Daweed 6. december 2009 Prijavi Deli 6. december 2009 Živjo! Ok, mogoče malo čudno vprašanje, ... A vas moti, da ima punca poraščeno rit? Spoznal sem punco, zelo se ujemava, sma že dober mesec skupaj, vendar me na nek način moti to, da ima poraščeno ritko - še posebaj pride do izraza, ko jo vzamem odzadaj (vendar ona tega še ne ve!). Sprva sem bil mnenja, da me bo minilo, zdaj pa sem se obrnil na Čveka forum, po nasvet. Glede tega ji še nič nisem omenil, ker je ne bi rad prizadel. Ker ne moreš kar iz topa strelit: "bi si mogoče depilirala ritko?". Prosim za nasvet! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Daweed 6. december 2009 Avtor Prijavi Deli 6. december 2009 Poraščeno kje? Si predstavljam, da bolj med ritnicami, ker se večini punc tam rado zaraste zaradi britja.Če prenese vosek potem se da to uredit pri kozmetičarki. Seveda pa nima trajnega učinka. V kolikor te reeees moti ji plačaj lasersko epilacijo in ti tega ne bo treba gledat nikoli več LP Prosiiim, ne me napačno razumeti, ... Že dlje časa si dopovedujem, da me ne moti, ampak me očitno ... In nisem ji še nič omenjal, ker ne vem, na kakšen način ji naj to povem, da ne bom izpadel totalni plitek, ... Drugače pa je, med ritnicami, in to zeeelooo, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Daweed 6. december 2009 Avtor Prijavi Deli 6. december 2009 Ne kompliciraj So samo kocine in hvala bogu živimo v času, da se da to uredit kot sem zgoraj napisala.Pač povej ji, da kadar se brije ali pa gre kozmetičarki naj ne pozabi še na tisti del...nima kaj bit jezna ali užaljena. Si me zdaj nasmejala Upam, da res ne bo jezna oz. preveč užaljena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. december 2009 Prijavi Deli 6. december 2009 zivjo jst sm za vse "najbolj pameten", pa kao za vse mam odgovore; samo zase ne, tko da mogoce boljs da me ne poslusas. morda bo, ali je, tudi ona nasla na tebi kaj, kar ni glih v okvirih njenega viska estetike in okusa. mogoce bo to celo vajin izziv, biti odkrit drug z drugim in s tem presezt ta morda manj pomembna dejstva.zdej, ce te nekaj tako zelo moti, da ne mores presezt tega kar te moti oz. to okoliscino, bi bilo morda dobro, da se vprasas zakaj in kaj ti je pri odnosu bolj pomembno. V mojih izkusnjah se da neke okoliscine presezt s sprejemanjem. Mogoce ti celo kdo porece, zakaj se s tem sploh ukvarjas. kar se odstranjevanja dlak tice pa pojma nimam, vejo punce kle ziher kej, ce ji ali se vama to zdi sploh potrebno Živjo! Ok, mogoče malo čudno vprašanje, ... A vas moti, da ima punca poraščeno rit? Spoznal sem punco, zelo se ujemava, sma že dober mesec skupaj, vendar me na nek način moti to, da ima poraščeno ritko - še posebaj pride do izraza, ko jo vzamem odzadaj (vendar ona tega še ne ve!). Sprva sem bil mnenja, da me bo minilo, zdaj pa sem se obrnil na Čveka forum, po nasvet. Glede tega ji še nič nisem omenil, ker je ne bi rad prizadel. Ker ne moreš kar iz topa strelit: "bi si mogoče depilirala ritko?". Prosim za nasvet! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. december 2009 Prijavi Deli 6. december 2009 jst sm za vse "najbolj pameten", pa kao za vse mam odgovore; samo zase ne, tko da mogoce boljs da me ne poslusas. dragi free...žou te morm razočarat in v kali zatret to tvojo pretirano samozavest okol pameti.najbolj pameten sem jest. sploh pa...NAJBOLJ POŠTENO JE BOG PODELIL PAMET. VSAK ZASE MISLI, DA JE IMA NAJVEČ.z dlakami je pa isto. glih prou jih ma sej... ko bo to rešeno, boš pa kej druzga najdu. pa tko kt free prawi... tut ona kej vidi. in jo moti...in če se mata rada, bosta reševala, če pa ne, se bo pa nabiral in nabiral, pol pa se vidimo v kakšni drugi temi. lih zdej je ena popularna na to temo. neznosna weza al neki tacga.uglawnem... takle maš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. december 2009 Prijavi Deli 6. december 2009 ni kej Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 6. december 2009 Prijavi Deli 6. december 2009 Pa še nasvet od totalnega tupkota. Daj si gor sončna očala,pa bo stvar rešena. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 6. december 2009 Prijavi Deli 6. december 2009 dobra samo, a veš Brezo, da se v temi pri božanju tud opazi?? Če ga bo pa še pri božanju kaj motilo, naj si da pa še medicinske rokavičke gor. Če ga bo pa še kakšno stokanje motil,naj si da pa še čepke za ušesa. Če pa bo imel probleme še z jezičkom ali zadahom od ženskice pa obstaja tudi maska. Če ga bo pa res vse motil pa najbolje da obleče kakšen skafander. Če drugega ne, bo vsaj minimalna okužba s prašičjo gripo. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. december 2009 Prijavi Deli 6. december 2009 Če ga bo pa še pri božanju kaj motilo, naj si da pa še medicinske rokavičke gor. Če ga bo pa še kakšno stokanje motil,naj si da pa še čepke za ušesa. Če pa bo imel probleme še z jezičkom ali zadahom od ženskice pa obstaja tudi maska. Če ga bo pa res vse motil pa najbolje da obleče kakšen skafander. Če drugega ne, bo vsaj minimalna okužba s prašičjo gripo. najbolš, da mene pokliče, on pa gre... k teb mal modrih poslušat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. december 2009 Prijavi Deli 6. december 2009 da. pa lepo ti opravis nalogo namesto njega se ne bo vec rabil sploh obremenjevat. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. december 2009 Prijavi Deli 6. december 2009 da. pa lepo ti opravis nalogo namesto njega se ne bo vec rabil sploh obremenjevat.itaqčupavom kurcu i dlaka smeta čeprou... če lu..ek mal preweč okol opleta ... tud počas neha bit firbčen Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. december 2009 Prijavi Deli 6. december 2009 maa kam ste prišli s temo ... u cajte, ene 20 kil nazaj Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. december 2009 Prijavi Deli 7. december 2009 A v vseh primerih, pogledih? ali zgolj dolocenih okoliscinah? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. december 2009 Prijavi Deli 7. december 2009 http://www.ilcorpodelledonne.net/?page_id=91 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 7. december 2009 Prijavi Deli 7. december 2009 Kar hecajte se, ampak spolnost in telesna privlačnost je pomemben del odnosa. Nič novega, aneee , izkušnje. Na začetku tega dela mojega življenja, pa še en cajt naprej, me je pri partnerju motilo par stvari. In to sem pripisovala .... danes vem - napačno. V resnici ta odnos ni bil, kar naj bi bil. Ljubezni je več vrst. In ljubezen do partnerja ni vedno takšna, da bi se pokrivale tudi energije telesnih stikov. Danes pravim, da prava zveza temelji tudi na tem in je v užitek ... Zdaj dragi Daweed, če se res ne hecaš, ni druge, kot da ji na lep način poveš in se pogovorita. Čist happi že ne bo, ampak odvisno, kakšna oseba je. Najbrž ji bo postalo prav nerodno, zato bodi tenkočuten. Drugače pa kein problem danes odstranit dlake, voskanje (s stisnjenimi zobmi) kar gre, naj pa to počne kozmetičarka. Povej punci tudi (če bosta prišla tako daleč, da bo to želela), da v kozmetičnih salonih to počnejo na vseh delih telesa, tudi brazilske depilacije, kjer še ritko uštimajo, da je gola in lepa kot dojenčkova rita Razmišljam pa, ali je to res edina stvar, ki te moti, da ni v ozadju še kaj drugega, česar si nočeš priznat. In čist odkrito, če ni na tazadnji en cel čopek , matr, si pa pecajzlast . Šalim se... Kaj šele bo, ko bosta dovolj dolgo skupaj, ko ti že začne po malem it na živce, kako partner je ali kako povsod pušča svoje stvari itd.. itd.. Skratka, bodi iskren do sebe in nje. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. december 2009 Prijavi Deli 7. december 2009 http://www.ilcorpodelledonne.net/?page_id=91 sem hotu že enkrat napisat. no, bom pa zdej. fora je v tem, da nam je seksualna vsebina tako lahko dostopna, včasih celo sili v našo zavest, da nam nezavedno ustvarja nekakšen ideal. in potem če punca ni čisto po tem idealu, nekaj ni v redu. in potem spreminjamo drug drugega. fora je pa v tem, da je problem rešljiv iz dveh strani. ena varijanta je, da se punca pobrije in se obnašata kot dva pridkana člana družbe ottonormalverbraucherjev, lahko pa tip prepozna smisel želje (ki je vedno želja drugega) in to enostavno pozabi/spregleda itd. ker koneckoncev, jo lahko vzame od zadaj tudi v mraku. še špegli niso potrebi. ampak je pa jeba. tud za žensko in seveda tudi za moškega, ker slej ko prej bodo začele imeti tudi ženske svoje apetite. in potemse bomo sam rihtal pa pedenal. ampak tega včas na gmajni ni blo. edini trendsetter so bila poraščena telesa, znoj pa alfa in omega od afrodiziaka. no, sej, verjetno... ko se boš naseksal od vseh strani, od spodaj in zgoraj, s kondomi in brez, takšnimi in drugačnimi pripravami, pripomočki in stimulansi, takrat si boš šele začel postavljat vprašanja, ki pa kot začuda, ne bodo imeli tako lahkih in pripravnih rešitev. tko, da lahko zdej uživaš mirne duše. s kocinami ali brez. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 7. december 2009 Prijavi Deli 7. december 2009 Obstaja še bolj simpl varianta. Tipček naj gre v red shop in kupi ančko. Potem pa sigurno ne bo imel problemov z dlakami. Malo se bo poznalo v denarnici,ampak še zmeraj ceneje kot da bi ženskica vsak mesec hodila na depilacijo v kozmetični salonček. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. december 2009 Prijavi Deli 7. december 2009 hm, mogoce pa ima on toliko manj dlak, pa nekako skupaj drzita povprecje Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 8. december 2009 Prijavi Deli 8. december 2009 dej povej zdej kako si rešu zadevo. praktični primeri namreč zelo pomagajo. in če imaš precedenčni primer, lahko deluješ brez razmišljanja. ker, v končni fazi, človek res nikoli ne ve na kakšno žensko naleti. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 8. december 2009 Prijavi Deli 8. december 2009 Zanima me kaj bi bilo, če bi še ženskico začele motit njegove sramne dlakice okrog luleka. A bi šel tipček na depilacijo. Po moje da ne,ker bi izgubil "moški ponos" pa še preveč bi bilo boleče za njega, če ni navajen. Če je pa že navajen tega, je pa mogoče gay, transeksualc al pa kaj drugega. To je samo moje humoristično mišljenje. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. december 2009 Prijavi Deli 8. december 2009 pomoje nau nkol vec kej tazga na forumih spraseval. bogi bogi latentni pedofili? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 8. december 2009 Prijavi Deli 8. december 2009 Zanima me kaj bi bilo, če bi še ženskico začele motit njegove sramne dlakice okrog luleka. A bi šel tipček na depilacijo. Po moje da ne,ker bi izgubil "moški ponos" pa še preveč bi bilo boleče za njega, če ni navajen. Če je pa že navajen tega, je pa mogoče gay, transeksualc al pa kaj drugega. To je samo moje humoristično mišljenje. Pa neeeeeee, dedc mora bit dedc, le da kljub temu ne glasujem za prej napisano, ne da se mi iskat nazaj, za dedca z vonjem po švicu. Takem par dni starem . Pa saj že od nekdaj so se ljudje urejali na razne načine. Strižemo se tudi, ane ane. Pol bi še čupe in brade pustili kar v 3 dni. Urejali so se recimo že Egipčani, pa različni narodi so imeli različne ideale lepote, saj veste, nekateri 100 obročev okoli vratu, nekateri kosti v nosovih, nekateri do konca oblečeni... V arabskem svetu ženske ful skrbijo za depilacijo, poznajo tudi dobre naravne metode voskanja s sladkorjem in limono. Brala sem pa, ene cajtnge, kako je naša kozmetičarka, delala že več kje po svetu, hotela spulit nekaj dlak z obraza Afričanki. In ta ni pustila, tam so ženske ponosne na dlake na obrazu... Tako da... Kot sem že rekla, da le ni v ozadju v bistvu prikrit nek odpor. Če nam nekdo ni čist po "furmi", nas moti vse. Če pa je taprava energija, pa nas ne moti skoraj nič. Govorim seveda o nekih standardnih merilih, ne recimo o posebnih željah... Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 8. december 2009 Prijavi Deli 8. december 2009 Glede na to, da si že sam na začetku omenil, da ne bi rad izpadel puhel- se, po moje, temu ne moreš izognit .Si vaju kar predstavljam: ti- star manj kot 30 (ker takšni so že alergični na dlake), zanimiv, poduhovljen, inteligenten...ona- krasna mlada ženska, izobražena, krepostna, brez nekih številnih spolnih izkušenj, polna zaupanja vate in v tvojo humanost...In vmes- dolgetrdečrne dlake ! Ma, ni šans, da rečeš na glas to, kar si tu zapisal ! Lahko pa napleteš enkrat, da te vznemirja britje njenega mednožja, recimo. In ko si že tam, še rutinsko odstraniš motečo zadevo. Brez nekih težkih besed, ki bi bile v tem primeru ostrejše kot Wilkinson ! Ja, drugače pa se strinjam s tistimi, ki so govorili, da je to le pesek v oči in da so prave težave nekje drugje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 9. december 2009 Prijavi Deli 9. december 2009 Tvoj problem je v tem, da se narobe programiraš - da te ne moti. Potem pa tvoja podzavest dobi sporočilo, da te moti. Podzavest namreč poignorira nikalnice.Me prav zanima, kdo si je to zmislil, da podzavest ignorira nikalnice? In na kakšnih "znanstvenih" raziskavah temelji ta domneva?En si neki zmisli, pa pol vsi povprek to čivkajo... Ja, drugače pa se strinjam s tistimi, ki so govorili, da je to le pesek v oči in da so prave težave nekje drugje...Ma kakšne težave nekje drugje... A je res treba vsako stvar zakomplicirat do amena? Pač ga to moti, mene bi tud. Vsak človeček ma svoje estetske občutke in seksualne preference in to je čist ok. Daweed, povej ji tko, kdaj ko sta kej dobre volje, da bi te ful rajcal, če bi se tam pobrila, al pa da bi jo ti, itd. Mal se znajdi, pa bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2009 Prijavi Deli 9. december 2009 A je res treba vsako stvar zakomplicirat do amena? ... vseeno tud jaz mislim, da na nekom, ki ga ljubimo, ne iscemo in ne najdemo prevec napak.Sama sem bila zelo *zaljubljive sorte*, pa se mi je pogosto zgodilo, da me je ravno tisto, kar me je nekako privlacilo v zacetku, kasneje zacelo motit al celo odbijat.recimo kaksna posebnost cloveka, kot je npr. brazgotina ipd. Ko sem se pa pred casom strasno in totalno zaljubila v tipa, ki je bil ful kosmat, me je najprej malo presenetilo in skoraj odbilo, potem pa sem to vzljubila in za nic na svetu tedaj nisem hotla da bi bil drugacen oz. mi celo ni bilo vsec, ko se je pobril. Skratka, sem totalno shizila NANJ.Bolj so me zacele motit druge stvari, ne vizualne. Mi pa ne bi blo vsec, ce bi mi tip rekel da ga kaj takega moti na meni oz. morda bi podzavestno tudi sama takoj nasla sto napak in pomanjkljivosti, v stilu: ce smo ok, smo ok, taki kot smo, ce pa nekoga nekaj moti, lohk pa tudi mene.Skratka, vneses v odnos to da je nekaj motece oz. da se moras nekaj spreminjat ali pedencat. Osebno pa mi itak ni vsec ta trend, da mora bit vse golo in pri tipu bi me morda prej odbilo kot privlacilo, ce bi se bril, ker ne padam na pretirano ukvarjanje z videzom, sploh pri moskih, pomembno mi je da je cist, da disi in da je trden in cvrst. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.