri nas niti sindikata ni. no, jaz moram biti sam sebi sindikat. No ja. Dobr no, če ne gre drgač. Maš pa ves vesele zase. Kar tud ni tko slab. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. november 2009 Prijavi Deli 25. november 2009 Jaz sem to dobila predpisano, ker je tudi za nekaj časa izginila. Na srečo mi ni bilo treba uporabit, ker se je po obisku lekarne kar sama vrnila Zanimivo! Ko je meni zaostajala, mi je samo rekla, da spet psihiram in da naj se sprostim. Potem je pa prišla.Se je že zgodilo, da sem mislila, da sem noseča (verjetnost je bila tako zelo majhna, da bi morala imeti res ne/srečo) in je zaostajala in zaostajala. Ko sem naredila test, je prišla v roku nekaj ur. To kemijo moraš začet jemat 3 dni pred menstruacijo, dvakrat na dan. Se mi zdi. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. november 2009 Prijavi Deli 25. november 2009 Potem bi bila pa že po vseh časopisih. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 25. november 2009 Avtor Prijavi Deli 25. november 2009 hehehe, ne gre se za decemberska praznovanja, ampak prav vedno sovpada z prazniki in dopusti.. In mi že kr pošteno najeda živce, ker vedno ko kam gremo, me spremlja. Pustim pa naravi, da opravi svoje, očitno že mora biti tako.. Ni pa fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 26. november 2009 Prijavi Deli 26. november 2009 Ko sem naredila test, je prišla v roku nekaj ur. Meni je dovolj, da plačam test na blagajni od lekarne, pa se ulije Drugače pa- vsako potovanje, dopust al kakšne ekstra športne zadeve- vedno s paketom spodaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LastMinute 31. marec 2010 Prijavi Deli 31. marec 2010 Drugače pa- vsako potovanje, dopust al kakšne ekstra športne zadeve pa post Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. marec 2010 Prijavi Deli 31. marec 2010 kom post a se boš ti kdaj zresnu? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. marec 2010 Prijavi Deli 31. marec 2010 Hm, mogoce ti pa sporoca da se takrat bolj s seboj ukvarjas namrec nemalo prazni-kov je v osnovi (dokler jih nismo javno in druzbeno skomercializirali) bilo namenjeno predvsem temu. Torej poglabljanju vase, zahvali naravi za njene darove, duhu, zivljenju, razumevanju tistega kar smo izkusili in ustvarjanju prostora za novo. Ter seveda z poglabljanjem vase, pridobiti vec energije in motivacije za naprej.Ko smo ziveli izrecno zemeljsko in posvetno, so prazniki prinasali prostor za predajo visjim, notrjanjim energijam. Te so izpolnile cloveka lahko tudi z duhom sprave, razumevanja in miru. Temu je sledilo vec energije, s tem pa logicna vspodbuda za nadaljno delo inu pa sluzenje. Mogoce bi se morali imenovati polni-ki Ali pa je to zato, ker nekaj gre, se izprazni in pride novo? - Ja no, tole pa se ze sovpada nekak z zenskimi zadevami. hehehe, ne gre se za decemberska praznovanja, ampak prav vedno sovpada z prazniki in dopusti.. In mi že kr pošteno najeda živce, ker vedno ko kam gremo, me spremlja. Pustim pa naravi, da opravi svoje, očitno že mora biti tako.. Ni pa fajn. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. marec 2010 Prijavi Deli 31. marec 2010 No, vcasih pa res. Pravijo, da vse kar je dobro je dobro tudi deliti. Za neke stvari ali okoliscine to prav res velja. Maš pa ves vesele zase. Kar tud ni tko slab. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.