dayo 9. december 2009 Prijavi Deli 9. december 2009 ... vseeno tud jaz mislim, da na nekom, ki ga ljubimo, ne iscemo in ne najdemo prevec napak.Pa sej jih ne išče ne vem kolk, ga pač ena zadevca mal moti. Sploh pa je to stvar, ki je zelo lahko rešljiva, pa še popestri jima lahko kak vroč trenutek, tko da jst res tle ne vidm problema. Mi pa ne bi blo vsec, ce bi mi tip rekel da ga kaj takega moti na meni oz. morda bi podzavestno tudi sama takoj nasla sto napak in pomanjkljivosti, v stilu: ce smo ok, smo ok, taki kot smo, ce pa nekoga nekaj moti, lohk pa tudi mene.Skratka, vneses v odnos to da je nekaj motece oz. da se moras nekaj spreminjat ali pedencat.Sej, zato pa je pomemben pristop k stvari. Lahko rečeš, da te to moti (in s tem seveda nardiš štalo), lahko pa rečeš, da bi te rajcal, če bi enkrat za foro se tam pobrila... Lahko se na to gleda kao na nek moteč element, lahko pa bolj kot na zabavo ob še kej novega sprobat, pa mal se poigrat... Osebno pa mi itak ni vsec ta trend, da mora bit vse golo in pri tipu bi me morda prej odbilo kot privlacilo, ce bi se bril, ker ne padam na pretirano ukvarjanje z videzom, sploh pri moskih, pomembno mi je da je cist, da disi in da je trden in cvrst. Ja, sej to je logično po moje... Ženske ste bolj yin, moški smo bolj yang... Ženski bolj paše, če je mal bolj spedenana, moškemu pa, da ma tud mal divjosti v seb (ne pa da se depilira kot je baje trend v teh cajtih)... Imho. Kot sem zgoraj že napisala: danes se že moški sekirajo okol ženskih kocin!! 50 - 60 let nazaj o tem ni bilo govora, verjetno tudi misli ne.Časi se spreminjajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2009 Prijavi Deli 9. december 2009 Sploh pa je to stvar, ki je zelo lahko rešljivaseveda, to je res, nic taksnega, cesar se ne bi dalo uredit. Ja, imas prav (vsaj kar se mene tice): res mamo (nekatere) zenske raje mal *divjosti*. hmm, ce bi mi rekel, da za popestritev da bi me malo obril, bi itak takoj pomislila, da je v ozadju to, da ga moti. skratka, najbrz bi se vseeno malo obremenjevala, saj bi se mi zdelo, da je razlog v resnici tak, kot je - in ne kot bi mi bil predstavljen.No k sreci TEH problemov nimam (s porascenostjo), kar pa ne pomeni da nimam katerih drugih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 9. december 2009 Prijavi Deli 9. december 2009 Zato pa tudi pravim, da v kolikor vam je to tak bav-bav pa plačajte lasersko in basta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. december 2009 Prijavi Deli 9. december 2009 tko, da lahko zdej uživaš mirne duše. s kocinami ali brez. x:Dx hm, mogoce pa ima on toliko manj dlak, pa nekako skupaj drzita povprecje frustrirajoče dej povej zdej kako si rešu zadevo. praktični primeri namreč zelo pomagajo. in če imaš precedenčni primer, lahko deluješ brez razmišljanja. ker, v končni fazi, človek res nikoli ne ve na kakšno žensko naleti. hihi x:Dx ... ti- star manj kot 30 (ker takšni so že alergični na dlake), ..vsi zagotovo ne, je pa to zdej nek trend, žal Osebno pa mi itak ni vsec ta trend, da mora bit vse golo in pri tipu bi me morda prej odbilo kot privlacilo, ce bi se bril, ker ne padam na pretirano ukvarjanje z videzom, sploh pri moskih, pomembno mi je da je cist, da disi in da je trden in cvrst. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 9. december 2009 Prijavi Deli 9. december 2009 Men je pa všeč poraščena lula, no rit... ma it is a part of nature. Ampak lula... pobrita lula me spominja na dojenčka in hvala bogu, nimam teh indicij (no vsaj, da bi vedu ne ), pardon tisti, ki ste bili kot otroci zlorabljeni, nočem se norčevat, sam mal se hecam. Drugač pa ja, črna, mokra in ne poraščena lula... mmmmmmmmm. Prav tako mam raj mal postano, prau čutiš, kako vdihavaš tiste potrebne lule vonjave, medtem, ko frišno stuširana --> sej ni nobene razlike čutit in je isto, kot bi se poljubljal. Pa vem, da je težko nekomu nastavit poraščeno in ne čist frišno stuširano lulo, kadar se gre zgolj za seks, s kakšnim malo prej spoznanim ali malo bolj poznanim a med partnerjema - kmon, vsi smo se rodil z dlakami in takšnimi in drugačnimi izločevalnimi žlezami. Meni ogromno pomeni, da se moja upa pred mano kazat neobrita, pa ko serje na skretu, pa če se tušira, da se še mal umes polula, ker mi s tem kaže, da mi zaupa in da se ob meni počuti sprejeto in poželjivo taka kakršna je in to mi še govori, da sem že dost vredu, da ji ni blem se mi predat. Ampak to je moj spekter, če pa tebi ni všeč, da ima poraščeno ritko, ti pa v dobri veri svetujem, da ji to povej. Ker enkrat ji boš sigurno in zelo verjetno v efektu, ko bo prišel kak dan, ko se bosta malo spičila in jo boš htel prizadet. Takrat ji boš to povedel na krut in slabšalni način, kateri jo bo pa bistveno bolj prizadel in užalil. Zato se nehi skrivat in si lagat, da jo nočeš prizadet, ker v resnici se obsojaš, ker ti ta del tebe pri sebi ni všeč (fucked up vrednota - duhovnost, biti svetnik, vegetarijanc, miroljubnež in podobno...) in s tem, ko ji to ne poveš, ščitiš samo sebe in svoj ego, ker se bojiš, da boš izpadel prasec in plehki. Tu na zemlji smo vsi ljudje, tebi niso všeč dlake, mene pa moti, da ženske z lepimi nogami in ritkami nosijo hlače, ker če bi bilo v moji moči, bi vse nosile minič do pičič in jaz bi se potem veselo in bebavo slinil nad njimi in fantaziral kako bi vsem te minike privzdignil, raztrgal štumfe, na stran odmaknil hlačke in jih brez predigre skoraj malo na silo POFUKAL in one bi kričale od strahunaslade. In s tem ni nič narobe, a ne Bog. To je trenutno v meni in največji greh je, če skušam na silo to v sebi zatret, je moj fragment mene, pa čeprav malo plitvejši, pa zaradi tega žensk ne spoštujem nič manj. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 9. december 2009 Prijavi Deli 9. december 2009 Me prav zanima, kdo si je to zmislil, da podzavest ignorira nikalnice? In na kakšnih "znanstvenih" raziskavah temelji ta domneva?En si neki zmisli, pa pol vsi povprek to čivkajo... Ja, tudi mene so opozorili na to, da podzavest ne razume besedice NE. Menda, če bi si prigovarjala: nisem debela (primer pač), sliši podzavest samo DEBELA. In potem je učinek glih kontra. Ampak res ej, kako pa sploh kdo ve, kaj podzavest razume . Matr, kako sploh karkoli razume. No, ampak, ker so mi to povedali nekateri, ki se sploh in oh dosti več ukvarjajo s takimi stvarmi kot jaz in celo živijo za to, jim verjamem. In če prav pomislim, pozitivna afirmacija ziher bolj koristi kot negativna. Torej, namesto nisem debela, rečem: Moje telo je vitko in lepo. In podzavest menda tudi prihodnosti ne razume. Če si prigovarjaš: našel bom novo službo ali nekoč bom brez dlak, ne velja. Namesto tega si prigovarjaš: v letu 2010 bom brez dlak (že kličem kozmetičarko in rezerviram termin. Al sem včasih žleht Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 ne vem, pač ni mi dobr filing, če se moram spreminjat za to, da sem mu lahk všeč.To je to. :palec: Ne kompliciraj So samo kocine in hvala bogu živimo v času, da se da to uredit kot sem zgoraj napisala.Pač povej ji, da kadar se brije ali pa gre kozmetičarki naj ne pozabi še na tisti del...nima kaj bit jezna ali užaljena. Jaz bi pa bila jezna pa naj bo vsem to čudno. Naslednjič mu pa njena frizura ne bo všeč ali pa barva las pa znamenje pa kakšno kilo preveč ima pa... maaaah Prav zoprno bi mi bilo hodit z nekom, pri katerem bi me skrbelo, če sem slučajno kakšno dlako pozabila. Posledica je lahko tudi nesproščen seks. Vedno mi je bilo čudno, zakaj nekatere ženske zapravijo goro denarja za vsak milimeterček njunih teles, ker sem živela s prepričanjem, da te partner ljubi in se mu zdiš privlačen takšen kot si... Zdaj pa vidim, da je pri nekaterih plitkost res na prvem mestu. Neverjetno. Še dobro, da se mi ni treba s tem ukvarjat. Seks... halo, mislim zame je seks neki fantastičnega, čutnega, privlačnost (fizična šele na drugem mestu), posebna energija, strast... ne pa gledanje kje so kocine in celulit. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 In tako je dlaka kmalu ugotovila, da je kamen spotike. Pa si je vedno mislila, da njena struktura ni trdna, kaj šele tako močno, da se je vanjo moč tudi spotaknit. Tako zadovoljna s tem njenim novim uvidom se je pretegnila še dodaten milimeter. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 15. december 2009 Prijavi Deli 15. december 2009 In tako je dlaka kmalu ugotovila, da je kamen spotike. Pa si je vedno mislila, da njena struktura ni trdna, kaj šele tako močno, da se je vanjo moč tudi spotaknit. Tako zadovoljna s tem njenim novim uvidom se je pretegnila še dodaten milimeter. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 15. december 2009 Prijavi Deli 15. december 2009 To je to. :palec: Jaz bi pa bila jezna pa naj bo vsem to čudno. Naslednjič mu pa njena frizura ne bo všeč ali pa barva las pa znamenje pa kakšno kilo preveč ima pa... maaaah Prav zoprno bi mi bilo hodit z nekom, pri katerem bi me skrbelo, če sem slučajno kakšno dlako pozabila. Posledica je lahko tudi nesproščen seks. Vedno mi je bilo čudno, zakaj nekatere ženske zapravijo goro denarja za vsak milimeterček njunih teles, ker sem živela s prepričanjem, da te partner ljubi in se mu zdiš privlačen takšen kot si... Zdaj pa vidim, da je pri nekaterih plitkost res na prvem mestu. Neverjetno. Še dobro, da se mi ni treba s tem ukvarjat. Seks... halo, mislim zame je seks neki fantastičnega, čutnega, privlačnost (fizična šele na drugem mestu), posebna energija, strast... ne pa gledanje kje so kocine in celulit. :palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 16. december 2009 Prijavi Deli 16. december 2009 Jaz bi pa bila jezna pa naj bo vsem to čudno. Naslednjič mu pa njena frizura ne bo všeč ali pa barva las pa znamenje pa kakšno kilo preveč ima pa... maaaah Prav zoprno bi mi bilo hodit z nekom, pri katerem bi me skrbelo, če sem slučajno kakšno dlako pozabila. Posledica je lahko tudi nesproščen seks. Vedno mi je bilo čudno, zakaj nekatere ženske zapravijo goro denarja za vsak milimeterček njunih teles, ker sem živela s prepričanjem, da te partner ljubi in se mu zdiš privlačen takšen kot si... Zdaj pa vidim, da je pri nekaterih plitkost res na prvem mestu. Neverjetno. Še dobro, da se mi ni treba s tem ukvarjat. Seks... halo, mislim zame je seks neki fantastičnega, čutnega, privlačnost (fizična šele na drugem mestu), posebna energija, strast... ne pa gledanje kje so kocine in celulit.Podpis!! :palec: :palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ante 18. december 2009 Prijavi Deli 18. december 2009 Da nisi vzel ti deca namesto ženske? OK, šalo na stran; stvar te bo počasi začela motit vse bolj in bolj. Če te že zdaj, te bo sčasoma vse in vse močneje, dokler se ti ne bo dečva popolnoma zagravžala. Zato ukrepaj in jo pač prosi naj si rito brije ali depilira, karkoli pač. Kar se pa vprašanje tiče: mene načelno nekaj dlačic ne moti, bi me pa seveda motilo če bi bla poraščena kot kakšen jeti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 18. december 2009 Prijavi Deli 18. december 2009 Men je pa všeč poraščena lula, no rit... ma it is a part of nature. Ampak lula... pobrita lula me spominja na dojenčka in hvala bogu, nimam teh indicij (no vsaj, da bi vedu ne ), pardon tisti, ki ste bili kot otroci zlorabljeni, nočem se norčevat, sam mal se hecam. Drugač pa ja, črna, mokra in ne poraščena lula... mmmmmmmmm. Prav tako mam raj mal postano, prau čutiš, kako vdihavaš tiste potrebne lule vonjave, medtem, ko frišno stuširana --> sej ni nobene razlike čutit in je isto, kot bi se poljubljal. Pa vem, da je težko nekomu nastavit poraščeno in ne čist frišno stuširano lulo, kadar se gre zgolj za seks, s kakšnim malo prej spoznanim ali malo bolj poznanim a med partnerjema - kmon, vsi smo se rodil z dlakami in takšnimi in drugačnimi izločevalnimi žlezami. Meni ogromno pomeni, da se moja upa pred mano kazat neobrita, pa ko serje na skretu, pa če se tušira, da se še mal umes polula, ker mi s tem kaže, da mi zaupa in da se ob meni počuti sprejeto in poželjivo taka kakršna je in to mi še govori, da sem že dost vredu, da ji ni blem se mi predat. Ampak to je moj spekter, če pa tebi ni všeč, da ima poraščeno ritko, ti pa v dobri veri svetujem, da ji to povej. Ker enkrat ji boš sigurno in zelo verjetno v efektu, ko bo prišel kak dan, ko se bosta malo spičila in jo boš htel prizadet. Takrat ji boš to povedel na krut in slabšalni način, kateri jo bo pa bistveno bolj prizadel in užalil. Zato se nehi skrivat in si lagat, da jo nočeš prizadet, ker v resnici se obsojaš, ker ti ta del tebe pri sebi ni všeč (fucked up vrednota - duhovnost, biti svetnik, vegetarijanc, miroljubnež in podobno...) in s tem, ko ji to ne poveš, ščitiš samo sebe in svoj ego, ker se bojiš, da boš izpadel prasec in plehki. Tu na zemlji smo vsi ljudje, tebi niso všeč dlake, mene pa moti, da ženske z lepimi nogami in ritkami nosijo hlače, ker če bi bilo v moji moči, bi vse nosile minič do pičič in jaz bi se potem veselo in bebavo slinil nad njimi in fantaziral kako bi vsem te minike privzdignil, raztrgal štumfe, na stran odmaknil hlačke in jih brez predigre skoraj malo na silo POFUKAL in one bi kričale od strahunaslade. In s tem ni nič narobe, a ne Bog. To je trenutno v meni in največji greh je, če skušam na silo to v sebi zatret, je moj fragment mene, pa čeprav malo plitvejši, pa zaradi tega žensk ne spoštujem nič manj.Tukaj pa nimam kaj dodati.Zanimivo in poučno branje. :palec: Če je še kdo v dvomu pobriti se ali ne, to je sedaj vprašanje x?x x?x ali pa povedati da ima kosmato rit ali ne x?x x?x naj šeenkrat prebere tale odstavek Me zamima kako bi reagiral, ko bi videl poraščene prsi, če ga že rit tako moti.Veliko žensk ima kocine ravno tam, kjer jih moške revije absolutno ne kažejo x:Dx Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. december 2009 Prijavi Deli 18. december 2009 Veliko žensk koliko?ima kocine ravno tam, kje kjer jih moške revije katere poleg jane ročna dela? absolutno ne kažejo mitra k mitra... sploh pa ne upam niti uprašat, kuko veš use to? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. december 2009 Prijavi Deli 19. december 2009 Ti kar prašaj.Toliko svoj nos tiščim v salon (pomoč seveda), da se ve marsikaj. Če si mislil da sem sama en medo............. kosmatinski............ xscratchx ja mogoče pa sem, kaj veš Drugače pa ne v reviji Jana in ročna dela, v Ognjišču Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. december 2009 Prijavi Deli 19. december 2009 Če si mislil da sem sama en medo............. kosmatinski............ ja mogoče pa sem, kaj veš Ne jes nč nism mislu, ampak si bla tko samozavestna u izjavah, k da si 3/4 ženskam na kranjskem nage riti od bliz vidla kr se pa tvoje kosmate riti tiče...kukr si rekla... kaj veš? pa zgleda da ne bom vedu, ker tut uprašat ne upam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 22. december 2009 Prijavi Deli 22. december 2009 Ja, mene je recimo populariziranje brazilske depilacije spomnilo na to temo. Ko je neka ameriška igralka razlagala v medijih, da pred prakticiranjem brazilske depilacije ni nikoli dosegla orgazma . Da se zdaj počuti bolj ženstvena . Ponekod v islamskem svetu dekleta pred prvo poročno nočjo obrijejo po intimnih delih. Najbrž ni slučajno, da ravno tam, kjer ženske nimajo skoraj nobenih pravic. Če pustim ob strani problem ekstremne poraščenosti, zame trend vse večjih zahtev po depiliranju postaja že moteč. V depiliranih moških in ženskah, ki so gole kot dojenčki ne vidim ravno vrhunca neke individualne svobode. Zame je to znak neke podreditve, celo nekaj nenaravnega (čeprav se itak vsi podrejamo neki kulturi, ki je nad naravo). Naše vrednote in okusi so pač različni. Na zahodu je pa še problem pritiskov kozmetične industrije. Tudi če ni nobenih osebnih in družbenih razlogov za depiliranje, je treba najti neko tržno nišo in ljudi prepričati, da bodo boljši in bolj zaželeni, če uporabijo njihove storitve. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 22. december 2009 Prijavi Deli 22. december 2009 Če bi človek depiliral zaradi drugih, pa vpliva marketinga kozmetike, no pa seveda smo vsi malo pod vplivom, res ni prav. A ljudje smo različni. Sama recimo sem rada urejena. Partner me sprejema, kakršna sem, vendar se sama želim urejati. Pa zakaj je glih problem, če želi bit ženska zdepilirana, no v celoti tudi meni deluje pedofilsko. Ampak bikini predel, ki gleda izven kopalk, perila. Pod pazduho? Je samo depilacija problem, ker so dlake pač na delu naših spolnih organov? Kaj pa ostali deli telesa? Tudi vanje torej nič posegati? Ne, mi smo ja naravni. In se vprašajmo naprej. Imamo lepo perilo? Se ličimo? Zakaj oblikovati frizuro? Piliti nohte in si jih nalakirati? Kar se tiče higiene, je dovolj porezati jih in imeti čiste. Zakaj izbirati kose oblačila, v katerih se počutimo dobro? Pa ne me vzet, kot da govorim o dovršenosti. Zame je dobra srednja pot. Pravijo, da ni lepih in grdih žensk. Ampak urejene in neurejene. Govorim o tisti zdravi srednji poti, ko smo lahko urejene, vendar še vedno v športnih in udobnih oblačilih. V urejenih frizurah, vendar še vedno tako, da si lahko lase hitro in brez kompliciranja posušimo. Ko se naličimo ravno prav, da delujemo sveže. Govorim o urejenosti, neki naravni lepoti, ki ji dodaš majčkeno sijaja barv. Ampak, to je moja pot. Vsaka, ki želi biti pa čisto naravna, pa je to njena pot in odločitev. Vsako spoštujem. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 22. december 2009 Prijavi Deli 22. december 2009 Mislim, da neka težnja po urejenosti je v vsakem človeku ali vsaj v večini. Vedno je bila. So pa kriteriji o tem, kaj je urejenost, zelo različni. Saj sem rekla, da smo itak vpeti v kulturo, tako da ne vem, kaj naj bi to pomenilo, da želi ženska biti naravna vs urejena. Govorim samo o trendih, ki so vse bolj agresivni, ki zahtevajo vse več posegov v telo. Ker se cenim, a ne? Če se danes nekdo spomni, da je ženska brez brazilske depilacije zanemarjena (ali pa moški z dlakavimi nogami), se bo jutri spomnil, da je ženska ali pa moški brez plastične operacije prav tako zanemarjen. In ko bo dovolj ljudi to verjelo, bo to postala družbena norma. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. december 2009 Prijavi Deli 22. december 2009 Me pa zanima če so delal kakšne raziskave med depiliranimi osebki in zdravjem. Dlake imajo pač svojo funkcijo, zlasti pri ženskah. Sramne dlakice pač preprečujejo vdor mikroorganizmov v vagino, pa mislim da ima tudi nekaj z uravnavanjem temperature v tistem predelu in še druge detajle. To bi bolj vedel kakšen doktor, zlasti ginekolog. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 22. december 2009 Prijavi Deli 22. december 2009 Me pa zanima če so delal kakšne raziskave med depiliranimi osebki in zdravjem. Dlake imajo pač svojo funkcijo, zlasti pri ženskah. Sramne dlakice pač preprečujejo vdor mikroorganizmov v vagino, pa mislim da ima tudi nekaj z uravnavanjem temperature v tistem predelu in še druge detajle. To bi bolj vedel kakšen doktor, zlasti ginekolog. Mojemu osebku dosedaj še ni škodilo, pa sem že kr neki let na svetu . Pač vsakdo tako, da se počuti dobro. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. december 2009 Prijavi Deli 22. december 2009 Me pa zanima če so delal kakšne raziskave med depiliranimi osebki in zdravjem. Dlake imajo pač svojo funkcijo, zlasti pri ženskah. Sramne dlakice pač preprečujejo vdor mikroorganizmov v vagino, pa mislim da ima tudi nekaj z uravnavanjem temperature v tistem predelu in še druge detajle. To bi bolj vedel kakšen doktor, zlasti ginekolog. zelo modro razmišljaš to je tudi zame prehud izziv.Kakšne metuljčke v trebuščku urgentno še pomirim, kaj več pa prepuščam ozko usmerjenim strokovnjakom Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 23. december 2009 Prijavi Deli 23. december 2009 itak lahko vsak sam s seboj počne, karkoli želi. sam naj pusti pr miru une, ki tega ne želijo. Lej, sem rekla, da spoštujem odločitve drugih. Želela sem tudi poudarit vidik, da ne gre samo za depilacijo. Kar se tiče kozmetike, posegamo v telo na več plateh, ki prav tako niso nujne in naravne. Lep dan Mačka in vsi ostali... Glavno je, da smo pozitivno naravnani v odnosu do soljudi. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. december 2009 Prijavi Deli 23. december 2009 vdor mikroorganizmov v vagino to je skor tko, ko da bi šou s sekiro nad mikrobe. bang-bang gačju nč, brit se bote mogle... ni druge Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 23. december 2009 Prijavi Deli 23. december 2009 vdor mikroorganizmov v vagino Ja pa res ej, šele zdaj videla. V vagini ni dlak, hehe. Na venerinem hribčku, na venerinem ... pa po nogah in okol ritke seveda...zato smo sploh pri tej temi. Ampak avtorja teme pa res tudi jaz prosim, da nam pove, kako se je v zadevi odločil in kaj se je iz tega naučil. Kdo ve, morebiti se bomo kdaj znašli v podobnem položaju. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.