Natalina 5. december 2009 Prijavi Deli 5. december 2009 Živijo...z mami smo razmišljale kaj bi letos podarjale sorodnikom...ker smo vsi v družimi (predvsem jaz in mami) bolj umetniškega tipa (vzgojiteljice na pohodu.. ) smo se odločile da bomo spet kaj pametnega izdelale doma...lansko leto smo iz lesa in z barvo ter vato izdelovale božičke, predlani snežake, itd...letos pa smo se odločile da naredimo vizitke in parfumčke... v osmovni šoli smo imeli predmet poskusi v kemiji in tam smo izdelvali parfumčke iz alkohola, vode in eteričnih olj...doma imam še vedno enega z vonjem po pomaranči in res čudovito diši... kaj boste pa vi podarili svojim najbljižnim??...tudi vi radi izdelujete...kakšna likica bi bila tudi dobrodošla...mogoče pa komu pomagamo z idejami... uživajte! Citiraj ...vesolje med zvezde nevidne črte riše, povezuje ljudi ki jih več ni, vsaka zvezda poje svojo zgodbo, zgodba o ljubezni sva jaz in ti...♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. december 2009 Prijavi Deli 9. december 2009 letos delim homemade figovo marmelado in kakijevo marmelado s kandirano pomarančo, piškote (čokokoko razpokančke, napolitanke in prijatelj), zaenkrat razmišljam da bi naredila še belo čokolado s pistacijami in suhimi brusnicami (Xmas look).Darila zavijem v celofan, rižev papir (cvetličarne), nekaj v krep in pa okrasnim/zavežem s suho slamo ter okraski (novoletne miniaturne bunkice iz Hoferja). Če najdem primerne stekleničke (okol 2dcl), naredim še odišavljeno (različni okusi: česen, lovor, poper, čili, oreh) oljčno olje ali aromatični kis (okusi: melisa, česen, lovor) v glavnem, od mene ne bo kupljenega Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2009 Prijavi Deli 9. december 2009 v bistvu skoda ker si odprla novo temo, jih imamo cel kup, nisem pa vedela, h kateri naj jo prikljucim. seznam tem o darilih Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 zelo lepo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 vola ..nekaj je ratalo... prav fajn zgleda čisto po mojem okusu če smem vprašat, kako osnovo za milo si kupila, kje? kako naredla milo? uf, sem preveč radovedna? šibam zdaj. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 vola ..nekaj je ratalo... Wow :2src: Jaz sem navdušena nad domačimi stvarmi in najraje dobivam in dajem takšna darila. Kar nekajkrat sem že dajala košare z domačimi stvarmi (med, olje, vino, vložene zadevščine, piškotki). Letos pa ne vem kako bo.Kar precej stvari sem kar kupila... nekaj knjig, oblačil in kozmetike (v body shopu). sem kupila tisto, kar si je želel... Najtežje mi je staršem in starim staršem, ker v bistvu niti ne veš kaj rabijo... mogoče bom res spet košare... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.