Guest razlika 7. avgust 2010 Prijavi Deli 7. avgust 2010 Če misliš mene, ne, te specialitete se naberem mimogrede po gostilnah, ampak jaz jo vedno pokodiram s svojo Kako? A jodirano ti tako? No, zanimivo. A pol solnice po gostilnah tkole, mal suneš.... in vrneš, naslednji dan, ko nafilaš s svojo soljo. To pa je zavzetost! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. avgust 2010 Prijavi Deli 8. avgust 2010 Kako? A jodirano ti tako? No, zanimivo. A pol solnice po gostilnah tkole, mal suneš.... in vrneš, naslednji dan, ko nafilaš s svojo soljo. To pa je zavzetost!Si pa res prava razlika, kaj vse ti ne pade na pamet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zavod za Prehrano 13. avgust 2010 Prijavi Deli 13. avgust 2010 Vabimo Vas, da se nam pridružite na naši Face Book strani - Zavod za Prehrano , kjer Vam odgovarjamo na številna vprašanja, Vam pomagamo z nasveti in Vas seznanjamo z novostmi s področja prehrane in zdravega življenja. http://www.facebook.com/photo.php?pid=317583&id=100000445796432&ref=notif¬if_t=photo_comment#!/profile.php?id=100000445796432 Citiraj www.holistic.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. avgust 2010 Prijavi Deli 13. avgust 2010 Jst kot uporabnik tega foruma, pa vas vabim k placljivemu oglasevanju na tem forumu. Ste za? Nekateri menijo, da se izplaca Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. oktober 2010 Prijavi Deli 21. oktober 2010 Glikemični indeks - kaj je to? > -teme s podobnim ali istim naslovom:Zdrava prehrana Za premagovanje vsakodnevnih naporov je potrebna hranazdrava prehranaZdrava hrana Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malimihec 4. december 2010 Prijavi Deli 4. december 2010 zanima me ali kdo ve kaj več o tem mogoče je že na forumu pa nisem opazil, dobil sem meil s to vsebino ...--------------------------------------------------------------------------------------------- Ali ste vedeli?!? Mleko s pretečenim rokom pošljejo zopet h proizvajalcu, ki ima zakonsko dovoljenje, da lahko ponovi proces pasterizacije pri 190 stopinjah in ga da ponovno na trg. Po zakonu se lahko ta proces ponovi 5x. Proizvajalec je zavezan objaviti kolikokrat je ponovil ta proces in ga tudi objavi, vendar na svoj način, zavedajoč se, da se nihče ne vpraša, če je bilo kupljeno mleko predelano že večkrat. Skrivnost je napisana spodaj, na dnu tetrapaka, z majhnimi številkami. Recimo da je napisana številka 12345, manjkajoče število nakazuje kolikrat je bilo mleko ponovno dano v obtok. Recimo 12 45, manjka številka 3 - to pomeni, da je bilo mleko 3x pretečeno in zopet prevreto. To pa še ni vse, ker v paketu, kjer je 12 mlek, bo pri nekaterih manjkala številka pri drugih pa bodo vse številke. To pomeni, da je bila celotna pošiljka enako tretirana. Na tak način podjetja bogatijo, torej tako, da reciklirajo pokvarjeno mleko in tisti, ki nosi posledice, smo seveda mi, ki pijemo to umazanijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. december 2010 Prijavi Deli 5. december 2010 Ne vemo, ker ne morem ovedet, saj menda ni res. Beri temo o homeogeniziranemu mleku, ce zelis. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 8. december 2010 Prijavi Deli 8. december 2010 za vse tiste, ki se ne morete odpovedat vitaminom vitamin C u različitim namirnicama: prasenCe, pivCe, vinCe, sarmiCe, kobasiCe .. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 (popravljeno) Najbolj Zdrava + Najboljša Prehrana = Vedno Bila + Vedno Bo : Najpreprostejša Prehrana !!! To pa zato, ker naša duša nima tolikšne sposobnosti vodenja procesov ločevanja sestavin hrane v našem želodcu . Namreč, z preveč zmešano/zmixano hrano samo zmedemo ubogo dušo, da potem neve več nič, ne kod, ne kam, ne kaj bi . One "ugotovitve" zavedenih znanstvenikov ki govorijo o raznovrstnorazlični hrani v obroku, so žal zavajajoče . Če hočete ohraniti + izboljšati svoje zdravje se izogibajte več kot Trem različnim sestavinam/hranam v enem obroku . Tako bo Duša pridobivala na Auri + ostalih Energijah + močeh . In še primer ; SobotnoNedeljski Ljubezenski Obed Zajtrka : - polnozrnat-graham kruh, + nehomogenizirano(sveže, če je možno) mleko, + čebelji med . Izogibati pa se je potrebno še preveč predelane hrane (testenin, slaščic, čokolinotov, itd itd ) Inpa ; pogreta hrana je Zelooooo Škodljiva . Sveže = najboljše . Lp + # Popravljeno 9. december 2010 -> Bojante 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. december 2010 Prijavi Deli 11. december 2010 "Če bi videli naše stranke na ekoloških tržnicah, bi videli, da so to čisto običajni ljudje, da to niso neki neumneži, ki bi dražje kupovali, ampak kupijo manj, premišljeno, hrana se ne zavrže, ker je kvalitetna. Če ti nekaj dragoceno kupiš, potem tudi znaš porabiti. Na koncu proračun zato ni nič višji." Tut video je dober! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 12. december 2010 Prijavi Deli 12. december 2010 zanima me ali kdo ve kaj več o tem mogoče je že na forumu pa nisem opazil, dobil sem meil s to vsebino ...--------------------------------------------------------------------------------------------- Ali ste vedeli?!? Mleko s pretečenim rokom pošljejo zopet h proizvajalcu, ki ima zakonsko dovoljenje, da lahko ponovi proces pasterizacije pri 190 stopinjah in ga da ponovno na trg. Po zakonu se lahko ta proces ponovi 5x. Proizvajalec je zavezan objaviti kolikokrat je ponovil ta proces in ga tudi objavi, vendar na svoj način, zavedajoč se, da se nihče ne vpraša, če je bilo kupljeno mleko predelano že večkrat. Skrivnost je napisana spodaj, na dnu tetrapaka, z majhnimi številkami. Recimo da je napisana številka 12345, manjkajoče število nakazuje kolikrat je bilo mleko ponovno dano v obtok. Recimo 12 45, manjka številka 3 - to pomeni, da je bilo mleko 3x pretečeno in zopet prevreto. To pa še ni vse, ker v paketu, kjer je 12 mlek, bo pri nekaterih manjkala številka pri drugih pa bodo vse številke. To pomeni, da je bila celotna pošiljka enako tretirana. Na tak način podjetja bogatijo, torej tako, da reciklirajo pokvarjeno mleko in tisti, ki nosi posledice, smo seveda mi, ki pijemo to umazanijo. Jah, Hudoooooooooo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif kaj vse nam bojo še podtaknil' pod nos , ... ooooooojoj, barabe nesramne http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_angry.gif Zgleda da sploh nevejo več, kako bi nas še prevaral in nas ogoljufal, oziroma zastrupil' . Uh, to pa je banda . Hvala Miha ! Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anja Horvat Jeromel 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 Presne čoko sladice so tudi idealna varianta, da naredimo korak k bolj zdravem prehranjevanju, če že drugega ne moremo spremeniti. Več o tem na moji presni delavnici o sladicah (v LJubljani že v četrtek 1. decembra od 17h do 20h), kjer bomo ustvarjali in jedli presne dobrote, kot so: s čokolado oblite marelično kokosove praline, nežna bela čokolada z goji jagodami, športne praline za moč oblite s čokolado, sušene presne božične zvezdice, čokoladno-pomarančni mousse. Več informacij: http://ekologicen.si...prehranjevanja_ V soboto, 10. decembra 2011, od 10. do 13. ure pa bomo iste jedi ustvarjali tudi na prvi osnovni šoli v Slovenj Gradcu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lium 2. december 2011 Prijavi Deli 2. december 2011 (popravljeno) Je kdo mogoče probal prehranjevanje po krvni skupini? Jaz bi, samo imam skupino A in tile so najbolj omejeni, ker naj bi to bila prva krvna skupina. Lovci, kar pomeni veliko mesa, meni pa bol tekne sadje in zelenjava. Samo bomo probali. Popravljeno 2. december 2011 -> lium Citiraj http://goo.gl/EIHqQ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2011 Prijavi Deli 2. december 2011 Haj. To ki omenjaš je krvna skupina 0. Imamo pa tudi temo: Pehrana glede na krvno skupino Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 1 Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 29. oktober 2012 Prijavi Deli 29. oktober 2012 1 Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.