Skoči na vsebino

Kako si vizuelno predstavljate druge clane foruma?

free

Recommended Posts

xyesx xyesx

Tega je itak toliko... Tukaj si lahko "manj" že, če ti starši finančno pomagajo pri študiju (češ, njemu je pa lahko, ker ima bogate starše xrolleyesx ). Pa nikoli ni pametno napisat kakšen avto voziš (sploh pa je BMW boleča točka za nekatere filozofe, ki izjemno radi posplošujejo).

O Michelle

To je itak stvar unga na un stran /eni bojo fouš, eni bojo prezirali, eni bojo občudovali, enim je vseen.../.

Če.

Če se zavedaš, da tvoji škornji niso njegovi in da mrbit njegovi pa njega res žuljo /pa tebe tud, če bi stopu vanje, al pa mrbit ne/.

Že moja dobra prijateljica Marie Antoinette je to nezavedanje kr konkretno občutila, ko je rekla raji, da naj potico jejo, če nimajo kruha /nekej tacga/. Raja je prou upravičeno popizdila in ji to tud jasno pokazala, ko jo je skrajšala za višino glave. Njene.

x:)x xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
  • Komentarji 85
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Še tole našla

No ja... postava kr drži za zadnja leta (prej je bla bolj atletska postava), ne spadam pa pod debelušne... :)... lasje so pa lešnikove barve s blond prameni... malo čez trideset... ja... :) gre kar že proti štirici :)

- Cookie sm si predstavljala kot Tofsi

- Alana New kot Harry Potterja

- Marso kot Pika Nogavičko

- Nataly sm vedno mislila da je tam nekje po starosti kot Marsa, mogoče celo kakšno leto več... vizualno pa blond, kratke ravne lase, atletske postave, strogih potez na obrazu, zadebeljene rdeče ličke

- Strelka - hišna siva miška, večinoma doma, z ogromnim znanjem s področja narave...mogoče doma nekje v bližini gozda in travnikov, kamor se gre napolnit z novo energijo... nezaupljiva, hitro se počuti napadeno

- Brezo - mlad fantina, poln znanja in življenjskih izkušenj, življenje ga je veliko preizkušalo, vendar je bojevnik in pridno napreduje na svoji poti proti željenim ciljem

- free - suh, preklast, skravžlanih rjavih las, z očali, ozek obraz s poudarjenimi ličnimi kostmi, stisnjenih ustnic in nežnih oči

- Alefa kot črnolasega, debelušnega z velikim trebuhom, takega dobrodušnega strica, ki rad kaj dobrega spije

- Robida kot drobna, suha, rjave lase - trajna, močan karakter

- Aeval kot naspidirano, poskočno, nemirno, suho in hkrati nevarno v fajtu (če bi do fajta prišlo), jezikavo do nasprotnikov, samosvojo, vendar dobro zaveznico kot prijateljico

- in Mačko Režalko podobno kot Aeval, čeprav se mi je v začetku zdela starejša gospa, nisem mogla določit starosti

- Pujsito sm si predstavljala kot blond, močnejše postave

- Janifa visokega, suhega, rjavolasega s čarovniškim plaščem (še vedno si ga tko predstavljam, tudi če sva se spoznala v reali)

- Aliana se mi je zdela bolj nedostopna in zadržana kot je v resnici

Za Michelle, kapico, Mystico, Vilinčico, Mitro se ne spomnim več predstave, itak sm vidla fotke.

Hm... za Amis se tudi ne spomnim več kakšno predstavo sm imela... je pa faca taka kot je :palec:

Mogoče se spomnim še koga... :)

He, he, nisi me slabo opisala xDDx

Kadar je treba, jezika res ne šparam x:Dx

Znam elegantno pičit koga, če je treba.

Ko bila mlajša pa tudi počla koga, ja :inocent:

Nemirna pa le takrat, ko folk okrog mene cinca, se ne zna odločit, je totalno nesposoben in drugim (meni) krade čas...

Naspidirana, ko je cajt za akcijo.

Ne bi se pa opisala za ravno neko suhelo.

Normalna pač. Bolj športne - mišičaste postave (sploh odkar plezam :o|o: )

Je pa zanimivo, da ko me folk vidi prvič,

da si misli "kaj je pa to zaena tiha miš", ker vizuelno izgledam full mirna, boječa, zadržana... (asc rak)

dokler potem kljuna ne odprem in pokvarim vse skupaj x:Dx x:Dx

Je pa tudi res, da ko nimam kaj povedati, da sem tiho. In full časa sem lahko sama (ko bi se enim že utrgalo od dolgcajta, jaz še vedno uživam svoj mir x:Dx )

Tako nekako.

... Say what you mean

And mean what you say ...

mah sm skor spisala celo reč, sam klinc gleda, ne da se mi zdej o tem, kolk kej sm pa kej nism... sam na kratko, aeval, precej me name spominjaš x;)x kar se pa ale tiče, pa nis edina, ki si je predstavljala, da sm starejša gospa x:Dx taprvič, ko sm to slišala, sm bla kr mal užaljena x:o)x

Naših hribov lista, al kako bi lahko temu rekli? x:Dx

No, jst si te nekako ne predstavljam kkr starejšo gospo... x:Dx

Prej kako na kšnem žuru v Cmaku al pa v Ravnah skačeš okrog x:Dx x;)x

(pa sej ne vem, če mam prou. Predstava pač x;)x )

... Say what you mean

aeval...ena taka energična punca ...ko vsakmu pove kar mu paše na svoj način ..ni nikoli žaljiva ...razgledana , veliko potuje ...nekonfliktna..

Všeč so mi bili njeni posti že v začetku ...tko pozitivka xokx

Zdaj izgled ...jp tak športen tip človeka ...usklajena postava ...

x;)x

Ma kok sm jst fajn :2src:

x:Dx x:Dx

Raje ne bom komentirala, da si ne pokvarim ugleda x:Dx

x;)x

... Say what you mean

Je pa zanimivo, da ko me folk vidi prvič,

da si misli "kaj je pa to zaena tiha miš", ker vizuelno izgledam full mirna, boječa, zadržana... (asc rak)

dokler potem kljuna ne odprem in pokvarim vse skupaj x:Dx x:Dx

Je pa tudi res, da ko nimam kaj povedati, da sem tiho. In full časa sem lahko sama (ko bi se enim že utrgalo od dolgcajta, jaz še vedno uživam svoj mir x:Dx )

Tako nekako.

:palec: He he, kot da si tudi mene opisala. x:Ix

Ja objemček je pa po profesiji recmo glasbenik ....ma take kratke lase in okrogla lička, ni prov velike rasti ...pa obožuje mačke x:Dx

Sam je pa zabavno, da si vse zgrešila. x:Dx No,.saj živali mam pa vse rad,.tak da to si zadela.

Lili, ti pa si komot lahk taka, kot maš ikonco. x:Dx

Sam kaj je pa z Lebowskim narobe? sej res, da ma mal pivskega trebuha,..sam a ni dober? x:Dx x:Dx

Jaz sem taka vsako poletje vsaj 2x ko me dež dobi x:px

Ma pivski trebuh je nartamanš problem. Deloval mi je tak en lo(o)lek :inocent: Film je pa drugač vredu.

Glede na nick bi lahko bil en tak topel človek s prijetnim stiskom rok x:)x

Ja sej, na dež sem mislu. x:Dx

Eh, dost Lebowskega,..ikonca je sama šla dol, zdaj pa dokler ne dam druge, bo kr tale.

A ti to videz opišeš s toplino in s stiskom rok? x:o)x Ti si pa vizualno s smislom za humor. x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...